Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
giannis21

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

E-Notikos7 έγραψε: Τρί Μάιος 29, 2018 2:39 am Αμα είναι η Φουρέιρα τότε τα θέλει ο οργανισμός του. :fryingpan:
ΑΦΟΥ ΛEΜΕ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ...Η ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Μόνο κανένας Δημάκης μην είναι και το κάνουμε το πανηγύρι του Κατσικοχωρίου.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
giannis21

81argus έγραψε: Τρί Μάιος 29, 2018 2:49 am Μόνο κανένας Δημάκης μην είναι και το κάνουμε το πανηγύρι του Κατσικοχωρίου.
ΕΙΠΕ Ο SCORPION OTI Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ...ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΚΗΣ;
ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΘΑ ΠΑΜΕ..
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

giannis21 έγραψε: Τρί Μάιος 29, 2018 2:56 am
81argus έγραψε: Τρί Μάιος 29, 2018 2:49 am Μόνο κανένας Δημάκης μην είναι και το κάνουμε το πανηγύρι του Κατσικοχωρίου.
ΕΙΠΕ Ο SCORPION OTI Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ...ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΚΗΣ;
Απ το στομα μου το πηρες βρε Γιαννη. Για την πιο δυνατη συνεργασια ακομα κι απ του Καρρα ανεφερε ο σκορπιον. Ποιος μαζωνακης, πλουταρχος και θεοδωριδου λετε;μπορουν αυτοι να φτασουν πανω απ τον καρρα;;; πιο hot συνεργασια και απο αυτη του καρρα ειναι μονοδρομος...ρεμος. τελος...
giannis21

sotirakos έγραψε: Τρί Μάιος 29, 2018 3:00 am
giannis21 έγραψε: Τρί Μάιος 29, 2018 2:56 am
Απ το στομα μου το πηρες βρε Γιαννη. Για την πιο δυνατη συνεργασια ακομα κι απ του Καρρα ανεφερε ο σκορπιον. Ποιος μαζωνακης, πλουταρχος και θεοδωριδου λετε;μπορουν αυτοι να φτασουν πανω απ τον καρρα;;; πιο hot συνεργασια και απο αυτη του καρρα ειναι μονοδρομος...ρεμος. τελος...
ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΡΕΜΟ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ...ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ..ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Τρολάρω προφανώς για Φουρέιρα και Δημάκη :-P
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Ντροπη σου! Ban :mplastri:
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

Μαζωνάκης παολα Ρουβας
Οικονομόπουλος θεοδωριδου Χατζηγιάννης
Ρεμος Βέρτης

Με σειρά που πιστεύω οτι έχουν την μεγαλύτερη πιθανότητα
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
noti_kos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από noti_kos »

Με συγχωρείτε όλοι, αλλά λόγω δουλειάς, δεν μπόρεσα να σχολιάσω αυτές τις μέρες, και θέλω να πω κάποια πράγματα. Λοιπόν, ρε συ billbill έχω προσπαθήσει να συγκρατήσω (όσο με παίρνει από μεριάς μου τουλάχιστον) εσένα ή άλλους, γιατί δεν βρίσκω λόγο και νόημα στο να τσακωνόμαστε, ενώ μας ενώνει ο Νότης, αλλά και γενικά είναι θρασύδειλο να το παίζει κανείς μάγκας πίσω από την ασφάλεια μιας οθόνης. Όμως ρε αδερφέ (και δεν το λέω ειρωνικά) ηρέμησε λίγο το κορμάκι σου και προσπάθησε τουλάχιστον να γράφεις ΣΩΣΤΆ ΕΛΛΗΝΙΚΆ, κάπου έγραψες, ότι τον οριοθετούν ρατσιστή(η κάτι άλλο) και έψαχνα τα πτυχία μου να τα φάω.....είναι οκ να μην έχεις υψηλό επίπεδο μόρφωσης ή κάποιο πρόβλημα δυσλεξίας, αλλά βάλε ένα φρένο,γιατί πέραν των ορθογραφικών λαθών, προφανώς και κάνεις λάθος σκέψεις μοιραία. Ρε φίλε , τα βάζουν όλοι με τον Νοτη, και ενώ είναι στην γωνία και τον γρονθοκοπούν , του τα χώνεις κι εσύ??. Το ''χώνεις'' είναι σχετικό, γιατί αλήθεια έχεις καλή πρόθεση, αλλά έχουμε και μεις νεύρα και αισθήματα. Λοιπόν, συν-νοτικοι, ΜΑΓΚΙΆ του Νοταρου να πάει να τραγουδήσει στα Τίρανα, όπως πήγε και στην Γερμανία και αλλού στο παρελθόν. Δεύτερον , ΜΑΓΚΙΆ ΤΟΥ που πήγε με την ταμπέλα του πατριώτη να πει ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΆ τραγούδια σε έναν λαό γειτονικό, που τον προπαγανδιζουν περί Τσαμουριάς κά ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΜΑΣ..Τρίτον, ο Νότης δεν είπε ΟΥΔΈΝ κακό για τους Ελληνες, αντίθετα είπε κάτι που λέμε ΌΛΟΙ κακά τα ψέμματα..είναι γνωστό τοις πασοι ,ότι πολλοί σνόμπαραν ιδίως παλιά κάποιες δουλειές και ετρωγαν από τα έτοιμα (είτε γονιών, είτε κληρονομιάς, είτε είτε είτε), και ΔΕΝ εννοούσε προφανώς έξυπνα και ικανά παιδιά, αλλά παιδιά που ΔΕΝ έκαναν για ''δικηγόροι και γιατροί'' αλλά παρολαυτα προτιμούσαν την τεμπελιά και την αεργία. Τέταρτον, τον κύριο Γιώργο Μουκιδη τον λυπάμαι , με ΌΛΗ την σημασία της λέξης. Ο άνθρωπος ολοφάνερα έχει πνευματικές ανισορροπίες και ΑΔΥΝΑΜΊΑ. Κύριε Γιώργο Μουκιδη, είναι άνανδρο να χτυπάς κάποιον, που είναι ήδη κάτω από χτυπήματα άλλων...Δεύτερον, είναι άνανδρο να μην μιλάς κατιδιαν με έναν φίλο σου για κάτι που σε έχει πειράξει , και αντίθετα να ξεκατινιαζεσαι δημόσια σαν αδύναμο γυναικάκι. Τρίτον, είναι αχάριστο και προδοτικό, να πετάς στα σκουπίδια όσα (επαγγελματικα και μη) έχεις ζήσει με τον Νοτη . Τέταρτον Γιώργο Μουκιδη, κανείς δεν συμφωνεί σε ΌΛΑ με ΚΑΝΈΝΑΝ, αυτό είναι η ζωή..Όσο για τον Νοτη, όσο περνάνε τα χρόνια είμαι ακόμη πιο περήφανος που με έχει μεγαλώσει και γαλουχήσει μέσα από τα τραγούδια του και ευχαριστώ τον Θεό, που είμαι σύγχρονος του, όμως κάνει φάουλ κι αυτός, όπως ο καφενειακος του τρόπος έκφρασης ορισμένες φορές, ή όπως η επιλογή του να δίνει συνεντεύξεις σε τύπους, όπως ο σιχαμενιος και η πουτατιανα, ενώ ΚΑΙ τον κράζουν αλλά ΚΑΙ χαμηλού επιπέδου είναι και οι ίδιοι και οι εκπομπές τους...(άλλωστε ''πούστηδες και πουτάνες τα παιδιά μας τα κάνουν'' ΑΥΤΟΊ..και συ πας και τους νομιμοποιείς με συνεντεύξεις??). Τέλος, ρε συ σκορπιέ , μπέσα ρε φίλε, σε ''μισώ'' γιαυτήν την προσμονή, που ώρες ώρες δημιουργείς..ααααντε να δούμε μήπως χαρούμε και λίγο μετά απόλα αυτά..
Οι Ερινύες θα΄ρθουνε, όπου κι αν πας..
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

