Νότης Σφακιανάκης
-
Re: Νότης Σφακιανάκης
Από 0:54 μέχρι 1:25 Γονιδης για το εξώδικο Μουκιδη
Έχει απ'το Φωταέριο να δουλέψει μαζί του.Έπεσε πείνα μάλλον και στον εν λόγω...E-Notikos7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 01, 2018 1:43 am Να και πρώην μέλος ορχήστρας του, λέει μπράβο και συμφωνεί στην απαγόρευση ερμηνείας των κομματιών. Βρε τον Μανώλη...![]()
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
-
καλημέρα παιδία και καλό μήνα....μετά από 1 20ημερο που ασχολούμασταν με τα του δίσκου κατάφεραν(-με)πάλι να ασχολούμαστε με οτιδήποτε άλλο εκτός από τα καινούρια τραγούδια...είναι πραγματικά φοβερό πως αντί να προωθείτε ο Νότης σε 1 περίοδο που κυκλοφόρησε 7 πάρα πολύ καλά τραγούδια πάλι θάβεται από παντού...και φυσικά συμφωνώ με όλους σας για πόλεμο κλπ κλπ αλλά μεταξύ μας τελικά άξιζε αυτή η συναυλία ??ναι έγινε sold-out ναι ο ίδιος πρέπει να πήρε πάρα πολύ καλή αμοιβή και???εδώ θα εμφανίζεται και όχι εκεί, εδώ πρέπει να προωθηθεί και όχι εκεί...δλδ για 3 ώρες συναυλία σε 1 μέρος και 1 χώρα που μεταξύ μας δεν είναι και είναι και όνειρο ζωής για κανένα καλλιτέχνη αξίζει όλο αυτό που γίνεται (άδικα συμφωνώ αλλά γίνεται εις βάρος του???) δεν μπορώ να δεχτώ πως ο ίδιος όταν έκλεισε αυτήν την συναυλία δεν του πέρασε από το μυαλό πως θα γίνει ντόρος και μλστα αρνητικός...εδώ τον έχουν κατηγορήσει για άλλα και άλλα σε αυτό θα κολούσαν??άρα ή δεν τον νοιάζει οπότε και εμείς εδώ κακώς ΄΄χαλιόμαστε΄΄ή αν τον νοιάζει θα πρέπει να προσλάβει κάποια στιγμή κάποιον επικοινωνιολόγο γιατί έτσι δεν βγαίνει...κατά τα άλλα πολύ καλή η κίνηση για καλοκαιρινές εμφανίσεις και θα ήταν ακόμα καλύτερη αν την προωθούσε και ο ίδιος με καμία συνέντευξη σε καμία Γερμανού όπου καλό θα ήταν κάποια στιγμή να μιλήσει επιτέλους για αυτά που κάνει καλλιτεχνικά και όχι για όλα τα υπόλοιπα τα οποία πλέον μόνο κακό κάνουν...
ENA ME TH NYXTA ENA ΓΙΝΕΣΑΙ
-
Καλημερα σε ολους!!!!Θα συμφωνησω με ολους στις τελευταιες τοποθετησεις και ιδιαιτερα με τον dimitris13.Ειχα ξαναγραψει σε τελευταιο μου ποστ οτι σε ολο αυτο πρεπει ο νοτης να παρει θεση μεσω μιας γραπτης δηλωσης οτιδηποτε!!!!Επειδη το πραγμα ξεφευγει λογω του τροπου χειρισμου απ το μουκιδη ο ιδιος κατι πρεπει να κανει....και ας μη τονκανει δημοσια για να ριξει λαδι στη φωτια αλλα ας μιλησει μαζι του....δλδ δε γινεται να ανεβαζει ο αλλος οτι θελει,να υποτιμα ολο το κοινο του καλλιτεχνη(δλδ ολους εμας) και να μην υπαρχει καμια αντιδραση.Μιλαω παντα για σοβαρη αντιδραση μεσω δικηγορου εαν ο ιδιος ο νοτης δε μπορει να μιλησει μαζι του.Επισης πρεπει εστω και τωρα να σταματησει να μιλαει ο νοτης για οτιδηποτε αλλο περα απ τα καλλιτεχνικα!!!!δλδ δεν μπορει να συνεχιστει αλλο.....τοσο ταλεντο τοση δισκογραφια τοσος κοσμος και να συζηταει για τη χρυση αυγη, για τους ελληνες που δε δουλευουν σερβιτοροι....δλδ ελεος....σε αποθεωνουν 3000 ατομα και εσυ καθεσαι και λες για το αν ειναι καποιος τεμπελης.....Αυτογκολ φοβερο και μου κανει εντυπωση ειλικρινα πως ο ιδιος δε τοκαταλαβαινει να το σταματησει.....ας βγει στη ναταλια να μιλησει για καλλιτεχνικα....τραγουδιστης δηλωνει.....Και ισως πρεπει να αλλαξει λιγο τη θεματολογια με την ανακοινωση ζωντανων εμφανισεων....τραβηξε πολλες μερες αυτη η αρνητικη δημοσιοτητα....
-
Παμε σε κατι αλλο.Ο Λεμπιδακης πήρε συνέντευξη από τον αρναουτογλου για την εκπομπή της Ζήνα κουτσελινη .Η συνέντευξη έγινε στα γραφεια του sfera
Πισω απο τον αρναουτογλου ηταν ο πίνακας που είχε βάλει την υπογραφή του ο Νότης και φαίνεται.Η αγάπη και η αλήθεια οδηγός σας.Notis.Και από δίπλα απο τον πίνακα είναι κρεμασμένη στον τοίχο μια πολυπλατινενια πλακετα απο το ματωμένο δακρυ
Πισω απο τον αρναουτογλου ηταν ο πίνακας που είχε βάλει την υπογραφή του ο Νότης και φαίνεται.Η αγάπη και η αλήθεια οδηγός σας.Notis.Και από δίπλα απο τον πίνακα είναι κρεμασμένη στον τοίχο μια πολυπλατινενια πλακετα απο το ματωμένο δακρυ
Πολλες φορες αναρωτιεμαι ποσο πιο ψηλα θα χε φτασει ο Νοτης αν δεν μιλουσε καθολου,η αν μιλουσε ελαχιστα.Δε λεω να εκανε δημοσιες σχεσεις και να ανηκε σε αυτην την σιχαμενη ελληνικη σοου μπιζ,απλα να μετριαζε λιγο τις ακραιες και απολυτες αποψεις του.Θα μιλουσαμε για τον κορυφαιο των κορυφαιων.
- Eptapsyxos87
Μιας και πιο πάνω αναφέρατε για πρώην συνεργάτες κλπ που συμφώνησαν με τον "δημιουργό" ....πρόσεξα οτι βρήκαν την ευκαιρία κι άλλοι που στο παρελθόν είχαν πετάξει πάλι χολή για τον Νότη ....και αναφέρομαι στον τραγουδιστή με την επιτυχία "Στο ασανσέρ που συναντιόμαστε.." ασχολίαστο...δεν αναφέρω ονόματα γιατί τα εξώδικα πέφτουν βροχή και έχει φοβηθεί το μάτι μου....
Απο κεί και πέρα νομίζω οτι απο ολο αυτό ο Νότης θα βγεί ακόμα πιο δυνατός....οσο για το οτι πρεπει να ειναι πιο διπλωμάτης δυστυχώς η ευτυχώς παίδες αυτόν αγαπήσαμε συμφωνούμε οι διαφωνούμε μαζί του...κοντεύει 60...πόσο πιθανον να αλλάξει?....πάμε γερά όλοι στο πλευρό του ..και είμαστε πολλοί δεν είναι μόνος του..οτι και να κάνουν οσα κι αν του χρεώσουν όσο έχει κόσμο να τον αγαπάει δεν έχει ανάγκη γιατί ο κόσμος... οχι ο στημένος που περιμένει στην γωνία...ξέρει και τοποθετεί τον καθέναν εκεί που το αξίζει..και το εχει αποδείξει χρόνια τώρα..!!

