Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
giannis21

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

SFAKattack10 έγραψε: Κυρ Μάιος 27, 2018 1:54 pm
Sugar έγραψε: Κυρ Μάιος 27, 2018 1:50 pm Πηγε στην Αλβανία και εβριζε τους Έλληνες τεμπεληδες
Βρες μου το στιγμιοτυπο που λεει οτι οι Ελληνες ειναι τεμπεληδες και θα σε παραδεχτω, αλλιως ειναι ψευτης!
ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ Ο ΝΟΤΗΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ...ΨΕΥΤΕΣ...ΟΤΑΝ Ο ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΑΛΑ
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Notis7Arxontas έγραψε: Κυρ Μάιος 27, 2018 2:17 pm Παρόλα αυτά κωλοτούμπα λένε τον Νοτη
Ναι γιατι δεν θελει τους ξενους και επισης εχει βρισει τους Αλβανους σε βιντεο που κανεις δεν εχει δει! :tourta:
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Εγω ξερω οτι αν θες να κανεις εξώδικο πας και το κανεις. δεν το διαφημιζεις στο φεισμπουκ για να δημιουργησεις ντορο. τι βλακας Θεε μου. καλα λεει και καποιος στα σχολια οταν καποιος βριζει δημοσια την μανα των παιδιων του τι περιμενεις....
του απαγορευαν να εχει αποψη, τωρα θα του απαγορεψουν και να τραγουδα....
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Μίλησε και ο Μουκίδης που έχει να γράψει καλό τραγούδι από τον χρυσό αιώνα του Περικλή. Καλά τον λέει ο Νότης χοντρό. Χοντρομ@λ@κ@ πρέπει να τον λέει.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Κλασικά και σήμερα κράξιμο από τον Μένιο. Βγάλανε και την δημοσιογράφο από την Αλβανία και έλεγε ότι στην συναυλία μπήκαν άτομα δωρεάν.
giannis21

81argus έγραψε: Κυρ Μάιος 27, 2018 3:35 pm Μίλησε και ο Μουκίδης που έχει να γράψει καλό τραγούδι από τον χρυσό αιώνα του Περικλή. Καλά τον λέει ο Νότης χοντρό. Χοντρομ@λ@κ@ πρέπει να τον λέει.
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΦΙΛΕ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟΣ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΑ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΣΚΩΝ...ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΤΕ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΜΟΥΚΙΔΗΣ....ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ...
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

SFAKattack10 έγραψε: Κυρ Μάιος 27, 2018 3:45 pm Κλασικά και σήμερα κράξιμο από τον Μένιο. Βγάλανε και την δημοσιογράφο από την Αλβανία και έλεγε ότι στην συναυλία μπήκαν άτομα δωρεάν.
Άντε πάλι αυτη η Λουλού.Ρε αφήστε τον άνθρωπο στην ησυχία του ρε τιποτενιοι.Τι σας έχει κάνει γαμωτο.Εσεις δεν είστε άνθρωποι είστε τέρατα.Καλα και αυτή η ξανθιά απο την Αλβανία μιλάμε ειναι για πολυ βρισίδι.Θα τολμήσει αυτή η μούχλα και κάποιοι άλλοι να πουν φασίστα ηλίθιο και βλάκα τον Νοτη.Αλλα οπως είπε και ο Νότης θα έρθει η Θεία δίκη.Οι ένοχοι θα πληρώσουν κάποια στιγμη
notikos21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notikos21 »

