Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

Scorpion86 έγραψε: Κυρ Αύγ 19, 2018 12:49 pm
ilias16 έγραψε: Κυρ Αύγ 19, 2018 3:22 am Ρε παίδες που είναι η Καίτη απόψε;;;Κοντός βγήκε στις 2.Χωρίς να εμφανιστεί η Καίτη και τώρα που έφυγε βγήκε η Νάγια για δεύτερο πρόγραμμα.
Τραγούδησε σε μαγαζί της Ζακύνθου χθες μαζί με Μενιδιάτη.
Τη συγκεκριμένη εμφάνιση την είχε ακυρώσει 2 φορές.
Δεν την έπαιρνε να την ακυρώσει και τρίτη.
Life is a RollerCoaster...
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Άσχετο αλλά ο derti υπάρχει αλλά σαν web radio, σήμερα το ανακάλυψα (δεν ξέρω αν παίζει Νότη)
http://www.derti.gr/

Υ.Γ. Thanx Scorpion
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Μέσα σε όλα, επέστρεψε και ο δίσκος στις λίστες της ifpi. :cool:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Για τον χειμωνα τι γινεται δεν εχουμε κανενα νεο; Εφτασε σεπτεμβρης σχεδον.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
7Psuxos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 7Psuxos »

Καλησπέρα παίδες ,

για νέο σινγκλ έχουμε κανα νέο ; :read:
Βόλτα στα στενά ...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Στο προσκήνιο ξανά το όνομα της Πάολα για το Fever. Πάντα στα υπόψιν και ο Γονίδης.
DimitrisGk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DimitrisGk »

Για γονιδη όμως μετά το πρόβλημα υγείας που του προέκυψε είναι εφικτό?
Κρύβομαι από τους άλλους και απο μένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

DimitrisGk έγραψε: Τετ Αύγ 22, 2018 4:31 pm Για γονιδη όμως μετά το πρόβλημα υγείας που του προέκυψε είναι εφικτό?
Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ήταν κολικος νεφρού. Ενα προβλημα που συμβαίνει σε πολύ κόσμο. Οπως για παράδειγμα μπορεί καποιος να πάθει ψύξη έτσι μπορεί να πάθει κι αυτό. Δεν είναι μόνιμη αρρώστια που του απαγορεύει να τραγουδήσει. Πριν 2-3 μέρες έδωσε και μια τηλεοπτική συνέντευξη.
daidalus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από daidalus »

Καλησπερα σε ολους ειμαι νεο μελος και μεγαλος fun του αρχοντα! θα ηθελα να ρωτησω εναν προβληματισμο μου που δεν ξερω ισως εχει αναφερθει και παλαιοτερα...η φωνη του Nοτη μου φαινεται τα τελευταια χρονια αρκετα διαφορετικη,δλδ ακομα και διπλα διπλα να βαλω μια εκτελεση του ιδιου τραγουδιου (αλια και νεα) προτιμω χιλιες φορες την παλιοτερη εκτελεση, ειναι θεμα ηλικιας ειναι κατι αλλο
(κατι ειχα διαβασει παλιοτερα για ενχειριση στον λαρυγκα η κατι τετοιο λογω πολυποδα) ειναι μηπως οι δευτερες φωνες που ειναι διαφορετικες? σαν να ειναι αρκετα πιο τραχυς στην χροια σε σημειο που ενα τραγουδι που παλιοτερα το θεωρουσα κορυφη τωρα πια σε νεα εκτελεση να μου ακουγεται απλα καλο... δεν ξερω ισως ειναι και θεμα γουστου η να εχω γινει εγω αρκετα περιεργος....
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

