Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Βρε Βασιλη κανεις δεν ειπε οτι ο Νοτης τα εχει πει και κανει ολα τελεια. Και προφανως εχει και αυτος μεριδιο ευθυνης σε ολο αυτο.εμεις ομως του τα συγχωρουμε.προς θεου μην μαλωσουμε και μεταξυ μας τωρα.
- E-Notikos7
Χαλαρωσε BillBill τσακωνόμαστε άλλη φορά για τους ίδιους λόγους που έχουμε τσακωθεί άλλες τόσες φορές. Εχεις πρότυπο τον Οικονομόπουλο το καταλάβαμε. Τώρα με άλλο ασχολούμαστε όχι με το τι απόψεις έχει ο Οικονομόπουλος και πως πρέπει να παραδειγματιστεί από αυτόν ο Νότης. Θα βγει επίσημα ο Νότης να μιλήσει? Αυτό ενδιαφέρει εμένα. Φτάνει πια να μένει σιωπηλός και να δέχεται το ένα μετά το άλλο τα χτυπήματα. Τώρα που το θέμα πέρασε σε νομικής μορφής μέσω του εξώδικου του Μουκίδη εύχομαι να δω διαφορετική συμπεριφορά από τον Νότη.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
- Scorpion86
Παραλήρημα: Επεισόδιο 1785.
Δεν πλήττουμε πάντως σε αυτό το φόρουμ. Μία η συναυλία στην Αλβανία, μία ο χθεσινός με τον best selling καλλιτέχνη που δεν μάθαμε και ποιος είναι. Τώρα ο Μουκίδης. Σε άλλων τραγουδιστών τα φόρουμ βαράνε μύγες.
Δεν πλήττουμε πάντως σε αυτό το φόρουμ. Μία η συναυλία στην Αλβανία, μία ο χθεσινός με τον best selling καλλιτέχνη που δεν μάθαμε και ποιος είναι. Τώρα ο Μουκίδης. Σε άλλων τραγουδιστών τα φόρουμ βαράνε μύγες.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Κυρ Μάιος 27, 2018 7:06 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Εντάξει παιδιά δεν είναι και τόσο παράλογο αυτό που λέει ο Bill. Σε αρκετά σημεία συμφωνούμε πολλοί. Δεν υπάρχει λόγος για ειρωνείες και διαμάχες. Στην ουσία του πράγματος ο Νότης καταστρέφει τον εαυτό του με τις δηλώσεις του. Άλλο είναι βέβαια το ζήτημα του πως το εκμεταλλεύονται τα μέσα και πότε τον κατηγορούν χωρίς να έχει πει πράγματα. Δηλαδή η υποστήριξη της Χ.Α. θα τον ακολουθεί για πάντα τι να κάνουμε, αυτός το επέλεξε. Αυτός είπε την ατάκα για τους Έλληνες που και σωστή να θεωρηθεί ήταν παντελώς ΑΚΑΙΡΗ και ΑΤΟΠΗ. Δεν του ζητάει ο bill και ο κάθε ένας να απαρνηθεί τις αξίες του ή οτιδήποτε ή να φιμωθεί, να λειτουργεί πιο έξυπνα και ευέλικτα απλά. Είναι δυνατόν να δίνει συνεντεύξεις στο Μένιο και στον κάθε Μένιο και αμέσως μετά να σχολιάζεται η συνέντευξη του και να τον θάβουν; Ας κινηθεί νομικά επιτέλους! Μια κοπελίτσα στη Σκορδά είπε ότι έχει δηλώσει ότι οι Αλβανοί είναι κατώτερη φυλή. Ας την τρέξει λιγάκι! Να μας πει που το έχει ακούσει και πότε. Κι αυτήν και την Αλβανίδα που τον χαρακτήρισε πράγματι κολάσιμα και όλους. Πρέπει να κινητοποιηθεί ο ίδιος ο Νότης πλέον.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
-
Καλησπερα σε ολους!!!!Θα ηθελα να παραθεσω δυο σκεψεις σχετικα με τα τελευταια γεγονοτα σε σχεση με τον αγαπημενο μας καλλιτεχνη
1.Θεωρω οτι ο Νοτης θα πρεπει αμεσα να σταματησει δημοσιες τοποθετησεις πριν να ειναι παρα πολυ αργα!Πλεον δειχνει οτι το πραγμα καπως σοβαρευει υστερα απο την αναρτηση του μουκιδη.Δεν αντιλαμβανομαι υστερα απο μια καταπληκτικη συναυλια και με τοσο κοσμο γτ ο Νοτης παλι να απολογειται λογω των αστοχων δηλωσεων του....Ειλικρινα δεν αντιλαμβανομαι γτ δεν το αντιλαμβανεται ο ιδιος.....τον περιμενουν ολοι στη γωνια και δεν τον υπερασπιζεται κανενας....
