Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86
Δημοσιεύσεις: 3786
Εγγραφή: Τετ Οκτ 15, 2014 8:20 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

djibril έγραψε: Κυρ Μάιος 27, 2018 4:48 pm Μην χαλατε τις καρδιες σας για πανελιστες που δεν τους ξερει ουτε η μανα τους,για παρουσιαστριες και παρουσιαστες που φιλησαν κατουρημενες ποδιες για να παρουν μια εκπομπη,για δημοσιογραφισκους που παρουσιαζουν μονο την "δικια τους" αληθεια,για αχαριστους στιχουργους και συνθετες,και γενικως για ατομα που εχουν κομπλεξ στη ζωη τους και ξερουν πως για να κερδισουν νουμερα και δημοσιοτητα πρεπει να επιτεθουν στον Νοτη.Η αξια του καλλιτεχνη Σφακιανακη ειναι αδιαμφισβήτητη, οτι και να κανουν ολοι αυτοι.Καποια στιγμη θα γυρισει ο τροχος και θα τρεξουν να κρυφτουν στα λαγουμια τους αυτοι που εδω και χρονια του κανουν χυδαιο πολεμο.
Διαφωνώ αγαπητέ. Προσωπικά χαλάστηκα αρκετά από τον συγκεκριμένο και άλλη μία στιχουργό παλαιότερα με τις αναρτήσεις της. Όπως και πολλοί είτε συμφωνούν με τον Νότη σε αυτό που είπε είτε όχι. Οταν έχεις καταξιωθεί στον χώρο από τον συγκεκριμένο άνθρωπο, σε έχει βάλει σε σχήματα του, σε έχει στηρίξει κι εσένα και τα τραγούδια σου και γενικά έχεις βγει κερδισμένος από αυτόν εδώ και δύο δεκαετίες, δεν μπορείς να βγαίνεις δημοσίως και να του απαγορεύεις να ερμηνεύει τα κομμάτια σου. Με αυτήν την λογική ο Νότης πρέπει να πεισμώσει και να ζητήσει πίσω τις πλατίνες από τον δημιουργό. Δεν θα το κάνει διότι δεν είναι τέτοιος. Προσπερνάω ότι πήρε αυτήν την απόφαση και είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ (εννοείται διαφωνώ), έχει δεύτερο φάουλ. Διότι, αμα είσαι μάγκας και θέλεις να λες ότι φοράς παντελόνια, τον παίρνεις τηλέφωνο τον ιδιο τον Νότη, του εξηγείς με τι διαφωνείς μαζί του και του λες γιατι του απαγορεύεις να ερμηνεύσει τα κομμάτια σου. Δεν το κάνεις ανάρτηση στο facebook για να δώσεις τροφή στα όρνεα που καραδοκούν εδώ και 10 μέρες. Τόσα χρόνια τον ξέρεις, δεν μπορεις να τον πάρεις ένα τηλέφωνο? Τώρα θα πάρουν την δημοσίευση τα ΜΜΕ και θα την κάνουν σημαία τους και θα χαρούν πολλοί εχθροί. Tέλος, όταν ζητάς να απαγορευθεί η ερμηνεία των κομματιών που έχεις γράψει, τον μόνο που απαξιώνεις είναι τον εαυτό σου ως δημιουργό.

