Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Τι ηλίθιο πάνελ πραγματικά..Εδώ η Σκορδά προσπαθεί να μας πείσει ότι έχει αντιδράσει κόσμος και κοσμάκης κατά του Νότη..Εγώ συνιστώ την προσοχή στο Νότη παρόλα αυτά, ο Ρέμος μπορεί να του την φέρει ύπουλα. Πάντως για κωλοτούμπα του Ρέμου κάνουν λόγο, ο δικός μας απλά είναι δακτυλοδεικτούμενος και πρέπει να αυτοεξοριστεί επειδή η Μαλέα αποχώρησε από ένα σχήμα πριν πέντε χρόνια και επειδή ο ''χοντρός'' έμεινε άφραγκος και τον κυνηγάει...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

giannis21 έγραψε: Δευ Ιουν 11, 2018 6:17 pm
E-Notikos7 έγραψε: Δευ Ιουν 11, 2018 1:58 pm Τελικά η γκρίνια είναι στο dna αυτού του thread. Σε τρεις εβδομάδες θα ξεκινήσει το σχήμα στο "Ακρωτήρι", γιατί να βιαστεί να βρει παρτενέρ? Αν τον είχε βρει δηλαδή τον συνεργάτη θα είχαν αρχίσει οι πρόβες τους? Πάλι 3-4 μέρες πριν την πρεμιέρα θα ξεκινούσαν.

Και σιγά το δυνατό όνομα που θέλει για να γεμίσει έναν ελεγχόμενο χώρο που δεν είναι και τεράστιος και στον οποίο δεν θα εμφανιστεί 3-4 μήνες αλλά θα κάνει 8-10 εμφανίσεις. Λες και όταν πάει σε μεγάλους χώρους της Θεσσαλονίκης για 4 διήμερα το οργανώνει μήνες πριν. Οι εργασίες έπρεπε να γίνουν στο μαγαζί γιατί ήταν παρατημένο.

Για τα charts δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι 9 εβδομάδες εκεί η Θεοδωρίδου και στην πρώτη 5αδα και ο δικός μας ήταν 4 εβδομάδες εκεί. Δηλαδή πούλησε περισσότερο η Νατάσα? Μυστήρια πράγματα.
ΦΙΛΕ Ο ΝΟΤΗΣ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ CHART IFPI ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΤΙΝΕΣ...ΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο SCORPION..ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ...
Ναι ρε φίλε το ξέρουμε.Αλλα είναι παρα πολυ περίεργο αυτό που συμβαίνει.Πρωτη φορά συμβαίνει.Ειναι δυνατόν από τότε που τραγούδησε στην Αλβανία να μην είναι καν στα charts!Δεν μπορώ να δεκτω ότι η Νατάσα με τα σαπιοτραγουδα της είναι τόσες εβδομάδες ψηλά και ο Νότης με αυτά τα πανέμορφα κομμάτια να είναι εκτός 75αδας.Ειναι αδιανοητο.Μηπως έχουν εξαντληθεί εντελώς όλα και δεν υπάρχουν άλλα κομματια;😂😂😂😂😂
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Σχετικα με τα charts μια εξηγηση που μπορω να δωσω εγω ειναι οτι εμεις οι Νοτικοι πηγαινουμε μαζικα και σωρηδόν τις πρωτες μερες να παρουμε τον δισκο και προφανως αποτομα ναι μεν πουλαει πολυ για αρχη αλλα μετα σταματαει και αποτομα...

...αλλα απ την αλλη δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ειναι τοσο αποτομη η διακοπη που απ το 1 βγαινει κατευθειαν και μονιμα εκτος 75αδας ενω μεσα σ αυτη υπαρχουν "καλλιτεχνες" που μπορει να πουλανε μονο μερικες δεκαδες αντιτυπα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Αποδέχτηκε την πρόταση του Ρέμου για συνέντευξη ο Νότης. Τώρα ποια μέρα έχει εκπομπή ο συγκεκριμένος, δεν ξέρω. Πάντως, στην συγκεκριμένη συνέντευξη, δεν αποκλείω να αποκαλύψουν για την συζήτηση που έχουν κάνει για μουσική σύμπραξη στην ίδια σκηνή (!), η οποία τελικά αν πάρει "σάρκα και οστά", θα μαζέψει όλο το χαρτί τον χειμώνα!

Να λοιπόν που υπάρχει εξέλιξη που προσωπικά με σόκαρε όταν την πληροφορήθηκα. Δεν το περίμενα ότι μπορεί έστω και να καθίσουν να συζητήσουν για συνεργασία. Ακόμα θεωρώ απίθανο να πραγματοποιηθεί σχήμα Νότης Σφακιανάκης-Αντώνης Ρέμος, αλλά και μόνο που τέθηκε (και τίθεται) θέμα, δείχνει ότι έχουν ξεπεραστεί οι όποιες διαμάχες του παρελθόντος.

Άλλωστε, τόσο ο Νότης έχει εκφραστεί θετικά για τον τραγουδιστή Ρέμο και ο Ρέμος έχει αναγνωρίσει την καλλιτεχνική αξία του Νότη, λέγοντας "έχω δίσκους του Νότη σπίτι μου, και ποιος δεν έχει".

Υπομονή. Το καλοκαίρι θα είναι καυτό! Πολλά σενάρια θα παίξουν. Κρατήστε και το όνομα του Γονίδη στην άκρη του μυαλού σας.

Υ.Γ.: Τι έγινε βρε IFPI? Δεν τοποθετήθηκε στα ράφια ο Νότης? Θέλετε να μας πείτε ότι ο Κορκολής πούλησε περισσότερο και είναι 5 εβδομάδες μέσα?

Υ.Γ.2: Ενδιαφέρον θα έχει να ακούσουμε την πρώτη αντίδραση του Νότη μετά το εξώδικο του δημιουργού. Αποκλείεται να μην τον ρωτήσει ο Ρέμος.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Gshore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

Scorpion86 έγραψε: Τρί Ιουν 12, 2018 10:43 pm Αποδέχτηκε την πρόταση του Ρέμου για συνέντευξη ο Νότης. Τώρα ποια μέρα έχει εκπομπή ο συγκεκριμένος, δεν ξέρω. Πάντως, στην συγκεκριμένη συνέντευξη, δεν αποκλείω να αποκαλύψουν για την συζήτηση που έχουν κάνει για μουσική σύμπραξη στην ίδια σκηνή (!), η οποία τελικά αν πάρει "σάρκα και οστά", θα μαζέψει όλο το χαρτί τον χειμώνα!

Να λοιπόν που υπάρχει εξέλιξη που προσωπικά με σόκαρε όταν την πληροφορήθηκα. Δεν το περίμενα ότι μπορεί έστω και να καθίσουν να συζητήσουν για συνεργασία. Ακόμα θεωρώ απίθανο να πραγματοποιηθεί σχήμα Νότης Σφακιανάκης-Αντώνης Ρέμος, αλλά και μόνο που τέθηκε (και τίθεται) θέμα, δείχνει ότι έχουν ξεπεραστεί οι όποιες διαμάχες του παρελθόντος.

Άλλωστε, τόσο ο Νότης έχει εκφραστεί θετικά για τον τραγουδιστή Ρέμο και ο Ρέμος έχει αναγνωρίσει την καλλιτεχνική αξία του Νότη, λέγοντας "έχω δίσκους του Νότη σπίτι μου, και ποιος δεν έχει".
Έχει βγει σε ολα τα σαιτ εδω και μερες οτι εχουν κλεισει και επισημα Ρεμος - Βανδη χειμωνα για αθηνων αρενα νομιζω....αν ισχυει αυτο που λες πρεπει πρωτα να σπασει τη συνεργασια με τη βανδη ο ρεμος..?
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Δεν έγραψα ότι συμφώνησε ο Νότης με τον Ρέμο. Γράφω ότι συζητάνε. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει κιόλας η συνεργασία. Προσωπικά δεν δίνω πολλές πιθανότητες. Επίσης, καλό θα ήταν να μάθουμε πότε θα ξεκινήσει το σχήμα με Βανδή (αν γίνει τελικά) και πόσο θα κρατήσει. Αν π.χ. ξεκινήσουν νωρίς, λίγο πριν μπει για τα καλά ο χειμώνας, δηλαδή Σεπτέμβριο και πάνε για δύο μήνες, μια χαρά προλαβαίνουν ως τον Δεκέμβριο, όταν και θέλει ο Νότης να ξεκινήσει εμφανίσεις για σεζόν. Η Βανδή συζητάει διάφορα τηλεοπτικά πράγματα τον χειμώνα, όπως επίσης και ο Ρέμος που γράφτηκε ότι θα πάρει εκπομπή μουσική που θα παίζει στον Αlpha τα Σαββατόβραδα, ως αντίπαλον δεος στον Σπύρο Παπαδόπουλο. Γι' αυτό γράφω υπομονή. Αυτο που λες εσύ γράφτηκε τον Μάρτιο. Πολλά θα ακουστούν και θα συζητηθούν. Θυμηθείτε απλά πόσα σχήματα που τα θεωρούσαν σίγουρα δεν έγιναν ποτέ. Μα ποτέ!
DimitrisGk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DimitrisGk »

"Είδα στον ύπνο μου και κόντεψα να μείνω τον Μέγα Αλέξανδρο στους βαρβαρους να δίνω"
Ακόμα μια φορά δικαιώνεται ο άρχοντας
Εγώ προσωπικά σήμερα ανατρίχιασα και αισθάνθηκα δικαίωση που άτομα που δεν ακούν Νότη να ανεβάζουν συνέχεια το Μα εγώ είμαι Έλληνας τα πρόβατα και άλλα πολλά τώρα κατάλαβα τι ήθελε να πει ο άρχοντας μέσω των κοινωνικών τραγουδιών και πόσο δίκιο είχε τελικά που επιμένει σε αυτά
Χωρίς να τοποθετούμε πολιτικά ή κομματικά μην παρεξηγηθώ κιόλας αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε περίοδο που προέκυψε ένα μεγάλο εθνικό θέμα πολλά άτομα που δεν είναι καν νοτικοι ανέβασαν Νότη και τα κοινωνικά του που δεν είναι τόσο διαδεδομένα αυτό κάτι λέει
Κρύβομαι από τους άλλους και απο μένα
7Psuxos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 7Psuxos »

Τα είχε πει ο άρχοντας ... και για αυτό !