2.Θεωρω οτι πρεπει ισως να υπαρξει μια επισημη τοποθετηση του ιδιου αν το θεμα με το μουκιδη παρει εκταση οπως φοβαμαι οτι θα συμβει...Αλλα πλεον η τοποθετηση να ειναι η απο νομικο γραφειο που θα αναλαβει την εκπροσωπηση του...και κατα την αποψη του θα επρεπε το ιδιονα γινει προς ολες τις εκπομπες...Δεν ασχολειται τοσα χρονια με τοση λασπη που δεχεται....αλλα ισως πρεπει να ασχοληθει καποτε αλλα σοβαρα και μετρημενα και οχι να βγει και να βριζει ο ιδιος.....
3.Στην τελικη πρεπει να διαφυλαξει και ο ιδιος την πορεια τουκαποια στιγμη....Αλλα και ο ιδιος καποια στιγμη ας σταματησει τις δημοσιες τοποθετησεις....Δεν προκειται να τον αγαπησει κανενας αλλα θα σταματησει να δινει λαβες για τοποθετησεις απο διαφορους που μονο λασπη ξερουν να πετανε....
4.Μακαρι να επαληθευτει ο Scorpion και να υπαρξει μια επισημηση σωστη αντιδραση....
Σ ενα χαζοκουτι τοσα χρονια εχω κουραστει να βλεπω ψωνια.....
1.Θεωρω οτι ο Νοτης θα πρεπει αμεσα να σταματησει δημοσιες τοποθετησεις πριν να ειναι παρα πολυ αργα!Πλεον δειχνει οτι το πραγμα καπως σοβαρευει υστερα απο την αναρτηση του μουκιδη.Δεν αντιλαμβανομαι υστερα απο μια καταπληκτικη συναυλια και με τοσο κοσμο γτ ο Νοτης παλι να απολογειται λογω των αστοχων δηλωσεων του....Ειλικρινα δεν αντιλαμβανομαι γτ δεν το αντιλαμβανεται ο ιδιος.....τον περιμενουν ολοι στη γωνια και δεν τον υπερασπιζεται κανενας....
2.Θεωρω οτι πρεπει ισως να υπαρξει μια επισημη τοποθετηση του ιδιου αν το θεμα με το μουκιδη παρει εκταση οπως φοβαμαι οτι θα συμβει...Αλλα πλεον η τοποθετηση να ειναι η απο νομικο γραφειο που θα αναλαβει την εκπροσωπηση του...και κατα την αποψη του θα επρεπε το ιδιονα γινει προς ολες τις εκπομπες...Δεν ασχολειται τοσα χρονια με τοση λασπη που δεχεται....αλλα ισως πρεπει να ασχοληθει καποτε αλλα σοβαρα και μετρημενα και οχι να βγει και να βριζει ο ιδιος.....
3.Στην τελικη πρεπει να διαφυλαξει και ο ιδιος την πορεια τουκαποια στιγμη....Αλλα και ο ιδιος καποια στιγμη ας σταματησει τις δημοσιες τοποθετησεις....Δεν προκειται να τον αγαπησει κανενας αλλα θα σταματησει να δινει λαβες για τοποθετησεις απο διαφορους που μονο λασπη ξερουν να πετανε....
4.Μακαρι να επαληθευτει ο Scorpion και να υπαρξει μια επισημηση σωστη αντιδραση....
Σ ενα χαζοκουτι τοσα χρονια εχω κουραστει να βλεπω ψωνια.....
