Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Ταύτην στο πάνελ της κατιάνας.
Χαχαχαχαχαχ τους γλέντησε ο δημοσιογράφος που βγήκε.Κατιάνα πονάς;;;;
Χαχαχαχαχαχ τους γλέντησε ο δημοσιογράφος που βγήκε.Κατιάνα πονάς;;;;
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- E-Notikos7
Σε ένα ρεζουμέ ανέφερε ότι η συναυλία γίνεται στην μνήμη του ιδιοκτήτη του καναλιού που διοργανώνει την συναυλία,ο οποίος ήταν φανατικός θαυμαστής του Νότη,όπως είπε ο δημοσιογράφος.Ότι στην Αλβανία δεν έχει πάρει τέτοια έκταση και ότι απλά 2,3 καλλιτέχνες και κάτι παρακμιακοί αντέδρασαν και ότι ο Νότης χρήζει μεγάλης αποδοχής στην Αλβανία.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- E-Notikos7
Ναι ρε φίλε το είδα τώρα. Πολύ γέλιο. Μοίρασε "εγκεφαλικά" ο άνθρωπος. Είπε ότι έχουν πουληθεί σχεδόν όλα τα εισιτήρια και όταν τον ρώτησαν την χωρητικότητα τους είπε 3200 και είχαμε απανωτά σοκ στο πάνελ. Η άλλη έκανε και τον υπολογισμό στα πόσα λεφτά θα βγάλει ο Νότης από την συναυλία. Κατα τα άλλα τα χειρότερα τα είχαν βάλει στο βίντεο, με σχόλια του κάθε πικραμένου. Δεν τους έκατσε μετά όταν τους παρουσίασε άλλη εικόνα όπως είπε και ο Scorpion πιο πάνω από χθες.ilias16 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 23, 2018 5:08 pmΣε ένα ρεζουμέ ανέφερε ότι η συναυλία γίνεται στην μνήμη του ιδιοκτήτη του καναλιού που διοργανώνει την συναυλία,ο οποίος ήταν φανατικός θαυμαστής του Νότη,όπως είπε ο δημοσιογράφος.Ότι στην Αλβανία δεν έχει πάρει τέτοια έκταση και ότι απλά 2,3 καλλιτέχνες και κάτι παρακμιακοί αντέδρασαν και ότι ο Νότης χρήζει μεγάλης αποδοχής στην Αλβανία.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
- Scorpion86
Πόσο γλέντι έχει να τους ρίξει ακόμα αυτός ο Καλλιτέχνης... 

Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
ETΣΙ...ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΤΗ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟ....ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ...Scorpion86 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 23, 2018 5:44 pm Πόσο γλέντι έχει να τους ρίξει ακόμα αυτός ο Καλλιτέχνης...![]()
- Scorpion86
Ψεύτικες είναι οι πωλήσεις εισιτηρίων. Τα αγόρασε όλα το Top Channel.giannis21 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 23, 2018 6:04 pmETΣΙ...ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΤΗ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟ....ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ...Scorpion86 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 23, 2018 5:44 pm Πόσο γλέντι έχει να τους ρίξει ακόμα αυτός ο Καλλιτέχνης...![]()

Πως θα γινει να το δουμε κι εμεις που δεν το ειδαμε;υπαρχει καποιο λινκ;
Εν το μεταξυ αυριο που θα γινει το sold out θα κανουν ολοι τουμπεκι. Αφου τους ενιαξε τοσο πολυ αυτη η συναυλια ας βγουν και αυριο τα ρουφιανακια να μας πουν πως πηγε το μποικοταζ.
Εν το μεταξυ αυριο που θα γινει το sold out θα κανουν ολοι τουμπεκι. Αφου τους ενιαξε τοσο πολυ αυτη η συναυλια ας βγουν και αυριο τα ρουφιανακια να μας πουν πως πηγε το μποικοταζ.
- Scorpion86
Δεν έχω καταλάβει λέξη αλλά γουσταρω που τσακώνονται και είναι έτοιμες να πιαστούν μαλλί με μαλλί για το αν ο Νότης πήγε στα Τίρανα για να τραγουδήσει ή να κάνει πολιτική.
Τι τους έχεις κάνει ρε Νόταρε. Μποϊκοτάζ ζητούν από τον κόσμο, με sold out απαντάει εκείνος.
Αυτή με το σγουρό μαλλί είναι κατά του Νότη γιατί έχει αναρτήσει στο προφίλ της βιντεάκια της χ.α. και ζητάει μποϊκοτάζ όπως επίσης και η κοκκινομάλλα. Και υπέρ του Νότη είναι η ξανθιά με το μακρύ μαλλί που τσακώνεται με την σγουρομάλλα την Φατμά, όπως επίσης ο Ντενίς ο δημοσιογράφος που ανέβασα ένα κείμενο του χθες και ο τύπος με το μουσάκι. Ζήτησα μετάφραση, δεν ξέρω αλβανικά.

