Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Mixalisvolos

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mixalisvolos »

http://mikropragmata.lifo.gr/snax_poll/ ... agoudisei/
Τι καλά που θα ήταν να γράφανε τέτοια άρθρα,χωρίς να υπάρχει κάποιο αρνητικό γεγονός πχ Σαν το γκάλοπ στο τέλος,ποιο τραγούδι είναι το αγαπημένο μας.Δυστυχώς όμως προβολή υπάρχει μόνο για αρνητικό σχολιασμό
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Δεν δίνω κλικ στο αlifo και τα κωλοσάιτ-φερέφωνα της αριστεράς.
Πρακτικά ξέρει κανείς πως μπορεί να απαγορεύσει να λέει τραγούδια του. Δηλαδή θα έχει έναν ρουφιάνο στο κέντρο που θα τραγουδά ο Νότης και θα του λέει "είπε αυτό"? Θα ψάχνει στο youtube βιντεάκια από τα live αν ειπωθηκε κάτι. Πόσο εφικτό είναι να ελέγξει τι ερμηνεύεται και τι όχι?
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Θα τα λέει με αλλαγμένους στίχους. Στο ''ένα γράμμα'' ας πούμε θα λέει ''ένα εξώδικο να μου στείλεις''.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Λέτε να εκνευριστεί ο Νότης και να τα καθιερώσει στο πρόγραμμά του και να θυμηθεί επιτέλους κανένα να ξαναρθείς,αν,το τραγουδάκι να τρελαθούμε;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Μιας και λέγαμε χθες για βίντεο που θα δείχνουν την αλήθεια για τον Νότη (και το θυμήθηκα βλέποντας το σε μια κοινοποίηση στο fb) αυτό θεωρώ ότι είναι το πιο κατάλληλο για να δουν όλοι πόσο έχει αλλάξει ή όχι από το 1991 μέχρι σήμερα.
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Ενα αλλο που εντοπισα...καλως ή κακως ο Νοτης λογω των πατριωτικών του θεσεων και στηριξης στη ΧΑ ειχε δημιουργησει μια συμπαθεια σε ενα μεγαλο μερος απο αυτον τον χορο προς το προσωπο του.
...Διαβάζοντας λοιπον απειρα σχολια στα media αυτο το διαστημα λογω συναυλιας στην Αλβανια ειναι οτι παρα πολλοι που τον στηριξαν απο αυτον τον χορο νιωθουν προδομενοι απο την κινηση να παει στην Αλβανια και ειδικα απο τις συγκεκριμενες δηλωσεις περι "τεμπεληδων" και τον εχουν αποκηρύξει σαν προδοτη και κωλοτουμπα. τωρα θα μου πεις εδω τον αποκυρηξαν πολλοι Νοτικοι....

Παντως η αληθεια ειναι οτι αυτη η δηλωση ηταν οτι πιο αστοχο και αχρειαστο εχει πει τα τελευταια χρονια!!! μεγαλο φαουλ...
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

sotirakos έγραψε: Δευ Μάιος 28, 2018 9:31 pm Ενα αλλο που εντοπισα...καλως ή κακως ο Νοτης λογω των πατριωτικών του θεσεων και στηριξης στη ΧΑ ειχε δημιουργησει μια συμπαθεια σε ενα μεγαλο μερος απο αυτον τον χορο προς το προσωπο του.
...Διαβάζοντας λοιπον απειρα σχολια στα media αυτο το διαστημα λογω συναυλιας στην Αλβανια ειναι οτι παρα πολλοι που τον στηριξαν απο αυτον τον χορο νιωθουν προδομενοι απο την κινηση να παει στην Αλβανια και ειδικα απο τις συγκεκριμενες δηλωσεις περι "τεμπεληδων" και τον εχουν αποκηρύξει σαν προδοτη και κωλοτουμπα. τωρα θα μου πεις εδω τον αποκυρηξαν πολλοι Νοτικοι....

Παντως η αληθεια ειναι οτι αυτη η δηλωση ηταν οτι πιο αστοχο και αχρειαστο εχει πει τα τελευταια χρονια!!! μεγαλο φαουλ...
ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ Ο ΝΟΤΗΣ...ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ...ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΤΕΜΠΕΛΗΣ...ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ας τον αποκηρύξουν οι χρυσαυγίτες, καλό θα του κάνουν, από το να τον έχουν σημαία τους στις συγκεντρώσεις τους, βάζοντας τραγούδια του.
sotirakos

giannis21 έγραψε: Δευ Μάιος 28, 2018 9:38 pm
sotirakos έγραψε: Δευ Μάιος 28, 2018 9:31 pm Ενα αλλο που εντοπισα...καλως ή κακως ο Νοτης λογω των πατριωτικών του θεσεων και στηριξης στη ΧΑ ειχε δημιουργησει μια συμπαθεια σε ενα μεγαλο μερος απο αυτον τον χορο προς το προσωπο του.

ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ Ο ΝΟΤΗΣ...ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ...ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΤΕΜΠΕΛΗΣ...ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ...
Με ολα αυτα που συμβαινουν στην χωρα μας και με οσα τραβαει ο Ελληνας τοσα χρονια μονο για τετοιες δηλωσεις δεν ειναι. οι εποχες ειναι δυσκολες. ο Ελληνας ειναι αγανακτισμενος, θυμωμενος, πληγωμενος. δεν ειναι ωρα να λεμε αν ο Ελληνας θελει ή δεν θελει να δουλεψει σερβιτορος ή οχι και μαλιστα σε κοινο της Αλβανιας. οπως επισης δεν θα εξετασουμε αν αυτο που ειπε ειναι αληθεια ή οχι. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ. και στην τελικη ποια η χρησιμοτητα αυτης της δηλωσης; χεστηκανε οι Αλβανοι κι εμεις μαζι αν ισχυει ή οχι αυτο. γι' αυτο ειπα οτι πιο "αχρειαστο". ισως η πιο αχρειαστη δηλωση του αιωνα...

εγω παντως οταν ακουγα παρομοιες δηλωσεις απο μακροπουλο, καζακο κλπ εξοργιζομουν. οποτε προφανως εξοργιστηκαν και αλλοι με τον Νοτη...
giannis21

Scorpion86 έγραψε: Δευ Μάιος 28, 2018 9:46 pm Ας τον αποκηρύξουν οι χρυσαυγίτες, καλό θα του κάνουν, από το να τον έχουν σημαία τους στις συγκεντρώσεις τους, βάζοντας τραγούδια του.
Ο ΝΟΤΗΣ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ...ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ...
giannis21

sotirakos έγραψε: Δευ Μάιος 28, 2018 9:51 pm
giannis21 έγραψε: Δευ Μάιος 28, 2018 9:38 pm

Με ολα αυτα που συμβαινουν στην χωρα μας και με οσα τραβαει ο Ελληνας τοσα χρονια μονο για τετοιες δηλωσεις δεν ειναι. οι εποχες ειναι δυσκολες. ο Ελληνας ειναι αγανακτισμενος, θυμωμενος, πληγωμενος. δεν ειναι ωρα να λεμε αν ο Ελληνας θελει ή δεν θελει να δουλεψει σερβιτορος ή οχι και μαλιστα σε κοινο της Αλβανιας. οπως επισης δεν θα εξετασουμε αν αυτο που ειπε ειναι αληθεια ή οχι. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ. και στην τελικη ποια η χρησιμοτητα αυτης της δηλωσης; χεστηκανε οι Αλβανοι κι εμεις μαζι αν ισχυει ή οχι αυτο. γι' αυτο ειπα οτι πιο "αχρειαστο". ισως η πιο αχρειαστη δηλωση του αιωνα...

εγω παντως οταν ακουγα παρομοιες δηλωσεις απο μακροπουλο, καζακο κλπ εξοργιζομουν. οποτε προφανως εξοργιστηκαν και αλλοι με τον Νοτη...
ΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ...Ο ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ...ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ...
81argus

Το συγκεκριμένο φάουλ και γενικά κάποια φάουλ που κάνει στις ζωντανές εμφανίσεις δεν τα ρίχνω στον Νότη. Τα ρίχνω σε αυτούς τους νοτικούς που ανεβάζουν αυτά τα βίντεο στο youtube. Το συγκεκριμένο ας πούμε αν δεν είχε ανέβει δεν θα είχε μαθευτεί ποτέ και θα έμεναν όλοι στο sold out.
sotirakos

Σωστα!!! Ποιος ασχολειται με τον Μακροπουλο;;; Ο Σφακιανακης πουλαει τρελα. Ξερουν οτι αν βγει θεμα με τον Νοτη θα γινει της πουτανας και θα χουν ψωμι για μερες.

θα πρεπει να προσεχει και ο Νοτης πριν ανοιξει το στομα του. στην εποχη των social media ζουμε. 3500 κοσμος δεν θα ανεβαζε καποιος κατι νοτικος ή μη;;;

scorpion εχεις καμια πληροφορια απ' το μετωπο;;; εμαθες αν ο Νοτης ειχε καμια αντιδραση με το θεμα μουκιδη;;;
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

sotirakos έγραψε: Δευ Μάιος 28, 2018 9:51 pm
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ. και στην τελικη ποια η χρησιμοτητα αυτης της δηλωσης; χεστηκανε οι Αλβανοι κι εμεις μαζι αν ισχυει ή οχι αυτο. γι' αυτο ειπα οτι πιο "αχρειαστο". ισως η πιο αχρειαστη δηλωση του αιωνα...
Ίσως γιατί τα ζει αυτά στην δουλειά του αλλά πιο πολύ στο ίδιο του το σπίτι : https://www.youweekly.gr/article/news/3 ... sfakianaki

Η νεαρή κοπέλα σπουδάζει σχέδιο μόδας στην Αγγλία , μαζί με τον δίδυμο αδελφό της Απόλλωνα- ο οποίος σπουδάζει μουσική- και περνά τα καλοκαίρια της στην Ίο όπου εργάζεται σαν σερβιτόρα σε beach bar, ενώ παράλληλα ασχολείται ερασιτεχνικά με την διακόσμηση υποδημάτων
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ουδέν νεότερο. Η αλήθεια είναι ότι επικρατεί ακόμα ένα σοκ στο άκουσμα της είδησης. Διότι δεν μιλάμε για μία δημόσια αρνητική αντίδραση κάποιου στα λεγόμενα του Νότη, αλλά εξώδικο και απαγόρευση ερμηνείας τραγουδιών από συγκεκριμένο δημιουργό τον οποίο τον θεωρούσε φίλο του.
Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξει αντίδραση. Δεν γίνεται να μην υπάρξει. Λογικά θα το ψάξουν νομικά πρώτα κατά πόσο είναι εφικτό αυτό που ζητάει ο δημιουργός, γιατί υπάρχουν πολλά σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα που δεν τα ξέρουμε και πολλά δεν τα ξέρουν ούτε οι ίδιοι οι καλλιτέχνες.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Με κάθε επιφύλαξη φυσικά, καθώς πολλά πράγματα δεν γνωρίζουμε, θεωρώ πολύ δύσκολο να έχει νομική βασιμότητα αυτό που ζητάει ο Μουκίδης ή να μπορεί να το αξιώσει με το αζημίωτο. Οπότε νομίζω ότι και ο Νότης θα πρέπει να κινηθεί σε νομικά μονοπάτια, τι αντίδραση να υπάρξει, να βγει να πει τι; Ας βγει στα κανάλια ο Μουκίδης να κλαφτεί όπως έκανε και για τις διατροφές...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
81argus

Άκουσε μποϊκοτάζ ο χοντρός και λέει δεν κάνω και εγώ ένα μποϊκοτάζ στον Νότη με τα τραγούδια μου.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Εγώ δεν αποκλείω και την κωλοτούμπα στο τέλος. Να βγει και να πει ότι απλά δεν θα του ξαναγράψει. Θα μεσολάβησαν πολλοί κοινοί γνωστοί, νομίζω καταλαβαίνει και ο ίδιος ότι αυτός βγαίνει χαμένος απ' όλη την ιστορία.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Πραγματικά ρε παιδιά πόσο λυπηρό είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχεις περάσει τόσα πολλά σου έχει γράψει μεγάλα τραγούδια και τον νιωθεις φίλο σου (τον γιατρα δεν τον ενιωθε φιλο του)να σε μαχαιρώσει πισώπλατα επειδή βρήκε την ευκαιρία τώρα που τον κράζουν τον Νοτη πολλοί.Πραγματικα αυτό που πάει να κάνει ο Μουκιδης ή που έκανε ήδη ήταν κυριολεκτικά μαχαίρια στον Νοτη.Λυπαμαι πραγματικά αφάνταστα.Εχω πολύ μεγαλη περίεργια να μάθω τον πραγματικό λόγο.Ελπιζω μόνο μην ακολουθήσουν κι άλλοι δημιουργοι.Θεωρω σίγουρο ότι ο Νότης θα βγει νικητής από την μάχη για άλλη μια φορά.Κριμα τον είχα μεγαλη εκτίμηση τον Μουκιδη
Άβαταρ μέλους
Eptapsyxos87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eptapsyxos87 »

Εγώ ρώτησα άνθρωπο που ασχολείται με την δισκογραφία ως συνθέτης αν μπορεί να καταφέρει κάτι ο «δημιουργός» με το εξώδικο κ να απαγορεύσει την εκτέλεση των κομματιών του κ μου απάντησε πολύ γρήγορα ότι ναι μπορεί . Βέβαια όπως προειπατε κ σεις παιδιά θέλει νομικά τερτίπια αυτό το θέμα και δεν είναι απλό για να απαντηθεί τόσο γρήγορα . Ιδωμεν..
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
Απάντηση