Υ.Γ.: Ο συγκεκριμένος είχε ειρωνευτεί τον Νότη και τότε που είχε ανακοινωθεί ότι η Ελπίδα θα είναι στο σχήμα του Fever.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Κυρ Μάιος 27, 2018 5:02 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Notis7Arxontas
Δημοσιεύσεις: 401
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 24, 2018 1:39 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Συμφωνώ απολυτα
Άβαταρ μέλους
jdarmody
Δημοσιεύσεις: 2766
Εγγραφή: Κυρ Οκτ 19, 2014 2:15 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Να υποθέσουμε βέβαια ότι όλο αυτό έγινε τυχαία τώρα; Ή σχετίζεται με το γεγονός ότι ο Μουκίδης πρόκειται να συνεργαστεί με τον Οικονομόπουλο και κατ' επέκταση τη Minos EMI με την οποία έκαναν τα περισσότερα τραγούδια μαζί με το Νότη; Δεν αποκλείω να έχει και την εταιρία με το μέρος του.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Notis7Arxontas
Δημοσιεύσεις: 401
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 24, 2018 1:39 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Έρχονται πολύ δύσκολες επόμενες μέρες.Θα κοινοποιηθεί λέει εξώδικο τις επόμενες μέρες ο κύριος Μουκιδης.Α ρε σε είχα πολύ μεγαλη εκτίμηση άλλα τελικά είσαι ένα σιχαμα.Μονο που σκεφτομαι ότι υπάρχεις μόνο και μόνο λόγω του Νοτη τρελαίνομαι εξοργιζομαι
Άβαταρ μέλους
ilias16
Δημοσιεύσεις: 816
Εγγραφή: Κυρ Αύγ 09, 2015 8:30 pm
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Οι καλλιτεχνικές απαντήσεις του Νότη είναι που τον κρατούν ακόμα στην επιφάνεια αλλά λέω μήπως ήρθε η ώρα να περάσει στην αντεπίθεση και σαν φυσικό πρόσωπο χωρίς την καλλιτεχνική του ιδιότητα.Μια καλή ευκαιρία ο Μουκίδης και τα ερπετοπάνελ να νιώσουν στο πετσί τους την επίδειξη δύναμης του.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
nikosp
Δημοσιεύσεις: 536
Εγγραφή: Σάβ Δεκ 06, 2014 7:05 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Καλησπέρα και από μένα.
1.Υπάρχει περίπτωση να περάσει του Μουκίδη νομικά και να απαγορευτεί στον Νότη δηλ να λέει στα μαγαζιά το ένα γράμμα και το θέλω να σε ξαναδώ;Όποιος γνωρίζει ας δώσει τα φώτα του.
2.Αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι η αδιαφορία του Νότη για τον πόλεμο που δέχεται.Δεν παρακολουθεί αυτές τις εκπομπές και είμαι σίγουρος ότι πολλά από αυτά που του καταλογίζουν και μας εξαγριώνουν εμάς κάθε φορά δεν τα μαθαίνει ποτέ ώστε να αντιδράσει.
3.Θέλω να προτείνω σε όσους έχουν τρέλα με το youtube και έχουν όρεξη(sfakattack,ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΟΤΗΣ και όποιος άλλος θέλει) να φτιάξουν ένα βίντεο με τίτλο ας πούμε ''όλη η αλήθεια για τον Νότη Σφακιανάκη'' που θα συγκεντρώσουν υλικό από όλες αυτές τις κωλοεκπομπές και όσα έχουν πει τα τελευταία χρόνια από τον ναζιστικό χαιρετισμό μέχρι και τα τελευταία γεγονότα στην Αλβανία ή και πιο παλιά με τα σχόλια περί απαγόρευσης του κόσμου να χορεύει στην πίστα και κάθε φορά που θα ακούγεται παπαριά από πανελίστα να δείχνουν την πραγματική δήλωση του Νότη ώστε να τονιστεί ο ανήθικος πόλεμος που δέχεται και πως έχει παραπλανηθεί πολύς κόσμος.Να το διαδώσουμε παντού σε όλες τις σελίδες του Νότη στο fb και όπου μπορούμε για να το δει πολύς κόσμος.Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει πέρυσι με το αληθινό και κοινωνικό πρόσωπο του Νότη Σφακιανάκη που είχε μαζέψει πάρα πολλά views.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
J&B
Δημοσιεύσεις: 834
Εγγραφή: Πέμ Μάιος 01, 2008 1:40 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Μεγάλες στιγμές...

Δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά τραγουδιστής που να έχει φάει τέτοιο πόλεμο από τα ΜΜΕ, να είναι αποκλεισμένος από τα ραδιόφωνα και να τους γλενταει εντός και εκτός Ελλάδος είτε σε μεγάλο είτε σε μικρό βαθμό...