Έχουν ξεφύγει τελείως τα πράγματα όσον αφορά την ισοπέδωση του αγαπημένου μας καλλιτέχνη. Ειλικρινά εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι άλλη τέτοια λυσσασμένη επίθεση στην Ελλάδα εναντίον κάποιου που να μην είναι πολιτικός... Τι τους έκανε ποια; Ναι, κάποιες φορές εκφράζεται κάπως χοντροκομμένα, αλλά τις περισσότερες φορές κανένας νοήμων δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ουσία των λεγομένων του. Επειδή δηλαδή δεν χαϊδεύει τα ευαίσθητα αυτάκια κάποιων; Επειδή έφτασε από το μηδέν στην κορυφή δίχως να ταΐζει το σύστημα; Επειδή ανέδειξε μία στρατιά συνθετών και στιχουργών, μεταξύ των οποίων και ο συγκεκριμένος ''κύριος'', χάρη στη φωνή, την ερμηνεία και την απήχησή του στο κοινό; Επειδή αρνείται να ''πεθάνει'' σαν γέρικο άλογο; Επειδή τολμά να εκφράζει τις ''αντιδημοκρατικές'' του απόψεις σε ένα κατά τα άλλα πλήρως ''δημοκρατικό'' και φυσιολογικό περιβάλλον; Επειδή δεν χασκογελάει και δεν γλείφει τους πουθενάδες των πάνελ και των sites; Επειδή έχει το θράσος να αντέχει ακόμη και να γεμίζει μαγαζιά παρά την ισοπέδωση που υφίσταται; Επειδή κάνει ήσυχα τη ζωή του δίχως να προβάλλει συνεχώς την προσωπική ζωή του; Επειδή κάνει τόσες αγαθοεργίες, δίχως ποτέ του να το διατυμπανίσει; Προσπαθήστε κι άλλο, βάλτε και τον Μουκίδη στον πόλεμο. Ποιον, αυτόν που άμα δεν συνυπήρχε μουσικά με τον Νότη δεν θα έκανε ποτέ την περιουσία που έκανε. Δεν πειράζει σιχάματα, ο Άρχοντας ήταν, είναι και θα είναι ένας μέχρι να σβήσει η φωνή του! Αλλά ακόμη και μετά... Δεν πειράζει, ''χρόνια με χτυπάτε, χρόνια στέκομαι'' να "πληρώνω της αλήθειας μου το φόρο''! Πάτε τώρα να αποθεώσετε ''παιδάκια δίχως ταλέντα'', ο Άρχοντας θα είναι εκεί να σας πονάει και να σας γλεντάει. Μπράβο στον Νότη που "θα τον ξανασηκώσει τον σταυρό'' και θα μας αποδείξει ότι δεν χωρά στα καλούπια που άλλοι προόριζαν για εκείνον!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Είμαι πολύ εκνευρισμένος, εξοργισμένος και δεν μπορώ να βρω άλλη λέξη από τα νεύρα. Δύο εβδομάδες τώρα τον έχουν πάει γαμ...ας τον άνθρωπο οι πολέμιοι του. Τώρα προκύπτουν εχθροί εκ των έσω. Μην ξεχάσουμε ότι δύο ακόμα δημιουργοί έχουν τοποθετηθεί εις βάρος του Νότη τον τελευταίο χρόνο.

Θέλω να βγω να περπατήσω στην βροχή
και ένα τραγούδι να γεμίσω με παράπονα
που δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί

ότι αγαπώ με μαχαιρώνει έτσι άπονα...

Δικό σας τραγούδι είναι "κύριε" Μουκίδη.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Στο τέλος θυμήθηκε ότι οι στίχοι είναι του Καρρά.
Notis7Arxontas

notikos21 έγραψε: Κυρ Μάιος 27, 2018 4:07 pm Έχουν ξεφύγει τελείως τα πράγματα όσον αφορά την ισοπέδωση του αγαπημένου μας καλλιτέχνη. Ειλικρινά εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι άλλη τέτοια λυσσασμένη επίθεση στην Ελλάδα εναντίον κάποιου που να μην είναι πολιτικός... Τι τους έκανε ποια; Ναι, κάποιες φορές εκφράζεται κάπως χοντροκομμένα, αλλά τις περισσότερες φορές κανένας νοήμων δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ουσία των λεγομένων του. Επειδή δηλαδή δεν χαϊδεύει τα ευαίσθητα αυτάκια κάποιων; Επειδή έφτασε από το μηδέν στην κορυφή δίχως να ταΐζει το σύστημα; Επειδή ανέδειξε μία στρατιά συνθετών και στιχουργών, μεταξύ των οποίων και ο συγκεκριμένος ''κύριος'', χάρη στη φωνή, την ερμηνεία και την απήχησή του στο κοινό; Επειδή αρνείται να ''πεθάνει'' σαν γέρικο άλογο; Επειδή τολμά να εκφράζει τις ''αντιδημοκρατικές'' του απόψεις σε ένα κατά τα άλλα πλήρως ''δημοκρατικό'' και φυσιολογικό περιβάλλον; Επειδή δεν χασκογελάει και δεν γλείφει τους πουθενάδες των πάνελ και των sites; Επειδή έχει το θράσος να αντέχει ακόμη και να γεμίζει μαγαζιά παρά την ισοπέδωση που υφίσταται; Επειδή κάνει ήσυχα τη ζωή του δίχως να προβάλλει συνεχώς την προσωπική ζωή του; Επειδή κάνει τόσες αγαθοεργίες, δίχως ποτέ του να το διατυμπανίσει; Προσπαθήστε κι άλλο, βάλτε και τον Μουκίδη στον πόλεμο. Ποιον, αυτόν που άμα δεν συνυπήρχε μουσικά με τον Νότη δεν θα έκανε ποτέ την περιουσία που έκανε. Δεν πειράζει σιχάματα, ο Άρχοντας ήταν, είναι και θα είναι ένας μέχρι να σβήσει η φωνή του! Αλλά ακόμη και μετά... Δεν πειράζει, ''χρόνια με χτυπάτε, χρόνια στέκομαι'' να "πληρώνω της αλήθειας μου το φόρο''! Πάτε τώρα να αποθεώσετε ''παιδάκια δίχως ταλέντα'', ο Άρχοντας θα είναι εκεί να σας πονάει και να σας γλεντάει. Μπράβο στον Νότη που "θα τον ξανασηκώσει τον σταυρό'' και θα μας αποδείξει ότι δεν χωρά στα καλούπια που άλλοι προόριζαν για εκείνον!
Μπράβο φίλε. Πέστα.Θα ήθελα όμως να μάθω παρα πολυ τον λόγο που ο Μουκιδης του επιτεθηκε.Επισης,ετσι μου φάνηκε ή ο Νότης δεν είπε ούτε ενα κομμάτι του Μουκιδη στην Αλβανία;
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Εγώ άκουσα το "Μία ματιά σου μόνο φτάνει"
Notis7Arxontas

