Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
griniaris έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 31, 2018 10:37 am
η κοτα γιατι δε το ανεβασε στο facebook? ξεφτυλας.
φιλε scorpion μαθαμε τιποτα γιατι αυτος ο γελοιος το ξεκινησε ολο αυτο?
ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ....
Εχει φωτογραφια την δικηγορο του και λεει:
Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την καλή μου φίλη και δικηγόρο μου Ματένια Ειρήνη Τσαβά που με εκπροσωπει στην υποθεση Σφακιανάκη ,για την αμέριστη συμπαράσταση και το θάρρος της.
Μιλαμε ο ανθρωπος εχει ψυχολογικα προβληματα και υστερει νοητικα. Το κανει καθαρα για δημοσιοτητα κι αυτο φαινεται στο οτι δημοσιευει στα σοσιαλ οτιδηποτε κανει εναντια στον νοτη για να προκαλεσει αλλα παρολα αυτα σβηνει οτι δεν του αρεσει.Δεν υπαρχει κανενας μα κανενας αλλος λογος να κανει κατι τετοιο. Δεν σκεφτεται τι παει να κανει αναρωτιεμαι. Θα μας βρει μπροστα του... γιατι καλως ή κακως ολο το κοινο του ή εστω το μεγαλυτερο ημασταν εμεις οι οπαδοι του Νοτη. Πλεον ειναι εχθρος...
griniaris έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 31, 2018 10:37 am
η κοτα γιατι δε το ανεβασε στο facebook? ξεφτυλας.
φιλε scorpion μαθαμε τιποτα γιατι αυτος ο γελοιος το ξεκινησε ολο αυτο?
ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ....
Εχει φωτογραφια την δικηγορο του και λεει:
Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την καλή μου φίλη και δικηγόρο μου Ματένια Ειρήνη Τσαβά που με εκπροσωπει στην υποθεση Σφακιανάκη ,για την αμέριστη συμπαράσταση και το θάρρος της.
Μιλαμε ο ανθρωπος εχει ψυχολογικα προβληματα και υστερει νοητικα. Το κανει καθαρα για δημοσιοτητα κι αυτο φαινεται στο οτι δημοσιευει στα σοσιαλ οτιδηποτε κανει εναντια στον νοτη για να προκαλεσει αλλα παρολα αυτα σβηνει οτι δεν του αρεσει.Δεν υπαρχει κανενας μα κανενας αλλος λογος να κανει κατι τετοιο. Δεν σκεφτεται τι παει να κανει αναρωτιεμαι. Θα μας βρει μπροστα του... γιατι καλως ή κακως ολο το κοινο του ή εστω το μεγαλυτερο ημασταν εμεις οι οπαδοι του Νοτη. Πλεον ειναι εχθρος...
ΦΑΝΗΚΕ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΡΙΖΕ ΜΕΣΩ FACEBOOK...ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ...ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΟΥΚΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΟΥΚΙΔΗ...ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΣΚΩΝ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ...ΕΙΠΑΜΕ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ...
Και κάποιοι του χρόνου θα λένε...Μα γιατί ο κοντός δεν παίρνει τραγούδια απο την Μουκιδόμπαλα και τον τρελοΓιατρά που είναι συνταγή επιτυχίας;Ποιός ξέρει τι άλλο θα έχει δει ο άνθρωπος πέρα απο την μηδενική ή μέτρια καλλιτεχνική τους παραγωγή ειδικά τα τελευταία χρόνια...
καλα ο Μουκιδης ξεφυγε .... για κοιτατε τι αναρτησε παλι στο facebook..εκτος τον πολεμο που εχει με το Νοτη εχει και πόλεμο με τους φαν...και ο ανηψιος μεσα
Μέχρι και με τον ανηψιό του Νότη τον Κωνσταντίνο τα έβαλε ο Μουκίδης. Άρχισε να δημοσιμοποιεί τα προσωπικά μηνύματα των νοτικών που του στέλνουν στο ίνμποξ.
Τελικά μάθαμε τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση αν μπορεί να ισχύει η απαγόρευση? Νομίζω έχει ξαναγίνει αυτό και δικαιώθηκε ο καταγγελων,τι να πω... Ρεζιλίκια
Θλιβερό όλο αυτό που συμβαίνει!
Το μόνο που εύχομαι καλή δύναμη στον Νοτη και ψυχραιμία σε μας. Βλέπετε ότι το παιχνίδι είναι πολύ ύπουλο και σάπιο. Καλεί για παράδειγμα τον Νοτη μέσα απο ένα μέσο το οποίο δεν χρεισημοποιει ο Νότης, αρα το κανει για να γίνει ντόρος. Θεωρώ ότι θα μας ταλαιπωρήσει για αρκετό καιρό αυτο.
Υ.Γ.
Δεν μπορώ να πιστέψω πως ένας άνθρωπος που έχει βγάλει από την ψυχή του αυτά τα τραγούδια με αυτές τις υπέροχες μελωδίες.... να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο.....