Πραγματικά ο τελευταίος μεγάλος... Για μένα ο μεγαλύτερος όλων!!! Και ας διαφωνήσουν αρκετοί...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Δημοσιεύσεις: 816
Εγγραφή: Κυρ Αύγ 09, 2015 8:30 pm
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Ας ρίξουμε εδώ μια ματιά

https://www.opi.gr/index.php/vivliothiki/2121-1993#a1
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86
Δημοσιεύσεις: 3786
Εγγραφή: Τετ Οκτ 15, 2014 8:20 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Από τις ενδειξεις που έχω τις τελευταιες ωρες , δεν θα απέκλεια μια επίσημη αντίδραση του καλλιτέχνη ισως κι εντος της ημερας. Μακάρι τελικά να γίνει.

Το πιο εύστοχο σχόλιο για Μουκίδη το έκανε ο Βασίλης Φουτσιτζης.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Billbill
Δημοσιεύσεις: 546
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 02, 2016 1:07 am

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Έχει χαθεί η μπάλα., βαράνε όλοι από παντού. Το θέμα είναι όπως είπε ένας φίλος παραπάνω ότι ο Νότης δεν παίρνει θέση, να κινηθεί νομικά σ όσους σπιλώνουν την τιμή και υπόληψη του , από την Αλβανίδα μέχρι τον κάθε πανελιστα και μέχρι μουκιδηδες.
Πέρα από αυτά το ξαναλέω και ας δεχτώ ξανά προσφορές δουλειάς για να γίνω μάνατζερ του νοτη από άλλους εδώ μέσα.
Ο Νότης έπρεπε να μιλάει μόνο μέσα από τα τραγούδια του. Ούτε συνεντεύξεις σε τατιανες ούτε σε μενιους , πουθενά σε κανέναν. Ο οικονόμο πως είναι εξαφανισμένος από πλευράς συνεντεύξεων. ??
Ο Νότης συνεχίζει και παίζει το παιχνίδι τους που αυτό το παιχνίδι σκοπό έχει μόνο να απαξιωθεί ο καλλιτέχνης με την μεγάλη δυναμική. Όλοι πλέον πλειν εξαιρέσεων λένε τα χειρότερα για τον νοτη επειδή δεν τον γνωρίζουν βέβαια αλλά έτσι λειτουργεί η κοινή γνώμη.
Το ξαναλέω ο Νότης φταίει με τις κατά καιρούς χοντραδες του και παπαριες του. Αυτός δίνει τροφή στα ορνεα. Αυτός πηγαίνει τους δίνει συνεντεύξεις. Αυτός δεν υπολογίζει και δεν μετράει τα λόγια του και τον αντίκτυπο τους. Πάνε οι εποχές που κρεμομασταν από τα χείλη του στις συνεντεύξεις που έδινε και όλοι λέγανε τι ωραία μιλάει. Πλέον το Νότης μαζέψου ταιριάζει γάντι. Εκεί φτάσαμε.
Όλα αυτά ορμώμενος από τον πόλεμο που συνεχίζει να υφίσταται και δεν θα τελειώσει μέχρι να τον απαξιώσουν στο 100/100 της κοινωνίας. Αυτό είναι το σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Siempre
Δημοσιεύσεις: 68
Εγγραφή: Τρί Δεκ 20, 2016 11:20 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Siempre »