- SFAKattack10
nikosp έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 27, 2018 5:35 pm 3.Θέλω να προτείνω σε όσους έχουν τρέλα με το youtube και έχουν όρεξη(sfakattack,ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΟΤΗΣ και όποιος άλλος θέλει) να φτιάξουν ένα βίντεο με τίτλο ας πούμε ''όλη η αλήθεια για τον Νότη Σφακιανάκη'' που θα συγκεντρώσουν υλικό από όλες αυτές τις κωλοεκπομπές και όσα έχουν πει τα τελευταία χρόνια από τον ναζιστικό χαιρετισμό μέχρι και τα τελευταία γεγονότα στην Αλβανία
Για τους χαιρετισμούς έχω ανεβάσει εδώ και χρόνια.
Ήθελα να ανεβάσω και για αυτά που λέει ο Μενιος και η Στεφανιδου αλλά δεν βρίσκω τις εκπομπές τους.
Jdarmody ευχαριστώ που χωρίς να με ξέρεις παίρνεις το μέρος μου. Στην ουσία επεξηγεί τον πρόχειρο λόγο μου. Σε ευχαριστώ. Παιδιά χαλαρώστε λίγο, έχουμε οικογένειές δουλειές κτλ , είναι κρίμα να ρίχνετε κατάρες σε άγνωστα άτομα επειδή απλά λεμε πως έχουν τα πράγματα. Έλεος
Ηρεμήστε , δεν είμαι εγώ ο εχθρός σας
Ηρεμήστε , δεν είμαι εγώ ο εχθρός σας
- Scorpion86
Δεν είπα ότι σίγουρα θα υπάρξει επίσημη αντίδραση. Η διαίσθηση που υπάρχει στον περίγυρο είναι. Ισως βγει μέσω δήλωσης σε κάποιο κανάλι οπως είχε βγει τότε στην Σουλιώτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, που είπε "δεν ανήκω πουθενά" ίσως γίνει μέσω ανάρτησης στα social media που θα μοιραστεί από δικούς του, όπως συνέβη με το δημοψήφισμα. Μπορεί τελικά να μην γίνει. Μακάρι όμως να γίνει πράξη. Γενικά όταν μπλέξεις με νομικά θέματα υπάρχει και ο κατάλληλος τρόπος που θα προσεγγίσεις τα πράγματα.stojakovits13 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 27, 2018 7:10 pm4.Μακαρι να επαληθευτει ο Scorpion και να υπαρξει μια επισημηση σωστη αντιδραση....
- Scorpion86
Νομίζω και τότε που ο Κωστόπουλος ειχε βάλει κομμένο απόσπασμα στο "Είμαι Αριστερός", είχες βάλει ολόκληρο το απόσπασμα.SFAKattack10 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 27, 2018 7:11 pmnikosp έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 27, 2018 5:35 pm 3.Θέλω να προτείνω σε όσους έχουν τρέλα με το youtube και έχουν όρεξη(sfakattack,ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΟΤΗΣ και όποιος άλλος θέλει) να φτιάξουν ένα βίντεο με τίτλο ας πούμε ''όλη η αλήθεια για τον Νότη Σφακιανάκη'' που θα συγκεντρώσουν υλικό από όλες αυτές τις κωλοεκπομπές και όσα έχουν πει τα τελευταία χρόνια από τον ναζιστικό χαιρετισμό μέχρι και τα τελευταία γεγονότα στην Αλβανία
Για τους χαιρετισμούς έχω ανεβάσει εδώ και χρόνια.
Ήθελα να ανεβάσω και για αυτά που λέει ο Μενιος και η Στεφανιδου αλλά δεν βρίσκω τις εκπομπές τους.
- SFAKattack10
Ναι και αυτό και την απάντηση στον Κανάκη (ένα χρόνο μετά βέβαια
)

Ότι και να ανεβάσουμε φοβάμαι δεν θα αλλάξουμε την άποψη κανενός, και δεν έχει και νοήμα νομίζω, το κακό έχει συμβεί και πρέπει κάποια στιγμή Billbill και λοιποί να το χωνέψετε... Επίσης αν και δεν συμφωνώ και γω σε πολλά από όσα έχει πει κατα καιρούς και συνεχίζει να λέει, ειλικρινά πιστεύετε ότι το κάνει από άφελεια;;; Εγώ δεν το νομίζω ακόμα και όταν όπως λέει ο Billbill κρεμόσασταν από τα χείλη του πάλι προκλητικές δηλώσεις έκανε απλά τότε ήταν άλλες εποχές... Και τότε πήγαινε στο Χατζηνικολάου και έλεγε είμαι αριστερός κτλ κτλ και μετά πήγαινε στη Στάη και έλεγε για βασιλεία αριστοκρατία και τότε τα ίδια γινόταν, έπιαναν 2 κουβέντες και καταπιανόταν με αυτό βδομάδες... Στο σήμερα ο Νότης είναι διωκόμενος και μέχρι να σβήσει από τον χάρτη έτσι θα είναι... τι αναλύουμε τόσες σελίδες δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά;;; Καλά για το Μουκίδη δεν έχω καταλάβει από που ξεφύτρωσε στα καλά καθούμενα...χαχαχαχα
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Θα παίζουμε με τις λέξεις; Τι σημασία έχει αν μια κίνηση, μια ενέργεια, μια δήλωση δεν γίνεται τάχα από αφέλεια αλλά είναι επί της ουσίας αφελής; Δηλαδή ο Νότης επίτηδες ήθελε να ''κακοχαρακτηρίσει'' τους Έλληνες; Προσωπικά πιστεύω ότι ούτε σκέφτεται τι λέει εκείνη την στιγμή, πάνω στη σκηνή με κόσμο από κάτω γίνεσαι άλλος άνθρωπος. Γενικά θεωρώ ότι έχει και το μικρόβιο του μικροφώνου. Κάτι θέλει να πει πάντα. Δεν τα λέει με τα φιλαράκια του στην Κω όμως. Κι αυτό που είπε για π....δες και π...νες ήταν ακόμα χειρότερο. Άλλο τι ακολουθεί μετά από τα μέσα. Διαχωρίστε τα επιτέλους.
- Scorpion86
Αρχίσαμε...
http://grxpress.blogspot.gr/2018/05/blog-post_120.html
http://www.newsnowgr.com/article/114724 ... n-tou.html
http://grxpress.blogspot.gr/2018/05/blog-post_120.html
http://www.newsnowgr.com/article/114724 ... n-tou.html
Συμφωνώ φίλε, έχει δώσει λαβές κι ο Νότης, αλλά ακόμη κι αν ήταν πιο μετρημένος στις δηλώσεις του πάλι θα ψάχνανε τρόπο να τον ξεσκίσουν. Το κάνανε άλλωστε και πριν τη ΧΑ και τα χρυσά μπαλόνια... Βέβαια, αν τυχόν είχε δηλώσει ΚΕΕΡΦΑ, ΠΑΜΕ, ΟΡΜΑ και τα συναφή μπορεί να είχε δρομολογηθεί και η κατασκευή του ανδριάντα του. Για τέτοια υποκριτική κοινωνία μιλάμε. Αν κάνουν κάτι οι μεν (που ΦΥΣΙΚΑ δεν είναι πρόσκοποι...) μιλάμε για βίες, πογκρόμ και επαπειλούμενη δημοκρατία, όταν όμως οι απέναντι κάνουν τα ίδια ή σχεδόν τα ίδια ακούμε για ''δράσεις'', ''ακτιβισμό'' και ''μαχόμενη κοινωνία''. Ένα ολόκληρο σύστημα είναι που προσπαθεί να παρουσιάσει το άσπρο και το μαύρο και να νομιμοποιήσει την κάθε "αντικανονική'' και "παρά φύση'' κατάσταση. Λες να κολλήσουν λοιπόν στον Νότη, που ούτως ή άλλως ήθελαν να τον εξαφανίσουν και