daidalus έγραψε: Πέμ Αύγ 23, 2018 5:29 pm Καλησπερα σε ολους ειμαι νεο μελος και μεγαλος fun του αρχοντα! θα ηθελα να ρωτησω εναν προβληματισμο μου που δεν ξερω ισως εχει αναφερθει και παλαιοτερα...η φωνη του Nοτη μου φαινεται τα τελευταια χρονια αρκετα διαφορετικη,δλδ ακομα και διπλα διπλα να βαλω μια εκτελεση του ιδιου τραγουδιου (αλια και νεα) προτιμω χιλιες φορες την παλιοτερη εκτελεση, ειναι θεμα ηλικιας ειναι κατι αλλο
(κατι ειχα διαβασει παλιοτερα για ενχειριση στον λαρυγκα η κατι τετοιο λογω πολυποδα) ειναι μηπως οι δευτερες φωνες που ειναι διαφορετικες? σαν να ειναι αρκετα πιο τραχυς στην χροια σε σημειο που ενα τραγουδι που παλιοτερα το θεωρουσα κορυφη τωρα πια σε νεα εκτελεση να μου ακουγεται απλα καλο... δεν ξερω ισως ειναι και θεμα γουστου η να εχω γινει εγω αρκετα περιεργος....
Είναι και ότι ξεκίνησε πάλι το κάπνισμα τα τελευταία χρόνια.
daidalus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από daidalus »

οντως υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα οπως μου φαινεται εμενα ? σε αλλους τραγουδιστες αν και περασαν τα χρονια και μεγαλωσαν και αυτοι δεν εχω παρατηρησει τοσο μεγαλη διαφορα ....
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Και σε μενα μοιαζει διαφορετικη αλλα πιστευω πως οντως ισχυει κιολας λογω της ηλικιας. Με αφορμη αυτο να πω πως κι εγω ειμαι φανατικος λατρης της παλιας φωνης. Οι εκτελεσεις και οι ερμηνειες στους παλιους δισκους δεν συγκρινονται με κανεναν.εκει ο ανθρωπος εκανε παππαδες οπως επισης και στα λαιβ.αυτος ειναι και ο λογος που τα τραγουδια εγιναν μεγαλα και δεν φαινονται "απλα" οπως λες.βεβαια παλια ηταν ολα καλυτερα.καλυτερα τραγουδια,καλυτερη φωνη,καλυτερες ηχογραφησεις και ολα αυτα μαζι κανανε τον ΑΡΧΟΝΤΑ.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Εκαναν πίσω τελικά για την 2η εμφάνιση στην Κύπρο (με τα τωρινά δεδομένα και αν δεν αλλάξει κάτι). Δεν τα βρήκαν στο οικονομικό. Η προγραμματισμένη για τις 30 Σεπτεμβρίου εμφάνιση είναι κοντά σε sold out από κρατήσεις. Εχουν φύγει ήδη 1.300 κρατήσεις και ο χώρος παίρνει περίπου 1.800 άτομα.

Υ.Γ.: Αύριο θα είναι η Καίτη στο Ακρωτήρι? Η' λόγω της εμφανισης που έχει την Δευτέρα στο Παπάγου και ίσως χρειαστεί να κάνει πρόβες πριν, θα είναι πάλι μόνος του ο καλλιτέχνης μας?
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