ΘΛΙΨΗ!
Notis7Arxontas έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 31, 2018 11:23 pm
Παιδιά πείτε λίγο τι λέει ο Μουκιδης στην νέα του ανάρτηση γιατί δεν μπορώ να την δω
Σας παρουσιάζω ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα απο ένα μέρος του κοινού του “αυτοκράτορα”.....(ευτυχώς μικρό)
Καλώ λοιπόν τον καλλιτέχνη να εμφανιστεί δημόσια και να πάρει θέση για την συμπεριφορά των θαυμαστών του και ειδικώτερα του μέλους της οικογενείας του όπως κάνουνε οι πραγματικοί άρχοντες σε τούτο τον τόπο χρόνια τώρα......
Διαφορετικά θα ισχύει η ρήση “Δείξε μου το κοινό σου να σου πω ποιός είσαι”.......
Γενικά αυτό που έχω καταλάβει είναι το εξής.
Επειδή τον έτρεχε η γυναίκα του στα δικαστήρια για το διαζύγιο βγάζει αυτά τα απωθημένα του στους άλλους. Την μια έτρεχε στα δικαστήρια τον Παντελίδη και τώρα θέλει να τρέχει τον Νότη.
Notis7Arxontas έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 31, 2018 11:23 pm
Παιδιά πείτε λίγο τι λέει ο Μουκιδης στην νέα του ανάρτηση γιατί δεν μπορώ να την δω
Σας παρουσιάζω ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα απο ένα μέρος του κοινού του “αυτοκράτορα”.....(ευτυχώς μικρό)
Καλώ λοιπόν τον καλλιτέχνη να εμφανιστεί δημόσια και να πάρει θέση για την συμπεριφορά των θαυμαστών του και ειδικώτερα του μέλους της οικογενείας του όπως κάνουνε οι πραγματικοί άρχοντες σε τούτο τον τόπο χρόνια τώρα......
Διαφορετικά θα ισχύει η ρήση “Δείξε μου το κοινό σου να σου πω ποιός είσαι”.......
Απ' το χασίσι έχεις κολλήσειιιιιι.....Δικος σου στίχος χοντρέ...(στο μυαλό κυρίως).
Δεν το πιστευω τι έγκλημα διέπραξε ο Μουκιδης .Με αυτά που ανέβασε δείχνει το ποιον του.Οι αντιδράσεις του κόσμου ειναι απόλυτα φυσιολογικές κατά την γνώμη μου.Αλλα να πιάνει στο στομα του και τον ανιψιό του Νοτη.Ολα αυτά για να προκαλέσει τον Νοτη.Πραγματικα δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνεται αύριο στα πάνελ αν μαθευτει.Θα γίνουμε ρόμπες.Α ρε Μουκιδη δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι έχεις κάνει.Δειξε μου το κοινό σου να σου πω ποιος είσαι λέει. Λες και αν το εκανες αυτό σε άλλον μεγάλο καλλιτέχνη δεν θα το παθενες εε;
Σαν τι να κάνει ο Νότης; Να απολογηθεί για τις μαλακίες που γράφει ο καθένας στον Μουκίδη; Τι είναι αυτά που λέτε. Εν τω μεταξύ ο Μουκίδης νομίζει ότι έχει κοινό ας πούμε; Μόνο νοτικοί ήταν το κοινό του.
jdarmody έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 31, 2018 11:40 pm
Είναι ολοφάνερο ότι ο τύπος δεν είναι στα καλά του. Ας τον βοηθήσει κάποιος δικός του.
Με λιγα λογια τα ειπες ολα. Ψυχολογικα προβληματα και κομπλεξ.
Αντικειμενικα και χωρις εμπαθειες ή συμπαθειες πιστευω πως ο Μουκιδης θα βγει χαμενος απ' αυτη την ιστορια. Αυτο που κανει ειναι εντελως ατοπο και σε χρονο και σε αιτια και η συντριπτικη πλειοψηφια θα στραφει εναντιον του...
Notis7Arxontas έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 31, 2018 11:46 pm
Δεν το πιστευω τι έγκλημα διέπραξε ο Μουκιδης .Με αυτά που ανέβασε δείχνει το ποιον του.Οι αντιδράσεις του κόσμου ειναι απόλυτα φυσιολογικές κατά την γνώμη μου.Αλλα να πιάνει στο στομα του και τον ανιψιό του Νοτη.Ολα αυτά για να προκαλέσει τον Νοτη.Πραγματικα δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνεται αύριο στα πάνελ αν μαθευτει.Θα γίνουμε ρόμπες.Α ρε Μουκιδη δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι έχεις κάνει.Δειξε μου το κοινό σου να σου πω ποιος είσαι λέει. Λες και αν το εκανες αυτό σε άλλον μεγάλο καλλιτέχνη δεν θα το παθενες εε;
ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ...ΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΕ ΜΟΥΚΙΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟ ΕΓΛΥΦΕΣ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟ..ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΛΕΦΤΑ...