Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Αν θα σε χάσω (τις έφαγε κι εδώ κάποιες λέξεις από τους στίχους), Αλίμονο, Υπάρχω, Δεν έχει μάθει να αγαπάει, Ολα τα Σ' αγαπώ, Δίνει τα φιλιά (κι εδώ έχασε στίχους)...Φαίνεται να έχει θέμα και με το ipad. Εντάξει πρεμιέρα και να κυλήσουν όλα ομάδα δεν λέει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Σάβ Δεκ 08, 2018 3:45 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Σταυρόλεξα και σουντοκου πρέπει να αρχίσει να λύνει γτ σε κάνα δυο χρόνια βλέπω να μην θυμάται στίχο για στίχο... Το παράλληλα ακόμα να το πει... Αν αρχίσουμε να αφαιρούμε και αυτά βραστα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Βγήκε η Πάολα 2ο πρόγραμμα.
manosb77

Για να δούμε θα χουμε κάνα ντουετακι;
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Κατά τ' άλλα είναι αλήθειες όσα ακούγονται για τον Νότη... Τον ''Αν θα σε χάσω'' είπε κύριε Παπαδόπουλε, είπατε κάτι;
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μέσ' τα κόκκινα η Πάολα. Φωτιά...
Το Ξημερώματα ούτε δικό της να ήταν. Το είπε και στο δεύτερο πρόγραμμα. :shock:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Σάβ Δεκ 08, 2018 3:49 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
djemba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djemba »

Ας πει τους στιχους των τραγουδιων του σωστα πρωτα και μετα πεταξτε ειρωνιες για αλλον καλλιτεχνη...
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

djemba έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 3:49 am Ας πει τους στιχους των τραγουδιων του σωστα πρωτα και μετα πεταξτε ειρωνιες για αλλον καλλιτεχνη...
Ναι γιατι το ένα είναι άρηκτα συνδεδεμένο με το άλλο. Σοβαρέψου λιγάκι.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Άβαταρ μέλους
djemba

E-Notikos7 έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 3:52 am
djemba έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 3:49 am Ας πει τους στιχους των τραγουδιων του σωστα πρωτα και μετα πεταξτε ειρωνιες για αλλον καλλιτεχνη...
Ναι γιατι το ένα είναι άρηκτα συνδεδεμένο με το άλλο. Σοβαρέψου λιγάκι.
Ενω εχει λογικη να ασχολειστε το βραδυ της πρεμιερας με τον Παπαδοπουλο...
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Με ότι γουστάρουμε θα ασχοληθούμε. Οταν θα αποφασίσουμε την θεματολογία εδώ μέσα να την ορίζεις εσύ, θα σε φωνάξουμε. Προς το παρόν κάνε την με ελαφρά πηδηματάκια γιατί θυμάστε να μπείτε εδώ μέσα μόνο όταν είναι να κράξετε. Πιο πριν δεν υπάρχετε στο χάρτη.
Άβαταρ μέλους
djemba

E-Notikos7 έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 3:56 am Με ότι γουστάρουμε θα ασχοληθούμε. Οταν θα αποφασίσουμε την θεματολογία εδώ μέσα να την ορίζεις εσύ, θα σε φωνάξουμε. Προς το παρόν κάνε την με ελαφρά πηδηματάκια γιατί θυμάστε να μπείτε εδώ μέσα μόνο όταν είναι να κράξετε. Πιο πριν δεν υπάρχετε στο χάρτη.
Δε νομιζω οτι σου δινει κανεις το δικαιωμα να οριζεις τι θα πει ο αλλος και σε ποιο θεμα θα μπει.
Ο καθενας λεει τη γνωμη του χωρις να προσβαλλει και εγω δεν προσεβαλα κανεναν.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

28 χρόνια τρώμε λάσπη φίλε από άλλους καλλιτέχνες. Εμείς να τις δεχόμαστε έτσι; Σε παρακαλώ κάνε μας την χάρη, έχουμε γιορτή σήμερα.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
djemba