από πριν; Τι να κάνουμε, εκτός από τις νότες και ο Νότης αποδείχτηκε 7ψυχος. Άλλη μια μέρα στη δουλειά λοιπόν, ευκαιρία να μάθει και ο Νότης ποιοι από αυτούς που είναι κοντά του ή συνεργάζονται μαζί του είναι φίλοι ή ''φίλοι'' του. Καλώς ή κακώς, ο Νότης σαν χαρακτήρας δύσκολα μπορεί να μπει σε πιο διπλωματικά κανάλια. Τουλάχιστον δεν είναι υποκριτής, όπως τόσοι και τόσοι που έχουν πάρει άδικα αξία. Βέβαια, από το να τους αφήνει να αλωνίζουν ας μιλήσει με τον δικηγόρο του και ας τους περιποιηθεί έναν-έναν με αγωγές.jdarmody έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 27, 2018 7:05 pm Εντάξει παιδιά δεν είναι και τόσο παράλογο αυτό που λέει ο Bill. Σε αρκετά σημεία συμφωνούμε πολλοί. Δεν υπάρχει λόγος για ειρωνείες και διαμάχες. Στην ουσία του πράγματος ο Νότης καταστρέφει τον εαυτό του με τις δηλώσεις του. Άλλο είναι βέβαια το ζήτημα του πως το εκμεταλλεύονται τα μέσα και πότε τον κατηγορούν χωρίς να έχει πει πράγματα. Δηλαδή η υποστήριξη της Χ.Α. θα τον ακολουθεί για πάντα τι να κάνουμε, αυτός το επέλεξε. Αυτός είπε την ατάκα για τους Έλληνες που και σωστή να θεωρηθεί ήταν παντελώς ΑΚΑΙΡΗ και ΑΤΟΠΗ. Δεν του ζητάει ο bill και ο κάθε ένας να απαρνηθεί τις αξίες του ή οτιδήποτε ή να φιμωθεί, να λειτουργεί πιο έξυπνα και ευέλικτα απλά. Είναι δυνατόν να δίνει συνεντεύξεις στο Μένιο και στον κάθε Μένιο και αμέσως μετά να σχολιάζεται η συνέντευξη του και να τον θάβουν; Ας κινηθεί νομικά επιτέλους! Μια κοπελίτσα στη Σκορδά είπε ότι έχει δηλώσει ότι οι Αλβανοί είναι κατώτερη φυλή. Ας την τρέξει λιγάκι! Να μας πει που το έχει ακούσει και πότε. Κι αυτήν και την Αλβανίδα που τον χαρακτήρισε πράγματι κολάσιμα και όλους. Πρέπει να κινητοποιηθεί ο ίδιος ο Νότης πλέον.
Δεν παίζουμε με τις λέξεις, απλά τι να κάνουμε;; Να το παίξουμε μάνατζερ και νταντάδες σε έναν άνθρωπο 60 ετών; Το βρίσκεις φυσιολογικό αυτό; Δεν υπερασπίζομαι αυτά που λέει προσωπικά μου είναι αδιάφορα, αλλά δεν θα τρέχουμε εμείς να τα μαζεύουμε ή να τον προστατεύουμε... Έχει τόσα άτομα γύρω του προφανώς και αυτοί τα ίδια με μας θα λένε, αλλά τους γράφει στα @@ του... Επίσης μη κοροιδεευόμαστε πάντα προκαλούσε, αν ήθελε να μην συμβεί τπτ από όλα αυτά απλά δεν θα πήγαινε στην Αλβανία...
Πως να το εξηγήσω; Κατανοώ τα του ξεσκίσματος και της κριτικής όσων αφορά τα καλλιτεχνικά, συνεργασίες τραγούδια εμφανήσεις κτλ αλλά σε καμιά περίπτωση δε μπορώ να κάτσω να μετράω τις λέξεις του... δεν με ενδιαφέρει... πάντα προκαλούσε είτε συνειδητά έιτε ασυνέιδητα... θα συμφωνήσω ή θα διαφωνήσω και ζωή προχωράει δε μπορώ να βλέπω αναρτήσεις μην ανεβάσουμε εκέινο, το άλλο ούτε να διαβάζω "αχ βρε νότη αν δεν το έλεγες αυτό θα ήσουν αποδεκτός από όλους", πραγματικά δε μου λέει κάτι ούτε με γεμίζει με περηφάνεια... απλά γελάω με αυτό που γίνεται...