Απο κεί και πέρα νομίζω οτι απο ολο αυτό ο Νότης θα βγεί ακόμα πιο δυνατός....οσο για το οτι πρεπει να ειναι πιο διπλωμάτης δυστυχώς η ευτυχώς παίδες αυτόν αγαπήσαμε συμφωνούμε οι διαφωνούμε μαζί του...κοντεύει 60...πόσο πιθανον να αλλάξει?....πάμε γερά όλοι στο πλευρό του ..και είμαστε πολλοί δεν είναι μόνος του..οτι και να κάνουν οσα κι αν του χρεώσουν όσο έχει κόσμο να τον αγαπάει δεν έχει ανάγκη γιατί ο κόσμος... οχι ο στημένος που περιμένει στην γωνία...ξέρει και τοποθετεί τον καθέναν εκεί που το αξίζει..και το εχει αποδείξει χρόνια τώρα..!!
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
Χα! ποιός αυτός που τον μιμούταν στην εξωτερική εμφάνιση στα τέλη της δεκαετίας του '90 αρχές '00; Όλοι εσένα είχαν πρότυπο ρε Άρχοντα. Αυτός που είχε πετάξει πάλι δηλητήριο για τον Νότη τότε με τις δηλώσεις περί ΕΝΦΙΑ "Δεν πληρώνω;"
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Eptapsyxos87
Εγώ δεν είπα τίποτα....

Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
Μηπως λετε τον Ακροβατη;
Όχι, εγώ κατάλαβα τον Ομολογητή...notisfan έγραψε: ↑Παρ Ιουν 01, 2018 7:37 pmΜηπως λετε τον Ακροβατη;
Με την θέση που πήρε ο Γονίδης κατα του Μουκίδη και υπέρ του Νότη μήπως θα πρεπει να υποψιαζόμαστε κάποια συνεργασία ;;;
Μακάρι παντως πιστεύω θα ταιριάξουν πολυ εάν γίνει κατι τέτοιο
Μακάρι παντως πιστεύω θα ταιριάξουν πολυ εάν γίνει κατι τέτοιο
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
- Dimitris96
Ο Γονίδης ειναι πολλές φορές με το μέρος του Νότη !
Οσο για τον Μουκίδη τα είπατε σχεδόν ολα, ο τύπος ειναι μέγιστος υποκριτής και τεράστιο λαμόγιο
Απο πρώτο χέρι έμαθα οτι στεναχωρέθηκε παρα παρα πολυ ο Νότης ! Του έκατσε πραγματικά βαρη...
Notis Sfakianakis
- Scorpion86
Είναι ένα από τα υποψήφια δυνατά ονόματα για συνεργασία τον προσεχή χειμώνα. Την περίπτωση Γονίδη την είχε εξετάσει ο Νότης και πριν κάποια χρόνια. Δεν θυμάμαι αν ήταν για Φωταέριο ή για Teatro.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Καλησπέρα παλιόπαιδα !
Με Βοσκόπουλο στο Ακρωτήρι ο Άρχοντας κατά πάσα πιθανότητα ..!

Με Βοσκόπουλο στο Ακρωτήρι ο Άρχοντας κατά πάσα πιθανότητα ..!

Βόλτα στα στενά ...
Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω σε καμία περίπτωση τη συμπεριφορά του Μουκίδη, η οποία είναι παντελώς αδικαιολόγητη, το ότι ο Νότης δυσαρεστήθηκε τόσο πολύ επειδή δημοσίευσε το τραγούδι με τη φωνή του, που έπαψε να τον προσφωνεί και ουσιαστικά θύμωσε και του κρατούσε μούτρα το βρίσκω επίσης αρκετά ανώριμο σαν συμπεριφορά. Δεν ξέρω ποιος ενημερώνει το Νότη και γιατί, αλλά ο Γιατράς ας πούμε τον έχει βρίσει κυριολεκτικά και μια χαρά τον χαιρετάει ο Νότης κάθε φορά. Πιστεύω έχει παιχτεί κάτι άλλο. Τώρα ειδικά για κάτι μπουζούκια που έχουν βγάλει μεροκάματο χρόνια δίπλα στο Νότη και βγάζουν γλώσσα είναι ανάξιοι οποιουδήποτε σχολιασμού.