E-Notikos7 έγραψε: Τρί Μάιος 29, 2018 2:39 am Λέμε όλοι ονόματα αλλά έχουμε ξεχάσει πολλά. Δυνατή συνεργασία θα είναι και με έναν εκ των Μαζωνάκη, Ρόκκου, Γονίδη, Αργυρού, Βέρτη, Κιάμου.
Οι 2 τελευταιοι οντως ειναι σε συγκεκριμενα μαγαζια. Αποψε διαβασα οτι παιζει Μαζωνακη, Ρουβα, Παπαριζου για Εναστρον.
DimitrisGk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DimitrisGk »

Κλαψτε ελεύθερα με τον αξιολύπητο κανακη
Κρύβομαι από τους άλλους και απο μένα
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Εντάξει ο κανακης είναι ξεφτίλας.Το βίντεο μαλιστα δεν τα έδειξε όλα.Ειδα πριν στο πρωινό το έδειξαν όλο το απόσπασμα και για ακόμη μια φορά κορόιδευαν τα τραγούδια του Νοτη.Ελεγαν σώμα μου σώμα μου φτιαγμενο απο αλβανό και μήπως ειμαι αλβανός κλπ.Αυτοι οι ανεκδιήγητοι στο πρωινό είπαν πάλι ότι για το χρήμα αλλάζει η ιδεολογία ενώ φυσικά δεν δείχνουν πότε κανένα απόσπασμα να δουμε πότε έβρισε ο Νότης τους Αλβανούς.Μετα είπαν στο πρωινό για τον Μουκιδη και την μεγαλη κόντρα που γεννήθηκε.Ο άλλος ο ηλίθιος ο καβατζικης είπε ότι χωρίς αυτά τα πολλά τραγούδια του Μουκιδη δεν έμεινε τιποτα στον Νοτη να τραγουδήσει τι άλλο θα ακούσουμε.Μιλησαν με μια που είχε πάρει συνέντευξη στον Μουκιδη και μίλησε μαζί του και της είπε ότι σήμερα πάει στον δικηγόρο.Ο τσουρος σχολίασε ότι ίσως το κόκκινο πλαίσιο και τα μαύρα γραμματα στην ανάρτηση του Μουκιδη έχει να κανει με την σημαία της αλβανιας.Στην εκπομπή της καινούριου μίλησαν με τον στιχουργό Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και είπε δεν έχει ιδέα γιατί το έκανε αυτό ο Μουκιδης και ότι αυτές τις χρυσές εποχές του τραγουδιού οι στιχουργοί επωφελούνταν παρα πολυ οικονομικά με μεγαλες επιτυχιες
Musicshoot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Musicshoot »

ρε σεις εδω βγηκε και σχολιαζε ο ραπτοπουλος και ντεμεκ πειναει ο Νοτης... :lol: :lol: :lol: :lol:
μνημονια μεχρι να χιονισει στον ηλιο....
notikos21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notikos21 »

