Νότης Σφακιανάκης
-
Re: Νότης Σφακιανάκης
Έγω πάντως στενοχωρήθηκα πολύ από τα σχόλια που δέχτηκε η Γαρμπή στο instagram στην ανάρτηση της για την συνεργασία της με τον Νοτη.Το 95% από αυτά τον αποκαλούσε φασίστα και κακό άνθρωπο. Είναι πραγματικά πολύ κριμα αυτό που συμβαίνει.Ελπιζω ο κόσμος να δώσει δυναμικό παρόν για να το βουλωσουν κάποιοι.
Είναι πραγματικά πολύ θλιβερό να έχει δημιουργηθεί μια τελείως λανθασμένη εικόνα για αυτόν τον Άνθρωπο! Έχει μερίδιο ευθύνης και ο ίδιος. Αλλά δεν μπορούν να μιλάμε έτσι άνθρωποι οι οποίοι δεν τον ξέρουν καν. Όσοι τον έχουμε γνωρίσει ξέρουμε πολύ καλά το μεγαλείο της ψυχής του και πόσο γλυκός και αληθινός είναι. Επίσης, όλοι όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του έχουν να πουν τα καλύτερα και βγαίνει το κάθε τσουτσεκι και λέει τα δικά του.Notis7Arxontas έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 16, 2018 7:37 pm Έγω πάντως στενοχωρήθηκα πολύ από τα σχόλια που δέχτηκε η Γαρμπή στο instagram στην ανάρτηση της για την συνεργασία της με τον Νοτη.Το 95% από αυτά τον αποκαλούσε φασίστα και κακό άνθρωπο. Είναι πραγματικά πολύ κριμα αυτό που συμβαίνει.Ελπιζω ο κόσμος να δώσει δυναμικό παρόν για να το βουλωσουν κάποιοι.
Αλλά ποιος να καθίσει να ασχοληθεί;
Οπως το ειπες.ο Νοτης και μονον ο Νοτης εχει την ευθυνη γι'αυτο. Δεν ετυχε ξαφνικα ενα σωρο ανθρωποι να βριζουν καποιον επειδη τους την καπνισε.εβγαλε ενα προσωπο προς τα εξω που δεν αντικατοπτριζει τον πραγματικο του εαυτο.να μην ριχνουμε μονο τα βαρυ στους αλλους. Μαλλον εχει κανει και αυτος κατι λαθος και ο παλαι ποτε πιο αγαπητος τραγουδιστης της χωρας τυγχανει τετοιων αποδοκιμασιων.
Αν στην επομενη συνεντευξη με τον ρεμο δεν προσεξει και αρχισει να λεει παλι τα δικα του τοτε ας μην του φταινε συνεχεια οι αλλοι...
Αν στην επομενη συνεντευξη με τον ρεμο δεν προσεξει και αρχισει να λεει παλι τα δικα του τοτε ας μην του φταινε συνεχεια οι αλλοι...
- E-Notikos7
Ο Νότης φταίει που λέει την άποψη του και οι δημοσιογράφοι απομονώνουν το ένα από τα δέκα που θα πει και αυτό αποσπασματικά. Και αυτό το ένα το προβάλλουν με τέτοιο τρόπο που αλλοιώνουν την εικόνα του? Για παράδειγμα ο Νότης δεν έχει μιλήσει αρνητικά για τους ομοφυλόφιλους, το μόνο που έχει πει ειναι οτι είναι ενάντια στην υιοθεσία παιδιού από δύο άνδρες ή δύο γυναίκες γιατί θα δημιουργηθεί σύγχυση στο παιδί, μεγαλώνοντας. Κι όμως κάτι Αρβύλες και κάτι πρωινα έχουν δημιουργήσει την αίσθηση στο κοινό που παρακολουθεί αυτές τις εκπομπές ότι είναι ομοφοβικός. Ομοφοβικός αυτός που έχει συνεργάτες ομοφυλόφιλους? Ο Νότης και παλαιότερα σε εποχές κοινής αποδοχής ότι έλεγε προκαλούσε την αντίδραση κάποιων. Με το παραμικρό καταπιάνονταν τα ΜΜΕ τα οποία ποτέ δεν τον γούσταραν πραγματικά. Ακόμα και τότε που τον προέβαλλαν το έκαναν για δικό τους όφελος γιατί ήταν το πιο καυτό όνομα στην πιάτσα. Δεν το έκαναν επειδή τον αγαπούσαν.