Συμφωνώ με Bill.
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7
Δημοσιεύσεις: 459
Εγγραφή: Πέμ Απρ 20, 2017 7:37 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Προβλέψιμος έχεις γίνει πλέον με αυτόν τον Οικονομόπουλο. Τώρα τον λες και Οικονομό, άντε λοιπον άκου τον Οικονομό αφού τα κάνει όλα τέλεια. Ο Οικονομόπουλος το ένα ο Οικονομόπουλος το άλλο. Δεν βαρέθηκες? Βρες άλλο επιχείρημα. Πάλιωσε αυτό. Ο Οικονομόπουλος είναι κοινής αποδοχής και παίζει παντού σε όλα τα ραδιόφωνα και τον αναφέρεις ως παράδειγμα με τον Νότη? Και για ποιες χοντράδες μιλάς? Εδώ δίχως να έχει τοποθετηθεί κάπου τον θάβανε μία εβδομάδα πριν την συναυλία βάζοντας στο στόμα του λόγια που δεν έχει πει. Εσύ μην μιλάς για χοντράδες. Εχεις πει αρκετές εδώ μέσα όπως η ευχή να μπει λουκέτο στο Fever για να βγει γρηγορότερα το σιντί, η κατηγορία στον Βλάχο ότι βάζει στους δίσκους φιλαράκια του κλπ. Μην αγχωνεσαι και εσύ έχεις κάνει πόλεμο στο Νότη για τα πάντα! Μέχρι και στο τελευταίο σου σχόλιο κράξιμο του κάνεις και υποδείξεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος E-Notikos7 την Κυρ Μάιος 27, 2018 6:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Άβαταρ μέλους
J&B
Δημοσιεύσεις: 834
Εγγραφή: Πέμ Μάιος 01, 2008 1:40 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Ρε Billbill έλεος δεν είσαι η νταντά του Νότη χαχα... σαν αυτούς που τον κράζουν είσαι
Ούτε εγώ συμφωνώ μ όλα όσα λέει αλλά μας τα χεις κάνει τσουρέκια... ξεκόλλα έτσι είναι ο κοντός δεν χειραγωγείται από κανέναν και τίποτα...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86
Δημοσιεύσεις: 3786
Εγγραφή: Τετ Οκτ 15, 2014 8:20 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Καλά το ότι συγκρίνουν τον Νότη με τον συμπαθέστατο και καλλίφωνο Οικονομόπουλο, με ξεπερνάει. Τους αυτόφωτους με τους ετερόφωτους? Ακόμα και αυτήν την ώρα που ο Νότης δέχεται απίστευτο πόλεμο ακόμα και από πρώην συνεργάτες του, ούτε αυτην την ώρα δεν μπορούν να ηρεμήσουν κάποιοι. Πρέπει κι αυτήν την ώρα να γράψετε τα ίδια και τα ίδια?

Υ.Γ.: Αντε τι μένει. Να δούμε και σύγκριση με τον Αργυρό...Τι κάνει καλύτερα ο Αργυρός δηλαδή... :lol:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
Siempre
Δημοσιεύσεις: 68
Εγγραφή: Τρί Δεκ 20, 2016 11:20 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Siempre »

Ρε παιδιά ο καθένας λέει την γνώμη του μην αρπάζεστε πάλι. Σκορπιέ αυτή την ώρα δεν μπορούμε να πούμε και πολλά εμείς. Ο ίδιος ο Νότης ας κινηθεί νομικά απέναντί τους, εκτός αν δεν τον νοιάζει όλο αυτό που γίνεται.

Επίσης αυτό που λέει ο Μουκίδης δεν ξέρουμε αν υφίσταται, βάση νόμου να πραγματοποιηθεί. Όπως και να χει ο Μουκίδης ξεφτυλίζεται ανεπανόρθωτα.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86
Δημοσιεύσεις: 3786
Εγγραφή: Τετ Οκτ 15, 2014 8:20 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Siempre έγραψε: Κυρ Μάιος 27, 2018 6:42 pm Επίσης αυτό που λέει ο Μουκίδης δεν ξέρουμε αν υφίσταται, βάση νόμου να πραγματοποιηθεί. Όπως και να χει ο Μουκίδης ξεφτυλίζεται ανεπανόρθωτα.
Δεν νομίζω να μην ρώτησε πριν προβεί στην ενέργεια. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που καταφεύγει στην δικαιοσύνη για τραγούδια του. Για άλλες περιπτώσεις. Είχε συμβεί και με τον Παντελίδη για ένα τραγούδι που υποστήριζε ότι είναι ίδιο με ένα δικό του. Ενα που είχε πει η Κωνσταντίνα νομίζω. Δικαστική διαμάχη που αν δεν κάνω λάθος κέρδισε.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody
Δημοσιεύσεις: 2766
Εγγραφή: Κυρ Οκτ 19, 2014 2:15 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

ilias16 έγραψε: Κυρ Μάιος 27, 2018 5:42 pm Ας ρίξουμε εδώ μια ματιά

https://www.opi.gr/index.php/vivliothiki/2121-1993#a1
Δεν είναι τόσο απλό και εύκολο να προσεγγίσουμε το ζήτημα, χωρίς να γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει υπογραφεί μεταξύ δημιουργού, εταιρίας και καλλιτέχνη. Προφανώς και ο Μουκίδης ως δημιουργός έχει δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας, αλλά φαντάζομαι στις δισκογραφικές πρέπει να υπογράφονται συμβάσεις παραχώρησης άδειας εκμετάλλευσης του έργου του δημιουργού με βάση τις οποίες προστατεύεται η εταιρία ακόμα και απέναντι στον ίδιο τον δημιουργό. Τώρα μετά από τόσα χρόνια, αλλαγές εταιριών και λοιπά δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ισχύει στην προκειμένη περίπτωση και ποιες εξουσίες έχει παραχωρήσει ο Μουκίδης και σε ποιον, και πως μπορεί να τις ανακαλέσει.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
djibril
Δημοσιεύσεις: 185
Εγγραφή: Τρί Δεκ 09, 2014 12:47 am

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Μα ο Νοτης επιδιωκει ρε παιδια να βγαινει στις συνεντευξεις και να λεει αυτα που λεει.Αυτος θεωρει πως ειναι σωστα ολα αυτα που λεει(πολλα ειναι,πολλα οχι),και πως εχει χρεος να ανοιξει τα ματια σε αυτους που τον ακουν.Αφου ακομα και σε ερωτησεις μουσικου περιεχομενου βρισκει μια αφορμη και το παει στο πολιτικοκοικωνικο θεμα.Δεν προκειται να σταματησει ο Νοτης να τα λεει αυτα,και αφου τα πιστευει καλα θα κανει.Απο την αλλη οταν μιλαει σωστο ειναι να δεχεται κριτικη οταν λεει παπαριες, αρκει βεβαια να του λεν και ενα μπραβο οταν λεει και σωστα πραγματα.Αυτο ειναι το θεμα πλεον με τον Νοτη,πως προβαλλονται μονο εκφρασεις του που προκαλουν και που σκοπο εχουν να τον πληξουν και αλλο.Αν παει και μιλησει ας πουμε μονο για μουσικη,ολοι αυτοι οι δημοσιογραφισκοι της κακιας ωρας δεν θα δωσουν ουτε ενα λεπτο προβολη.
Billbill
Δημοσιεύσεις: 546
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 02, 2016 1:07 am

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Καλά εσείς δεν καταλαβαίνετε τον Θεό σας. Σας ενοχλούν ακόμα και τα παραδείγματα. Εσείς είστε που κάνετε κακο που λέτε σε όλα ναι και μπράβο.
Το παράδειγμα του οικονομο το έφερε γιατί και ίδιος έχει παρόμοιες απόψεις με τον νοτη και άμα βγαίνει και μιλάει θα τον φάνε και αυτόν όπως τον δικό μας. Από διπλωματία δεν ξέρετε τίποτα μου φαίνεται. Δηλαδή σας αρέσει αυτός ο πόλεμος. Σας αρέσει που μιλάει και βγαίνει συνεχώς παρεξηγημένος επειδή είναι λες και τα λέει στο καφενείο στην Κω.
Αλλά ναι ξέχασα πέστα νοτη είστε εσείς που τον γνωρίζετε και εν συνεχεία όταν μας την λένε όχι ρε γαμάτο τέτοιος πόλεμος στον μεγαλύτερο καλλιτέχνη τι τους έχει κανει??
Πάρτε το χαμπάρι από την στιγμή που βγήκε και υποστήριξε κόμμα το οποίο το οριοθετούν ναζιστικό και ακροδεξιό και επειδή το σύστημα δεν θέλει τέτοια τότε καλά να πάθει και να δεχτεί αυτή την απαξίωση.
Σας αρέσει δηλαδή που τον λενε όλοι κωλοτούμπα. Σας αρέσει που οι περισσότεροι Έλληνες τον βρίζουν μετά από την Συναυλία στην πρωτεύουσα της τέχνης στην Αλβανία. Σας αρέσει που η Φατμέ έγινε γνωστή και αυτή λόγω νοτη επειδή τον βρίζει και μιλάει απαξιωτικά.
Αλλά τι να λέμε τώρα, όσοι τα λέμε έτσι είναι εχθροί του νοτη. Είμαι εχθρός του νοτη επειδή δεν μου αρέσει ότι γίνεται και κάθομαι και λέω τι πρέπει να αλλάξει μια για πάντα.
Εμένα φίλοι του νοτη δεν μου αρέσει που τον απαξιώνουν γιατί εγώ ακολουθώ αυτόν τον καλλιτέχνη εδώ και χρόνια.
Οπότε και δεν γουστάρω να κάθεστε και ασχολείστε μαζί μου. Όπως εγώ δεν ασχολούμαι μαζί σας. Ασχολειθειτε με το κεφάλι σας και τις οικογένειές σας Όχι με μενα. Ελπίζω να έγινα κατανοητός
Άβαταρ μέλους
Eptapsyxos87
Δημοσιεύσεις: 102
Εγγραφή: Παρ Απρ 01, 2016 2:31 am

