Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Scorpion86 έγραψε: Σάβ Δεκ 01, 2018 12:32 am Για να δούμε τελικά, θα είναι στον Sfera για την Εβδομάδα Μουσικής η πρώτη φετινή συνέντευξη ή τηλεοπτικά στο...ξανθό πρόσωπο. :think:
Ελπιζω η πρωτη συνεντευξη να ειναι μετα την εναρξη.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Είδα σε ένα instastory το Νότη να παίζει ντραμς και να χορεύει το μπαλέτο, μακάρι να μην ήταν στα πλαίσια της πρόβας που καμία φορά κάνει κάτι τέτοια happenings δεν είναι πρώτη φορά. Μακάρι να παίζει όντως και στο προγραμμα. Κακούργα ξενιτιά. (Αν και έρχομαι Πέμπτη για την πρεμιέρα και θα πάω με τον κ. Βλάχο στην τζενεράλε αλλά μέχρι τότε ποιος ζει ποιος πεθαίνει :lol: )
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

johnytzitzi έγραψε: Σάβ Δεκ 01, 2018 7:53 pm Είδα σε ένα instastory το Νότη να παίζει ντραμς και να χορεύει το μπαλέτο, μακάρι να μην ήταν στα πλαίσια της πρόβας που καμία φορά κάνει κάτι τέτοια happenings δεν είναι πρώτη φορά. Μακάρι να παίζει όντως και στο προγραμμα. Κακούργα ξενιτιά. (Αν και έρχομαι Πέμπτη για την πρεμιέρα και θα πάω με τον κ. Βλάχο στην τζενεράλε αλλά μέχρι τότε ποιος ζει ποιος πεθαίνει :lol: )
Τίποτα δεν σου ξεφεύγει... :lol: Το ανέβασε ο Παναγιώτης Κοτσιάνος. Γενικά ανέβηκαν κάποια βιντεάκια από τις πρόβες, όπως ένα στο οποίο δοκιμάζουν τα μηχανήματα που βγάζουν τον καπνό πάνω στην πίστα και κάποια ακόμα που συνομιλεί με την Γεωργία Ράππου. Μυρίζομαι σε κάποιο σημείο της βραδιάς εμφάνιση Νότη με τη συνοδεία του βιολιού της Γεωργίας.

Εικόνα
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Στο παμε πακετο αυτη τη στιγμη ο Κυριος Στέλιος Μαργωμενος (στιχουργος) τα πιο μεγαλα σ'αγαπω. αναφερθηκε στον Νοτη και την ιστορια που γραφτηκε το τραγουδι.
ΥΓ. Επαιξε και η τραγουδαρα μας!!!
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

Μάλιστα ανέφερε οτι δεν του αρέσουν
Τα κυκλώματα και πως ειναι λύκος μοναχός λέγοντας πως εχει γράψει και κάποιο τραγούδι με αυτο το νόημα το οποίο δεν το εχει δώσει ακόμη σε κάποιον αλλα θα το κάνει σύντομα λετε να προορίζεται για τον Νότη ;
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Καποια στιγμη τον ρωτησε η βικη ποια ειναι η μεγαλυτερη επιτυχια που εχει κανει καποιο τραγουδι του και ανεφερε το δωσε ενα τελος του νοτη και μολις το ειπε υπηρξε ενα επιφωνημα θαυμασμου απο το κοινο του πλατο και επειτα ειπε τα πιο μεγαλα σ'αγαπω. Βασικα ηταν μια ωραια στιγμη στην τηλεοραση. Πιστευω οτι θα ανεβει συντομα να το δειτε οσοι δεν προλαβατε αν και εχει ανεβει ολοκληρη η εκπομπη στο καναλι του αλφα.
οσοι δεν βαριεστε η στιγμη του στελιου ξεκιναει απο τη 1:00 ωρα και μετα...
https://www.alphatv.gr/show/pame-paketo ... &year=2018
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Και κάτι από Τουρκία...Ω ναι!

sotirakos έγραψε: Σάβ Δεκ 01, 2018 9:42 pm Στο παμε πακετο αυτη τη στιγμη ο Κυριος Στέλιος Μαργωμενος (στιχουργος) τα πιο μεγαλα σ'αγαπω. αναφερθηκε στον Νοτη και την ιστορια που γραφτηκε το τραγουδι.
ΥΓ. Επαιξε και η τραγουδαρα μας!!!
Εκπληκτικό, μόλις το είδα, αν και δεν βλέπω την συγκεκριμένη εκπομπή. Συγκινητικό-συγκλονιστικό όλο το σκηνικό για το πως έγραψε το τραγούδι μέσα στο πρόβλημα του, όταν δεν μπορούσε να μιλήσει και να κουνηθεί τόσους μήνες. Γενικά, αυτά που έχει περάσει ο άνθρωπος είναι για...ταινία.
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Πραγματικά ήταν πολύ συγκινητικό.Ο άνθρωπος αυτός έχει περάσει τόσα πολλά στην ζωή του και όμως στέκεται ακόμα όρθιος.Μπραβο του.Και έχουμε και την τύχη να ακούμε στίχους του μέσα από την φωνή του Νότη μας
GiannisGr