Εδώ και μία 7-8ετια επειδή δεν τους ενδιαφέρει καλλιτεχνικά ο Νότης, γιατί καταπιάστηκαν με άλλους καλλιτέχνες εκείνη την περίοδο, πλέον μόνο τον κράζουν. Δεν βλέπω το παραμικρό θετικό από τα τον δημοσιογραφικό κόσμο. Η μόνη ευθύνη που έχει ο Νότης είναι που βγαίνει και λέει την άποψη του γιατί πλέον τον περιμένουν στην γωνία με το πιστόλι στο χέρι για να τον πυροβολήσουν για κάθε τι που θα πει, έχοντας σύμμαχο πλέον και τα social media όπου η κάθε παπαριά παίρνει έκταση σε λίγα λεπτά και γίνεται λάφυρο στο πληκτρολόγιο του κάθε κομπλεξικού, παντοφλάκια, αργόσχολου, άεργου και γενικά ανθρώπων που ζουν για να κράζουν το οτιδήποτε έχοντας άποψη για όλα μέχρι και για το αν ο ήλιος έξω είναι κάτι καλό ή όχι. Ανθρώπων που πριν βγουν τα σοσιαλ μιντια αυτά τα έλεγαν μέσα στο σπίτι τους με ακροατήριο 1-2 ανθρώπους. Τώρα είναι δημόσια και σε μεγαλύτερο κοινό όταν τα διατυπώνουν σε σελίδες με χιλιάδες μέλη. Κανονικά θα έπρεπε να το παίζει Πλούταρχος ή Καρράς. Να βγαίνει μία φορά στα 3 χρόνια για συνέντευξη και σε αυτήν να λέει γλυκόλογα για όλους και να μιλάει διπλωματικά για τα θέματα της επικαιρότητας χωρίς ουσιαστικά να παίρνει θέση. Να πηγαίνει να παρουσιάζει τα νέα του τραγούδια σε πρωινά, μεσημεριανά, βραδινά και να κάνει tour σε κάθε μπαρ και ταβέρνα της Ελλάδας. Μόνο έτσι θα ήταν κοινά αποδεκτός.
Δεν θα ήταν όμως Νότης αυτός...
"Έχω έναν πόλεμο ανοικτό
με τον ίδιο μου τον εαυτό
έχω κάποιες τάσεις διαφυγής
σοβαρά δε θέλω να με δεις
δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ
απ’ τους κόμπους όλους θα λυθώ
θα φύγω.
Εχω τα σημάδια του καιρού
και τη συνταγή ενός γιατρού
η ζωή να έχει αλλαγές
κι όχι μόνιμες επιλογές
παίζω με φωτιές από παιδί
και τις κλειδαριές χωρίς κλειδί
ανοίγω.
Έχω έναν πόλεμο ανοιχτό
έχω μια εικόνα της ζωής
που εσύ δε γίνεται να δεις
γύρω μου οι δρόμοι σταματούν
κι όλα όσα είχαν να μου πουν
τα είπαν.
Εχω τη δική μου λογική
λίγο αυτοκαταστροφική
μα τα καταφέρνω τελικά
και δεν παίρνω ηρεμιστικά
έχω μάθει μέσα μου το πως
να το πολεμάω μοναχός
το σύμπαν"
Εδώ και μία 7-8ετια επειδή δεν τους ενδιαφέρει καλλιτεχνικά ο Νότης, γιατί καταπιάστηκαν με άλλους καλλιτέχνες εκείνη την περίοδο, πλέον μόνο τον κράζουν. Δεν βλέπω το παραμικρό θετικό από τα τον δημοσιογραφικό κόσμο. Η μόνη ευθύνη που έχει ο Νότης είναι που βγαίνει και λέει την άποψη του γιατί πλέον τον περιμένουν στην γωνία με το πιστόλι στο χέρι για να τον πυροβολήσουν για κάθε τι που θα πει, έχοντας σύμμαχο πλέον και τα social media όπου η κάθε παπαριά παίρνει έκταση σε λίγα λεπτά και γίνεται λάφυρο στο πληκτρολόγιο του κάθε κομπλεξικού, παντοφλάκια, αργόσχολου, άεργου και γενικά ανθρώπων που ζουν για να κράζουν το οτιδήποτε έχοντας άποψη για όλα μέχρι και για το αν ο ήλιος έξω είναι κάτι καλό ή όχι. Ανθρώπων που πριν βγουν τα σοσιαλ μιντια αυτά τα έλεγαν μέσα στο σπίτι τους με ακροατήριο 1-2 ανθρώπους. Τώρα είναι δημόσια και σε μεγαλύτερο κοινό όταν τα διατυπώνουν σε σελίδες με χιλιάδες μέλη. Κανονικά θα έπρεπε να το παίζει Πλούταρχος ή Καρράς. Να βγαίνει μία φορά στα 3 χρόνια για συνέντευξη και σε αυτήν να λέει γλυκόλογα για όλους και να μιλάει διπλωματικά για τα θέματα της επικαιρότητας χωρίς ουσιαστικά να παίρνει θέση. Να πηγαίνει να παρουσιάζει τα νέα του τραγούδια σε πρωινά, μεσημεριανά, βραδινά και να κάνει tour σε κάθε μπαρ και ταβέρνα της Ελλάδας. Μόνο έτσι θα ήταν κοινά αποδεκτός.
Δεν θα ήταν όμως Νότης αυτός...
"Έχω έναν πόλεμο ανοικτό
έχω κάποιες τάσεις διαφυγής
σοβαρά δε θέλω να με δεις
δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ
απ’ τους κόμπους όλους θα λυθώ
θα φύγω.
Εχω τα σημάδια του καιρού
και τη συνταγή ενός γιατρού
η ζωή να έχει αλλαγές
κι όχι μόνιμες επιλογές
παίζω με φωτιές από παιδί
και τις κλειδαριές χωρίς κλειδί
ανοίγω.
Έχω έναν πόλεμο ανοιχτό
έχω μια εικόνα της ζωής
που εσύ δε γίνεται να δεις
γύρω μου οι δρόμοι σταματούν
κι όλα όσα είχαν να μου πουν
τα είπαν.
Εχω τη δική μου λογική
λίγο αυτοκαταστροφική
μα τα καταφέρνω τελικά
και δεν παίρνω ηρεμιστικά
έχω μάθει μέσα μου το πως
να το πολεμάω μοναχός
το σύμπαν"
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
- SFAKattack10
Οπου με τους ΑΜΑΝ εχει δειξει ομοφοβικα και σεξιστικα ανεκδοτα οσο κανενας αλλος και μας το παιζει τωρα ηθικολογος ο Κανακης.E-Notikos7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 17, 2018 1:40 pm Κι όμως κάτι Αρβύλες και κάτι πρωινα έχουν δημιουργήσει την αίσθηση στο κοινό που παρακολουθεί αυτές τις εκπομπές ότι είναι ομοφοβικός.
- E-Notikos7
Γενικά ο Αντωνάκης είναι υπέρ της διαφορετικότητας αλλά όποτε τον συμφέρει. Ξεχνάει για παράδειγμα ότι έκραζε αυτός και το παρεάκι του μία κοπέλα που ήταν ψευδή και έλεγε τις ειδήσεις. Για πολύ υποκρισία μιλάμε οι συγκεκριμένοι τύποι.SFAKattack10 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 17, 2018 1:49 pmΟπου με τους ΑΜΑΝ εχει δειξει ομοφοβικα και σεξιστικα ανεκδοτα οσο κανενας αλλος και μας το παιζει τωρα ηθικολογος ο Κανακης.E-Notikos7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 17, 2018 1:40 pm Κι όμως κάτι Αρβύλες και κάτι πρωινα έχουν δημιουργήσει την αίσθηση στο κοινό που παρακολουθεί αυτές τις εκπομπές ότι είναι ομοφοβικός.
Ο Κανάκης είναι ο μέγιστος υποκριτής που έχει βγει στην ιστορία της τηλεόρασης και ο χειρότερος όλων. Κάποτε έκραζε τους ομοφιλόφιλους με πολύ ρατσιστικό τρόπο. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτό το "Σκίστε" που έλεγε συνέχεια και το είχε κάνει καραμέλα όπως και το "Παππούς-της" που επίσης το είχε κάνει καραμέλα και χασκογέλαγε όλη η παρέα του Αρβύλα. Επίσης πολλές ήταν οι φορές που έκανε ρατσιστικές αναφορές σε εύσωμους ανθρώπους και σε ανθρώπους δυσλεξίας και χλεύαζε όλη η παρέα πάλι και δεν πάνε πολλά χρόνια από τότε. Πότε χλεύασε ο Νότης λοιπόν κύριοι; Αντιθέτως όλοι εκείνοι χλευάζουν εκείνον. Φταίει βέβαια και ο Νότης όμως γιατί ποτέ στην τηλεόραση δεν δείχνει αυτό το πρόσωπο του Νότη που ξέρουμε εμείς, δείχνει ένα πρόσωπο κυρίως οξύθυμο με υπεροψία ενώ στην πραγματικότητα όταν μιλήσεις μαζί του στο καμαρίνι πρόκειται για έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων, ταπεινό και γλυκήτατο, το εντελώς αντίθετο από αυτό που δείχνει στην τηλεόραση δηλαδή.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΝΟΤΗΣ...ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ....2018 ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΝΟΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ...ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ...ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ...
Μεγάλη κατάκτηση πάντως για το Νότη τις ημέρες που ανακύπτουν κρίσιμα εθνικά ζητήματα μεγάλη μερίδα του κόσμου να εκφράζεται μέσω των κοινωνικών τραγουδιών του.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Αν δεν είχε τοποθετηθεί ποτέ ανοιχτά υπέρ της ΧΑ θα είχαν άλλη βαρύτητα τα κοινωνικά τραγούδια του και αυτό που τους αξίζει πραγματικά. Θα είχε εισπράξει τον σεβασμό σχεδόν από όλο τον ελληνικό λαό, τόσο ο ίδιος όσο και τα τραγούδια του. Αλλά... έχω την δική μου λογική λίγο αυτοκαταστροφική.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Καλό είναι βέβαια κάποια στιγμή να δούμε και το σκέτο ''έχω λογική''. Η μεγαλύτερη ζημιά που έπαθε λόγω των συγκεκριμένων δηλώσεων είναι ότι γενικότερα τα λόγια του έχασαν έκτοτε τη βαρύτητά τους.81argus έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 17, 2018 11:46 pm Αν δεν είχε τοποθετηθεί ποτέ ανοιχτά υπέρ της ΧΑ θα είχαν άλλη βαρύτητα τα κοινωνικά τραγούδια του και αυτό που τους αξίζει πραγματικά. Θα είχε εισπράξει τον σεβασμό σχεδόν από όλο τον ελληνικό λαό, τόσο ο ίδιος όσο και τα τραγούδια του. Αλλά... έχω την δική μου λογική λίγο αυτοκαταστροφική.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι "φίλος" του Νότη από πολύ παλιά και παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις συζητήσεις σας, ειδικά το τελευταίο διάστημα, οπότε είπα να γράψω κι εγώ την άποψή μου. Καταρχάς φοβάμαι πολύ πως είναι η αρχή του τέλους για αυτόν τον σπουδαίο καλλιτέχνη. Πολύ φοβάμαι πως ο αρνητικός αντίκτυπος θα κάνει την εμφάνισή του τόσο στους χώρους που θα εμφανίζεται όσο και στις δισκογραφικες δουλειές. Πιστεύω πως αυτό είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων. Πρώτον ο κόσμος διψάει για καινούργια πράγματα.. Έπειτα η εικόνα του Νότη μας στο ευρύ κοινό έχει πλέον πληγεί ανεπανόρθωτα. Δεν θα ασχοληθώ με το πώς και το γιατί. Θεωρώ πως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση πάντα. Ποτέ ο άρχοντας δεν ήταν αρεστός γιατί πήγαινε πάντα κόντρα στο ρεύμα αλλά σίγουρα έχει κάνει κι αυτός πράγματα που του αποδίδουν μερίδιο ευθύνης. Δεν μπορεί ξαφνικά και αναίτια να τα έχουν βάλει μαζί του εχθροί αλλά και κάποιοι από τους θαυμαστές του. Άρα κάπου στράβωσε το πράγμα. Έχω την αίσθηση πως ο Νότης σε 2-3 χρόνια θα σταματήσει τις εμφανίσεις του.. Εύχομαι πραγματικά να βγω ψεύτης και να είμαστε όλοι εδώ μαζί και να συζητάμε για τις νέες του επιτυχίες σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Σας ευχαριστώ που διαβάσατε και τη δική μου άποψη και θα χαρώ να κάνω έναν πολιτισμένο διάλογο με όποιον θέλει να παρατηρήσει κάτι στα λεγόμενά μου..
Ξαναμπηκαμε στα top album της IFPI.....Θεση 63
-
Και παλι μου φαίνεται απίστευτο να είμαστε τόσο χαμηλά.Επισης το πανόραμα 100.8 πριν λίγο έπαιξε το 'ΕΣΥ'
Καλώς ήρθες φίλε, ...δεν έχω να πω και πολλά καθώς μιλάμε για υποθέσεις που δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα. Πιστεύω και εγώ πως μιλάμε για "αρχή του τέλους" αφού μιλάμε για έναν καλλιτέχνη που είναι στον χώρο 30 χρόνια και κοντεύει σε ηλικία τα 60 οπότε είτε μιλάμε για 3, είτε για 5, είτε για 8 χρόνια πάμε προς το τέλος. Ωστόσο,αν και όντως ο Νότης δεν είναι από τα πιο αγαπητά άτομα στο ευρύ κοινό, διαφωνώ ότι το τέλος θα έρθει από έλλειψη κόσμου και χαμηλές πωλήσεις. Ευτυχώς ο Νότης έχει ένα πιστό κοινό που τον κρατάει ψηλά και θα τον κρατάει. Το τέλος θα το δώσει ο ίδιος όποτε κουραστεί. Και αφού μιλάμε υποθετικά, πιστεύω ή θέλω να πιστεύω (δύσκολο να μιλήσω αντικειμενικά αν και το προσπαθώ) ότι θα ξανακάνει το εμπορικό μπαμ τύπου 16ΑΙ.Jim83 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 18, 2018 1:33 am Καλησπέρα σε όλους. Είμαι "φίλος" του Νότη από πολύ παλιά και παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις συζητήσεις σας, ειδικά το τελευταίο διάστημα, οπότε είπα να γράψω κι εγώ την άποψή μου. Καταρχάς φοβάμαι πολύ πως είναι η αρχή του τέλους για αυτόν τον σπουδαίο καλλιτέχνη. Πολύ φοβάμαι πως ο αρνητικός αντίκτυπος θα κάνει την εμφάνισή του τόσο στους χώρους που θα εμφανίζεται όσο και στις δισκογραφικες δουλειές. Πιστεύω πως αυτό είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων. Πρώτον ο κόσμος διψάει για καινούργια πράγματα.. Έπειτα η εικόνα του Νότη μας στο ευρύ κοινό έχει πλέον πληγεί ανεπανόρθωτα. Δεν θα ασχοληθώ με το πώς και το γιατί. Θεωρώ πως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση πάντα. Ποτέ ο άρχοντας δεν ήταν αρεστός γιατί πήγαινε πάντα κόντρα στο ρεύμα αλλά σίγουρα έχει κάνει κι αυτός πράγματα που του αποδίδουν μερίδιο ευθύνης. Δεν μπορεί ξαφνικά και αναίτια να τα έχουν βάλει μαζί του εχθροί αλλά και κάποιοι από τους θαυμαστές του. Άρα κάπου στράβωσε το πράγμα. Έχω την αίσθηση πως ο Νότης σε 2-3 χρόνια θα σταματήσει τις εμφανίσεις του.. Εύχομαι πραγματικά να βγω ψεύτης και να είμαστε όλοι εδώ μαζί και να συζητάμε για τις νέες του επιτυχίες σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Σας ευχαριστώ που διαβάσατε και τη δική μου άποψη και θα χαρώ να κάνω έναν πολιτισμένο διάλογο με όποιον θέλει να παρατηρήσει κάτι στα λεγόμενά μου..
Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι παρατηρώ μία διάθεση για δουλειά από πλευράς Νότη (λίγο η συναυλία στην Αλβανία, λίγο οι καλοκαιρινές εμφανίσεις). Εμένα πάντως μου αρέσει ο "νέος" Νότης που είναι πιο συζητήσιμος και συζητά για ''μεγαλύτερες'' συνεργασίες (βλέπε Καρρά). Προσωπικά θα ήθελα πολύ μια μελλοντική συνεργασία Νότη-Ρεμου αν και μοιάζει δύσκολο.
-
Τι καλύτερο από το να τραγουδήσει αύριο στην συνέντευξη ο Νοτης!!!Λέτε να συμβει;
- Dimitris96
99,9% όχιNotis7Arxontas έγραψε: ↑Τρί Ιουν 19, 2018 8:17 pm Τι καλύτερο από το να τραγουδήσει αύριο στην συνέντευξη ο Νοτης!!!Λέτε να συμβει;

Notis Sfakianakis
- SFAKattack10
2ωρη θα ειναι αυριο η εκπομπη ?
- E-Notikos7
Θα είναι και ο Βοσκόπουλος τελικά; Nότης-Τόλης-Καίτη? Αύριο ελπίζω να μας διαφωτίσει ο Αρχοντας.
-