Πως να το εξηγήσω; Κατανοώ τα του ξεσκίσματος και της κριτικής όσων αφορά τα καλλιτεχνικά, συνεργασίες τραγούδια εμφανήσεις κτλ αλλά σε καμιά περίπτωση δε μπορώ να κάτσω να μετράω τις λέξεις του... δεν με ενδιαφέρει... πάντα προκαλούσε είτε συνειδητά έιτε ασυνέιδητα... θα συμφωνήσω ή θα διαφωνήσω και ζωή προχωράει δε μπορώ να βλέπω αναρτήσεις μην ανεβάσουμε εκέινο, το άλλο ούτε να διαβάζω "αχ βρε νότη αν δεν το έλεγες αυτό θα ήσουν αποδεκτός από όλους", πραγματικά δε μου λέει κάτι ούτε με γεμίζει με περηφάνεια... απλά γελάω με αυτό που γίνεται...
Δεν διαφωνώ έτσι όπως το θέτεις.
- KeepNoting
βλεπω , βλεπω , βλεπω...
Ο Νοτης δε θα αλλαξει παιδια...ειναι πλεον σε ηλικια και ολα του τα χρονια εχει παραμεινει ο ιδιος...
αμα θελει ο κοντος μπορει να τους τα παντα...αλλα τους σεβεται ακομα...
Ο Νοτης δε θα αλλαξει παιδια...ειναι πλεον σε ηλικια και ολα του τα χρονια εχει παραμεινει ο ιδιος...
αμα θελει ο κοντος μπορει να τους
Spoiler:
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
-
Ο Μουκιδης τρώει κράξιμο και στα σχόλια στο instagram του
Όλο το πράγμα είναι αστείο, από όπου και να το πιάσεις η έκταση που έχει πάρει είναι αστεία...
Άρα παμε στα σοβαρά... στα της συναυλίας.
Αν και όπως είπε ο jdarmody φωνητικά κουρασμένος σε κάποια αποσπάσματα η ακουστική του χώρου και οι ερμηνείες του κοντου ήταν απίστευτες... Ωραία και τα πλάνα από το δελτίο του star... Υπάρχει περίπτωση να βιντεοσκοπήθηκε όλη η συναυλία;;; Στα αρνητικά τώρα απλά τραγικό να μην θυμάται τους στίχους από το όλα τα σ' αγαπώ χαχα ποιο νου ρε Νότη μήπως στα κουτουρου χαχα και μιλάμε για τραγούδι πρώτης γραμμής πασίγνωστο, επιτυχία και το έλεγε συνέχεια για 3 σεζόν στον έναστρον... Τι να πω;;;
Άρα παμε στα σοβαρά... στα της συναυλίας.
Αν και όπως είπε ο jdarmody φωνητικά κουρασμένος σε κάποια αποσπάσματα η ακουστική του χώρου και οι ερμηνείες του κοντου ήταν απίστευτες... Ωραία και τα πλάνα από το δελτίο του star... Υπάρχει περίπτωση να βιντεοσκοπήθηκε όλη η συναυλία;;; Στα αρνητικά τώρα απλά τραγικό να μην θυμάται τους στίχους από το όλα τα σ' αγαπώ χαχα ποιο νου ρε Νότη μήπως στα κουτουρου χαχα και μιλάμε για τραγούδι πρώτης γραμμής πασίγνωστο, επιτυχία και το έλεγε συνέχεια για 3 σεζόν στον έναστρον... Τι να πω;;;
Σωστο!!! Ας πεσουν λιγο οι τονοι και ας επικρατησει η ψυχραιμια. κυριως η ενοτητα μεταξυ μας και ας ελπισουμε οτι ο μουκιδης θα σκεφτει πιο σοφά. εγω παντως του εστειλα ενα προσωπικο μυνημα (πρωτη φορα το κανω) προσπαθώντας να του εξηγησω τι παει να κανει. ομορφα, ευγενικα και με σεβασμο...
αν εμεις πικραθηκαμε ολες αυτες τις μερες με τον πολεμο, φανταστειτε ο Νοτης τι τραβαει με ολα αυτα που γινονται...
αν εμεις πικραθηκαμε ολες αυτες τις μερες με τον πολεμο, φανταστειτε ο Νοτης τι τραβαει με ολα αυτα που γινονται...