81argus έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 3:58 am
28 χρόνια τρώμε λάσπη φίλε από άλλους καλλιτέχνες. Εμείς να τις δεχόμαστε έτσι; Σε παρακαλώ κάνε μας την χάρη, έχουμε γιορτή σήμερα.
Αν δεν ειχα λογο να "παρακολουθησω" εστω κι απο εδω τη γιορτη δε θα ημουν καν μεσα.
Με τα τραγουδια του Σφακιανακη εχω μεγαλωσει κι εγω.
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

djemba έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 3:58 am
E-Notikos7 έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 3:56 am Με ότι γουστάρουμε θα ασχοληθούμε. Οταν θα αποφασίσουμε την θεματολογία εδώ μέσα να την ορίζεις εσύ, θα σε φωνάξουμε. Προς το παρόν κάνε την με ελαφρά πηδηματάκια γιατί θυμάστε να μπείτε εδώ μέσα μόνο όταν είναι να κράξετε. Πιο πριν δεν υπάρχετε στο χάρτη.
Δε νομιζω οτι σου δινει κανεις το δικαιωμα να οριζεις τι θα πει ο αλλος και σε ποιο θεμα θα μπει.
Ο καθενας λεει τη γνωμη του χωρις να προσβαλλει και εγω δεν προσεβαλα κανεναν.
"Ας πει τους στιχους των τραγουδιων του σωστα πρωτα".... αν αυτό δεν ειναι προσβλητικό προς τον άνθρωπο στον οποίο είναι αφιερωμένο αυτό το thread τότε τι είναι προσβλητικό για εσένα? Μπαίνεις στο ξεκάρφωτο και πετάς την κακία σου, αφήνοντας παράλληλα σπόντα προς όσους ασχοληθήκαμε με τον Παπαδόπουλο γιατί καλώς ή κακώς είναι το θέμα των τελευταίων ωρών. Η κλασική περίπτωση του τύπου που μπαίνει απλά για να δημιουργήσει χάος και τσακωμούς. Εγραψες αυτό που έγραψες καλό θα ήταν να σταματήσεις.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Δεν μου εμφανίζει τα βιντεάκια που βάζω. Τι γίνεται ρε?
Άβαταρ μέλους
djemba

Την αληθεια εξεφρασα και οτι φαινεται καπως και το να ξεχναει τους στιχους στην πρεμιερα αλλα και να ασχολειστε με καποιον αλλον.
Στον Σφακιανακη αρεσει η αληθεια και το ξερετε.
Αλλωστε δεν ειναι ο μονος ο Νοτις που ξεχναει τους στιχους, χαλαρωστε.
Καλη διασκεδαση και καλη αρχη!
Άβαταρ μέλους
djemba

Scorpion86 έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 4:03 am Δεν μου εμφανίζει τα βιντεάκια που βάζω. Τι γίνεται ρε?
Το παρατηρησα κι εγω αυτο... θες να μας δινεις απλα τα link καλυτερα;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ούτε τα links εμφανίζει. Τα τρώει. Μήπως ξεπέρασα το όριο? :lol:

Υ.Γ. Εχω την εντύπωση ότι το όλο θέμα με τους στίχους προκύπτει όταν αφαιρείται ψάχνοντας στο ipad και ξεχνιέται και χάνει τους στίχους. Ουσιαστικά στο Φως μου έχασε τους στίχους, στα άλλα έφαγε κάποιες λέξεις επειδή "έπαιζε" με το ipad.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Σάβ Δεκ 08, 2018 4:11 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
manosb77

Αφηστε το παιδι να παρακολουθήσει την γιορτή βρε μην ασχολείστε.. Άλλωστε αφού μεγάλωσε με Νότη και ξενυχτάει σαν μεγάλος φαν να μάθει νέα της πρεμιερας ίσως να τον βάλει ο Νότης δίπλα να του λέει τους στίχους στο αφτί να μην μπλέκει και με την τεχνολογία που δεν τα πάει καλά. Djeba δεν σπάει δεν χαλάει!! :rimshot: :guitar2: :trompet:
Άβαταρ μέλους
djemba

Τι δεν τα παει καλα με την τεχνολογια ρε συ Μανο, ο φιλος Scorpion απο εδω λεει οτι μπορει να παιζει μεχρι και Sudoku :lol:
Ok σοβαρα τωρα, δοκιμασες να κανεις logout/login; ή καλυτερα απο αλλον browser;
Απάντηση