Καλά σιγά τις επιτυχίες που έχει κάνει ο Γιατράς με Οικονομόπουλο, Μακρόπουλο, Πλούταρχο και Γονίδη και δεν τους ξεχνάει ποτέ αυτούς. Μακριά κι αγαπημένοι...nikosp έγραψε: ↑Παρ Αύγ 10, 2018 5:37 pm https://www.newspistol.gr/article/89318 ... gory_id=61
κάτσε μην ξεχάσω και κανέναν λέει και πάλι κάτι ξέχασε.
Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Ευχαριστώ Ηλία και jdarmodyΟ Θοδωρής Λίζος είναι Χρήστο που του έκανε δεύτερες μέχρι τις εποχές του Rex.
- SFAKattack10
Γιαυτό μου ήρθε και έγραψα για τον Γιατρα, γιατί διάβασα αυτό το απόσπασμα αλλά τα χειρότερα τα λέει εδω:http://www.musicheaven.gr/html/modules. ... le&id=4630nikosp έγραψε: ↑Παρ Αύγ 10, 2018 5:37 pm https://www.newspistol.gr/article/89318 ... gory_id=61
κάτσε μην ξεχάσω και κανέναν λέει και πάλι κάτι ξέχασε.
Που ενώ μιλά για τα τραγούδια που έχει γράψει, πετάει καρφιά για ακμή και παρακμή, μόνο τραγουδα και όχι να μιλάς και είχες όλη την Ελλάδα κοντά σου κτλ
Εγώ σ' αυτό τον έχω υποστηρίξει τον Γιατρά, σου λέει είχες όλη την Ελλάδα στα πόδια σου, αν δεν μιλούσες θα τους είχες ακόμα, οκ μια άποψη είναι και είναι σεβαστή. Για τη δική του ακμή και παρακμή να μας πει όμως κάποια στιγμή γιατί τα τραγούδια του που εξυμνεί είναι σε βάθος 20-30ετίας και τα περισσότερα τα είπε ο Νότης.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- E-Notikos7
Δεν είναι τυχαίο που πλέον ο Αλέκος Χρυσοβέργης δεν συνεργάζεται μαζί του.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Πώς λοιπόν ο Νότης να συνεργαστεί εκ νέου με τον Γιατρά, κάτι που αρκετοί ζητούσαν; Ο άνθρωπος τάχα προσπαθούσε να μην ξεχάσει κανέναν ''αστέρα'', αλλά το όνομα του Νότη φοβόταν να το πει... Ποια ήταν η τελευταία μεγάλη του δημιουργία; Και όλα αυτά από έναν ακόμη άνθρωπο που έφαγε γλυκό ψωμί από τον Άρχοντα. Διότι καλές και χρυσές οι δημιουργίες, αλλά αν δεν έχεις την καλλιτεχνική πάστα να τις μεταφέρεις στον κόσμο... Οδηγός των όσων λέω είναι το πρόσφατο αφιέρωμα που έκανε στον Γιατρά ο Παπαδόπουλος, όπου όλοι διαπιστώσαμε τι γίνεται όταν ''ερμηνεύονται'' τραγούδια που γράφτηκαν για τον Νότη από άλλους πλην του Νότη. Εκτέθηκαν ομαδικά και ακόμη και τότε ούτε καν αναφέραν το όνομά του. Πιο στημένο σκηνικό πεθαίνεις... Τόσες ώρες εκπομπή δηλαδή και τάχα δεν βρέθηκε κάποιος να αναφέρει έστω μία φορά το όνομα του Νότη, λες και δεν υπάρχει... Μάλλον τους πονάει ακόμα ο Άρχοντας. Που μετά τα όσα άκουσε για την Αλβανία και την κωμική ιστορία με τον Μουκίδη, πείσμωσε και το πήγε τραίνο το μαγαζί μέσα στο κατακαλόκαιρο. Αλλά έτσι είναι: οι Γιατράδες και Μουκίδιδες νομίζουν ότι μπορούν να βλάψουν τον Νότη, όταν ο μόνος που μπορεί να του κάνει κακό είναι ο ίδιος του ο εαυτός.
Καλόν 15αύγουστο παλιόπαιδα και προσοχή σε όποιον βρεθεί στο δρόμο!
