Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Mixalisvolos

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mixalisvolos »

Johny-rex έγραψε: Τρί Οκτ 23, 2018 9:44 pm Παιδιά Καλησπέρα

Επειδή ο Μαροσούλης είχε πει πριν καποια χρόνια (Ιερά Θέα) ότι θα ήθελε να αποσυρθεί όταν αποσυρθεί και ο Αρχοντας, ελπίζω να μην σηματοδοτεί κάτι αυτή η συνεργασία, το ξέρω είναι τελείως άκυρο μου έχει μπει σαν σκέψη...

Το Γκάζι λαιβ, είναι το μαγαζί που βρίσκεται μέσα στο Άκρο στον άλλο όροφο? Η χτίζεται τώρα?
Εφιάλτης φίλε μου,αλλά ευτυχώς όπως είπε στο φινάλε στο fever,στα 58 και κάτι,έχει αποφασίσει ότι το φυσικό του περιβάλλον είναι επάνω στην σκηνή,όχι στο σπίτι :biggrin:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

H σεζόν που έφυγε (2017-18) και αυτή που έρχεται θα είναι πιο δραστήριες από χρονιές που ήταν και πιο νέος και εσείς λέτε αν θα σταματήσει. Περισσότερο τραγουδάει στα 58-59 του από ότι στα 54-55. :clap:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
Johny-rex

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Johny-rex »

Scorpion86 έγραψε: Πέμ Οκτ 25, 2018 7:38 pm H σεζόν που έφυγε (2017-18) και αυτή που έρχεται θα είναι πιο δραστήριες από χρονιές που ήταν και πιο νέος και εσείς λέτε αν θα σταματήσει. Περισσότερο τραγουδάει στα 58-59 του από ότι στα 54-55. :clap:
Μακάρι φίλε, εξάλλου κ του χρόνου υπάρχει το ενδεχόμενο με Ρέμο, οπότε συνεχίζουμε ακάθεκτοι, εξάλλου η τοποθέτηση ήταν του Μαροσούλη οπότε μπορεί ο Ηλίας να σταματάει και θέλοντας να τον τιμήσει να συνεργάζεται μαζί του, ή απλά να είναι όλα κατάλληλα για να σμίξουνε πάλι... :ThankYou:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Johny-rex έγραψε: Πέμ Οκτ 25, 2018 8:29 pm Μακάρι φίλε, εξάλλου κ του χρόνου υπάρχει το ενδεχόμενο με Ρέμο
Έχει κλείσει αυτό για του χρόνου και μετά θα ανέβουν Θεσσαλονίκη. Όπως με Παολα φέτος που μετά το Πάσχα θα ανέβουν στην Σαλονικα. :shablon_03:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Εφόσον ο Νότης αποφάσισε -και καλά έκανε- να κάνει δυνατές συνεργασίες, δεν υπάρχει λόγος να σταματήσει άμεσα. Το θέμα ήταν τι θα γινόταν αν συνέχιζε τη δική του ''παντιέρα'' και εμφανιζόταν σε τεράστιους χώρος σαν την καλαμιά στον κάμπο, ενώ γύρω του όλοι φτιάχνουν δυνατά σχήματα.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Johny-rex έγραψε: Πέμ Οκτ 25, 2018 8:29 pm
Scorpion86 έγραψε: Πέμ Οκτ 25, 2018 7:38 pm H σεζόν που έφυγε (2017-18) και αυτή που έρχεται θα είναι πιο δραστήριες από χρονιές που ήταν και πιο νέος και εσείς λέτε αν θα σταματήσει. Περισσότερο τραγουδάει στα 58-59 του από ότι στα 54-55. :clap:
Μακάρι φίλε, εξάλλου κ του χρόνου υπάρχει το ενδεχόμενο με Ρέμο, οπότε συνεχίζουμε ακάθεκτοι, εξάλλου η τοποθέτηση ήταν του Μαροσούλη οπότε μπορεί ο Ηλίας να σταματάει και θέλοντας να τον τιμήσει να συνεργάζεται μαζί του, ή απλά να είναι όλα κατάλληλα για να σμίξουνε πάλι... :ThankYou:
Μαροσούλης-Νότης μια σχέση που έχει περάσει κι αυτή από διάφορα στάδια. Ο Μαροσούλης τον έχει σίγουρα στην καρδιά του (άλλωστε του απέφερε τρελά χρήματα), αλλά μην τους παρουσιάζουμε και τόσο ''δεμένους'' πια. Στην τελευταία τους συνεργασία υπήρχαν σοβαρά θέματα. Τώρα το σενάριο να σταματήσει ο Νότης φέτος ρε παιδιά είναι εκτός πραγματικότητας, τι συζητάτε...
dimitris13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dimitris13 »

συμφωνούμε ότι σε ποσότητα εμφανίσεων ήταν από τις πιο δραστήριες χρονιές για να μην πω η πιο δραστήρια εδώ και πάρα πολλά χρόνια. όμως...πιστεύω πως η ποιότητα των εμφανίσεων έχει πέσει κάπως.τι εννοώ? καλώς ή κακώς με δυνατές συνεργασίες ο χρόνος του στην πίστα έχει περιοριστεί. δεν είναι όπως ήταν παλιά το σχήμα στημένο πάνω του. τώρα και οι συνεργάτες τραγουδάνε αρκετά (και καλά κάνουν)και λόγω αυτών των χρονικών περιορισμών και το πρόγραμμα του μοιάζει πολύ στημένο(αν μπορώ να το πω έτσι)...επίσης νομίζω πως πλέον σπάνια ακούμε ολόκληρο τραγούδι τραγουδισμένο από αυτόν(ειδικά στο 1ο πρόγραμμα) αφού συνήθως στα γνωστά τραγούδια τα 2 ρεφραίν τα αφήνει στον κόσμο. δέχομαι τα περί ηλικίας και τις συνεργασίες που πρέπει να κάνει ομολογουμένως όμως αυτό που εισπράττει ο θαμώνας θεωρώ δεν είναι το ίδιο με 4-5 χρόνια πίσω.
ENA ME TH NYXTA ENA ΓΙΝΕΣΑΙ
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

dimitris13 έγραψε: Παρ Οκτ 26, 2018 2:02 pm
συμφωνούμε ότι σε ποσότητα εμφανίσεων ήταν από τις πιο δραστήριες χρονιές για να μην πω η πιο δραστήρια εδώ και πάρα πολλά χρόνια. όμως...πιστεύω πως η ποιότητα των εμφανίσεων έχει πέσει κάπως.τι εννοώ? καλώς ή κακώς με δυνατές συνεργασίες ο χρόνος του στην πίστα έχει περιοριστεί. δεν είναι όπως ήταν παλιά το σχήμα στημένο πάνω του. τώρα και οι συνεργάτες τραγουδάνε αρκετά (και καλά κάνουν)και λόγω αυτών των χρονικών περιορισμών και το πρόγραμμα του μοιάζει πολύ στημένο(αν μπορώ να το πω έτσι)...επίσης νομίζω πως πλέον σπάνια ακούμε ολόκληρο τραγούδι τραγουδισμένο από αυτόν(ειδικά στο 1ο πρόγραμμα) αφού συνήθως στα γνωστά τραγούδια τα 2 ρεφραίν τα αφήνει στον κόσμο. δέχομαι τα περί ηλικίας και τις συνεργασίες που πρέπει να κάνει ομολογουμένως όμως αυτό που εισπράττει ο θαμώνας θεωρώ δεν είναι το ίδιο με 4-5 χρόνια πίσω.
Εντάξει οι χρόνοι δεν έχουν αλλάξει πολύ. Κανα μισάωρο είναι η διαφορά. Τώρα για το προγραμμα που κάνει ευθύνεται ο ίδιος και πως θα το διαμορφώσει και δεν νομίζω επηρεάζεται από το αν συνεργάζεται με Καρρα , Παολα, Πεγκυ ή με Παπαδοπουλου, Φανή και Ηλιαδη. Αν ο ίδιος δηλαδή ασχοληθεί ή όχι , από εκεί επηρεάζεται. Όσον αφορά την παντιέρα διαφωνώ. Ακόμα και στις συνεργασίες των τελευταίων ετών με εξαιρέσεις τις αφίσες με Πεγκυ (στο Φωταεριο) όλα τα αλλά εκείνος τα ρύθμισε. Από χρονουσ προγραμμάτων, διαμόρφωση χωρών και πίστας, φωτισμών , τεχνικών θεμάτων μέχρι τα ρούχα του μπαλέτου. Λεπτομέρειες οι παραπάνω που πολλές φορές χάλασαν από το πρώτο λεπτό συνεργασίες που επιχειρήθηκαν όπως με γνωστό λαϊκό τραγουδιστή που είχε μιλήσει πριν καταλήξει τότε στο Fantasia με Πωλίνα και Ειρήνη.
dimitris13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dimitris13 »

Scorpion86 έγραψε: Παρ Οκτ 26, 2018 3:36 pm
dimitris13 έγραψε: Παρ Οκτ 26, 2018 2:02 pm
Εντάξει οι χρόνοι δεν έχουν αλλάξει πολύ. Κανα μισάωρο είναι η διαφορά. Τώρα για το προγραμμα που κάνει ευθύνεται ο ίδιος και πως θα το διαμορφώσει και δεν νομίζω επηρεάζεται από το αν συνεργάζεται με Καρρα , Παολα, Πεγκυ ή με Παπαδοπουλου, Φανή και Ηλιαδη. Αν ο ίδιος δηλαδή ασχοληθεί ή όχι , από εκεί επηρεάζεται.
συμφωνώ αν και νομίζω πως με τα μικρά ονόματα αναγκαστικά τραγουδούσε περισσότερο οπότε άκουγες και το κάτι ΄΄παραπάνω΄΄. τώρα έχει βολευτεί με το ότι τραγουδάνε και οι άλλοι και ακούς τα ίδια και τα ίδια(και αυτά περιορισμένα).και φυσικά πρέπει να ασχολείται με το πρόγραμμα δεν είναι φυσιολογικό να μην το κάνει. τι του λένε οι άλλοι πες αυτά τα 20 τραγούδια και αυτός λέει οκ επειδή βαριέται ή δεν θέλει να ασχοληθεί δεν μπορώ να το δεχτώ. αν όντως συμβαίνει επιτείνει αυτό που ανέφερα για ''στημένο'' πρόγραμμα. τέλος πάντων μακάρι με Πάολα να το αλλάξει λίγο όλο αυτό.
ENA ME TH NYXTA ENA ΓΙΝΕΣΑΙ
Άβαταρ μέλους
jdarmody

dimitris13 έγραψε: Παρ Οκτ 26, 2018 2:02 pm δέχομαι τα περί ηλικίας και τις συνεργασίες που πρέπει να κάνει ομολογουμένως όμως αυτό που εισπράττει ο θαμώνας θεωρώ δεν είναι το ίδιο με 4-5 χρόνια πίσω.
Απόλυτα σωστό. Βέβαια εγώ θεωρώ ότι αυτό πηγαίνει σε συνάρτηση με την ηλικία, και δεν υπάρχουν οι ίδιες αντοχές και δεν υπάρχει και η ίδια φωνή. Αυτό που λείπει κατά την γνώμη μου, πέρα από το ότι έχει θάψει πολύ βασικά κομμάτια του, είναι ο ρυθμός στο πρόγραμμα. Γενικά θα έλεγα ότι είναι πιο βαρετά τα προγράμματα πλέον μιας και ειδικά στο πρώτο μέρος λέει τα ίδια κομμάτια πάνω κάτω εδώ και 3-4 χρόνια. Μετά έρχεται κι όλο αυτό το χορευτικό -βγάζω σέλφι- πρόγραμμα και σπάνια φεύγεις απόλυτα ευχαριστημένος.
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

παιδια σε ενα απόσπασμα στο YouTube που ήταν ο νοτης στην εκπομπή αλήθειες με την Ζήνα στο σημείο που αναφέρεται στον αδερφό του παιζει απο πισω βιντεάκι με live εκτέλεση του «θελω να σε ξαναδώ» εάν γνωρίζει κανεις ποια εκτέλεση ειναι αυτη και αν υπάρχει κάπου βιντεάκι με αυτήν την ανάλυση θα του ήμουν ευγνώμων
Ευχαριστώ !!!
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Άβαταρ μέλους
Johny-rex

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Johny-rex »

GiannisGr έγραψε: Παρ Οκτ 26, 2018 4:43 pm παιδια σε ενα απόσπασμα στο YouTube που ήταν ο νοτης στην εκπομπή αλήθειες με την Ζήνα στο σημείο που αναφέρεται στον αδερφό του παιζει απο πισω βιντεάκι με live εκτέλεση του «θελω να σε ξαναδώ» εάν γνωρίζει κανεις ποια εκτέλεση ειναι αυτη και αν υπάρχει κάπου βιντεάκι με αυτήν την ανάλυση θα του ήμουν ευγνώμων
Ευχαριστώ !!!
Είναι απ τις συναυλιες στην Κυπρο το 2004, δεν έχουν κυκλοφορησει αυτα τα βίντεο αλλα η ποιότητα ήχου είναι φοβερη!!
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

Johny-rex έγραψε: Παρ Οκτ 26, 2018 7:17 pm
GiannisGr έγραψε: Παρ Οκτ 26, 2018 4:43 pm παιδια σε ενα απόσπασμα στο YouTube που ήταν ο νοτης στην εκπομπή αλήθειες με την Ζήνα στο σημείο που αναφέρεται στον αδερφό του παιζει απο πισω βιντεάκι με live εκτέλεση του «θελω να σε ξαναδώ» εάν γνωρίζει κανεις ποια εκτέλεση ειναι αυτη και αν υπάρχει κάπου βιντεάκι με αυτήν την ανάλυση θα του ήμουν ευγνώμων
Ευχαριστώ !!!
Είναι απ τις συναυλιες στην Κυπρο το 2004, δεν έχουν κυκλοφορησει αυτα τα βίντεο αλλα η ποιότητα ήχου είναι φοβερη!!

Καλα κατάλαβα πραγματικά εντυπωσιακή ερμηνεία και ήχος ..ευχαριστώ για την απάντηση !!!
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Άβαταρ μέλους
Mixalisvolos

Αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου σήμερα στο ''στην υγειά μας''. Λέτε να ακούσουμε το φτερά γυρεύω; :lol:
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Στην εκπομπη της γερμανου σημερα ειχαν τα 10 κορυφαια χασαπικα.Στην 6η θεση ο Νοτης με το Κι αν με βρεις.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

nikosp έγραψε: Σάβ Οκτ 27, 2018 9:30 pm Στην εκπομπη της γερμανου σημερα ειχαν τα 10 κορυφαια χασαπικα.Στην 6η θεση ο Νοτης με το Κι αν με βρεις.
Υπάρχει βίντεο; :thumbup:
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Η 10αδα ήταν με βάση τις προβολές στο youtube και τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις και η σειρά ήταν τυχαία.Υπαρχει το επεισόδιο στο σάιτ του alpha.Σχεδον στο τέλος είναι αυτό
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Τυχαία ήταν η αρίθμηση των κομματιών , έτσι είπε. Δηλαδή το Κι αν με βρεις δεν ήταν 6ο, απλά προβλήθηκε 6ο. Από την επόμενη εβδομάδα θα δίνουν στα σοσιαλ μίντια μια δεκάδα και θα ψηφίζει ο κόσμος και θα αναδεικνύει με αρίθμηση τα καλύτερα.

Υ.Γ.: Σοβαρά τώρα Ναταλια; Στα δέκα καλύτερα χασάπικα το «Αστέρι μου» και το «Στα δωσα όλα και έμεινα στον Ασο»; :lol:
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Scorpion86 έγραψε: Κυρ Οκτ 28, 2018 3:13 am Τυχαία ήταν η αρίθμηση των κομματιών , έτσι είπε. Δηλαδή το Κι αν με βρεις δεν ήταν 6ο, απλά προβλήθηκε 6ο. Από την επόμενη εβδομάδα θα δίνουν στα σοσιαλ μίντια μια δεκάδα και θα ψηφίζει ο κόσμος και θα αναδεικνύει με αρίθμηση τα καλύτερα.

Υ.Γ.: Σοβαρά τώρα Ναταλια; Στα δέκα καλύτερα χασάπικα το «Αστέρι μου» και το «Στα δωσα όλα και έμεινα στον Ασο»; :lol:
Οταν σαν μετρο συγκρισης ειναι το youtube, εχουν να δουν ακομα χειροτερα τα ματια μας...

Καλημερα και χρονια πολλα στην Ελλαδα μας!!!
Άβαταρ μέλους
Mixalisvolos

Κι όπως είδα,στην εκπομπή της επόμενης εβδομάδας θα έχουν τις καλύτερες ερωτικές μπαλάντες.Άρα να ξαναπεριμένουμε Νότη;
Απάντηση