Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Τέλεια! Θα ακούσουμε και Τόλη Βοσκόπουλο live στην ζωή μας! Τώρα κατά πόσο μπορεί να σταθεί ο άνθρωπος δεν ξέρω. Υπάρχει ένα πρόσφατο βίντεο στο youtube που του δίνει μικρόφωνο η Ασλανίδου και φαίνεται πολύ κουρασμένος.
16/7 φεύγω Μήλο απο Πειραιά. Θα κατέβω απο 14 να πάω να τους δω. Γνωρίζουμε αν μπορώ να πάω για ποτό, διότι θα είμαι μόνο με την κοπέλα μου.
16/7 φεύγω Μήλο απο Πειραιά. Θα κατέβω απο 14 να πάω να τους δω. Γνωρίζουμε αν μπορώ να πάω για ποτό, διότι θα είμαι μόνο με την κοπέλα μου.
- Mixalisvolos
Ένα ντουέτο Νότη-Τόλη με παλιά λαϊκά,τι ωραίο που θα ήταν
-
https://www.ifpi.gr/charts_el.html
Για ακόμα μια φορά εκτός 75αδας
Για ακόμα μια φορά εκτός 75αδας
-
με τον πρωην συνεργατη τι γινεται?..παντως κακο δεν κανει να μην λεει και τραγουδια του..εχει τοσα ξεχασμενα ενα προγραμμα με εκεινα να κανει πιστευω θα γινει πανικος...
- SFAKattack10
Το μόνο θετικό είναι ότι γλιτώσαμε από τις μετριοτητες του. Δεν είναι τυχαίο ότι σε όποιον δίσκο δεν είχε μέσα τραγούδι του από το 2004 και μετά, οι δίσκοι αυτοί ακούγονται από την αρχή μέχρι το τέλος.
Ειναι προφανες οτι ο ανθρωπος το κανει για να προκαλει. Καμια σοβαροτητα! Ο τυπος το εχει παει σε αλλο λεβελ.ειναι τερμα καθυστερημενος και εκτιθεται απο μονος του. Αναρωτιεμαι πως εγραψε αυτο το ηλιθιο μυαλο τετοια τραγουδια...
Μεχρι και στα σχολια του στο instagram φαινεται πως δεν εχει εμπνευση...
-
εισαι λιγο αδικος στο ματωμενο δακρυ εδωσε ωραια κομματια ασχετα αν δεν ακουστηκαν οσο επρεπε...SFAKattack10 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 04, 2018 6:40 pm Το μόνο θετικό είναι ότι γλιτώσαμε από τις μετριοτητες του. Δεν είναι τυχαίο ότι σε όποιον δίσκο δεν είχε μέσα τραγούδι του από το 2004 και μετά, οι δίσκοι αυτοί ακούγονται από την αρχή μέχρι το τέλος.
- SFAKattack10
Από το 1 καλό και 2-3 γεμίσματα προτιμώ 2-3 τραγούδια αγνώστων που θα είναι καλύτερα.
Το τελευταίο καλό τραγούδι που έγραψε ο Μουκίδης στον Νότη και για να είμαστε πιο ακριβείς ο τελευταίος ύμνος ήταν το ''Για μένα''. Από 'κει και πέρα έγραψε και 2-3 καλά της Πέγκυς μέχρι το 2008 και έκτοτε τελείωσε η έμπνευση του.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Έχει καταντήσει κουραστικός ο Μουκίδης. Ψάχνει τρόπους - και δυστυχώς τους βρήκε - για να συζητιέται, από τη στιγμή που η καλλιτεχνική του έμπνευση έχει περιέλθει σε τέλμα. Να ρωτήσω τα παιδιά που είναι καλύτερα ενημερωμένα: το έστειλε τελικά το εξώδικο στον Άρχοντα; Αν όχι, εγώ αν ήμουν ο Νότης θα έκανα πρόβες και στην πρώτη καλοκαιρινή εμφάνιση θα έφτιαχνα ένα πρόγραμμα με όλα τα καλά τραγούδια του Μουκίδη. Και στην αποφώνηση θα έλεγα ''τώρα κύριε πρώην συνεργάτη δώσε σε άλλον να πει αυτά τα τραγούδια''!
Αλλά ο Νότης δεν παίζει να κάνει κάτι τέτοιο.

-
Πότε επιτέλους θα βγει το επόμενο single δηλαδή το καμια;Ξερει κανεις;
- E-Notikos7
Ποιος ο λόγος να βγάλει εν μέσω καλοκαιριού νέο σινγκλ;
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
-
πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να το βγάλει καλοκαιριάτικα αλλά και χειμώνα να το βγάλει πιστεύουμε ειλικρινά ότι θα παιχτεί κάπου??E-Notikos7 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 05, 2018 1:54 pm Ποιος ο λόγος να βγάλει εν μέσω καλοκαιριού νέο σινγκλ;
δεν υπάρχει airplay ό,τι και να βγάλει οπότε μην περιμένετε να βγάλει κάτι για να ακουστεί και μην χαλιέστε μετά όταν πάλι δεν θα παιχτεί...
ENA ME TH NYXTA ENA ΓΙΝΕΣΑΙ
- Scorpion86
Αν δεν κάνω λάθος είναι του Σταθοκωστοπουλου.SFAKattack10 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 01, 2018 10:18 pm Του Μπερτάκη είναι το μαγαζί;
Χαλάει την σειρά. Κάθε 9 χρόνια τραγουδάει καλοκαίρι.![]()
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- SFAKattack10
Ναι όντως μετά το βρήκα. Έχει και το baraonda.
Κατι σχετικό με τα καινούργια τραγούδια να ξεφύγουμε
Λιγο ειμαι ο μονος που πιστεύει οτι το απο το φως του φεγγαριού ειναι ίσως το πιο ωραίο απο τα αλλα και πρεπει να γίνει σινγκλ;;; και δεν καταλαβαίνω πως ειναι δυνατόν να εχει τοσο λίγες προβολές
Λιγο ειμαι ο μονος που πιστεύει οτι το απο το φως του φεγγαριού ειναι ίσως το πιο ωραίο απο τα αλλα και πρεπει να γίνει σινγκλ;;; και δεν καταλαβαίνω πως ειναι δυνατόν να εχει τοσο λίγες προβολές
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
-
Εγω το θεωρώ πιο ωραίο τραγούδι πάντως από το καμία.Ειναι ένα τραγούδι που όταν το ακούς θες ν το τραγουδάς. Και εγω απορω με τις προβολές.Εχει σχεδόν 100.000 λιγότερες από το καμια
Καλησπέρα παλιόπαιδα,
2-3 σκέψεις να μοιραστώ μαζί σας :
- Οι εμφανίσεις του Άρχοντα με τον Τόλη μόνο καλό θα κάνουν, κρατώντας τον σε φόρμα μετά τις συνεχείς επιθέσεις ( από εχθρούς και πρώην συνεργάτες ) , ενώ θα ζεστάνει και ένα μεγαλύτερο ( σε ηλικία ) κοινό, ( αυτό του Βοσκόπουλου ) , που μπορεί να ακολουθήσει τον Νοτη και στις χειμερινές του εμφανίσεις.
Να υπενθυμίσω πως ο Βοσκόπουλος τα προηγούμενα χρόνια εμφανιζόταν στο Baraonda πηγαίνοντας πολύ καλά από κρατήσεις ..
- Για το νέο κοινό και κάποιους νοτικους που μένουν αδρανείς , μεγάλο ρόλο θα παιξει το επόμενο single ...
Θα επιμείνω πως όλα τα κομμάτια είναι εξαιρετικά αλλά αν υπάρχει μια , έστω μια πιθανότητα, να κάνει ο Νότης μαζική επιτυχία και να περάσει και σε σταθμούς που δεν τον παίζουν ... όλες οι πιθανότητες στο Καμία....
- Κλείνοντας , εμείς ο πυρήνας των νοτικών , αυτή τη χρονική περίοδο που βάλλεται από παντού , πρέπει να στηρίξουμε τον Νοτη, είτε στις λαιβ του εμφανίσεις είτε προωθώντας τη νέα δουλειά του σε social κλπ .. στο μέτρο που ο καθένας μπορεί ..
Καλό βράδυ, καλή δύναμη !
2-3 σκέψεις να μοιραστώ μαζί σας :
- Οι εμφανίσεις του Άρχοντα με τον Τόλη μόνο καλό θα κάνουν, κρατώντας τον σε φόρμα μετά τις συνεχείς επιθέσεις ( από εχθρούς και πρώην συνεργάτες ) , ενώ θα ζεστάνει και ένα μεγαλύτερο ( σε ηλικία ) κοινό, ( αυτό του Βοσκόπουλου ) , που μπορεί να ακολουθήσει τον Νοτη και στις χειμερινές του εμφανίσεις.
Να υπενθυμίσω πως ο Βοσκόπουλος τα προηγούμενα χρόνια εμφανιζόταν στο Baraonda πηγαίνοντας πολύ καλά από κρατήσεις ..
- Για το νέο κοινό και κάποιους νοτικους που μένουν αδρανείς , μεγάλο ρόλο θα παιξει το επόμενο single ...
Θα επιμείνω πως όλα τα κομμάτια είναι εξαιρετικά αλλά αν υπάρχει μια , έστω μια πιθανότητα, να κάνει ο Νότης μαζική επιτυχία και να περάσει και σε σταθμούς που δεν τον παίζουν ... όλες οι πιθανότητες στο Καμία....
- Κλείνοντας , εμείς ο πυρήνας των νοτικών , αυτή τη χρονική περίοδο που βάλλεται από παντού , πρέπει να στηρίξουμε τον Νοτη, είτε στις λαιβ του εμφανίσεις είτε προωθώντας τη νέα δουλειά του σε social κλπ .. στο μέτρο που ο καθένας μπορεί ..
Καλό βράδυ, καλή δύναμη !
Βόλτα στα στενά ...