Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

81argus έγραψε: Παρ Δεκ 07, 2018 7:14 pm Το τελευταίο πράγμα που περίμενα να γίνει ήταν αυτό που έγινε. Δεν γίνεται να υπάρξει μια ήρεμη χρονιά χωρίς να ασχοληθούν με τον Νότη. Το χειρότερο βέβαια που άκουσα και με έβγαλε έξω από τα ρούχα μου ήταν ένα σχόλιο που έλεγε πως ο Σφακιανάκης δίνει διαρκώς δικαιώματα να ασχολούνται όλη την ώρα με την πάρτη του. Συγνώμη αλλά οι άλλοι ασχολούνται διαρκώς μαζί του και όχι εκείνος με τους άλλους. Βρίσκεται διαρκώς μπλεγμένος σε θέματα που δημιουργούν άλλοι για το πρόσωπο του. Τι ακριβώς εννοεί ο Γιώργος Παπαδόπουλος όταν λέει πως είναι αλήθεια όλα αυτά που ακούγονται για τον Νότη; Αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη φορά που κάποιος αμφισβητεί τον επαγγελματισμό του. Στα 28 χρόνια δεν βρέθηκε ποτέ κανείς ούτε ένας να τον κατηγορήσει για τον επαγγελματισμό του. Τουλάχιστον σε αυτό τον παραδέχονται όλοι. Εδώ έχει τσακωθεί με επιχειρηματία όταν αντιλήφθηκε πως είχε μειώσει τον μισθό από το προσωπικό του μαγαζιού. Αυτό και μόνο λέει πάρα πολλά για τον Άνθρωπο Νότη που κάνει τα πάντα όταν βλέπει κάποιον να αδικείτε και θα άφηνε τώρα τον Γιώργο Παπαδόπουλο άνεργο; Δεν μας τα λέει καλά ο Γιώργος. Συμφωνώ απόλυτα με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο ο οποίος ήταν to the point όταν είπε πως ο Παπαδόπουλος έκανε 2 μεγάλα φάουλ. Αμφισβητεί τον επαγγελματισμό του Νότη που δεν το έχει κάνει ποτέ κανείς μέχρι σήμερα και συγκρίνει την αποχώρηση του με εκείνη της Βανδή. Δυστυχώς αλλά όσο δεν κάνει κάτι και ο Νότης για όλα αυτά που γίνονται κάθε τρεις και λίγο δεν θα σταματήσουν ποτέ να τον χτυπάνε. Έχουν βρει και τα κάνουν. Σου λέει αυτός δεν αντιδράει ότι και να του κάνουμε. Τον αντιμετωπίζουν ξεκάθαρα σαν παιχνίδι και την βρίσκουν μαζί του. Έτσι ακριβώς γίνεται το bullying ανάμεσα στους μαθητές στα σχολεία. Βρίσκουν κάποιον που δεν αντιδράει και τον παίζουν χυδαία για να την βρίσκουν με την πάρτη του.
Πολύ σωστός φίλε! Να σημειώσω μόνο ότι κανείς δεν άφησε άνεργο τον Παπαδόπουλο, μόνος του αποχώρησε. Αν είχε τόση ανάγκη τα χρήματα, θα δούλευε όπως όλος ο κόσμος.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

