Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
81argus

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Τι περιμένατε ρε παιδιά να πουν στα κανάλια; Ακόμα δεν έχετε καταλάβει πως δεν τον υπολογίζουν καν σαν ύπαρξη; Έναν άνθρωπο που δεν το υπολογίζουν δεν θα τον πάρουν ποτέ στα σοβαρά ακόμα και δίκιο να έχει. Η εικόνα που έχουν φτιάξει για εκείνον είναι σαν τον τρελό του χωριού, τον έχουν σαν τον τρελό του χωριού που δεν θα πάρουν ποτέ στα σοβαρά. Βέβαια από τρελό κι από μικρό μαθαίνεις την αλήθεια που κατά βάθος είναι πιο λογικοί και από τους λογικούς.

Υ.Γ. Πλάκα κάνετε... Είπε το Low του Kravitz; :surprised: Είναι το κομμάτι που έχω φάει τρελό κόλλημα τους τελευταίους μήνες και το ακούω συνέχεια στο repeat :smile:
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

nikosp έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 4:02 pm Ο Λεμπιδάκης έγραψε ότι χθες το Gazi live έβαλε 1000-1100 άτομα στα 2000 που χωράει :lol: :lol: :lol: .Εγώ πάντως το ισόγειο το είδα να μην πέφτει καρφίτσα(το μπαρ όντως δεν είχε πολύ κόσμο).Δεν έβλεπα τι γινόταν στα πάνω πατώματα.
Πάνω από 2000 χθες, περίπου 2500 θα έχει σήμερα πες του. 1000 με 1100 βάζει ο Άργυρος στο Fantasia και μας τα κάνει τσουρέκια με τον «και καλά χαμό που γίνεται».
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Tsachno21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

Scorpion86 έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 4:05 pm
nikosp έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 4:02 pm Ο Λεμπιδάκης έγραψε ότι χθες το Gazi live έβαλε 1000-1100 άτομα στα 2000 που χωράει :lol: :lol: :lol: .Εγώ πάντως το ισόγειο το είδα να μην πέφτει καρφίτσα(το μπαρ όντως δεν είχε πολύ κόσμο).Δεν έβλεπα τι γινόταν στα πάνω πατώματα.
Πάνω από 2000 χθες, περίπου 2500 θα έχει σήμερα πες του. 1000 με 1100 βάζει ο Άργυρος στο Fantasia και μας τα κάνει τσουρέκια με τον «και καλά χαμό που γίνεται».
Εδώ υπάρχουνε μερικοί που λένε ότι η παολα γεμίζει το μαγαζί 😂😂
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Tsachno21 έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 4:24 pm
Scorpion86 έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 4:05 pm
Εδώ υπάρχουνε μερικοί που λένε ότι η παολα γεμίζει το μαγαζί 😂😂
Γι αυτό υπάρχουν βιντεάκια χθες στα οποία ακούγονται από παρέες «Όλοι Σφακιανακικοι είναι απόψε» στο intro της εισόδου.
Άβαταρ μέλους
S_Mesogeios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από S_Mesogeios »

Καλησπέρα παλιόπαιδα,ας πω κι εγώ την άποψη μου μιας και γράφω σπάνια,εγώ ευχαριστήθηκα πρεμιέρα που σπανίως συμβαίνει αυτό μιας και πάντα προκύπτουν λάθη, διακοπές ρεύματος κτλπ,φωνητικά είναι στα πάνω του καλύτερα από fever και ακρωτήρι,έχουν φτιάξει μικρόφωνο και παράγεται φοβερός <<μεταλλικός>> ήχος,αρκετά κεφάτος ο κόντος αλλά ο κόσμος καθόλου παλμός,το μαγαζί είχε μέσα κάνα 1800αρι,παολα πρώτη φορά την είδα, έχει φωνάρα αλλά οι κινήσεις κτλπ μου θυμίζει τσίρκο,δεν ενθουσιαστηκα καθόλου,θεωρώ πως θα πάει καλά το σχήμα.Στα θετικά το δύο βοριάδες που το είπε χωρίς το παραμικρό λάθος άνευ ανάλογιου να δει στίχους ενώ τα άλλα που το έχει μπροστά του κάνει λάθη😅, ερωτικό και χαράματα είχα καιρό να το ακούσω, αυτά.... Ραντεβού στο Γκάζι
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Καλά και με τον Καρρά όταν ήτανε λέγανε πως πάλι καλά που είναι ο Καρράς γιατί χωρίς τον Καρρά θα πήγαινε άπατο και όσες φορές είχα πάει τότε το 90% ήταν νοτικοί γιατί στον Καρρά δεν κινιόταν ποτέ τίποτα. Δηλαδή τόσα χρόνια που τραγουδούσε μόνος του ο Νότης και όταν λέω μόνος του εννοώ με κάτι Ηλιάδες, Φανές, Μιλλές, Πιερίδες, Λύτρες, Χρύσπες, Ζώες, Χριστοδούλες κτλ. που ουσιαστικά σαν να ήταν μόνος του ήταν με τριτοτέταρτα ονόματα για δεύτερο όνομα πήγαιναν άπατα και περιμέναμε τον Καρρά και την Πάολα να γεμίσουν; Τον κόσμο που έχουν δει τα μαγαζιά που είναι ο Νότης ούτε με κυάλια δεν τον έχει δει κανένας Αργυρός και κανένας Χάλκινος.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Μ’ άρεσε το σκηνικό που βγαίνει μέσα από τη γη, στην αρχή νόμιζα ότι βγαίνει από την Ελλάδα αλλά είναι πιο ψηλά περίπου Ουγγαρία :fan: και αμέσως μετά το solo των Βιολιών λέει ακαπελα την πρώτη στροφή του Καμία και μετά μπαίνει η εισαγωγή.

Υ.Γ. Έχει δίκιο ο Scorpion για σήμερα έχει πιο πολλές κρατήσεις από χτες μου το είπε ο Χοντρός.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ανατριχίλα...
george98

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από george98 »

Το μαγαζί μάλλον από μένα πήρε το βίντεο :lol: :lol:
Το πρόσωπο του καθενός είναι ψυχής καθρέπτης
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

"Δεν είναι άνθρωπος να τον κατηγορείς αλλά να τον αγαπάς να τον αγκαλιάζεις, να του λες πόσο όμορφος είναι..." :hysterical:
("Αδειος" ο εξώστης Χαρούλη, πάρε μάτι, που να τα δεις εσύ τόσο κόσμο)

Άβαταρ μέλους
Scorpion86

george98 έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 7:59 pm Το μαγαζί μάλλον από μένα πήρε το βίντεο :lol: :lol:
Στα 5 δευτερόλεπτα η τρίχα κάγκελο. Φοβερό βίντεο αδερφέ, εξαιρετική ακουστική. Τρομακτική ερμηνεία, ποιος να τον φτάσει μωρέ.
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Το μαγαζί πρέπει να χει τρομερή ακουστική. Πέρα από την ηχοληψία είχα χρόνια να ακούσω τόσο καθαρή τη φωνή του Νότη αλλά και τα όργανα.
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

manosb77 έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 9:29 pm Το μαγαζί πρέπει να χει τρομερή ακουστική. Πέρα από την ηχοληψία είχα χρόνια να ακούσω τόσο καθαρή τη φωνή του Νότη αλλά και τα όργανα.
Φίλε όντως και στους άλλους τραγουδιστές ακουγόταν τέλειο μπορεί να είναι και θέμα ακουστικής του μαγαζιού.Πάντως στο Νότη ήταν απίστευτα απολαυστικός ο ήχος.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

