H Panik ανέβασε την αφίσα γράφοντας 30/11.
Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: Νότης Σφακιανάκης
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Και οι Eu αλλά ελέγχεται η εγκυρότητα τους.Κάθε πέρυσι και καλυτέρα στην οργάνωση...με αυτήν την αβεβαιότητα της ημερομηνίας βλέπω στην πρεμιέρα να είναι μισογεμάτο το μαγαζί.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Καλησπέρα ρε παιδιά ανέβασε σήμερα η πανικ το καινούργιο τραγούδι του Ρέμου συμπαθητικό μου φάνηκε εμένα σαν πρώτη ακοή ομως οι δικοί του απο κατω 90% σχολίαζαν αρνητικά με τον δικό μας τι θα γίνει εχει κανεις κάποια πληροφορία για το ποτε θα ανεβάσει η πανικ το βίντεο κλιπ ;
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
- Scorpion86
Αυτοί παίζει να είναι και χειρότεροι από εμάς στο κράξιμο. Πάντως τα τελευταία τραγούδια που έχει βγάλει έχουν φάει κράξιμο και δεν παίζει την τελευταία διετία στο ραδιόφωνο όπως έπαιζε. Τα δε τραγούδια πολύ προχειροδουλειά και μέτρια ηχογραφημένα. Γενικά με εξαίρεση τους γνωστούς 3-4 που παίζουν παντού στους άλλους γίνονται μέτριες δουλειές στην παραγωγή.GiannisGr έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 26, 2018 5:30 pm Καλησπέρα ρε παιδιά ανέβασε σήμερα η πανικ το καινούργιο τραγούδι του Ρέμου συμπαθητικό μου φάνηκε εμένα σαν πρώτη ακοή ομως οι δικοί του απο κατω 90% σχολίαζαν αρνητικά με τον δικό μας τι θα γίνει εχει κανεις κάποια πληροφορία για το ποτε θα ανεβάσει η πανικ το βίντεο κλιπ ;
Υ.Γ. Το βίντεο κλιπ θελανε να το κυκλοφορήσουν λίγο πριν την πρεμιέρα όποτε αν ισχύει το παραπάνω πρέπει να το κυκλοφορήσουν μέσα στην εβδομάδα. Όχι τίποτα άλλο τσάμπα ψάχνανε ημερομηνίες καποιοι που να βγάζουν 7 και πέρασε και η 16η και η 25η Νοέμβρη και τίποτα. Επτά βγάζουν βέβαια και το 27/11 και το 28/11.
Στο μαγαζί πάντως που πήρα το απόγευμα δεν το σηκώνει κάνεις...
Μιλησε ενας φιλος μου με ατομο που δουλευει στο θεατρο τις κυριακες και λεει δεν ειναι τιποτα σιγουρο για πρεμιερα κανεις δεν μπορει να πει με βεβαιοτητα ποτε θα γινει υπαρχει μεγαλο θεμα στην οργανωση λογω της μετατροπης του μαγαζιου σε θεατρο τις κυριακες υπαρχουν ατομα που δουλευουν στο θεατρο και δεν εχουν ενημερωθει ακομα αν θα δουλευουν σαν σερβιτοροι στο μουσικο σχημα.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- Dimitris96
Δεν περίμενα τίποτα διαφορετικό!nikosp έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 26, 2018 8:49 pm Μιλησε ενας φιλος μου με ατομο που δουλευει στο θεατρο τις κυριακες και λεει δεν ειναι τιποτα σιγουρο για πρεμιερα κανεις δεν μπορει να πει με βεβαιοτητα ποτε θα γινει υπαρχει μεγαλο θεμα στην οργανωση λογω της μετατροπης του μαγαζιου σε θεατρο τις κυριακες υπαρχουν ατομα που δουλευουν στο θεατρο και δεν εχουν ενημερωθει ακομα αν θα δουλευουν σαν σερβιτοροι στο μουσικο σχημα.
Όπως σας είχα ενημερώσει πάμε για πρεμιέρα λιγο πριν τα χριστουγεννα

Notis Sfakianakis
Στο ραδιόφωνο έχει βγει κανένα σποτάκι για το σχήμα;;
- S_Mesogeios
- Scorpion86
Απίστευτα πράγματα. Και οι καλλιτέχνες στα προφίλ τους γιατί γράφουν 30/11? Τι να πεις...
- Dimitris96
Εδω

Πάμε δυναμικά ! Τέτοιο ρεζίλι σπάνια εχω να δω! Εγω μονο ξέρω πανω απο 10 ατομα + παρεα που ήθελαν να πάνε πρεμιέρα 23 η 30 και τωρα έχουν ξενερώσει !
Διώχνουν κόσμο αντί να φέρουν !!!!!
Notis Sfakianakis
Εντάξει έκλεισε λογικά.Υπάρχει σύμπνοια ανακοινώσεων απο το σύνολο των εκπροσώπων του κοντού!Dimitris96 έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 26, 2018 10:48 pmΕδωεκει
![]()
Πάμε δυναμικά ! Τέτοιο ρεζίλι σπάνια εχω να δω! Εγω μονο ξέρω πανω απο 10 ατομα + παρεα που ήθελαν να πάνε πρεμιέρα 23 η 30 και τωρα έχουν ξενερώσει !
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- Dimitris96
ναι καλα θυμαμαι τον ανιψιό του Νότη να εχει κανει ανακοίνωση για 30.11 και τωρα ανέβασε για 7,12ilias16 έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 26, 2018 10:54 pmΕντάξει έκλεισε λογικά.Υπάρχει σύμπνοια ανακοινώσεων απο το σύνολο των εκπροσώπων του κοντού!Dimitris96 έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 26, 2018 10:48 pmΕδωεκει
![]()

Notis Sfakianakis
- Scorpion86
Για να είμαστε δίκαιοι, το φαν κλαμπ και ο Γιώργος Κασσαμπαλης δεν είχαν ανεβάσει ημερομηνία έως τώρα. Δεν υπολογίζω το Δελτίο Τύπου για 23/11 που από την στιγμή που το βγάζει το μαγαζί δεν μπορείς να το παραλείψεις. Αντίθετα, το notis.gr (που πλέον δεν έχει κάποια συνεργασία επίσημα με τον καλλιτέχνη) είχε ανεβάσει για 9/11 και πρόσφατα για 30/11, επίσης τα φαν κλαμπ της Πάολα και η ίδια (αν το χειρίζεται η ίδια το instagram) είχε αναρτήσεις για 30/11. Οπότε αυτήν την φορά οι δικοί μας δεν βιάστηκαν. Παρότι ναι μπορεί να υπήρχε μία συμφωνία στο προφορικό για 30/11, δεν ήταν κάτι οριστικό. Το είχα γράψει άλλωστε στις 21 Νοεμβρίου, περίοδο όπου ολοι πόσταραν στο fb για 30/11 ότι ακόμα δεν έχει παρθεί απόφαση για πρεμιέρα. Αυτό που ελπίζω το 7/12 να είναι η τελική ημερομηνία και να μην αλλάξουν ξανά υπό την πίεση μίας θεατρικής παράστασης που "σκίζει" μέχρι τώρα. Ααα και να βγάλουν άμεσα το κλιπ. Κούρασε το πράγμα εκεί...Κλιπ γυρισμένο τέλη Σεπτέμβρη με μέσα Οκτωβρίου και να μην έχει βγει.
Συγγνώμη δηλαδή, δεν ήξεραν ότι υπάρχει μια θεατρική παράσταση; Ή πίστευαν ότι θα πατώσει; Πιο πολύ για συμφωνίες εκ των έσω μεταξύ επιχειρηματιών μου κάνει εμένα, να δουλέψουν ορισμένα σχήματα που ξεκίνησαν πρόσφατα και εν συνεχεία να βγει το σχήμα στην καλύτερη χρονικά περίοδο μαζί με τις γιορτές να μοιραστεί η πίτα.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- SFAKattack10
Ειχε λιγο μπλε και τελικα τις αφισες που ειδα σημερα στο fb ειναι ολο ασπρο/ μαυρο.81argus έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 25, 2018 3:02 am Εντάξει έχουν πετάξει και λίγο μπλεδάκι μέσα χαχαχαχα έχεις δίκιο όμως η φωτογράφηση έχει άλλη αξία. Ίσως τον έχουν πιάσει και οι ανασφάλειες του όμως τον κοντό για το γεγονός πως γερνάει και ίσως να μην βγαίνει ωραίος στις φωτό μπροστά στα νιάτα. Όλα παίζουν.

Βασικα αν ειναι θεμα ανασφαλειας τοτε γιατι δεν εβγαλε αφισα με τον Καρρα που ειναι πιο μικρος απο αυτον?

-
Έπρεπε πάντως από την προηγούμενη εβδομάδα που δεν θα γινόταν η πρεμιέρα 23 του μήνα να βγάλουν ανακοίνωση ότι μεταφέρεται σύντομα πρώτα από όλα το μαγαζί, ύστερα ο Χοντρός και ίσως τελευταία τα fan clubs.
Υ.Γ. Το 9/11 πότε είχε παίξει ως σενάριο Scorpion;
Υ.Γ. Το 9/11 πότε είχε παίξει ως σενάριο Scorpion;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- Scorpion86
Τον Οκτώβριο η πρώτη ημερομηνία που είχε διαρρεύσει για πρεμιέρα ήταν αυτή. Μετά λόγω και της παράτασης που πήρε η Πάολα στην Πύλη πήγαμε στο 23/11 και πάει λέγοντας. Πολύ γκρίνια από κόσμο στο ινσταγκραμ της Πάολα για τις ημερομηνίες που οπως γράφουν κάποιοι, "αλλάζουν κάθε εβδομάδα".
Και κάτι άσχετο από ομογένεια αν δεν κάνω λάθος...ΠΑΝΤΟΥ ΝΟΤΗΣ.
- Scorpion86
Τώρα εάν έκαναν συνεργασία ίσως δεν θα ήθελε επειδή θα υπήρχε ανταγωνισμός για το ποιος έχει πιο περιποιημένο μουσάκι.SFAKattack10 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 27, 2018 1:41 am Ειχε λιγο μπλε και τελικα τις αφισες που ειδα σημερα στο fb ειναι ολο ασπρο/ μαυρο.![]()
Βασικα αν ειναι θεμα ανασφαλειας τοτε γιατι δεν εβγαλε αφισα με τον Καρρα που ειναι πιο μικρος απο αυτον?![]()

Αυτά με τις ανασφάλειες δεν τα πολυπιστεύω. Εκανε σχήμα με Αγγελική Ηλιάδη έβαζε την στάμπα (τη γνωστή που είχε για όπου εμφανιζόταν) του και την φωτό της και μετά απλά άλλαζε τη φωτό της παρτενέρ (Φανή ήταν μετά). Πιο πολύ στο "βαριέμαι να κάνω κάτι" είναι παρά ότι έχει ανασφάλεια. Με την Πέγκυ στο Φωταέριο ούτε τότε θα έκανε αφίσα. Η πλευρά της Πέγκυς τον πίεσε ώστε να γίνει κανονικά φωτογράφιση. Εκείνος πάλι ήθελε τα γνωστά ασπρόμαυρα σκίτσα. Από το Notis+Καιτη πήγαμε στο Notis+Παολα.