Αυτή με το σγουρό μαλλί είναι κατά του Νότη γιατί έχει αναρτήσει στο προφίλ της βιντεάκια της χ.α. και ζητάει μποϊκοτάζ όπως επίσης και η κοκκινομάλλα. Και υπέρ του Νότη είναι η ξανθιά με το μακρύ μαλλί που τσακώνεται με την σγουρομάλλα την Φατμά, όπως επίσης ο Ντενίς ο δημοσιογράφος που ανέβασα ένα κείμενο του χθες και ο τύπος με το μουσάκι. Ζήτησα μετάφραση, δεν ξέρω αλβανικά.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Τετ Μάιος 23, 2018 7:43 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- SFAKattack10
Είδα το απόσπασμα από την Στεφανιδου και στο σημείο που τους λέει ο δημοσιογράφος ότι η χωρητικότητα είναι 3200 άτομα, έμειναν όλοι παγωτό. 

Ανεβασε το να το δουμε κι εμεις...SFAKattack10 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 23, 2018 7:33 pm Είδα το απόσπασμα από την Στεφανιδου και στο σημείο που τους λέει ο δημοσιογράφος ότι η χωρητικότητα είναι 3200 άτομα, έμειναν όλοι παγωτό.![]()
- Scorpion86
Διορθώνω. Και αυτός αναμεσα στις σγουρομάλλες είναι κατά του Νότη, χαρακτηρίζοντας τον νεοναζί. Στο δε instagram του λέει "Συζήτηση χθες για ένα νεοναζί που έρχεται να τραγουδήσει στα Τίρανα με 150 ευρώ. Κάποιον που έχει πει δημοσίως σκουπίδια τους Αλβανούς (πότε το είπε ρε?). Αν ο Αλβανός έχει λίγη αξιοπρέπεια πρέπει να μην πάει να τον ακούσει" Ενας τύπος που δηλώνει συγγραφέας, καλλιτέχνης, ψαράς και έχει λιγότερους followers κι από την γιαγιά μου την Παγώνα. 

- SFAKattack10
Το βρηκα...
-
Να ευχυθουμε λοιπον να μην συμβει καμια πατατα αυριο και ο νοτης να γεμισει το μεγαρο να δουνε ολα τα τσογλανια τι δυναμικη εχει αυτος ο τεραστιος καλλιτεχνης και να δουμε τι θα λενε μετα.Παμε ΝΟΤΑΡΑ μας
- Scorpion86
Τα εισιτήρια που έχουν απομείνει (περίπου 200-300) δεν θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν την ζήτηση που υπάρχει. Πιο συγκεκριμένα τις κρατήσεις που γίνονται μέσω τηλεφώνου, τις τελευταίες ώρες.
-
Στις 1.005.000 οι προβολες του βιντεο κλιπ
- Scorpion86
Και η επιβεβαίωση...
Προς αποκατάσταση της αλήθειας οι πωλήσεις αυτή τη στιγμή έχουν ξεπεράσει τα 2.800 εισητήρια και μέχρι την αυριανή συναυλία το sold out είναι δεδομένο
#NotisSfakianakis #arroundtheworld

Προς αποκατάσταση της αλήθειας οι πωλήσεις αυτή τη στιγμή έχουν ξεπεράσει τα 2.800 εισητήρια και μέχρι την αυριανή συναυλία το sold out είναι δεδομένο
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ SOLD OUT...Scorpion86 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 23, 2018 9:05 pm Και η επιβεβαίωση...![]()
- Scorpion86
Ναι πριν λίγο τελείωσαν! Sold out. Μπορεί να βγει και απόψε η ανακοίνωση από το myticket.al. Είμαστε εν αναμονή της ανακοίνωσης του επίσημου sold out. 3.200 εισιτήρια.
Update: 23:00 Η φωτό που θα ανεβεί ίσως και απόψε από την διοργανώτρια της συναυλίας. Την ανέβασε ένα από τα παιδιά του fan club.

Update: 23:00 Η φωτό που θα ανεβεί ίσως και απόψε από την διοργανώτρια της συναυλίας. Την ανέβασε ένα από τα παιδιά του fan club.