Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
nikosp

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Σήμερα έβγαλε νέο τραγούδι ο Οικονομόπουλος(επί τη ευκαιρία ωραίο τραγούδι αλλά δεν θεωρώ ότι έχει τίποτα να ζηλέψει από του Νότη) και στο youtube βγήκε κατευθείαν σαν βίντεο κλιπ.Κανονικά έτσι πρέπει να γίνεται και με του Νότη γιατί το πρώτο βίντεο του ''Τα πιο μεγάλα σ΄αγαπώ'' είχε και αυτό πολλά views(δε θυμάμαι πόσα) τα οποία τώρα δεν φαίνονται στο βίντεο κλιπ.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

nikosp έγραψε: Δευ Οκτ 08, 2018 3:56 pm Σήμερα έβγαλε νέο τραγούδι ο Οικονομόπουλος(επί τη ευκαιρία ωραίο τραγούδι αλλά δεν θεωρώ ότι έχει τίποτα να ζηλέψει από του Νότη) και στο youtube βγήκε κατευθείαν σαν βίντεο κλιπ.Κανονικά έτσι πρέπει να γίνεται και με του Νότη γιατί το πρώτο βίντεο του ''Τα πιο μεγάλα σ΄αγαπώ'' είχε και αυτό πολλά views(δε θυμάμαι πόσα) τα οποία τώρα δεν φαίνονται στο βίντεο κλιπ.
γενικά η δισκογραφία του Νότη δυστυχώς (άποψη μου πάντα) δεν ειναι η καλύτερη δυνατή τα τελευταία χρόνια
Αν και οι επιλογές των τραγουδιών ειναι καλές στην ηχογράφηση όλο κατι με χαλάει εξαίρεση το με την πλάτη στον τοίχο και ίσως και το καληνύκτα (ισως δεν ειναι τυχαίο πως ειναι τα μόνα στον δίσκο αν δεν κανω λάθος που δεν έχουν ηλεκτρική κιθάρα)
Ελπίζω στον χορευτικό να ακούσουμε επιτέλους μπουζούκι και ας μην ειναι ζεϊμπέκικα απαραίτητα η κάποιο πνευστό πχ κλαρίνο φλογέρα που είχε το γύφτισσα μερα Γιατι η μελωδία και ο ήχος πισω απο τους στίχους μπορεί να καταστρέψει η να φτιάξει ενα τραγούδι και δυστυχώς στις τελευταίες δουλειές η ενορχήστρωση δεν μου άρεσε
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Τι ειναι αυτό που έγραψαν οι eu περί δεύτερου ονόματος;Εχει ακουστεί ότι θα είναι δεύτερο όνομα ο Νότης;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Περίπου 1,5-2.000.000 είχαν τα Πιο μεγάλα Σ' αγαπώ πριν τα κατεβάσει η Πανικ για να τραβήξει κλικ το κλιπ. Δηλαδή θα είχε τώρα 5.000.000 εύκολα.

Εν τω μεταξύ, την περασμένη Παρασκευή πάλι ο Νότης είχε την τιμητική του στον Sport 24 103.3. Σε απογευματινή εκπομπή και άγνωστο με ποια αφορμή, ο Γιάννης Καραλής είπε "Σε πολλά που λέει ο Σφακιανάκης δεν συμφωνώ, ίσα ίσα διαφωνώ 100% όμως εκτιμώ ότι είναι ένας άνθρωπος που βγαίνει φόρα παρτίδα με ονοματεπώνυμο και λέει την άποψη του. Δεν κρύβεται". Εεε η συνέχεια ήταν να τσακωθεί με 1-2 που του έστειλαν σχόλια του τύπου "Ποια γνώμη? Του φασίστα?". Του έστειλα κι εγώ σχόλιο "Οτι προτιμώ οι φασίστες να είναι σαν τον Νότη απ ότι οι πολιτικάντηδες που έχουν φέρει εδώ την χώρα και με το έτσι θέλω φασιστικά επιβάλουν πράγματα. Τουλάχιστον αυτός με την φωνή του μας γαληνεύει την ψυχή, οι άλλοι μας την έχουν μαυρίσει". :mplastri:
nikosp έγραψε: Δευ Οκτ 08, 2018 8:13 pm Τι ειναι αυτό που έγραψαν οι eu περί δεύτερου ονόματος;Εχει ακουστεί ότι θα είναι δεύτερο όνομα ο Νότης;
Ανεβάζαν χθες αρκετοι φωτογραφιες που είχαν φτιάξει με Νότη 2ο και 3ο στην φωτό και 1η την Πάολα. Τίποτα ουσιαστικό.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

GiannisGr έγραψε: Δευ Οκτ 08, 2018 6:22 pm
nikosp έγραψε: Δευ Οκτ 08, 2018 3:56 pm Σήμερα έβγαλε νέο τραγούδι ο Οικονομόπουλος(επί τη ευκαιρία ωραίο τραγούδι αλλά δεν θεωρώ ότι έχει τίποτα να ζηλέψει από του Νότη) και στο youtube βγήκε κατευθείαν σαν βίντεο κλιπ.Κανονικά έτσι πρέπει να γίνεται και με του Νότη γιατί το πρώτο βίντεο του ''Τα πιο μεγάλα σ΄αγαπώ'' είχε και αυτό πολλά views(δε θυμάμαι πόσα) τα οποία τώρα δεν φαίνονται στο βίντεο κλιπ.
γενικά η δισκογραφία του Νότη δυστυχώς (άποψη μου πάντα) δεν ειναι η καλύτερη δυνατή τα τελευταία χρόνια
Αν και οι επιλογές των τραγουδιών ειναι καλές στην ηχογράφηση όλο κατι με χαλάει εξαίρεση το με την πλάτη στον τοίχο και ίσως και το καληνύκτα (ισως δεν ειναι τυχαίο πως ειναι τα μόνα στον δίσκο αν δεν κανω λάθος που δεν έχουν ηλεκτρική κιθάρα)
Ελπίζω στον χορευτικό να ακούσουμε επιτέλους μπουζούκι και ας μην ειναι ζεϊμπέκικα απαραίτητα η κάποιο πνευστό πχ κλαρίνο φλογέρα που είχε το γύφτισσα μερα Γιατι η μελωδία και ο ήχος πισω απο τους στίχους μπορεί να καταστρέψει η να φτιάξει ενα τραγούδι και δυστυχώς στις τελευταίες δουλειές η ενορχήστρωση δεν μου άρεσε
Συμφωνώ στο ότι δεν έχει νόημα να βγαίνει μετά το κλιπ και να χάνονται τα views χωρίς λόγο. Προσωπικά βρίσκω πολύ δυνατό το κομμάτι του Οικονομόπουλου με εξαιρετική ενορχήστρωση πάντα και απολαυστική φωνή. Εμείς κάθε χρόνο και χειρότερα..H Minos έχει τον Οικονομόπουλο όπως είχε το Νότη στα 90s, όλα στην εντέλεια. Όσο δεν ακούγεται καθαρά η φωνή του, όσο υπάρχει αυτός ο σαματάς των οργάνων και η ανισορροπία στην ένταση της φωνής και των οργάνων, δεν θα υπάρχει καλό αποτέλεσμα. Εδώ βρε παιδιά σε κανά δυο τραγούδια κάνει και κάποια φαλτσάκια στον τελευταίο δίσκο τι συζητάμε...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

nikosp έγραψε: Δευ Οκτ 08, 2018 8:13 pm Τι ειναι αυτό που έγραψαν οι eu περί δεύτερου ονόματος;Εχει ακουστεί ότι θα είναι δεύτερο όνομα ο Νότης;
Ήταν λάθος οι φωτογραφίες γιατί το πρώτο όνομα μπαίνει πάντα αριστερά και αριστερά είχαν την Πάολα.
Tsachno21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

Scorpion86 έγραψε: Δευ Οκτ 08, 2018 8:21 pm Περίπου 1,5-2.000.000 είχαν τα Πιο μεγάλα Σ' αγαπώ πριν τα κατεβάσει η Πανικ για να τραβήξει κλικ το κλιπ. Δηλαδή θα είχε τώρα 5.000.000 εύκολα.

Εν τω μεταξύ, την περασμένη Παρασκευή πάλι ο Νότης είχε την τιμητική του στον Sport 24 103.3. Σε απογευματινή εκπομπή και άγνωστο με ποια αφορμή, ο Γιάννης Καραλής είπε "Σε πολλά που λέει ο Σφακιανάκης δεν συμφωνώ, ίσα ίσα διαφωνώ 100% όμως εκτιμώ ότι είναι ένας άνθρωπος που βγαίνει φόρα παρτίδα με ονοματεπώνυμο και λέει την άποψη του. Δεν κρύβεται". Εεε η συνέχεια ήταν να τσακωθεί με 1-2 που του έστειλαν σχόλια του τύπου "Ποια γνώμη? Του φασίστα?". Του έστειλα κι εγώ σχόλιο "Οτι προτιμώ οι φασίστες να είναι σαν τον Νότη απ ότι οι πολιτικάντηδες που έχουν φέρει εδώ την χώρα και με το έτσι θέλω φασιστικά επιβάλουν πράγματα. Τουλάχιστον αυτός με την φωνή του μας γαληνεύει την ψυχή, οι άλλοι μας την έχουν μαυρίσει". :mplastri:
Ανεβάζαν χθες αρκετοι φωτογραφιες που είχαν φτιάξει με Νότη 2ο και 3ο στην φωτό και 1η την Πάολα. Τίποτα ουσιαστικό.
Είναι τραγικό να λένε φασίστα τον Νοτη.. Ο Νότης ανέκαθεν είχε και έχει αριστερές ιδέες και το έχει πει και ο ίδιος ότι είναι αναρχικός με την κυριολεκτική σημασία της λέξεως όχι με αυτή που χρησιμοποιουν οι μπαχαλακηδες σήμερα.. Επίσης ο Πατέρας του Νοτη είχε φυλακιστει επειδή ήταν αριστερός... Και ας μην ξεχνάμε την φετινή φώτο του από το καμαρίνι με το πορτρέτο του Τσε Γκεβάρα.. Είναι γελοίο να τον λένε φασίστα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Tsachno21 έγραψε: Δευ Οκτ 08, 2018 9:19 pmΕίναι τραγικό να λένε φασίστα τον Νοτη.. Ο Νότης ανέκαθεν είχε και έχει αριστερές ιδέες και το έχει πει και ο ίδιος ότι είναι αναρχικός με την κυριολεκτική σημασία της λέξεως όχι με αυτή που χρησιμοποιουν οι μπαχαλακηδες σήμερα.. Επίσης ο Πατέρας του Νοτη είχε φυλακιστει επειδή ήταν αριστερός... Και ας μην ξεχνάμε την φετινή φώτο του από το καμαρίνι με το πορτρέτο του Τσε Γκεβάρα.. Είναι γελοίο να τον λένε φασίστα
Φασίστα τον λένε γιατί επανειλημμένως έχει στηρίξει δημόσια την Χρυσή Αυγή, ασχέτως αν το κάνει για να καταδείξει την απέχθειά του προς τα υπόλοιπα κόμματα.
Tsachno21

jdarmody έγραψε: Δευ Οκτ 08, 2018 9:45 pm
Tsachno21 έγραψε: Δευ Οκτ 08, 2018 9:19 pmΕίναι τραγικό να λένε φασίστα τον Νοτη.. Ο Νότης ανέκαθεν είχε και έχει αριστερές ιδέες και το έχει πει και ο ίδιος ότι είναι αναρχικός με την κυριολεκτική σημασία της λέξεως όχι με αυτή που χρησιμοποιουν οι μπαχαλακηδες σήμερα.. Επίσης ο Πατέρας του Νοτη είχε φυλακιστει επειδή ήταν αριστερός... Και ας μην ξεχνάμε την φετινή φώτο του από το καμαρίνι με το πορτρέτο του Τσε Γκεβάρα.. Είναι γελοίο να τον λένε φασίστα
Φασίστα τον λένε γιατί επανειλημμένως έχει στηρίξει δημόσια την Χρυσή Αυγή, ασχέτως αν το κάνει για να καταδείξει την απέχθειά του προς τα υπόλοιπα κόμματα.
Την χρυσή αυγή την έχει υποστηρίξει ανοιχτά μια φορά που όμως σε επόμενη δήλωση ουσιαστικά το πήρε πίσω δηλώνοντας ανένταχτος.. Ο Νότης της περισσότερες φορές λέει στηρίξτε τους απέναντι.. Που στην προκειμένη περίπτωση δυστυχώς είναι η Χρυσή Αυγή.. Είναι ένα φάουλ του Νοτη όντως που είχε αναφερθεί ονομαστικά στην χρυσή αυγή αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτούς.. Άλλωστε ειχει πει και στον μπογδανος πως όποιος Έλληνας χαιρεταει Ναζιστικά και τους θαυμάζει είναι ανόητος.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Συμφωνώ αλλά ο άλλος δεν θα κάτσει να το αναλύσει τόσο. Το είπε δυο τρεις φορές φτάνει, δε θέλει και πολύ για να στιγματιστείς. Θα μπορούσε και να το αποφύγει.
Tsachno21

jdarmody έγραψε: Δευ Οκτ 08, 2018 9:58 pm Συμφωνώ αλλά ο άλλος δεν θα κάτσει να το αναλύσει τόσο. Το είπε δυο τρεις φορές φτάνει, δε θέλει και πολύ για να στιγματιστείς. Θα μπορούσε και να το αποφύγει.
Συμφωνώ απολύτως φίλε μου.. Θα μπορούσε να το αποφύγει..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Λες και δεν ξέρουμε τις τακτικές των δημοσιογράφων ή δεν τις ξέρει ο Νότης «Επιβάλλεται να στηρίξει ο κόσμος την Χρυσή Αυγή και γενικά όποιον είναι απέναντι σε αυτούς που τον καταδυναστεύουν». Αν την αναλύσεις σαν έκφραση δεν είναι κομματική απλά κάποιοι απομονωσαν περί Χ.Α. γιατί πουλάει περισσότερο. Θυμηθείτε τι κράξιμο είχαν ακούσει και άλλοι τότε που είχαν τοποθετηθεί θετικά για Χρυσή Αυγή όπως ο Βέρτης ο Γαϊτάνος ο Πλουταρχος ο Γονίδης. Αλλά ο Νότης πούλαγε περισσότερο. Βέβαια όταν ο Νότης στην Θεσσαλονίκη το 2015 πριν ξεκινήσει το σχήμα στην Πύλη Άξιου είχε αποθεώσει Τσίπρα και Κωνσταντοπουλου στον Νεζο, δεν είχε βγει κανείς να του βάλει ταμπέλα «Συριζαίος». Γιατί τότε το Συριζαίους ήταν σαν θετικός χαρακτηρισμός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Δευ Οκτ 08, 2018 10:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Ναι αλλά το ''Μια φορά έχω ψηφίσει στη ζωή μου, αυτούς που τους έβαλαν φυλακή (δηλαδή Χ.Α.)'' είναι ξεκάθαρη κομματική τοποθέτηση. Ο Νότης ξέρει ότι τον περιμένουν στη γωνία. Εγώ πιστεύω πλέον πως θέλει και ο ίδιος να προκαλεί. Θα έπρεπε να ενεργεί πιο έξυπνα ή τουλάχιστον να έβγαζε τέτοιες κομματάρες που να του τα συγχωρούσαμε όλα κατευθείαν :lol:
Tsachno21

jdarmody έγραψε: Δευ Οκτ 08, 2018 10:05 pm Ναι αλλά το ''Μια φορά έχω ψηφίσει στη ζωή μου, αυτούς που τους έβαλαν φυλακή (δηλαδή Χ.Α.)'' είναι ξεκάθαρη κομματική τοποθέτηση. Ο Νότης ξέρει ότι τον περιμένουν στη γωνία. Εγώ πιστεύω πλέον πως θέλει και ο ίδιος να προκαλεί. Θα έπρεπε να ενεργεί πιο έξυπνα ή τουλάχιστον να έβγαζε τέτοιες κομματάρες που να του τα συγχωρούσαμε όλα κατευθείαν :lol:
Έχετε δίκιο και οι δύο.. Ναι μεν εμείς οι Νοτικοι ξέρουμε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον φασισμό και ότι των περιμένουν στην γωνία τα ΜΜΕ και όλο το σύστημα γενικά αλλά και ο Νοτης έκανε κάποια λάθη σε αυτόν τον τομέα που θα μπορούσε να τα αποφύγει και να μην είχε παρεξηγηθεί
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

Tsachno21 έγραψε: Δευ Οκτ 08, 2018 10:22 pm
jdarmody έγραψε: Δευ Οκτ 08, 2018 10:05 pm Ναι αλλά το ''Μια φορά έχω ψηφίσει στη ζωή μου, αυτούς που τους έβαλαν φυλακή (δηλαδή Χ.Α.)'' είναι ξεκάθαρη κομματική τοποθέτηση. Ο Νότης ξέρει ότι τον περιμένουν στη γωνία. Εγώ πιστεύω πλέον πως θέλει και ο ίδιος να προκαλεί. Θα έπρεπε να ενεργεί πιο έξυπνα ή τουλάχιστον να έβγαζε τέτοιες κομματάρες που να του τα συγχωρούσαμε όλα κατευθείαν :lol:
Έχετε δίκιο και οι δύο.. Ναι μεν εμείς οι Νοτικοι ξέρουμε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον φασισμό και ότι των περιμένουν στην γωνία τα ΜΜΕ και όλο το σύστημα γενικά αλλά και ο Νοτης έκανε κάποια λάθη σε αυτόν τον τομέα που θα μπορούσε να τα αποφύγει και να μην είχε παρεξηγηθεί
Προσωπικά πιστεύω οτι οςο δίκαιο και να εχει ο νοτης σε αυτα που λέει αςχετα αν αυτα ειναι περί χ.α θρησκείας κλπ ειναι λάθος ο τρόπος που τα εκφράζει για παράδειγμα κάποιες συνεντεύξεις παλαιότερες του 90’ έλεγε πολυ πιο «ακραία» πράγματα αλλα ο τρόπος που τα επικοινωνουσε δεν έφερνε τετοιες αντιδράσεις θυμάμαι τον χατζηνικολαου να του λέει «Νότη μου μπορεί αυτα που λες να με βρίσκουν άκρα αντίθετο αλλα ο τρόπος που εκφράζεις τις απόψεις σου δείχνει μια ειλικρίνεια και σε κάνει να συμφωνείς» (στο περίπου τα ειπε αυτα δεν θυμάμαι ακριβώς την κάθε λέξη 😂)
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Στα 90's δεν υπήρχαν social media ούτε εκατομμύρια sites όπου το παραμικρό αναπαράγεται σε χρόνο ρεκόρ. Και αν υπάρχει διάθεση από τα Μέσα προς μία κατεύθυνση μπορούν εύκολα να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη και να σου πασάρουν κάτι με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργήσουν την εικόνα που θέλουν αυτοί. Οπως προσπαθούν να παρουσιάσουν φασίστα τον Νότη, ομοφοβικό κλπ. Την απάντηση την δίνουν άνθρωποι που τον γνωρίζουν και έχουν συνεργαστεί μαζί του, όπως ο Καρράς π.χ. που όπου σταθεί κι όπου βρεθεί μιλάει με τα καλύτερα λόγια και για το πως έχει παρεξηγηθεί η εικόνα του Νότη προς μεγάλη μερίδα του κόσμου που δεν το πολυψάχνει και τρώει αμάσητο ότι τις δίνουν σερβιρισμένο.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Scorpion86 έγραψε: Δευ Οκτ 08, 2018 8:21 pm Σε απογευματινή εκπομπή και άγνωστο με ποια αφορμή
Την Πεμπτη ο Καραλης λεει μια ιστορια οπου ηταν σε εναν αγωνα μπασκετ και ειπε το ονομα του Στηβ Γιατζογλου.
Του στελνουν μηνυμα και του γραφουν οτι να μην μιλαει για τους φασιστες κτλ.
Ο Καραλης πανω κατω ειπε οτι τουλαχιστον ο Στηβ Γιατζογλου το εχει παραδεχτει για την ΧΑ και οτι δεν κρυβεται και δεν ξερει κανεναν αλλον που να το εχει παραδεχτει.
Αμεσως του λενε για τον Νοτη αλλα ο Καραλης τους λεει οτι δεν τον εχει ακουσει να το λεει ανοιχτα, ομως του λενε οτι ισχυει και οτι το εχει παραδεχτει και ο Γκοντζος του λεει "Ναι ρε Γιαννη τι να λεμε τωρα? Για τα φασιστακια"
Μετα απο λιγο και αφου εψαξε ο Καραλης στο ιντερνετ διαβαζει για την δηλωση οτι ο Νοτης εχει ψηφισει την ΧΑ και τους λεει οτι ναι το εχει παραδεχτει τελικα.

Δεν ηξερα οτι ο Γκοντζος ειναι τοσο μεγαλος αριστερος, μεγαλος ομως γιατι μιλαει λες και θα παει αυριο στα βουνα να πολεμησει.
Συνηθως στις εκπομπες που τον ακουγα απλα μιλουσε και ελεγε τα ιδια και τα ιδια για τον Παναθηναικο.
Απλα το αντιφατικο ειναι οτι ενω ειναι τοσο μεγαλος αριστερος και πρεπει να ειναι στοχος ζωης να πεσει ο καπιταλισμος, αυτος ολο ιστοριες λεει για το ποσο ξερει τον καπετανιο και τον Τζιγγερ.
Θα μου πει καποιος "Εφημεριδα του Παναθηναικου ειχε, με ποιον θα μιλουσε εκτος απο τους Βαρδινογιαννηδες, αυτη ειναι η δουλεια του". Ε, καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε: Τρί Οκτ 09, 2018 1:23 am
Scorpion86 έγραψε: Δευ Οκτ 08, 2018 8:21 pm Σε απογευματινή εκπομπή και άγνωστο με ποια αφορμή
Την Πεμπτη ο Καραλης λεει μια ιστορια οπου ηταν σε εναν αγωνα μπασκετ και ειπε το ονομα του Στηβ Γιατζογλου.
Του στελνουν μηνυμα και του γραφουν οτι να μην μιλαει για τους φασιστες κτλ.
Ο Καραλης πανω κατω ειπε οτι τουλαχιστον ο Στηβ Γιατζογλου το εχει παραδεχτει για την ΧΑ και οτι δεν κρυβεται και δεν ξερει κανεναν αλλον που να το εχει παραδεχτει.
Αμεσως του λενε για τον Νοτη αλλα ο Καραλης τους λεει οτι δεν τον εχει ακουσει να το λεει ανοιχτα, ομως του λενε οτι ισχυει και οτι το εχει παραδεχτει και ο Γκοντζος του λεει "Ναι ρε Γιαννη τι να λεμε τωρα? Για τα φασιστακια"
Μετα απο λιγο και αφου εψαξε ο Καραλης στο ιντερνετ διαβαζει για την δηλωση οτι ο Νοτης εχει ψηφισει την ΧΑ και τους λεει οτι ναι το εχει παραδεχτει τελικα.

Δεν ηξερα οτι ο Γκοντζος ειναι τοσο μεγαλος αριστερος, μεγαλος ομως γιατι μιλαει λες και θα παει αυριο στα βουνα να πολεμησει.
Συνηθως στις εκπομπες που τον ακουγα απλα μιλουσε και ελεγε τα ιδια και τα ιδια για τον Παναθηναικο.
Απλα το αντιφατικο ειναι οτι ενω ειναι τοσο μεγαλος αριστερος και πρεπει να ειναι στοχος ζωης να πεσει ο καπιταλισμος, αυτος ολο ιστοριες λεει για το ποσο ξερει τον καπετανιο και τον Τζιγγερ.
Θα μου πει καποιος "Εφημεριδα του Παναθηναικου ειχε, με ποιον θα μιλουσε εκτος απο τους Βαρδινογιαννηδες, αυτη ειναι η δουλεια του". Ε, καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη...
To μήνυμα μου το διάβασαν? :lol: Γιατι δεν άκουσα όλη την εκπομπή. Με την πρώτη ευκαιρία θα μπω στο soundcloud να την ακούσω. Τα πρώτα 45 λεπτά έγιναν όλα αυτά απ' ότι θυμαμαι. Ο Γκόντζος και παλαιότερα ο Διόγος στον Σπορ Φμ έχουν πει μεγάλες κακίες για Νότη, σε περιόδους που δεν υπήρχαν δηλώσεις περί Χ.Α., μιλάμε για μία 15ετια πισω.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Κατι τετοιοι τον περιμεναν στην γωνια απο τοτε που τραγουδησε την Μπαλαντα του κυρ Μεντιου. :biggrin:
Τωρα και εγω στο περιπου τα εγραψα και δεν θυμαμαι ολα τα μηνυματα, αλλα οντως στο soundcloud εχει ολες τις εκπομπες.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε: Τρί Οκτ 09, 2018 2:03 am Κατι τετοιοι τον περιμεναν στην γωνια απο τοτε που τραγουδησε την Μπαλαντα του κυρ Μεντιου. :biggrin:
Τωρα και εγω στο περιπου τα εγραψα και δεν θυμαμαι ολα τα μηνυματα, αλλα οντως στο soundcloud εχει ολες τις εκπομπες.
Δεν θα ξεχάσω πριν 16-17 χρόνια, επιστρέφοντας με το σχολείο από μονοήμερη εκδρομή, λέμε στον οδηγό του πούλμαν να βάλει Σπορ φμ να ακούσουμε. Απογευματάκι και έκανε εκπομπή ο Λάμπρος ο Γκαραγκάνης. Εβαζε το ένα τραγούδι Νότη μετά το άλλο και γουστάραμε με τον καλλιτέχνη στα καλύτερα του. Κάποια στιγμή μπαίνει στο στούντιο ο Διόγος και του λέει του Λάμπρου "Αυτά τα τραγούδια του Νότη είναι όλα ίδια μεταξύ τους, βαρετά και μονότονα..." :tourta: και εμείς στο πούλμαν λέγαμε "τι βλακείες λέει αυτός ρε;". :fan:
Απάντηση