SFAKattack10 έγραψε: Κυρ Μάιος 27, 2018 4:19 pm Εγώ άκουσα το "Μία ματιά σου μόνο φτάνει"
Α οντως .Και γω μόνο αυτό ακουσα
Notis7Arxontas

Παρεμπιπτόντως οι notissfakianakis.eu ανέβασαν στορυ στο instagram που έχει στίχους από το θεριό και λέει. ΛΌΓΟΣ ΣΠΑΘΊ ΒΓΆΖΩ ΚΡΑΥΓΉ ΠΌΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

SFAKattack10 έγραψε: Κυρ Μάιος 27, 2018 4:19 pm Εγώ άκουσα το "Μία ματιά σου μόνο φτάνει"
Νομίζω επίσης είπε το "Και δεν μπορώ".

Υ.Γ.: Ευελπιστώ να υπάρξει πλέον επίσημη αντίδραση από τον καλλιτέχνη με αφορμή τον Μουκίδη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Κυρ Μάιος 27, 2018 4:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Ναι και οι .eu μια σοβαρή ανάρτηση δεν μπορούν να κάνουν. Στιχάκια από τραγούδια βάζουμε κι εμείς. Notikos21 μπράβο για το κείμενο σου, τα είπες όλα.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Είναι επίσημο πλέον. Μετά το 2013 ο Νότης βιώνει τον δεύτερο μεγαλύτερο και μαζικότερο πόλεμο. Αν καταφέρει να επιβιώσει καλλιτεχνικά και από αυτό πιστεύω θα τους ξεσκίσει για άλλη μία δεκαετία χαλαρά. Κάτι ξέρω όταν γράφω για "φίλους". Θα ακολουθήσουν κι άλλοι που θα βγουν να μιλήσουν για το πόσο μετάνιωσαν που έδωσαν τραγούδια στον Νότη.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
giannis21

Scorpion86 έγραψε: Κυρ Μάιος 27, 2018 4:23 pm
Νομίζω επίσης είπε το "Και δεν μπορώ".

Υ.Γ.: Ευελπιστώ να υπάρξει πλέον επίσημη αντίδραση από τον καλλιτέχνη με αφορμή τον Μουκίδη.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ....
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Μην χαλατε τις καρδιες σας για πανελιστες που δεν τους ξερει ουτε η μανα τους,για παρουσιαστριες και παρουσιαστες που φιλησαν κατουρημενες ποδιες για να παρουν μια εκπομπη,για δημοσιογραφισκους που παρουσιαζουν μονο την "δικια τους" αληθεια,για αχαριστους στιχουργους και συνθετες,και γενικως για ατομα που εχουν κομπλεξ στη ζωη τους και ξερουν πως για να κερδισουν νουμερα και δημοσιοτητα πρεπει να επιτεθουν στον Νοτη.Η αξια του καλλιτεχνη Σφακιανακη ειναι αδιαμφισβήτητη, οτι και να κανουν ολοι αυτοι.Καποια στιγμη θα γυρισει ο τροχος και θα τρεξουν να κρυφτουν στα λαγουμια τους αυτοι που εδω και χρονια του κανουν χυδαιο πολεμο.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Ένα ακόμα βίντεο όπου διαπιστώνουμε όλοι ότι χρεώνονται λόγια στο Νότη που ποτέ δεν έχει μπει, απλά βάζουμε τον τίτλο που μας αρέσει.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Απάντηση