Χαχαχα ανέβασαν την λίστα των τραγουδιών στο instagram και έχουν μέσα αργυρό οικονομοπουλο Βαλάντη κλπ και δεν έχουν κανέναν ΝοτηMixalisvolos έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 28, 2018 5:04 pm Κι όπως είδα,στην εκπομπή της επόμενης εβδομάδας θα έχουν τις καλύτερες ερωτικές μπαλάντες.Άρα να ξαναπεριμένουμε Νότη;
Νότης Σφακιανάκης
-
Re: Νότης Σφακιανάκης
Εντωμεταξύ σε τέτοιο θέμα θα επρεπε απο τα 10 τα 12 να ειναι του ΝότηNotis7Arxontas έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 28, 2018 5:11 pmΧαχαχα ανέβασαν την λίστα των τραγουδιών στο instagram και έχουν μέσα αργυρό οικονομοπουλο Βαλάντη κλπ και δεν έχουν κανέναν ΝοτηMixalisvolos έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 28, 2018 5:04 pm Κι όπως είδα,στην εκπομπή της επόμενης εβδομάδας θα έχουν τις καλύτερες ερωτικές μπαλάντες.Άρα να ξαναπεριμένουμε Νότη;
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Καλα στην ψηφοφορια για την καλυτερη ερωτικη μπαλαντα την αλλη εβδομαδα εχει στη 10αδα το συγκοινωνουντα δοχεια του σχοινα το ποτε θα σε δω του βερτη και το κυμα απο μελισσες.Για τα μπαζα τελικα το κονσεπτ.Οτι να ναι.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Ξέρουν πολύ καλά όλοι το ρεύμα που έχει ο Νότης οπότε βάζοντας τον σε μια 10άδα γνωρίζουν ήδη πως πάντα ο κόσμος θα τον έχει στο νούμερο ένα και από την στιγμή που θα διαμορφώνει ο κόσμος την σειρά δεν τους συμφέρει σε καμία περίπτωση να είναι πάντα ο Νότης στο νούμερο ένα και αυτό θέλουν να αποφύγουν. Βέβαια αυτό μπορεί να το δικαιολογίσουν και θετικά με το πως ο Νότης είναι μια κατηγορία από μόνος του γιατί η Ναταλία τον εκτιμά και είναι η μόνη που ακούμε που και που κάποια καλή κουβέντα. Αν δεν ήταν να ψηφίζει ο κόσμος σίγουρα θα είχε Νότη στην 10άδα. Όσο για τα χασάπικα το περίμενα πως θα ήταν το ''Στα 'δωσα όλα'' της Βανδή και το ''Αστέρι μου'' του Βέρτη. Εάν δεν ήταν αυτά τότε θα μου έκανε εντύπωση. Και ποιά να ήταν αν δεν ήταν αυτά; Δεν έχουνε βγει και χιλιάδες χασάπικα την τελευταία 20ετία. Είναι το είδος που έχουν κυκλοφορήσει τα λιγότερα τραγούδια. Επίσης δεν μπορούν να βάλουν στην 10άδα δύο τραγούδια από έναν καλλιτέχνη. Και σε μένα αν μου έλεγαν να φτιάξω μια 10άδα με χασάπικα της τελευταίας 20-25ετίας αυτά τα 10 θα έβαζα.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Scorpion86
Θυμήθηκε η Panik να ανεβάσει story με Νότη (το Καμία) μετά από 870 stories για την "με το ζόρι να την κάνουμε φίρμα" τραγουδίστρια.
Y.Γ.: Αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος για τον καλλιτέχνη μας όταν βλέπω συχνά στο διαδίκτυο βιντεάκια από την ομογένεια ανά τον πλανήτη, όπου σε γάμους, βαφτίσεις και γενικά γλέντια όπου μαζεύονται Ελληνες, τα τραγούδια του Νότη έχουν την δική τους θέση. Οπότε σκασίλα μου αν θα τον βάλει η κάθε τηλεπερσόνα στα Τοπ 10.
Υ.Γ.2: Στο Γκαζι Live έγιναν τα γυρίσματα του βιντεο κλιπ, για τα πλάνα στα οποία συμμετέχει το μπαλέτο του Garry. Παρεμπιπτόντως, ήδη κυκλοφόρησαν και φωτογραφιες από τον χώρο, καθώς ξεκίνησαν οι πρόβες για το "Μαριχουάνα Στοπ" που ξεκινάει 9 Νοεμβρίου. Να δω πως θα τα βολέψουν όταν ξεκινήσουν και οι πρόβες του μουσικού σχήματος.
Υ.Γ.3: Το σχήμα της Πάολα και του Γ.Παπαδόπουλου στην "Πύλη Α" θα ολοκληρωθεί τελικά με μία εμφάνιση το άλλο Σαββάτο. Οπότε ίσως δεν δούμε αφίσες για ΓΚΑΖΙ αυτήν την εβδομάδα, αλλά την επόμενη.
Y.Γ.: Αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος για τον καλλιτέχνη μας όταν βλέπω συχνά στο διαδίκτυο βιντεάκια από την ομογένεια ανά τον πλανήτη, όπου σε γάμους, βαφτίσεις και γενικά γλέντια όπου μαζεύονται Ελληνες, τα τραγούδια του Νότη έχουν την δική τους θέση. Οπότε σκασίλα μου αν θα τον βάλει η κάθε τηλεπερσόνα στα Τοπ 10.
Υ.Γ.2: Στο Γκαζι Live έγιναν τα γυρίσματα του βιντεο κλιπ, για τα πλάνα στα οποία συμμετέχει το μπαλέτο του Garry. Παρεμπιπτόντως, ήδη κυκλοφόρησαν και φωτογραφιες από τον χώρο, καθώς ξεκίνησαν οι πρόβες για το "Μαριχουάνα Στοπ" που ξεκινάει 9 Νοεμβρίου. Να δω πως θα τα βολέψουν όταν ξεκινήσουν και οι πρόβες του μουσικού σχήματος.
Υ.Γ.3: Το σχήμα της Πάολα και του Γ.Παπαδόπουλου στην "Πύλη Α" θα ολοκληρωθεί τελικά με μία εμφάνιση το άλλο Σαββάτο. Οπότε ίσως δεν δούμε αφίσες για ΓΚΑΖΙ αυτήν την εβδομάδα, αλλά την επόμενη.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Παιδιά η "κυρά Βίκυ" (Wikipedia) είναι πάλι ανοιχτή για διορθώσεις! Έκανα κάποιες επεμβάσεις...
Ορμάτε!
Ορμάτε!

- Scorpion86
Είχα χρόνια να πετύχω Νοτη στο MAD TV. Σήμερα κανοντας ζάπινγκ , πέτυχα την «Μπαλάντα του Κυρ Μέντιου». 

Κάθε μεσημέρι ο Μουσικός έχει μια εκπομπή στην οποία παιρνεις τηλέφωνο σε ηχογραφούν και ζητάς το τραγούδι που θέλεις να ακούσεις. Μετά βαζουν το ηχογραφημένο μήνυμα και το τραγουδι που ζήτησες.
Σήμερα πήρε μια κυρία πραγματικά ευγενέστατη η οποια είπε:
συγχαρητηρια στον σταθμό τον ακούει από το πρωί μέχρι το βράδυ και της κρατάει παρέα καλη, ότι λείπουν τα ρεμπέτικα από τον σταθμό και στη συνέχεια λέει θα ήθελα να βάλετε ένα Σφακιανακη όποιο θέλετε δεν έχω πρόβλημα αρκεί να είναι Νότης και να παίζετε περισσότερο Σφακιανάκη γιατι έχει καταπληκτική φωνή και υπέροχα τραγούδια και δεν τον βάζετε καθόλου. Επεξαν το Αγαπη, δύσκολο πράγμα.
Πραγματικά ενώ είναι ένας σταθμός ο οποίος ξεκίνησε να κάνει την διαφορά χωρίς να κάνει διαχωρισμούς σε έντεχνους και μη, έχει κάνει εδω και αρκετο καιρο έναν αποκλεισμό στον Νοτη. Η κυρία αυτή το ανέφερε αυθόρμητα και πολύ εύστοχα.
Σήμερα πήρε μια κυρία πραγματικά ευγενέστατη η οποια είπε:
συγχαρητηρια στον σταθμό τον ακούει από το πρωί μέχρι το βράδυ και της κρατάει παρέα καλη, ότι λείπουν τα ρεμπέτικα από τον σταθμό και στη συνέχεια λέει θα ήθελα να βάλετε ένα Σφακιανακη όποιο θέλετε δεν έχω πρόβλημα αρκεί να είναι Νότης και να παίζετε περισσότερο Σφακιανάκη γιατι έχει καταπληκτική φωνή και υπέροχα τραγούδια και δεν τον βάζετε καθόλου. Επεξαν το Αγαπη, δύσκολο πράγμα.
Πραγματικά ενώ είναι ένας σταθμός ο οποίος ξεκίνησε να κάνει την διαφορά χωρίς να κάνει διαχωρισμούς σε έντεχνους και μη, έχει κάνει εδω και αρκετο καιρο έναν αποκλεισμό στον Νοτη. Η κυρία αυτή το ανέφερε αυθόρμητα και πολύ εύστοχα.
-
Είδα θα χορογραφηθεί το πιο αναμενόμενο κομμάτι το Καμία. Θα υπάρχει σίγουρα άλλη μία χορογραφία όπως πάντα, αλλά δεν έμαθα για ποιο τραγούδι.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- Scorpion86
Πρόβες και χθες στο Γκαζι. Πρέπει να τους έχουν βάλει σε άλλο χώρο τους μουσικούς και κάποιους από τους τραγουδιστές του σχήματος, γιατί στον κύριο χώρο γίνονται οι τελικές πρόβες για την παράσταση "Μαριχουάνα Στοπ", η οποία ξεκινάει στις 4 Νοέμβρη.
Μαζί με Νότη, Πάολα και Γ.Παπαδόπουλο, στο σχήμα θα είναι και το νεανικό συγκρότημα "Dinamiss", που το αποτελούν οι δίδυμες Ελένη και Μαρία Ντίνα. Είχαν βρεθεί και στο "Ακρωτήρι", κάποια στιγμή φέτος το καλοκαίρι, για να παρακολουθήσουν το σχήμα του Νότη με την Γαρμπή.
Μαζί με Νότη, Πάολα και Γ.Παπαδόπουλο, στο σχήμα θα είναι και το νεανικό συγκρότημα "Dinamiss", που το αποτελούν οι δίδυμες Ελένη και Μαρία Ντίνα. Είχαν βρεθεί και στο "Ακρωτήρι", κάποια στιγμή φέτος το καλοκαίρι, για να παρακολουθήσουν το σχήμα του Νότη με την Γαρμπή.
Το βίντεο κλιπ λέτε να κυκλοφορήσει στα γενέθλια του;
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Με ανησυχεί το γεγονός πτι δεν έχουμε δει καμια ενημέρωση απο την πανικ για το βίντεο κλιπ
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
- Scorpion86
Δεν προλαβαίνουν, έχουν να πουλήσουν μπλουζάκια του Αργυρού.

- Scorpion86
Και η Μάρα Τζίμα στο σχήμα. Για τρίτη φορά μαζί με Νότη, μετά το 2016-17 στο Teatro (με Καρρά) και το φετινό καλοκαίρι στο Ακρωτήρι (με Γαρμπή). Συνεχίστηκαν οι πρόβες σήμερα...
-
Έμαθες Scorpion αν πήγε χτες στο μαγαζί και του ετοιμάσαν κανένα happening, όπως πέρσι αν θυμάσαι;;;
Λείπω εξωτερικό και δεν μαθαίνω τίποτα μόνο social media ότι δω.
Ανέβασε κι ο Σάκης Φράγκος μια photo με ένα στιγμιότυπο που παίζουν 4 βιολιά και μια κοπέλα, πλήκτρα. Ο ένας από τους 4 ήταν το παιδί από την ορχήστρα ο Παναγιώτης Κοτσιανός και μια άλλη κοπέλα ψιλογνωστή Γεωργία Ράππου ονομάζεται.
Ανέβασε κι ο Σάκης Φράγκος μια photo με ένα στιγμιότυπο που παίζουν 4 βιολιά και μια κοπέλα, πλήκτρα. Ο ένας από τους 4 ήταν το παιδί από την ορχήστρα ο Παναγιώτης Κοτσιανός και μια άλλη κοπέλα ψιλογνωστή Γεωργία Ράππου ονομάζεται.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- Scorpion86
Είναι Αθήνα ο Νότης? Δεν έμαθα, ούτε είδα κάτι χθες. Γενικά, από βδομάδα θα τρέξουν πολλά πράγματα γιατί σήμερα τελειώνουν η Πάολα και ο Παπαδόπουλος από την Πύλη. Θέλω να πιστεύω ότι θα κυκλοφορήσουν οι αφίσες του σχήματος από βδομάδα. Σε 20 μέρες ξεκινάει το σχήμα και έχουν καθυστερήσει ήδη στην διαφήμιση του σχήματος. Ενα Δελτίο Τύπου έχουν βγάλει μόνο. Για το κλιπ η ενημέρωση που έχω είναι ότι είναι έτοιμο και θέλουν να το κυκλοφορήσουν κοντά στην πρεμιέρα του σχήματος, όπως και το νέο κλιπ της Πάολα. Και τα δύο τα έχει σκηνοθετήσει ο Γιώργος Μπενιουδάκης.johnytzitzi έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 03, 2018 12:48 pm Έμαθες Scorpion αν πήγε χτες στο μαγαζί και του ετοιμάσαν κανένα happening, όπως πέρσι αν θυμάσαι;;;
-
Η εκπομπή της Γερμανού ανέβασε στο instagram για την επόμενη εβδομάδα μια λίστα με 10 τσιφτετέλια και μέσα είναι ο Νότης με το μια ματια σου μόνο φτάνει και ήδη στα σχόλια έχουν πει πολλοί Νότης στο no1
Με το "Καμμία" το κόβω να κάνει είσοδο...
Αλλά όχι πάλι το "Γύφτισσα μέρα" για δεύτερο...
Ας ελπίσουμε σε λίγο φρεσκάρισμα του πρώτου μέρους..
Στο δεύτερο "ξα του"
Αλλά όχι πάλι το "Γύφτισσα μέρα" για δεύτερο...
Ας ελπίσουμε σε λίγο φρεσκάρισμα του πρώτου μέρους..
Στο δεύτερο "ξα του"