Νότης Σφακιανάκης
- SFAKattack10
Re: Νότης Σφακιανάκης
Ουσιαστικα τιποτα δεν λεει και τι να πει κιολας...
-
Παιδιά καλησπέρα ..ξέρετε αν μπορούμε να πάμε σήμερα στο σταθμό να δούμε τον νοτη από κοντά;
-
Δεν νομίζω ότι θα επιτρέψουν την είσοδο στον σταθμό στους μη έχοντες εργασία.Panagiotis 7! έγραψε: ↑Τετ Ιουν 20, 2018 2:19 pm Παιδιά καλησπέρα ..ξέρετε αν μπορούμε να πάμε σήμερα στο σταθμό να δούμε τον νοτη από κοντά;
Αν στηθείς από έξω ίσως να μπορείς να τον δεις στο φεύγα μετά την εκπομπή, γιατί πριν σίγουρα όχι, δηλαδή την ώρα που θα φτάσει γιατί σίγουρα είναι στο just που λένε όταν θα αρχίζει η εκπομπή.

Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Κάτι άσχετο για τον Μουσικό. Το ξέρατε πως είναι του ίδιου ιδιοκτήτη που έχει τον Σφαίρα; Και μάλιστα βρίσκεται στις ίδιες εγκαταστάσεις.
Υ.Γ. Θα ήθελα να ακούσω ντουέτο Νότη - Ρέμου σε τραγούδι του Στράτου... "Γύρισε κοντά μου".
Υ.Γ. Θα ήθελα να ακούσω ντουέτο Νότη - Ρέμου σε τραγούδι του Στράτου... "Γύρισε κοντά μου".
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
-
Έγω αυτό που ξερω για τον Μουσικό είναι ότι παίζει όλη μέρα τραγούδια Ρέμου και Ασλανίδου και Νοτη καθόλου σχεδόν.Μου εχει σπασει τα νεύρα. Πριν λίγο μόνο έπαιξε το Παράλληλα.
Ύ.Γ. Θέλω πάρα πολύ να τραγουδήσει ο Νότης είτε με τον Ρέμο είτε μόνος του.Να ακούσουμε την φωνάρα του
Η Μπεκιάρη παίζει αρκετά Νότη και γενικότερα είναι η μόνη παραγωγός του σταθμού που παίζει λαϊκά.Notis7Arxontas έγραψε: ↑Τετ Ιουν 20, 2018 6:49 pmΈγω αυτό που ξερω για τον Μουσικό είναι ότι παίζει όλη μέρα τραγούδια Ρέμου και Ασλανίδου και Νοτη καθόλου σχεδόν.Μου εχει σπασει τα νεύρα. Πριν λίγο μόνο έπαιξε το Παράλληλα.
Ύ.Γ. Θέλω πάρα πολύ να τραγουδήσει ο Νότης είτε με τον Ρέμο είτε μόνος του.Να ακούσουμε την φωνάρα του
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- SFAKattack10
Live streaming που έχει και δεν το βλέπω;
-
Το live streaming θα είναι στο σάιτ του μουσικου.Μαλλον θα ξεκινήσει στις 8 που ξεκινάει η συνεντευξη
-
Άρχισε το live streaming
- E-Notikos7
H έκπληξη θα ήταν να πάει στην ώρα του. Βλέπω πολύ γνωστό κόσμο εκεί. Μπεκιάρη, Τσιμπρικίδου που έκανε την παρουσίαση των Αυτοτελών Ιστοριών πριν χρόνια για τον "Δρόμος ΦΜ".
Μόνο ο Λάμπρος ο Γκαραγκάνης άφηνε κόσμο να παρακολουθεί τις συνεντεύξεις γιατί είναι ο ίδιος Νοτικός και ξέρει την δίψα του κόσμου να είναι κοντά στον Νότη έστω και σε απόσταση 4-5 μέτρων.
Μόνο ο Λάμπρος ο Γκαραγκάνης άφηνε κόσμο να παρακολουθεί τις συνεντεύξεις γιατί είναι ο ίδιος Νοτικός και ξέρει την δίψα του κόσμου να είναι κοντά στον Νότη έστω και σε απόσταση 4-5 μέτρων.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
- SFAKattack10
Είδα και τον Γκογκο σε μια φάση.
- SFAKattack10
Μην πει κανένας ότι ο Νότης ανοίγει πολιτική κουβέντα. 

- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Ο Ρεμος καταντα πολυ κουραστικος....
Προς το παρον βαρετη συνεντευξη
Προς το παρον βαρετη συνεντευξη
-
χωρις να θελω σε καμμια περιπτωση να υπερασπισθω τον Ρεμο, ε... δεν βοηθαει και πολυ ο δικος μας... μια λεξη αρκει για να παει εκει η συζητηση...
Περπατάμε παράλληλα...άραγε θα σμίξουμε πάλι?
- E-Notikos7
Μέχρι και για Κριστιάνο Μέσι ένταση... 

- E-Notikos7
Τι ψέματα λέει ο Ρέμος ρε? Η κόντρα ξεκίνησε με το "Notis μαζέψου" σαν αντίδραση σε δηλωσεις για την θρησκεία που τον πείραξαν.
- E-Notikos7
Δεν μπορεί να αρθρώσει πρόταση ο Ρέμος. Ούτε την δική του γλώσσα δεν μπορεί να χειριστεί. 

- SFAKattack10
Επειδή τρώει μας κόβουν την εικόνα; Τόση ώρα κάπνιζε και δεν την έκοβαν.