sotirakos έγραψε: Πέμ Αύγ 23, 2018 9:26 pm Και σε μενα μοιαζει διαφορετικη αλλα πιστευω πως οντως ισχυει κιολας λογω της ηλικιας. Με αφορμη αυτο να πω πως κι εγω ειμαι φανατικος λατρης της παλιας φωνης. Οι εκτελεσεις και οι ερμηνειες στους παλιους δισκους δεν συγκρινονται με κανεναν.εκει ο ανθρωπος εκανε παππαδες οπως επισης και στα λαιβ.αυτος ειναι και ο λογος που τα τραγουδια εγιναν μεγαλα και δεν φαινονται "απλα" οπως λες.βεβαια παλια ηταν ολα καλυτερα.καλυτερα τραγουδια,καλυτερη φωνη,καλυτερες ηχογραφησεις και ολα αυτα μαζι κανανε τον ΑΡΧΟΝΤΑ.
Εκείνη η φωνή, εκείνα τα τραγούδια, εκείνες οι ερμηνείες δεν συγκρίνονται. Πάντως θα μπορούσε κι ο ίδιος να ''φέρνει'' τη φωνή του πιο κοντά σε εκείνη, σε ορισμένα κομμάτια δεν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά, σε άλλα δε τεράστια. Δισκογραφικά τουλάχιστον. Αλλά εκεί κι αν γίνεται προχειροδουλειά πλέον.
Θεωρώ ότι σιγά σιγά θα πρέπει να βγάλει το επόμενο single και πιστεύω θα είναι το ''Καμία''...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Scorpion86 έγραψε: Σάβ Αύγ 25, 2018 1:05 am
Υ.Γ.: Αύριο θα είναι η Καίτη στο Ακρωτήρι? Η' λόγω της εμφανισης που έχει την Δευτέρα στο Παπάγου και ίσως χρειαστεί να κάνει πρόβες πριν, θα είναι πάλι μόνος του ο καλλιτέχνης μας?
Θα είναι.
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Ο Λεμπιδάκης απαντούσε σε followers στο Ινσταγκραμ και ένας τον ρώτησε πού θα είναι τον χειμώνα ο Νότης και απάντησε μάλλον στο Club 22.
Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

Ο Ματθαίος Γιαννουλης ανέβασε πριν λιγο φωτογραφία με τον Νότη απο εχτες και έγραψε: οτι έφτιαξε Ζεμπεκια για τον Νότη που θα κυκλοφορίσει σύντομα...

Άντε να δούμε
Notis Sfakianakis
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Dimitris96 έγραψε: Κυρ Αύγ 26, 2018 2:01 pm Ο Ματθαίος Γιαννουλης ανέβασε πριν λιγο φωτογραφία με τον Νότη απο εχτες και έγραψε: οτι έφτιαξε Ζεμπεκια για τον Νότη που θα κυκλοφορίσει σύντομα...

Άντε να δούμε
To είχα αποκαλύψει ότι μεταξύ άλλων, τον έψαχνε και ο Ματθαίος Γιαννούλης για να του δώσει κομμάτι, το Νοέμβριο του 2017. Για να δούμε... Πάντως, ο Νότης μόλις τελειώσει το σχήμα στο Ακρωτήρι θα πάει για ένα χρονικό διάστημα στην Κω και μαζί του θα έχει το τσαντάκι με τα demo, για ακροάσεις από υλικό που έχει μαζευτεί.
Εικόνα
Gshore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

Scorpion86 έγραψε: Παρ Αύγ 17, 2018 8:46 pm Γενικά, υπάρχει μείωση στα ραδιόφωνα που παίζουν ελληνικά και αντίθετα βρίσκονται σε ανοδική πορεία εκείνα που παίζουν ξένα (Deejay 95.2, Red 96.3, Rock 96.9). Ενας από τους λόγους, ότι παίζουν συνεχώς τα ίδια τραγούδια, ένα συγκεκριμένο playlist που κουράζει από ένα σημείο και μετά.
Επειδη στο αμαξι ακουω ξενα κυριως να σε ενημερωσω Σκορπιον οτι ο Deejay 95.2 εχει playlist πιο προβλεψιμο και βαρετο απο αυτο των ελληνικων σταθμων. Και στον Music παιζει αυτο αλλα σαφως λιγοτερο. Ετσι για να μη τα ισοπεδωνουμε ολα .... :biggrin:
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Συγκεκριμενα ο Γιαννουλης εγραψε: Το ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ που εγραψα γι αυτον ειναι απο τα μεγαλυτερα της τελευταιας δεκαετιας! Σορυ για το «εγωιστικό»μου...αλλά ακουω τι κυκλοφορεί!

Υπόσχεται πολλα ο δημιουργος. αναφερει το τραγουδι σαν ενα απο τα μεγαλυτερα της δεκαετιας. για να δουμε...
Απάντηση