Καλόν 15αύγουστο παλιόπαιδα και προσοχή σε όποιον βρεθεί στο δρόμο!
https://www.pentapostagma.gr/2018/08/%C ... CE%AF.html
Scorpion μπορείς να μου στειλείς την φωτό που έχεις για άβαταρ;;;
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
- Scorpion86
Τσέκαρε τα μηνύματα σου, στην έστειλα στο αρχικό μέγεθος (2048x1365).J&B έγραψε: ↑Δευ Αύγ 13, 2018 1:25 pm https://www.pentapostagma.gr/2018/08/%C ... CE%AF.html
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά στον Άρχοντα!
Άλλη μια άκυρη ερώτηση, στο ψηφιακό αναλόγιομ κρέμεται κάτι σαν θήκη κινητού υφασμάτινη, ξέρει κανείς τι είναι?
Άλλη μια άκυρη ερώτηση, στο ψηφιακό αναλόγιομ κρέμεται κάτι σαν θήκη κινητού υφασμάτινη, ξέρει κανείς τι είναι?
Οι νέες πετσετούλες( με το λογότυπο πάνω) για τον ιδρώτα του καλλιτέχνη.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κανείς αλλά ο Μουσικός έπαψε και αυτός να παίζει Νότη όπου ήταν από τους ελάχιστους που έπαιζε φουλ Νότη. Τελευταία φορά που άκουσα να παίζει Νότη ο Μουσικός ήταν στην συνέντευξη με τον Ρέμο και έκτοτε δεν ξαναέπαιξε. Εξακολουθεί να παίζει Τερζή, Πέγκυ, Νατάσα, Ρέμο, Βέρτη, Μητροπάνο, Πάριο, Βαρδή, Στράτο κτλ. αλλά τον Νότη τον έκοψαν μέσα σε μια νύχτα.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- SFAKattack10
-
Εγώ το είχα καταλαβει και πριν κάνα δίμηνο ότι ο μουσικος παίζει συνέχεια τους ίδιους και τους ίδιους και τον έκοψα.Τωρα πλέον οι μόνοι σταθμοί που παίζουν πολύ Νοτη είναι ο λαϊκός 87.6 και dalkas 88.2.
Μιας και θίξατε ο Μουσικός έχει μπει blacklist εδώ και μήνες.Όποιος θέλει να ακούει Νότη και τα άπαντα του ας το γυρίσει στους 104.9 Styl Fm λεγεται.Ένα μικρό παράδειγμα να σας δώσω πριν 10 λεπτά έπαιζε το Πέτα Ψηλά.
- Scorpion86
Γι' αυτό έχει καταρρεύσει και σε επίπεδο ακροαματικότητας. Κάποτε ήταν στο Top 10 και τώρα βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, φτάνοντας στο 3,5% και συνεχώς πάει προς τα κάτω. Σχεδόν στο 1/3 του ποσοστού που έκανε μέχρι πριν 1-2 χρόνια. Γενικά, υπάρχει μείωση στα ραδιόφωνα που παίζουν ελληνικά και αντίθετα βρίσκονται σε ανοδική πορεία εκείνα που παίζουν ξένα (Deejay 95.2, Red 96.3, Rock 96.9). Ενας από τους λόγους, ότι παίζουν συνεχώς τα ίδια τραγούδια, ένα συγκεκριμένο playlist που κουράζει από ένα σημείο και μετά. Αναγκαστικά άκουσα έναν από αυτούς (τον Δρόμο) σε ταξίδι και κάθε δύο ώρες έπαιζε τα ίδια κομμάτια. Εκνευριστικό.
Καλησπερα! Εχω να μπω πολύ καιρό ξέρουμε μέχρι πότε θα είναι οι εμφανίσεις στο ακρωτήρι γιατί θελω να κλεισω για μεσα στο σεπτεμβρη;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- SFAKattack10
Μέχρι και τις 22/9 .
Re: Νότης Σφακιανάκηςh
Ρε παίδες που είναι η Καίτη απόψε;;;Κοντός βγήκε στις 2.Χωρίς να εμφανιστεί η Καίτη και τώρα που έφυγε βγήκε η Νάγια για δεύτερο πρόγραμμα.
- Scorpion86
Τραγούδησε σε μαγαζί της Ζακύνθου χθες μαζί με Μενιδιάτη.