Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Με το μαγαζί υπάρχει συμφωνία εδώ και μέρες. Εγραψα προ ημερών "επιστροφή σε γνωστά λημέρια". Είναι μαγαζί στο οποίο δούλεψε ξανά, σχετικά πρόσφατα, ο καλλιτέχνης. Με το άλλο όνομα δεν έχει υπάρξει ακόμα συμφωνία σε όλα. Πιθανόν να έγινε γι' αυτόν τον λόγο η συνάντηση, οπότε περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με το αν τελείωσε θετικά ή παραμένουν εκκρεμότητες θα ξέρω από αύριο.

Με το συγκεκριμένο όνομα εγώ κρατάω και μία πισινή. :lol: Οταν έμαθα για τις συζητήσεις, είχα (και έχω) τις ενστάσεις μου κατά πόσο θα μπορέσουν να συνυπάρξουν σε ένα σχήμα. Γι' αυτό δεν λέω κάτι ακόμα. Ελπίζω να τελειώσει σύντομα και αυτό. Πριν φύγει για καλοκαιρινή εγκατάσταση στην Κω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Τρί Μάιος 29, 2018 1:51 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

Scorpion86 έγραψε: Τρί Μάιος 29, 2018 1:45 am Με το μαγαζί υπάρχει συμφωνία εδώ και μέρες. Εγραψα προ ημερών "επιστροφή σε γνωστά λημέρια". Είναι μαγαζί στο οποίο δούλεψε ξανά, σχετικά πρόσφατα, ο καλλιτέχνης. Με το άλλο όνομα δεν έχει υπάρξει ακόμα συμφωνία σε όλα. Με το συγκεκριμένο όνομα εγώ κρατάω και μία πισινή. :lol: Οταν έμαθα για τις συζητήσεις, είχα (και έχω) τις ενστάσεις μου κατά πόσο θα μπορέσουν να συνυπάρξουν σε ένα σχήμα. Γι' αυτό δεν λέω κάτι ακόμα. Ελπίζω να τελειώσει σύντομα και αυτό. Πριν φύγει για καλοκαιρινή εγκατάσταση στην Κω.
ΡΕΜΟΣ Η ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ;
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Δωσε ενα αρχικο... εστω κατι να παει καπου το μυαλο μας. εξαλλου κανενας μας δεν προκειται να σε δικασει αν δεν βγει. αντε χαρισε μας μια νοτα χαρας μετα απο ολα αυτα που γινονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

sotirakos έγραψε: Τρί Μάιος 29, 2018 1:51 am Δωσε ενα αρχικο... εστω κατι να παει καπου το μυαλο μας. εξαλλου κανενας μας δεν προκειται να σε δικασει αν δεν βγει. αντε χαρισε μας μια νοτα χαρας μετα απο ολα αυτα που γινονται...
Υπόσχομαι ότι όταν μάθω ότι τελείωσε οριστικά θα το γράψω. Για το μαγαζί ίσως γράψω και αύριο. Θα κάνω τα κουμάντα μου αύριο να ενημερωθώ.
giannis21

Scorpion86 έγραψε: Τρί Μάιος 29, 2018 1:53 am
sotirakos έγραψε: Τρί Μάιος 29, 2018 1:51 am Δωσε ενα αρχικο... εστω κατι να παει καπου το μυαλο μας. εξαλλου κανενας μας δεν προκειται να σε δικασει αν δεν βγει. αντε χαρισε μας μια νοτα χαρας μετα απο ολα αυτα που γινονται...
Υπόσχομαι ότι όταν μάθω ότι τελείωσε οριστικά θα το γράψω. Για το μαγαζί ίσως γράψω και αύριο. Θα κάνω τα κουμάντα μου αύριο να ενημερωθώ.
ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ....ΕΣΥ ΧΑΡΗΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ;ΑΥΤΟ ΠΕΣ ΜΑΣ ΜΟΝΟ...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Εντάξει θα είναι πολύ hot συνεργασία αν όχι η πιο hot του επόμενου χειμώνα και η πιο δυνατή που θα έχει κάνει. Μετά φυσικά από εκείνη με τον Καρρά που την θεωρώ την πιο δυνατή που έχει κάνει στα 27 χρόνια. Αν με ρωτάς εμένα προσωπικά δεν ακούω τραγούδια του/της. Πολύς κόσμος τα ακούει. Γούστα είναι αυτά. Όμως είναι δεδομένο ότι ένα τέτοιο σχήμα θα πάει πατητό για όλο τον χειμώνα.
Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

Scorpion86 έγραψε: Τρί Μάιος 29, 2018 2:07 am Εντάξει θα είναι πολύ hot συνεργασία αν όχι η πιο hot του επόμενου χειμώνα και η πιο δυνατή που θα έχει κάνει. Μετά φυσικά από εκείνη με τον Καρρά που την θεωρώ την πιο δυνατή που έχει κάνει στα 27 χρόνια. Αν με ρωτάς εμένα προσωπικά δεν ακούω τραγούδια του/της. Πολύς κόσμος τα ακούει. Γούστα είναι αυτά. Όμως είναι δεδομένο ότι ένα τέτοιο σχήμα θα πάει πατητό για όλο τον χειμώνα.
Αντώνης Ρεμος :popcorm1:
Notis Sfakianakis
giannis21

Dimitris96 έγραψε: Τρί Μάιος 29, 2018 2:14 am
Scorpion86 έγραψε: Τρί Μάιος 29, 2018 2:07 am Εντάξει θα είναι πολύ hot συνεργασία αν όχι η πιο hot του επόμενου χειμώνα και η πιο δυνατή που θα έχει κάνει. Μετά φυσικά από εκείνη με τον Καρρά που την θεωρώ την πιο δυνατή που έχει κάνει στα 27 χρόνια. Αν με ρωτάς εμένα προσωπικά δεν ακούω τραγούδια του/της. Πολύς κόσμος τα ακούει. Γούστα είναι αυτά. Όμως είναι δεδομένο ότι ένα τέτοιο σχήμα θα πάει πατητό για όλο τον χειμώνα.
Αντώνης Ρεμος :popcorm1:
ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΡΕΜΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ....ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΝΟΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ...
anast~3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από anast~3 »

Υπάρχει κάποιο κλεισμένο σχήμα μεγάλου ονόματος από τόσο νωρίς;
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Scorpion είπες τα τραγούδια του/της; Πάολα είναι;
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Χλωμό το βλέπω για Ρέμο. Οικονομόπουλο θα ήθελα αλλά για είναι με Οικονομόπουλο θα συνεπάγεται ότι θα είναι στο Fever. Ομως λέει ότι επιστρέφει σε γνωστό μαγαζί άρα αποκλείουμε το Fever και τον Νικολάκη. Οπότε σε ένα εκ των Ιερά Οδού, Έναστρον, Φωταέριο, Φαντασία, Τεάτρο είναι. :039: Προβλέπω Ιερά Οδό που είναι μεγάλος χώρος με Πλούταρχο ή Νατάσσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος E-Notikos7 την Τρί Μάιος 29, 2018 2:29 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

anast~3 έγραψε: Τρί Μάιος 29, 2018 2:27 am Υπάρχει κάποιο κλεισμένο σχήμα μεγάλου ονόματος από τόσο νωρίς;
Μονο φημες.
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Ελα όλα τα ονόματα θα πούμε, κάποιο θα είναι. :biggrin:
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Και μενα για ρεμο μου κανει σε τεατρο ή φαντασια. Για να δουμε τι νεοτερο θα εχει και ο σκορπιον αυριο...
giannis21

E-Notikos7 έγραψε: Τρί Μάιος 29, 2018 2:28 am Χλωμό το βλέπω για Ρέμο. Οικονομόπουλο θα ήθελα αλλά για είναι με Οικονομόπουλο θα συνεπάγεται ότι θα είναι στο Fever. Ομως λέει ότι επιστρέφει σε γνωστό μαγαζί άρα αποκλείουμε το Fever και τον Νικολάκη. Οπότε σε ένα εκ των Ιερά Οδού, Έναστρον, Φωταέριο, Φαντασία, Τεάτρο είναι. :039: Προβλέπω Ιερά Οδό που είναι μεγάλος χώρος με Πλούταρχο ή Νατάσσα.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΡΕΜΟ...Η ΘΕΩΔΟΡΙΔΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Εγω Αργυρο θελω γιατι τα κοριτσια της παρεας μου ακουνε τους τραγουδιστες μονο με τα ματια. :fryingpan:
anast~3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από anast~3 »

81argus έγραψε: Τρί Μάιος 29, 2018 2:27 am Scorpion είπες τα τραγούδια του/της; Πάολα είναι;
Με πρόλαβες και εγώ αυτό σκέφτηκα.....το οποίο δεν είναι κακό!!!!!
θα ήταν ενδιαφέρουσα ανάμειξη.
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

giannis21 έγραψε: Τρί Μάιος 29, 2018 2:33 am
E-Notikos7 έγραψε: Τρί Μάιος 29, 2018 2:28 am Χλωμό το βλέπω για Ρέμο. Οικονομόπουλο θα ήθελα αλλά για είναι με Οικονομόπουλο θα συνεπάγεται ότι θα είναι στο Fever. Ομως λέει ότι επιστρέφει σε γνωστό μαγαζί άρα αποκλείουμε το Fever και τον Νικολάκη. Οπότε σε ένα εκ των Ιερά Οδού, Έναστρον, Φωταέριο, Φαντασία, Τεάτρο είναι. :039: Προβλέπω Ιερά Οδό που είναι μεγάλος χώρος με Πλούταρχο ή Νατάσσα.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΡΕΜΟ...Η ΘΕΩΔΟΡΙΔΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...
Σε μία φωτό της Πέγκυς για το σχήμα στο Fever η Θεοδωρίδου είχε γράψει "Όλα καλά θα πάνε. Θα σκίσετε". Τα ίδια έλεγε και η Πέγκυ και συνεργάστηκε τρεις φορές. Φωταέριο, Fever και Πύλη Αξιού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος E-Notikos7 την Τρί Μάιος 29, 2018 2:38 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Πλάκα θα 'χει να 'ναι με καμιά Φουρέϊρα και μετά οι δημοσιοκάφροι να μιλάνε και για άλλη κωλοτούμπα.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Αμα είναι η Φουρέιρα τότε τα θέλει ο οργανισμός του. :fryingpan:

Λέμε όλοι ονόματα αλλά έχουμε ξεχάσει πολλά. Δυνατή συνεργασία θα είναι και με έναν εκ των Μαζωνάκη, Ρόκκου, Γονίδη, Αργυρού, Βέρτη, Κιάμου. Καλά οι δύο τελευταίοι αποκλείονται επειδή συνεργάζονται με συγκεκριμένα μαγαζιά. Ακόμα και με Σταν όσο κι αν δεν μας αρέσει θα είναι ένα πάντρεμα περίεργο. Ο Σταν έχει τοποθετηθεί θετικά για Νότη αρκετές φορές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος E-Notikos7 την Τρί Μάιος 29, 2018 2:42 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση