Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

GiannisGr έγραψε: Τρί Ιουν 05, 2018 6:18 pm Κατι σχετικό με τα καινούργια τραγούδια να ξεφύγουμε
Λιγο ειμαι ο μονος που πιστεύει οτι το απο το φως του φεγγαριού ειναι ίσως το πιο ωραίο απο τα αλλα και πρεπει να γίνει σινγκλ;;; και δεν καταλαβαίνω πως ειναι δυνατόν να εχει τοσο λίγες προβολές

Εδωωωω παρών. Το αγαπημένο μου!!!!
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Αναμενόμενο και προβλεπόμενο να μην έχει πολλές προβολές το "Από το φως του φεγγαριού". Τουλάχιστον εγώ το είχα σίγουρο πως θα είναι το πιο αδικημένο του δίσκου και αυτό γιατί είναι πιο ροκ σε σχέση με τα υπόλοιπα και αυτό από μόνο του είναι μειονέκτημα. Ο κόσμος γουστάρει καψούρα, πόνο και λυγμό και αυτό το κομμάτι δεν έχει. Βέβαια και το "Δώσε ένα τέλος" ήταν ροκ αλλά έτυχε και βγήκε σίνγκλ με βίντεο κλιπ γι' αυτό ακούστηκε τόσο. Αντικειμενικά το ευρύ κοινό τον Νότη τον έχει για λαϊκό τραγουδιστή και "παγώνουν" στα ροκ ακούσματα σε αντίθεση με τους νοτικούς που γουστάρουμε και αυτά.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Gshore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

Scorpion86 έγραψε: Τρί Ιουν 05, 2018 5:44 pm
SFAKattack10 έγραψε: Παρ Ιουν 01, 2018 10:18 pm Του Μπερτάκη είναι το μαγαζί;
Χαλάει την σειρά. Κάθε 9 χρόνια τραγουδάει καλοκαίρι. :mrgreen:
Αν δεν κάνω λάθος είναι του Σταθοκωστοπουλου.
Σωστός.
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

https://www.getgreekmusic.gr/sakis-arse ... nenteuksi/

Αναφέρετε και στον Νότη με πολυ καλα λόγια ο Σάκης Αρσενίου
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Άβαταρ μέλους
Mixalisvolos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mixalisvolos »

Άβαταρ μέλους
S_Mesogeios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από S_Mesogeios »

Εξώδικο με υποκοριστικό χαϊδευτικο όνομα <<Νότης>> κι όχι Παναγιώτης σε δημόσια δικαστική υπηρεσία,γελαει ο κόσμος
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Άντε να δουμε ποιος ειναι ο πραγματικός λόγος που συμβαίνει όλο αυτο
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

S_Mesogeios έγραψε: Τετ Ιουν 06, 2018 10:58 pm Εξώδικο με υποκοριστικό χαϊδευτικο όνομα <<Νότης>> κι όχι Παναγιώτης σε δημόσια δικαστική υπηρεσία,γελαει ο κόσμος
Έλα ντε, αυτό σκέφτηκα και εγώ. Ούτε ότι τον λένε Παναγιώτη δεν ξέρει;
Όταν λέει ζωντανά εννοεί ότι θα πάει πάλι στην Στεφανιδου ή ζωντανά εννοεί τα πρόβατα που είχε γράψει τις προάλλες; :cool:
notakis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notakis »

Συνειδητοποιησα πως καποιοι ειναι με το μερος του μουκιδη, χωρις να ξερουν ποιος ειναι ο λογος που κανει κατι τετοιο!!
Παρανοια....
Notorious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notorious »

1:10:40 - 1:12:20. Ενδιαφέροντα πραγματάκια από Καραντίνη για την συνεργασία Νότη - Τόλη...Δεν ξέρω αν ο Καραντίνης είναι και το μπουζούκι του Τόλη οπότε έχουν ακόμη μεγαλύτερη σημασία τα λόγια του....όπως επίσης να πάει και ο Νότης στην εκπομπή του Ρέμου...έτσι κι αλλιώς υπάρχει αμοιβαία καλλιτεχνική εκτίμηση άσχετα αν τα Πρωίνάδικα και οι Λιάγκες προβάλανε μόνο την υποτιθέμενη κόντρα τους...Το ότι ο Νότης πχ εδώ και πολλά χρόνια έχει πει ένα σωρό καλά λόγια για την φωνή και τα τραγούδια του Ρέμου (και το αντίστροφο) δεν το έχουν προβάλει ποτέ..αν πάει και έχουν και κανένα μπουζούκι και πιάσουνε και κανένα τραγούδι ακόμα καλύτερα...όσο για τον Μουκίδη...πέσανε όλη στην παγίδα...κατάφερε αυτό που ήθελε..να ασχοληθούν δλδ όλοι μαζί του..και το απολαμβάνει καθημερινά με αναρτήσεις...αν είχε θέμα ας το έλυνε prive και ας μην του ξανάδινε τραγούδια..
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Notorious έγραψε: Πέμ Ιουν 07, 2018 2:18 am Δεν ξέρω αν ο Καραντίνης είναι και το μπουζούκι του Τόλη οπότε έχουν ακόμη μεγαλύτερη σημασία τα λόγια του....
Και στην συναυλια του Τολη που εγινε περυσι το καλοκαιρι ηταν μπουζουκι του ο Καραντινης. Αλλα για να ρωταει τον Καραντινη ο Ρεμος, πρεπει να ειναι ακομα.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

SFAKattack10 έγραψε: Πέμ Ιουν 07, 2018 2:59 am
Notorious έγραψε: Πέμ Ιουν 07, 2018 2:18 am Δεν ξέρω αν ο Καραντίνης είναι και το μπουζούκι του Τόλη οπότε έχουν ακόμη μεγαλύτερη σημασία τα λόγια του....
Και στην συναυλια του Τολη που εγινε περυσι το καλοκαιρι ηταν μπουζουκι του ο Καραντινης. Αλλα για να ρωταει τον Καραντινη ο Ρεμος, πρεπει να ειναι ακομα.
Ο Καραντίνης συμμετέχει σε όλους τους δίσκους από το 2010 και μετά που έβγαλε ο Νότης, στα όργανα που μπαίνουν σε κάθε διαδικασία παραγωγής ενός δίσκου. Παίζοντας μπουζούκι, μπαγλαμά κ.α. Τον είχα πετύχει και στην παρουσίαση του «Μαζί».

Υ.Γ.: Σε ποιο σημείο λέει ενδιαφέροντα πράγματα ο Καραντίνης; Γιατί στο συγκεκριμένο απόσπασμα ρουφάει δυο γουλιεσ Φρεντο και κουνάει το κεφάλι αρνητικά λεγοντας ότι δεν είναι σίγουρο. :lol: Το μόνο ενδιαφέρον του απόσπασματος είναι ότι ο Ρέμος έχει μιλήσει με Νοτη για να γίνει μια συνέντευξη.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Νομίζω έπαιζε μπουζούκι και σε κάποια τραγούδια από το "Ας μιλήσουν τα τραγούδια" το 2002
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Και στον Εμπειριών Συλλέκτη έχει παίξει στα τραγούδια του στούντιο και στο Πολύχρωμα και έντονα έχει παίξει λαούτο,μπουζούκι και μπαγλαμά αντίστοιχα....
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Εξαιρετικός άνθρωπος ο Καραντίνης και δεξιοτέχνης πολλών εγχόρδων.
Θα τον ήθελα στην ορχήστρα του Νότη αλλά δυστυχώς έχει κολλήσει στου Ρέμου εδώ και χρόνια.
Νομίζω τα τελευταία χρόνια είναι και μαέστρος του Τόλη, άρα τα λόγια του για τη συμφωνία του σχήματος έχουν βαρύτητα.
Μ’ αρέσει που ο Κασσάμπαλης την έκανε cover photo αυτή που είναι Νότης-Τόλης όπως και όλες οι fan pages το αναμετάδοσαν σαν δεδομένο το σχήμα.
Το μόνο συμφωνημένο 100% είναι ότι ο Νότης μάλλον 29/6 κάνει πρεμιέρα στο Ακρωτήρι όλα τα αλλά παίζονται.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
DimitrisGk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DimitrisGk »

Καλή επιτυχία σε όλους τους νοτικους που δίνουν πανελλήνιες
Εγώ έδωσα πέρσι και πριν γράψω στον δρόμο άκουγα προξενιό :biggrin: :biggrin:
Κρύβομαι από τους άλλους και απο μένα
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

DimitrisGk έγραψε: Πέμ Ιουν 07, 2018 6:39 pm Καλή επιτυχία σε όλους τους νοτικους που δίνουν πανελλήνιες
Εγώ έδωσα πέρσι και πριν γράψω στον δρόμο άκουγα προξενιό :biggrin: :biggrin:
Να σαι καλά φιλε.Αυριο ρίχνομαι στην μαχη
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

johnytzitzi έγραψε: Πέμ Ιουν 07, 2018 6:34 pm Θα τον ήθελα στην ορχήστρα του Νότη αλλά δυστυχώς έχει κολλήσει στου Ρέμου εδώ και χρόνια.
Νομίζω τα τελευταία χρόνια είναι και μαέστρος του Τόλη, άρα τα λόγια του για τη συμφωνία του σχήματος έχουν βαρύτητα.
Βασικά ήταν στην ορχήστρα του Τόλη και μετά τον "δανείστηκε" όπως λέει και ο Ρέμος.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Τελικά η τηλεοπτική εμφάνιση του δημιουργού έγινε το πρωί σε εκπομπή του Κρατερου και της Καραβάτου. Δεν πρόλαβα να ακουσω τι είπε μόνο τον τίτλο είδα. «Αν εμφανιστεί με τον Τολη δεν του επιτρέπω να πει τα τραγούδια μου. Αν ομως τα πει ο Τολης θα τον χειροκροτήσω (τον Τόλη)».
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Κατι για να περναει η ωρα...

Απάντηση