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eptapsyxos87 »

Billbill έγραψε: Κυρ Μάιος 27, 2018 6:53 pm Καλά εσείς δεν καταλαβαίνετε τον Θεό σας. Σας ενοχλούν ακόμα και τα παραδείγματα. Εσείς είστε που κάνετε κακο που λέτε σε όλα ναι και μπράβο.
Το παράδειγμα του οικονομο το έφερε γιατί και ίδιος έχει παρόμοιες απόψεις με τον νοτη και άμα βγαίνει και μιλάει θα τον φάνε και αυτόν όπως τον δικό μας. Από διπλωματία δεν ξέρετε τίποτα μου φαίνεται. Δηλαδή σας αρέσει αυτός ο πόλεμος. Σας αρέσει που μιλάει και βγαίνει συνεχώς παρεξηγημένος επειδή είναι λες και τα λέει στο καφενείο στην Κω.
Αλλά ναι ξέχασα πέστα νοτη είστε εσείς που τον γνωρίζετε και εν συνεχεία όταν μας την λένε όχι ρε γαμάτο τέτοιος πόλεμος στον μεγαλύτερο καλλιτέχνη τι τους έχει κανει??
Πάρτε το χαμπάρι από την στιγμή που βγήκε και υποστήριξε κόμμα το οποίο το οριοθετούν ναζιστικό και ακροδεξιό και επειδή το σύστημα δεν θέλει τέτοια τότε καλά να πάθει και να δεχτεί αυτή την απαξίωση.
Σας αρέσει δηλαδή που τον λενε όλοι κωλοτούμπα. Σας αρέσει που οι περισσότεροι Έλληνες τον βρίζουν μετά από την Συναυλία στην πρωτεύουσα της τέχνης στην Αλβανία. Σας αρέσει που η Φατμέ έγινε γνωστή και αυτή λόγω νοτη επειδή τον βρίζει και μιλάει απαξιωτικά.
Αλλά τι να λέμε τώρα, όσοι τα λέμε έτσι είναι εχθροί του νοτη. Είμαι εχθρός του νοτη επειδή δεν μου αρέσει ότι γίνεται και κάθομαι και λέω τι πρέπει να αλλάξει μια για πάντα.
Εμένα φίλοι του νοτη δεν μου αρέσει που τον απαξιώνουν γιατί εγώ ακολουθώ αυτόν τον καλλιτέχνη εδώ και χρόνια.
Οπότε και δεν γουστάρω να κάθεστε και ασχολείστε μαζί μου. Όπως εγώ δεν ασχολούμαι μαζί σας. Ασχολειθειτε με το κεφάλι σας και τις οικογένειές σας Όχι με μενα. Ελπίζω να έγινα κατανοητός
μετά απο το "καλά να πάθει και να δεχτεί αυτή την απαξίωση" σταμάτησα να διαβάζω φίλε σόρρυ...
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
Απάντηση