Υπάρχουν και σταθμοί που περνάνε και τον νέο δισκο ..

https://www.panoramafm.gr/live-radio/song-history/
Βόλτα στα στενά ...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

7Psuxos έγραψε: Τετ Ιουν 13, 2018 11:40 am Υπάρχουν και σταθμοί που περνάνε και τον νέο δισκο ..
Ποιο τραγούδι είχε παίξει εκείνη την ώρα;
Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

Την ερχόμενη Τετάρτη 20/6 (20:00) ο Νότης Σφακιανάκης θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή του Αντώνη Ρέμου 98.6 "ΜΟΥΣΙΚΟ" (πρώην Derτti Fm) μιλώντας αποκλειστικά για όλους και όλα. :mplastri:
Notis Sfakianakis
Notis7Arxontas

Dimitris96 έγραψε: Τετ Ιουν 13, 2018 6:57 pm Την ερχόμενη Τετάρτη 20/6 (20:00) ο Νότης Σφακιανάκης θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή του Αντώνη Ρέμου 98.6 "ΜΟΥΣΙΚΟ" (πρώην Derτti Fm) μιλώντας αποκλειστικά για όλους και όλα. :mplastri:
Ελπίζουμε αυτό το ολους και όλα να μην περιλαμβάνει πολιτικη
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Περιμένει δηλαδή κανείς ότι δεν θα τοποθετηθεί σχετικά με το Μακεδονικό?
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

SFAKattack10 έγραψε: Τετ Ιουν 13, 2018 6:55 pm
7Psuxos έγραψε: Τετ Ιουν 13, 2018 11:40 am Υπάρχουν και σταθμοί που περνάνε και τον νέο δισκο ..
Ποιο τραγούδι είχε παίξει εκείνη την ώρα;
Το "Καμία".
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Notis7Arxontas

Πριν 10 λεπτά έπαιξε πάλι το 'Καμια'
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

Άρα θεωρείτε δεδομένο οτι το επόμενο σινγκλ ειμαι το καμια ας εξηγήσει κάποιος που γνωρίζει πως παιζει σε ραδιόφωνα ενώ δεν εχει βγει σαν σινγκλ ακόμη
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Πάντως έπρεπε να είχαν για προμο το "Από το φως του φεγγαριού", είναι πιο καλοκαιρινό τραγούδι.
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

Και εγω αυτής της άποψης ειμαι το απο το φως του φεγγαριού εχει πιο καλοκαιρινή μελωδία και πολυ πιο ωραίο στίχο
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Notis7Arxontas

Νότης Σφακιανάκης-Καίτη Γαρμπή 29/6 στο Ακρωτήρι!!
Όποτε δεν θα συμβεί η μουσική συνύπαρξη με Τολη
Άβαταρ μέλους
Mixalisvolos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mixalisvolos »

Πήρε αμπάριζα το περσινό σχήμα η Γαρμπή.Τον χειμώνα ήταν με τον Καρρά, το καλοκαίρι με τον Νότη :lol:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Που είναι το dislike τέτοιες ώρες; :thumbdown:
Όχι ρε φίλε με την συγκεκριμένη που έλεγε «καλά έκανε η Δέσποινα που αποχώρησε». Που ούτε καν άκουγε τι ελεγες και αργότερα περιέγραφε το σκηνικό ως «μιλούσαμε με την Δέσποινα και μετά κάτι έγινε δεν καταλάβαμε εκείνη την στιγμή». Άσε που καλλιτεχνικά είναι ξαναζεσταμένο φαγητό. Καλύτερα μόνος σου και ας δουλέψεις 6 βραδιά αντί για 10. Όχι με αυτή που εμεσως πλην σαφως σου έλεγε να μην παιρνεις δημόσια θέση για τα πολιτικά μ, σε συνέντευξη στον Κωστόπουλο. Ειρωνικό του όλου σκηνικού ότι ο Πετρακης είχε πάρει το μεροσ Του Νοτη στα περί δημοσίων τοποθετήσεων. Τι έχουμε να ακούσουμε πάλι από το κοινό της Καιτουλας που μεγάλο μέρος του ανήκει στην γκει κοινότητα και τον θεωρούν ομοφοβικό. Ήδη κάποιοι συνεργάτες του Νοτη αν τσεκάρετε στο fb σχολίασαν αρνητικά στην ανάρτηση της Γαρμπή για την αποθέωση που έκανε στο τελευταίο gay parade. Τι να πω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Πέμ Ιουν 14, 2018 1:05 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση