Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Εντάξει έχουν πετάξει και λίγο μπλεδάκι μέσα χαχαχαχα έχεις δίκιο όμως η φωτογράφηση έχει άλλη αξία. Ίσως τον έχουν πιάσει και οι ανασφάλειες του όμως τον κοντό για το γεγονός πως γερνάει και ίσως να μην βγαίνει ωραίος στις φωτό μπροστά στα νιάτα. Όλα παίζουν.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Scorpion86
Μια χαρά στέκεται ο Νοτης και ιδιαίτερα στις φωτογραφίες που είναι για δελτία Τύπου. Ειδικά οι τελευταιεσ δυο φωτογραφίσεις που του έκανε η panik για τους δισκους ήταν πολύ ωραίες. Με τα συνολακια του περιποιημενος , κομψος. Εντάξει δεν περιποιείται πλέον το μουσακι και δεν βάφει το μαλλί αλλά μια χαρά κρατιέται. Τα λέω τα παραπάνω για τις αφισες όχι για τίποτα άλλο αλλά δεν κάνει και κανα ντουέτο πάνω στην σκηνή με αυτόν που συνεργάζεται, όποτε περνάνε τα σχήματα και δεν έχεις να θυμάσαι τίποτα από αυτά. Ούτε σύμπραξη στην πίστα ούτε στην αφίσα. Απλά βρεθήκαμε στον ίδιο χώρο και κάναμε τα δικά μας είναι η κατάσταση. Π.χ. Αν δεν υπήρχαν οι παρασκηνιακές φωτογραφίες με τις αγκαλιές με Καρρα δεν θα υπήρχε καμία «απόδειξη» , κανένα «ντοκουμέντο» ότι συνεργάστηκαν. Παρεμπιπτόντως, με τον Καρρα προβλέπω κι άλλη συνεργασία στο μέλλον.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Δεν μιλάω για τις φωτογραφίες που βγαίνει μόνος του όπου εκεί ποζάρει άψογα αλλά για τις φωτογραφίες με άλλους μαζί όπου εκεί μπορεί και να τον πιάνουν κάποιες ανασφάλειες, το ξέρω και από τον εαυτό μου. Αλλά είναι αυτό που λες πως στο τέλος της γιορτής δεν μένει τίποτα, καμία ανάμνηση. Όσο αφορά για μελλοντική συνεργασία με τον Καρρά είναι η καλύτερη απάντηση προς όλους τους ''καλοπροαίρετους'' που τον προδικάζουν για να βλέπουν πως όσοι έχουν συνεργαστεί με τον Νότη ξανασυνεργάζονται... Βλέπε Πέγκυ, Καίτη κτλ. όπου όλοι κάτι καλό έχουν να πουν για τον επαγγελματισμό του. Και πόσοι ακόμη που θα ήθελαν να συνεργαστούν μαζί του, ουρές περιμένουν. Ειδικά για τους νέους καλλιτέχνες είναι σχολείο ο Νότης. Σκέψου πόσοι ξεκίνησαν από τον Νότη και έκαναν δισκογραφία... Δήμας, Σάλτη, Δάνος, Δρακοπούλου που μέχρι τότε ήταν άφαντη και τώρα κάνει τα πρώτα δισκογραφικά της βήματα και η Μάρα Τζίμα χάρη στον Νότη όλοι αυτοί που είναι παράσημο να έχεις συνεργαστεί μαζί του.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Scorpion86
Πλέον δεν γίνονται ομαδικές φωτογραφίσεις για τα σχήματα. Για παράδειγμα πέρσι έβγαλαν μια αφίσα για το Fever με τον Νοτη δίπλα στην Πεγκυ. Δεν πήγαν για φωτογράφιση, έστειλε μια φωτό η Πανικ του Νοτη , έστειλε και μια η εταιρεία με την οποία συνεργάζεται η Πεγκυ και μέσω κάποιου γραφίστα μπήκαν δίπλα δίπλα οι πόζες και νόμιζες ότι ήταν φωτογράφιση που έκαναν. Τελευταίες φωτογραφίσεις που έκανε ήταν με Βανδή για Εναστρον και με Πεγκυ για Φωταεριο. Από τότε βλέπουμε “Notis +...”81argus έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 25, 2018 3:49 am Δεν μιλάω για τις φωτογραφίες που βγαίνει μόνος του όπου εκεί ποζάρει άψογα αλλά για τις φωτογραφίες με άλλους μαζί όπου εκεί μπορεί και να τον πιάνουν κάποιες ανασφάλειες, το ξέρω και από τον εαυτό μου. Αλλά είναι αυτό που λες πως στο τέλος της γιορτής δεν μένει τίποτα, καμία ανάμνηση. Όσο αφορά για μελλοντική συνεργασία με τον Καρρά είναι η καλύτερη απάντηση προς όλους τους ''καλοπροαίρετους'' που τον προδικάζουν για να βλέπουν πως όσοι έχουν συνεργαστεί με τον Νότη ξανασυνεργάζονται... Βλέπε Πέγκυ, Καίτη κτλ. όπου όλοι κάτι καλό έχουν να πουν για τον επαγγελματισμό του. Και πόσοι ακόμη που θα ήθελαν να συνεργαστούν μαζί του, ουρές περιμένουν. Ειδικά για τους νέους καλλιτέχνες είναι σχολείο ο Νότης. Σκέψου πόσοι ξεκίνησαν από τον Νότη και έκαναν δισκογραφία... Δήμας, Σάλτη, Δάνος, Δρακοπούλου που μέχρι τότε ήταν άφαντη και τώρα κάνει τα πρώτα δισκογραφικά της βήματα και η Μάρα Τζίμα χάρη στον Νότη όλοι αυτοί που είναι παράσημο να έχεις συνεργαστεί μαζί του.
Για του χρόνου ισχύει ακόμα αυτό με τον Ρέμο;Scorpion86 έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 25, 2018 3:53 amΠλέον δεν γίνονται ομαδικές φωτογραφίσεις για τα σχήματα. Για παράδειγμα πέρσι έβγαλαν μια αφίσα για το Fever με τον Νοτη δίπλα στην Πεγκυ. Δεν πήγαν για φωτογράφιση, έστειλε μια φωτό η Πανικ του Νοτη , έστειλε και μια η εταιρεία με την οποία συνεργάζεται η Πεγκυ και μέσω κάποιου γραφίστα μπήκαν δίπλα δίπλα οι πόζες και νόμιζες ότι ήταν φωτογράφιση που έκαναν. Τελευταίες φωτογραφίσεις που έκανε ήταν με Βανδή για Εναστρον και με Πεγκυ για Φωταεριο. Από τότε βλέπουμε “Notis +...”81argus έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 25, 2018 3:49 am Δεν μιλάω για τις φωτογραφίες που βγαίνει μόνος του όπου εκεί ποζάρει άψογα αλλά για τις φωτογραφίες με άλλους μαζί όπου εκεί μπορεί και να τον πιάνουν κάποιες ανασφάλειες, το ξέρω και από τον εαυτό μου. Αλλά είναι αυτό που λες πως στο τέλος της γιορτής δεν μένει τίποτα, καμία ανάμνηση. Όσο αφορά για μελλοντική συνεργασία με τον Καρρά είναι η καλύτερη απάντηση προς όλους τους ''καλοπροαίρετους'' που τον προδικάζουν για να βλέπουν πως όσοι έχουν συνεργαστεί με τον Νότη ξανασυνεργάζονται... Βλέπε Πέγκυ, Καίτη κτλ. όπου όλοι κάτι καλό έχουν να πουν για τον επαγγελματισμό του. Και πόσοι ακόμη που θα ήθελαν να συνεργαστούν μαζί του, ουρές περιμένουν. Ειδικά για τους νέους καλλιτέχνες είναι σχολείο ο Νότης. Σκέψου πόσοι ξεκίνησαν από τον Νότη και έκαναν δισκογραφία... Δήμας, Σάλτη, Δάνος, Δρακοπούλου που μέχρι τότε ήταν άφαντη και τώρα κάνει τα πρώτα δισκογραφικά της βήματα και η Μάρα Τζίμα χάρη στον Νότη όλοι αυτοί που είναι παράσημο να έχεις συνεργαστεί μαζί του.
- Scorpion86
Ετσι έχω μάθει.Tsachno21 έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 25, 2018 11:02 amΓια του χρόνου ισχύει ακόμα αυτό με τον Ρέμο;Scorpion86 έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 25, 2018 3:53 amΠλέον δεν γίνονται ομαδικές φωτογραφίσεις για τα σχήματα. Για παράδειγμα πέρσι έβγαλαν μια αφίσα για το Fever με τον Νοτη δίπλα στην Πεγκυ. Δεν πήγαν για φωτογράφιση, έστειλε μια φωτό η Πανικ του Νοτη , έστειλε και μια η εταιρεία με την οποία συνεργάζεται η Πεγκυ και μέσω κάποιου γραφίστα μπήκαν δίπλα δίπλα οι πόζες και νόμιζες ότι ήταν φωτογράφιση που έκαναν. Τελευταίες φωτογραφίσεις που έκανε ήταν με Βανδή για Εναστρον και με Πεγκυ για Φωταεριο. Από τότε βλέπουμε “Notis +...”81argus έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 25, 2018 3:49 am Δεν μιλάω για τις φωτογραφίες που βγαίνει μόνος του όπου εκεί ποζάρει άψογα αλλά για τις φωτογραφίες με άλλους μαζί όπου εκεί μπορεί και να τον πιάνουν κάποιες ανασφάλειες, το ξέρω και από τον εαυτό μου. Αλλά είναι αυτό που λες πως στο τέλος της γιορτής δεν μένει τίποτα, καμία ανάμνηση. Όσο αφορά για μελλοντική συνεργασία με τον Καρρά είναι η καλύτερη απάντηση προς όλους τους ''καλοπροαίρετους'' που τον προδικάζουν για να βλέπουν πως όσοι έχουν συνεργαστεί με τον Νότη ξανασυνεργάζονται... Βλέπε Πέγκυ, Καίτη κτλ. όπου όλοι κάτι καλό έχουν να πουν για τον επαγγελματισμό του. Και πόσοι ακόμη που θα ήθελαν να συνεργαστούν μαζί του, ουρές περιμένουν. Ειδικά για τους νέους καλλιτέχνες είναι σχολείο ο Νότης. Σκέψου πόσοι ξεκίνησαν από τον Νότη και έκαναν δισκογραφία... Δήμας, Σάλτη, Δάνος, Δρακοπούλου που μέχρι τότε ήταν άφαντη και τώρα κάνει τα πρώτα δισκογραφικά της βήματα και η Μάρα Τζίμα χάρη στον Νότη όλοι αυτοί που είναι παράσημο να έχεις συνεργαστεί μαζί του.
- Scorpion86
Life is a RollerCoaster...
Κι εγώ το πιστεύω αυτό που λες. Όχι ότι έχει ανασφάλειες, αλλά ότι δε θέλει να βγάλει κάτι που θα είναι φανερά επεξεργασμένο για να υπάρχει και μια ισορροπία με τους νεότερους. Πιστεύω ότι βαριέται επίσης τις φωτογραφήσεις. Έχω πολύ καιρό να δω ωραία φωτογραφία του, ούτε για τους δίσκους θεωρώ ότι βγήκε κάτι ιδιαίτερο, ούτε στο Φωταέριο με Ζήνα. Από την αφίσα με τη Βανδή έχει να βγάλει ωραία φωτογραφία και από το κλιπ του Εσύ η Θάλασσα. Είμαι σίγουρος βέβαια ότι δεν υπάρχει καμία φαντασία πια ώστε να βγει κάτι ωραίο ως αποτέλεσμα αφίσας κι έτσι καταφεύγουν στην εύκολη λύση.81argus έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 25, 2018 3:02 am Εντάξει έχουν πετάξει και λίγο μπλεδάκι μέσα χαχαχαχα έχεις δίκιο όμως η φωτογράφηση έχει άλλη αξία. Ίσως τον έχουν πιάσει και οι ανασφάλειες του όμως τον κοντό για το γεγονός πως γερνάει και ίσως να μην βγαίνει ωραίος στις φωτό μπροστά στα νιάτα. Όλα παίζουν.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
-
Αν όντως η πρεμιέρα γίνει 30-11 τότε πρέπει οπωσδήποτε αύριο να βγει το κλιπ.
Πολύ καλή τοποθέτηση στο facebook της νέας συνεργάτιδας του Νότη,Βιολέτας Νταγκάλου, για το άρθρο οχετός του vice.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- SFAKattack10
Για δώσε το link.
-
Μπράβο στην κοπέλα πολύ καλά τα είπε και μπράβο που έχει το θάρρος να πει την γνώμη της μέσα σε όλα τα θηρια
Εξαιρετικές και οι απαντήσεις της στα διάφορα σχόλια. Μπράβο της, πολύ θαρραλέα κίνηση. Έχει πλάκα πάντως που ενώ αυτή έχει γνωρίσει έναν άνθρωπο από κοντά και εκφράζει την άποψή της, επιμένουν κάποιοι ότι κάνει λάθος, παρόλο που οι ίδιοι δεν έχουν καμία ιδέα του τι εστί Νότης.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Μπαίνεις στα προφίλ των «καμμένων-καημένων» που αναμασούν δυο εκφράσεις που δεν μπορούν να στηρίξουν με επιχειρήματα και σε πιάνει αναγούλα από τα μυαλά που κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Βλέπεις τι ποστάρουν και λες «χίλιες φορές με τον “φασίστα” παρά με αυτούς» κι ας μην συμφωνείς σε όλα μαζί του. Η μεγαλύτερη «κατάκτηση» του καλλιτέχνη είναι οι δημόσιες τοποθετήσεις τα τελευταία χρόνια όσων συνεργάζονται μαζί του την περίοδο «στοχοποίησης» του όπως π.χ. ο Καρρας, η Πεγκυ, η Ελπίδα, η Ελευθέριου, του γνωστού PR δημοσιογράφου που κάποτε τον έκραζε κ.α. Άλλο το ότι επειδή δεν τους συμφέρει τις θάβουν τέτοιες τοποθετήσεις γιατί τους χαλάει το γλυκό.
Υ.Γ. Εγώ ξέρω ότι από όλο αυτό έγινε... φίρμα μια «δημοσιογράφος» που δεν την ήξερε ούτε ο μπακάλης της γειτονιάς της και το άρθρο της πρέπει να έκανε περισσότερα κλικ από οτιδήποτε άλλο έχει γράψει. Τον στόχο της τον πέτυχε.
Υ.Γ. Εγώ ξέρω ότι από όλο αυτό έγινε... φίρμα μια «δημοσιογράφος» που δεν την ήξερε ούτε ο μπακάλης της γειτονιάς της και το άρθρο της πρέπει να έκανε περισσότερα κλικ από οτιδήποτε άλλο έχει γράψει. Τον στόχο της τον πέτυχε.
Τι έγραφε περιληπτικά στο post; Γιατί δεν μου το εμφανίζει μάλλον το έσβησε.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
-
Έλεγε ότι τον Νότη τον θαύμαζε από μικρό παιδί και ήταν όνειρο της να συνεργαστεί μαζί του και πως από όσο τον έχει γνωρίσει μέχρι τώρα είναι ενας αληθινός δικαιος και ντόμπρος άνθρωπος και ξέρει τι σημαίνει φιλία.Και ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτο που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ .Επίσης στο τέλος έλεγε Νότη προχωρά επειδή είσαι στην κορυφή τόσα χρόνια θέλουν να σε ρίξουν αλλά δεν θα μπορεσουν
- SFAKattack10
Και αν τους ρωτησεις, σε ποιον ανθρωπο εχει κανει κακο ο Νοτης?Scorpion86 έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 25, 2018 11:21 pm Μπαίνεις στα προφίλ των «καμμένων-καημένων» που αναμασούν δυο εκφράσεις που δεν μπορούν να στηρίξουν με επιχειρήματα και σε πιάνει αναγούλα από τα μυαλά που κυκλοφορούν ανάμεσα μας.
Ή αυτος φταιει που ο κοσμος τρωει απο τα σκουπιδια?
'Η αυτος φταει που οι ανθρωποι φτανουν στην αυτοκτονια?
Θα πουν τα κλισε που εχουν μαθει να λενε, αλλα αλλο τα λογια και αλλο οι πραξεις.
Αποδεδειγμενα τα "ειναι φασιστας" κτλ δεν μπορουν να τα τεκμηριωσουν. Θεωρια και μονο.
- KeepNoting