Notis7Arxontas έγραψε: Τρί Μάιος 29, 2018 10:32 am Εντάξει ο κανακης είναι ξεφτίλας.Το βίντεο μαλιστα δεν τα έδειξε όλα.Ειδα πριν στο πρωινό το έδειξαν όλο το απόσπασμα και για ακόμη μια φορά κορόιδευαν τα τραγούδια του Νοτη.Ελεγαν σώμα μου σώμα μου φτιαγμενο απο αλβανό και μήπως ειμαι αλβανός κλπ.Αυτοι οι ανεκδιήγητοι στο πρωινό είπαν πάλι ότι για το χρήμα αλλάζει η ιδεολογία ενώ φυσικά δεν δείχνουν πότε κανένα απόσπασμα να δουμε πότε έβρισε ο Νότης τους Αλβανούς.Μετα είπαν στο πρωινό για τον Μουκιδη και την μεγαλη κόντρα που γεννήθηκε.Ο άλλος ο ηλίθιος ο καβατζικης είπε ότι χωρίς αυτά τα πολλά τραγούδια του Μουκιδη δεν έμεινε τιποτα στον Νοτη να τραγουδήσει τι άλλο θα ακούσουμε.Μιλησαν με μια που είχε πάρει συνέντευξη στον Μουκιδη και μίλησε μαζί του και της είπε ότι σήμερα πάει στον δικηγόρο.Ο τσουρος σχολίασε ότι ίσως το κόκκινο πλαίσιο και τα μαύρα γραμματα στην ανάρτηση του Μουκιδη έχει να κανει με την σημαία της αλβανιας.Στην εκπομπή της καινούριου μίλησαν με τον στιχουργό Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και είπε δεν έχει ιδέα γιατί το έκανε αυτό ο Μουκιδης και ότι αυτές τις χρυσές εποχές του τραγουδιού οι στιχουργοί επωφελούνταν παρα πολυ οικονομικά με μεγαλες επιτυχιες
3,2,1 άρξατε πυρ! Μα πόσο πόλεμο δέχεται τελικά αυτός ο άνθρωπος; Ναι, έχει πει και ο Νότης τα περίεργα του, αλλά δεν θυμάμαι να κάνανε έτσι για την κάθε αρλούμπα που π.χ. πετάει ο Ρέμος και ο κάθε Ρέμος. Άλλα μέτρα και σταθμά. Βέβαια, η δισκογραφική του Ρέμου τυγχάνει να ανήκει σε αυτούς για τους οποίους δουλεύουν εκείνοι οι άχρηστοι στο πρωινό, οπότε... Όσον αφορά την παρατήρηση ότι δίχως τα τραγούδια του Μουκίδη ο Νότης δεν θα έχει τι να τραγουδήσει, τι να πω; Ναι, ο Μουκίδης έγραψε κάποιους ΥΜΝΟΥΣ, αλλά ο Νότης ήταν αυτός που τους ''επέβαλλε'' στον κόσμο. Επιπλέον, ο Νότης έχει τέτοια προίκα και από άλλους συνθέτες που μπορεί να βγάλει πρόγραμμα ωρών άμα το θέλει δίχως τα τραγούδια του Μουκίδη. Τέλος, ο Μουκίδης μια χαρά έφαγε κι αυτός χρυσό ψωμί από τις πλατίνες του Νότη, αλλά βέβαια τώρα που δεν μπήκε στον δίσκο και ανακάλυψε νέα ''πουλέν'' είδε τη ζωή αλλιώς...
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Καλα ρε παιδια ειναι δυνατον να συνεργαστει ο Νοτης με τον Ρεμο;;Δεν γινονται αυτα τα πραγματα.Εκτος αν κανετε πλακα και λετε για Ρεμο.Εγω παντως δε θα θελα τετοιο σχημα.
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Με πλούταρχο στο φωταέριο.Μπορεί και στο fantasia
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
giannis21

nikosp έγραψε: Τρί Μάιος 29, 2018 12:09 pm Με πλούταρχο στο φωταέριο.Μπορεί και στο fantasia
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ;ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ..ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ...ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ...
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

giannis21 έγραψε: Τρί Μάιος 29, 2018 12:21 pm
nikosp έγραψε: Τρί Μάιος 29, 2018 12:09 pm Με πλούταρχο στο φωταέριο.Μπορεί και στο fantasia
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ;ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ..ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ...ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ...
Όχι όχι δικιά μου εκτίμηση είναι επειδή και πέρυσι είχε γίνει πρόταση από Μπερτάκη σκέφτηκα ότι μάλλον εκεί αναφέρεται ο Σκόρπιον.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Η χθεσινοβραδινή συνάντηση δεν έγινε για το χειμερινό σχήμα αλλά για κάτι άλλο. Οχι ότι αλλάζει κάτι αυτό σχετικά με το χειμερινό σχήμα. Όλο εκπλήξεις ο Νότης. Ίσως πολύ σύντομα να έχουμε ανακοινώσεις γι' αυτό που ετοιμάζει.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

notikos21 έγραψε: Τρί Μάιος 29, 2018 10:49 am Βέβαια, η δισκογραφική του Ρέμου τυγχάνει να ανήκει σε αυτούς για τους οποίους δουλεύουν εκείνοι οι άχρηστοι στο πρωινό, οπότε...
Οχι πλεον και ο Ρεμος ειναι στην Panik.
Απάντηση