Πιστεύω ότι οι περισσότεροι στο χώρο είναι ενάντια στη κίνηση του Μουκίδη και θα το καταλάβει και ο ίδιος.
Σχήματα: ιστορία μου, αμαρτία μου. Τρεις-τέσσερις νοματαίοι όλοι κι όλοι μπορούν να συνεργαστούν με το Νότη. Μην το κουράζουμε τόσο κάθε χρονιά.
Update: ''Να ΄ταν παιχνίδι του μυαλού, σε λάθος όνειρο να ζω...''....
Πιστεύω ότι οι περισσότεροι στο χώρο είναι ενάντια στη κίνηση του Μουκίδη και θα το καταλάβει και ο ίδιος.
Σχήματα: ιστορία μου, αμαρτία μου. Τρεις-τέσσερις νοματαίοι όλοι κι όλοι μπορούν να συνεργαστούν με το Νότη. Μην το κουράζουμε τόσο κάθε χρονιά.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Πείτε κι εμάς τους Βόρειους ρε παιδιά. Το ακρωτήρι είναι μπουζουξιδικο; Το έχω ακουστά σαν όνομα. Πάντως η σελίδα του μαγαζιού στο fb είναι σαν παρατημένη. Έχουν να ανεβάσουν κάτι από τον Δεκέμβριο.
ΥΓ. Θυμήθηκα το καλοκαίρι του 2013 που είχα κατέβει Αθήνα για τον κοντό στα Αστέρια. Μαγαζάρα.
ΥΓ. Θυμήθηκα το καλοκαίρι του 2013 που είχα κατέβει Αθήνα για τον κοντό στα Αστέρια. Μαγαζάρα.
ΟΧΙ ΦΙΛΕ...ΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΕΙΝΑΙ CLUB....ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΑΝ CLUB ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ...ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ...Siempre έγραψε: ↑Παρ Ιουν 01, 2018 9:46 pm Πείτε κι εμάς τους Βόρειους ρε παιδιά. Το ακρωτήρι είναι μπουζουξιδικο; Το έχω ακουστά σαν όνομα. Πάντως η σελίδα του μαγαζιού στο fb είναι σαν παρατημένη. Έχουν να ανεβάσουν κάτι από τον Δεκέμβριο.
ΦΙΛΕ ΟΜΩΣ Ο ΝΟΤΗΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΚΙΔΗ...25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΦΙΛΟΙ...ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΕΤΣΙ...jdarmody έγραψε: ↑Παρ Ιουν 01, 2018 9:41 pm Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω σε καμία περίπτωση τη συμπεριφορά του Μουκίδη, η οποία είναι παντελώς αδικαιολόγητη, το ότι ο Νότης δυσαρεστήθηκε τόσο πολύ επειδή δημοσίευσε το τραγούδι με τη φωνή του, που έπαψε να τον προσφωνεί και ουσιαστικά θύμωσε και του κρατούσε μούτρα το βρίσκω επίσης αρκετά ανώριμο σαν συμπεριφορά. Δεν ξέρω ποιος ενημερώνει το Νότη και γιατί, αλλά ο Γιατράς ας πούμε τον έχει βρίσει κυριολεκτικά και μια χαρά τον χαιρετάει ο Νότης κάθε φορά. Πιστεύω έχει παιχτεί κάτι άλλο. Τώρα ειδικά για κάτι μπουζούκια που έχουν βγάλει μεροκάματο χρόνια δίπλα στο Νότη και βγάζουν γλώσσα είναι ανάξιοι οποιουδήποτε σχολιασμού.
- SFAKattack10
Του Μπερτάκη είναι το μαγαζί;
Χαλάει την σειρά. Κάθε 9 χρόνια τραγουδάει καλοκαίρι.
Χαλάει την σειρά. Κάθε 9 χρόνια τραγουδάει καλοκαίρι.