jdarmody έγραψε: Παρ Δεκ 07, 2018 9:58 pm
81argus έγραψε: Παρ Δεκ 07, 2018 7:14 pm Το τελευταίο πράγμα που περίμενα να γίνει ήταν αυτό που έγινε. Δεν γίνεται να υπάρξει μια ήρεμη χρονιά χωρίς να ασχοληθούν με τον Νότη. Το χειρότερο βέβαια που άκουσα και με έβγαλε έξω από τα ρούχα μου ήταν ένα σχόλιο που έλεγε πως ο Σφακιανάκης δίνει διαρκώς δικαιώματα να ασχολούνται όλη την ώρα με την πάρτη του. Συγνώμη αλλά οι άλλοι ασχολούνται διαρκώς μαζί του και όχι εκείνος με τους άλλους. Βρίσκεται διαρκώς μπλεγμένος σε θέματα που δημιουργούν άλλοι για το πρόσωπο του. Τι ακριβώς εννοεί ο Γιώργος Παπαδόπουλος όταν λέει πως είναι αλήθεια όλα αυτά που ακούγονται για τον Νότη; Αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη φορά που κάποιος αμφισβητεί τον επαγγελματισμό του. Στα 28 χρόνια δεν βρέθηκε ποτέ κανείς ούτε ένας να τον κατηγορήσει για τον επαγγελματισμό του. Τουλάχιστον σε αυτό τον παραδέχονται όλοι. Εδώ έχει τσακωθεί με επιχειρηματία όταν αντιλήφθηκε πως είχε μειώσει τον μισθό από το προσωπικό του μαγαζιού. Αυτό και μόνο λέει πάρα πολλά για τον Άνθρωπο Νότη που κάνει τα πάντα όταν βλέπει κάποιον να αδικείτε και θα άφηνε τώρα τον Γιώργο Παπαδόπουλο άνεργο; Δεν μας τα λέει καλά ο Γιώργος. Συμφωνώ απόλυτα με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο ο οποίος ήταν to the point όταν είπε πως ο Παπαδόπουλος έκανε 2 μεγάλα φάουλ. Αμφισβητεί τον επαγγελματισμό του Νότη που δεν το έχει κάνει ποτέ κανείς μέχρι σήμερα και συγκρίνει την αποχώρηση του με εκείνη της Βανδή. Δυστυχώς αλλά όσο δεν κάνει κάτι και ο Νότης για όλα αυτά που γίνονται κάθε τρεις και λίγο δεν θα σταματήσουν ποτέ να τον χτυπάνε. Έχουν βρει και τα κάνουν. Σου λέει αυτός δεν αντιδράει ότι και να του κάνουμε. Τον αντιμετωπίζουν ξεκάθαρα σαν παιχνίδι και την βρίσκουν μαζί του. Έτσι ακριβώς γίνεται το bullying ανάμεσα στους μαθητές στα σχολεία. Βρίσκουν κάποιον που δεν αντιδράει και τον παίζουν χυδαία για να την βρίσκουν με την πάρτη του.
Πολύ σωστός φίλε! Να σημειώσω μόνο ότι κανείς δεν άφησε άνεργο τον Παπαδόπουλο, μόνος του αποχώρησε. Αν είχε τόση ανάγκη τα χρήματα, θα δούλευε όπως όλος ο κόσμος.
Φυσικά και δεν τον άφησε κανένας άνεργο. Δική του ήταν η επιλογή να αποχωρήσει. Μήπως ήθελε να του παραχωρήσει και την θέση του ο Νότης και να κλείνει εκείνος το πρόγραμμα; Πολλοί καλλιτέχνες δεν έχουν αντιληφθεί τι εστί Νότης. Για πολλούς καλλιτέχνες το να συνεργαστούν με τον Νότη πιστεύουν πως είναι ακριβώς το ίδιο με το να συνεργαστούν με τον Καρρά, τον Γονίδη, τον Αντύπα, τον Πανταζή, την Δημητρίου κτλ. δηλαδή τον αντιμετωπίζουν ως έναν ακόμα καλλιτέχνη που διέπρεψε μια περασμένη δεκαετία και τώρα παραχωρεί την θέση του στην νέα γενιά όπως κάνουν οι παραπάνω καλλιτέχνες που ανέφερα. Δεν έχουν αντιληφθεί πως ακόμα διαπρέπει και θα διαπρέπει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 81argus την Παρ Δεκ 07, 2018 10:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Επίσης δεν αντιλαμβάνονται και ότι ο Νότης έχει ένα αυστηρά δομημένο πρόγραμμα όλα τα χρόνια που εμφανίζεται. Δεν είναι Καρράς για παράδειγμα που μπορεί να βγει να πει τρία τραγούδια τη μια φορά, την άλλη πέντε, την άλλη δύο και μετά να αράξει στα πρώτα τραπέζια να πίνει ουίσκια. Μην έχοντας και τόσο μεγάλη δισκογραφία, αμφιβάλλω αν μπορούν να αντιληφθούν ότι ο άλλος για να παρουσιάσει ένα σοβαρό δείγμα της τεράστιας δισκογραφίας του στο κοινό που ως επί το πλείστον γι' αυτόν έρχεται στο μαγαζί, πρέπει να έχει τον χρόνο και τον χώρο που του αναλογεί. Γενικά πέρα από τους κολλητούς του (βλ. Θεοδωρίδου) νομίζω ότι έπεσε στα μάτια πολλών.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Για μένα προφανώς ο Νότης δεν ήθελε να τραβάει το σχήμα ως τις 6. 30 το πρωί όπως κάνουν αλλά σχήματα και γι αυτό δεν χώραγε και δεύτερο πρόγραμμα του παπαδοπουλου. Τώρα αν ο άλλος έφερε έτοιμα τα προγράμματα από Θεσσαλονίκη και ήθελε να κάνει τα ίδια χωρίς να εμφανιστεί σε πρόβα κακό του κεφαλιού του. Δώστε ενημέρωση οποίος πάει και σε μας που θα απουσιάζουμε και όσοι βρουν τπτ σε ινστα ας το ποσταρουν
81argus

Ακριβώς jdarmody. Όταν αυτός ο άνθρωπος βγαίνει για χρόνια και λέει έχω την δικιά μου παντιέρα πρέπει να γνωρίζεις τα βασικά όταν ξεκινάς μια συνεργασία μαζί του. Δεν μπορεί να έρθει ο άλλος και να τα αλλάξει όλα. Είναι σαν να τον προσβάλεις. Βασικά δεν είναι σαν, απλά τον προσβάλεις ξεκάθαρα και αν μη τι άλλο δεν τον σέβεσαι.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

ilias16 έγραψε: Παρ Δεκ 07, 2018 9:57 pm Nivo κάνει πρόβες στο μαγαζί απ' ότι είδα...
Αντε μπας και ζητησει παλι το Σηκω και φυγει, οπως ειχε κανει στο Εναστρον. :biggrin:
81argus έγραψε: Παρ Δεκ 07, 2018 9:15 pm Ο Νίκος Βουρλιώτης παίζει τον ρόλο του μπαλαντέρ; Είναι παντός καιρού :lol:
Ο Παπαδοπουλος φταιει. Του θυμισε την εποχη με την Βανδη και φωναξε παλι τον Βουρλιωτη. :lol:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Πολύ καλή επιλογή οι Goin' Through αν τελικά είναι στο σχήμα όπως φαίνεται. Εχουν συνεργαστεί και με Νότη και με Πάολα και ταιριάζουν τα χνώτα τους. Και ο Νivo είναι ένας από αυτούς που υπερασπίστηκαν το δικαίωμα στον Νότη να έχει άποψη ακόμα και εάν διαφωνεί με αυτήν. Και το έκαναν σε μία περίοδο όπου έβγαινε ο κάθε πικραμένος, από τον τύπο που έκανε διαφημίσεις με τον Πίου μέχρι την Ελεονόρα Ζουγανέλη και τον κράζανε και λέγανε ότι δεν θα συνεργαζόντουσαν μαζί του, λες και θα ζητούσε από αυτούς συνεργασία.
Kings, Goin' Through και το τρίτο όνομα δεν έπαιξε ποτέ ο Μαρτάκης. Αλλο παιδί ήταν υποψήφιο, που λόγω φόρτου εργασίας και γεμάτου προγράμματος σε μαγαζιά ανά την Ελλάδα δεν μπόρεσε.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
81argus

SFAKattack10 έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 1:02 am
81argus έγραψε: Παρ Δεκ 07, 2018 9:15 pm Ο Νίκος Βουρλιώτης παίζει τον ρόλο του μπαλαντέρ; Είναι παντός καιρού :lol:
Ο Παπαδοπουλος φταιει. Του θυμισε την εποχη με την Βανδη και φωναξε παλι τον Βουρλιωτη. :lol:
Έχω ικανό και τον Μπογδάνο να ξαναγυρίζει στην TV και να τον καλεί σε έκτακτη εκπομπή :lol:
81argus

Οι eu έκαναν live μετάδοση με τον NiVo επί σκηνής. Προσωπικά δεν τον συμπάθησα ποτέ τον NiVo ασχέτως αν έχει πάρει το μέρος του Νότη πολλές φορές αλλά δεν μου λέει κάτι σαν καλλιτέχνης. Θα μπορούσαν να βρουν κάτι καλύτερο. Το καλό είναι πως έχει ξανασυνεργαστεί και με τους 2 και τα αισθήματα είναι αμοιβαία.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

81argus έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 1:26 am Οι eu έκαναν live μετάδοση με τον NiVo επί σκηνής. Προσωπικά δεν τον συμπάθησα ποτέ τον NiVo ασχέτως αν έχει πάρει το μέρος του Νότη πολλές φορές αλλά δεν μου λέει κάτι σαν καλλιτέχνης. Θα μπορούσαν να βρουν κάτι καλύτερο. Το καλό είναι πως έχει ξανασυνεργαστεί και με τους 2 και τα αισθήματα είναι αμοιβαία.
Ωραίο τραγούδι ανέβασαν. Σαν αφιέρωση... :hysterical:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Είσοδος Πάολας...

81argus

Scorpion86 έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 1:29 am
81argus έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 1:26 am Οι eu έκαναν live μετάδοση με τον NiVo επί σκηνής. Προσωπικά δεν τον συμπάθησα ποτέ τον NiVo ασχέτως αν έχει πάρει το μέρος του Νότη πολλές φορές αλλά δεν μου λέει κάτι σαν καλλιτέχνης. Θα μπορούσαν να βρουν κάτι καλύτερο. Το καλό είναι πως έχει ξανασυνεργαστεί και με τους 2 και τα αισθήματα είναι αμοιβαία.
:agree2:
81argus

Με το βρακί βγήκε πάλι αυτή;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Tsachno21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

Scorpion86 έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 1:32 am Είσοδος Πάολας...

Ντύσου λίγο βρε παολα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

81argus έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 1:41 am
Είναι μέσα ο ηθοποιός ο Νίκος Αναδιώτης και ανεβάζει story με απόσπασμα από το κομμάτι γράφοντας "Πόσο?" :lol:
Απ' ότι είδα έκανε κι ένα ντουέτο με την Μάρα Τζίμα. Το τραγούδι δεν κατάλαβα ποιο ήταν.
81argus

Scorpion86 έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 1:50 am
81argus έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 1:41 am
Είναι μέσα ο ηθοποιός ο Νίκος Αναδιώτης και ανεβάζει story με απόσπασμα από το κομμάτι γράφοντας "Πόσο?" :lol:
Απ' ότι είδα έκανε κι ένα ντουέτο με την Μάρα Τζίμα. Το τραγούδι δεν κατάλαβα ποιο ήταν.
Γνωστός Παολικός ο τύπος.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

02:00... μόλις τελείωσε το πρόγραμμα της Πάολα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Σάβ Δεκ 08, 2018 2:05 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Μια ηχορύπανση η αλήθεια είναι την κάνει η παολα... Αλλά τεσπα αντε να βγει ο δικός μας να δούμε κανένα καλό βιντεακι
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Απάντηση