Ακούγοντας πριν απο λιγο για πρώτη φορά στο ραδιόφωνο το καμια στον μελωδία συγκεκριμένα μου φάνηκε αρκετά βελτιωμένος ο ήχος του τραγουδιού σε σχέση με το YouTube
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Κάτι άσχετο. Δεν ξέρω ποιος είδε την Δευτέρα την συνέντευξη του Οικονομόπουλου στον Αρναούτογλου. Αν κανείς δει μόνο τις τοποθετήσεις χωρίς να ξέρει ποιος είναι ο συνεντευξιαζόμενος, σίγουρα θα νομίσει ότι την συνέντευξη την έδωσε ο Νότης. 9 στις 10 τοποθετήσεις είναι λες και είναι ο ίδιος άνθρωπος. Από το ότι δεν του αρέσει να πηγαίνει σε μαγαζιά άλλων τραγουδιστών και νιώθει αμήχανα όταν του δίνουν το μικρόφωνο μέχρι τον ρόλο της γυναίκας στο σπίτι και στο μεγάλωμα των παιδιών. Οι απόψεις είναι τόσο παρόμοιες που ορισμένοι το έγραφαν και στα σχόλια στο youtube, ότι δηλαδή τον μιμείται. Κλασικά στο Ελλαδιστάν των σόσιαλ μίντια που "και η κουτσή Μαρία έχει άποψη" τον έκραζαν για τις τοποθετήσεις του την επόμενη μέρα.

Υ.Γ. Δεν ξέρω τι θα γραφόταν αν ο Νότης εμφάνιζε μία κοπέλα πάνω στην πίστα για να κάνει στριπτίζ φορώντας τα ρούχα της αστυνομίας. Ξέχασα όταν τα κάνει ο Νότης είναι κινήσεις "φασίστα", όταν τα κάνει εκπρόσωπος της αριστερής θολοκουλτούρας απλά είναι Πέμπτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Κυρ Δεκ 02, 2018 2:29 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Scorpion86 έγραψε: Κυρ Δεκ 02, 2018 2:25 am Κάτι άσχετο. Δεν ξέρω ποιος είδε την Δευτέρα την συνέντευξη του Οικονομόπουλου στον Αρναούτογλου. Αν κανείς δει μόνο τις τοποθετήσεις χωρίς να ξέρει ποιος είναι ο συνεντευξιαζόμενος, σίγουρα θα νομίσει ότι την συνέντευξη την έδωσε ο Νότης. 9 στις 10 τοποθετήσεις είναι λες και είναι ο ίδιος άνθρωπος. Από το ότι δεν του αρέσει να πηγαίνει σε μαγαζιά άλλων τραγουδιστών και νιώθει αμήχανα όταν του δίνουν το μικρόφωνο μέχρι τον ρόλο της γυναίκας στο σπίτι και στο μεγάλωμα των παιδιών. Οι απόψεις είναι τόσο παρόμοιες που ορισμένοι το έγραφαν και στα σχόλια στο youtube, ότι δηλαδή τον μιμείται.
Επαυξάνω σε ότι λες σκορπιέ επειδή την είδα.Ξέχασα να το αναφέρω...θαρρείς πως όντως τον μιμείται αλλα νομίζω είναι παρόμοιας ιδιοσυγκρασίας.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

ilias16 έγραψε: Κυρ Δεκ 02, 2018 2:29 am
Scorpion86 έγραψε: Κυρ Δεκ 02, 2018 2:25 am Κάτι άσχετο. Δεν ξέρω ποιος είδε την Δευτέρα την συνέντευξη του Οικονομόπουλου στον Αρναούτογλου. Αν κανείς δει μόνο τις τοποθετήσεις χωρίς να ξέρει ποιος είναι ο συνεντευξιαζόμενος, σίγουρα θα νομίσει ότι την συνέντευξη την έδωσε ο Νότης. 9 στις 10 τοποθετήσεις είναι λες και είναι ο ίδιος άνθρωπος. Από το ότι δεν του αρέσει να πηγαίνει σε μαγαζιά άλλων τραγουδιστών και νιώθει αμήχανα όταν του δίνουν το μικρόφωνο μέχρι τον ρόλο της γυναίκας στο σπίτι και στο μεγάλωμα των παιδιών. Οι απόψεις είναι τόσο παρόμοιες που ορισμένοι το έγραφαν και στα σχόλια στο youtube, ότι δηλαδή τον μιμείται.
Επαυξάνω σε ότι λες σκορπιέ επειδή την είδα.Ξέχασα να το αναφέρω...θαρρείς πως όντως τον μιμείται αλλα νομίζω είναι παρόμοιας ιδιοσυγκρασίας.
Αυτό. Και μην ξεχνάς ότι τότε με τον μαζικό πόλεμο που δεχόταν από Media και "συναδέλφους" του, ο Οικονομόπουλος, η Ηλιάδη, ο Αντύπας, ο Μενιδιάτης και η Σαμπρίνα ήταν οι μόνοι που πήραν το μέρος του. Και από τους μη τραγουδιστές ήταν ο Κούγιας που με ψύχραιμη τοποθέτηση και επιχειρηματολογώντας, εξέθεσε την Δέσποινα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Κυρ Δεκ 02, 2018 2:34 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Φρέσκο...

Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Και ο Διονύσης Παπασχοινάς ανέβασε μία φωτογραφία με τον Νότη. Εχουν ανεβάσει και κάτι stories στο instagram των Σχοινά, Τζίμα. Είχε φουλ πρόβες σήμερα. Λογικά αύριο δεν έχουν που είναι και η παράσταση.
GiannisGr

ilias16 έγραψε: Κυρ Δεκ 02, 2018 2:29 am

Εγω παλι θα πω οτι τον μιμείται Οχι απαραίτητα κακοπροαίρετα αλλα τον μιμείται και στις συνεντεύξεις και παρά πολλά τραγούδια του Νότη λέει πράγμα που σιγουρα δεν ειναι κακό αλλα σε συνδιασμο με την γενική του εικόνα μου φαίνονται ύποπτα αποκορύφωμα και τα "ποδοσφαιρικά" κόλπα που κάνει με τα Γαρυφαλλα στην πίστα
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

SFAKattack10 έγραψε: Κυρ Δεκ 02, 2018 3:01 am
Καλή δουλειά αν και καλό θα ήταν να συμπεριλάβεις και την στιγμή που ανοίγει το πακέτο η γυναίκα του και ακούγονται τα πιο μεγάλα σαγαπω
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Ωχ αυτο δεν το ειχα δει. Αλλα θα μου μπλοκαρουν το βιντεο για το τραγουδι.
Scorpion86 έγραψε: Κυρ Δεκ 02, 2018 2:25 am Κάτι άσχετο. Δεν ξέρω ποιος είδε την Δευτέρα την συνέντευξη του Οικονομόπουλου στον Αρναούτογλου. Αν κανείς δει μόνο τις τοποθετήσεις χωρίς να ξέρει ποιος είναι ο συνεντευξιαζόμενος, σίγουρα θα νομίσει ότι την συνέντευξη την έδωσε ο Νότης.
Eδω κανει τακουνακια με τα λουλουδια, εκει θα σταματουσε? :lol:
Scorpion86 έγραψε: Κυρ Δεκ 02, 2018 2:31 am ο Αντύπας,
Γιατι τι ειχε πει? Εγω θυμαμαι ενα "ο θεος θα τον κρινει" που ειχε πει
Scorpion86 έγραψε: Κυρ Δεκ 02, 2018 2:25 am Ξέχασα όταν τα κάνει ο Νότης είναι κινήσεις "φασίστα", όταν τα κάνει εκπρόσωπος της αριστερής θολοκουλτούρας απλά είναι Πέμπτη.
Που εγιναν αυτα?
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Notis7Arxontas έγραψε: Κυρ Δεκ 02, 2018 3:08 am Καλή δουλειά αν και καλό θα ήταν να συμπεριλάβεις και την στιγμή που ανοίγει το πακέτο η γυναίκα του και ακούγονται τα πιο μεγάλα σαγαπω

Χωρις το τραγουδι γιατι το μπλοκαρει.
GiannisGr

SFAKattack10 έγραψε: Κυρ Δεκ 02, 2018 4:22 am
Notis7Arxontas έγραψε: Κυρ Δεκ 02, 2018 3:08 am Καλή δουλειά αν και καλό θα ήταν να συμπεριλάβεις και την στιγμή που ανοίγει το πακέτο η γυναίκα του και ακούγονται τα πιο μεγάλα σαγαπω

Χωρις το τραγουδι γιατι το μπλοκαρει.
Παντως το τραγούδι απο εχθές το βράδυ μετα την εκπομπή μέχρι σήμερα το πρωί εχει 15.000 χτυπήματα παραπάνω
Απάντηση