nikosp έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 9:53 pm
manosb77 έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 9:29 pm Το μαγαζί πρέπει να χει τρομερή ακουστική. Πέρα από την ηχοληψία είχα χρόνια να ακούσω τόσο καθαρή τη φωνή του Νότη αλλά και τα όργανα.
Φίλε όντως και στους άλλους τραγουδιστές ακουγόταν τέλειο μπορεί να είναι και θέμα ακουστικής του μαγαζιού.Πάντως στο Νότη ήταν απίστευτα απολαυστικός ο ήχος.
Οτι πρεπει για live δίσκο δηλαδή 🤗
Επειδή δεν εχω πολλές γνώσεις πάνω σε αυτόν τον τομέα παντως ακούγοντας απο βίντεο και μόνο λέω μεςα μου πως γίνεται να έφτιαξε τοσο η φωνή του Νότη σε σχέση με το ακρωτήρι μάλλον τελικα ειναι θέμα ηχοληψίας
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
notikos21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notikos21 »

george98 έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 7:59 pm Το μαγαζί μάλλον από μένα πήρε το βίντεο :lol: :lol:
Φανταστικής ποιότητας βίντεο! Επιτέλους ακουστική αντάξια της φωνής του Άρχοντα! Όσο για την ερμηνεία, τι να πει κανείς; Μιλάμε για τον τελευταίο των μεγάλων ερμηνευτών. Τι να του πουν όλοι οι άλλοι τραγουδιστές; Για ποιον άραγε αξίζει να κάνει ''χώρο'';

ΥΓ: Και μόνο που ερμήνευσε το τραγούδι του Παπαδόπουλου με νωπά τα όσα έγιναν δείχνει νομίζω πολλά για το χαρακτήρα του ανδρός... Αυτό μόνο και αφήστε τις ξεφωνημένες και τις ντεμέκ ''κυρίες'' των πάνελ να κουνάνε τα δάχτυλα τους και να το παίζουν ιστορία. Η αλήθεια είναι μία και μοναδική: ο Νότης είναι κορυφαίος και πραγματικά όταν αποχωρήσει (ελπίζω σε 10-20-30 χρόνια από τώρα :lol:) θα αφήσει τεράστιο κενό πίσω του, κάτι που θα καταλάβουν και όσοι τώρα το αρνούνται.
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Τώρα που λέτε γιατο πότε θα αποχωρήσει χθες την ώρα που έφευγα από το μαγαζί κάτι έλεγε για το πότε θα συνταξιοδοτηθεί.Έπρεπε να φύγω και δεν το άκουσα.johnytzitzi αν μπορείς διαφώτισέ μας
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
george98

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από george98 »

nikosp έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 10:40 pm Τώρα που λέτε γιατο πότε θα αποχωρήσει χθες την ώρα που έφευγα από το μαγαζί κάτι έλεγε για το πότε θα συνταξιοδοτηθεί.Έπρεπε να φύγω και δεν το άκουσα.johnytzitzi αν μπορείς διαφώτισέ μας
Είπε ότι στα 60 ο άνθρωπος πρέπει να συνταξιοδοτείται κάτι τέτοιο. Και λέει μετά να και εγώ του χρόνου στα 60 τέλος. Αλλά αμέσως μετά είπε ότι εμένα δεν θα με συνταξιοδοτήσει κανένας, θα συνταξιοδοτηθώ μόνος μου όποτε το θελήσω.
Το πρόσωπο του καθενός είναι ψυχής καθρέπτης
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

GiannisGr έγραψε: Σάβ Δεκ 08, 2018 10:20 pm λέω μεςα μου πως γίνεται να έφτιαξε τοσο η φωνή του Νότη σε σχέση με το ακρωτήρι μάλλον τελικα ειναι θέμα ηχοληψίας
Και εγώ ακούγοντας τον στο Ακρωτήρι έλεγα ότι είναι κουρασμένος και πότε θα προλάβει να ξεκουράσει την φωνή του. Όμως χθες άκουσα μια φωνή που ήταν στα καλύτερα της. Έκανε καλή δουλειά ο Βλάχος αλλά και το μαγαζί πρέπει να έχει καλή ακουστική.
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΔΩΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΡ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ...ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ;ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΩΣΤΗ Η ΚΑΤΩ;
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Τραγωδία απόψε.Δεν κατέβαινε η Υδρόγειος που έχουν φτιάξει επί μια ώρα.Ενω τραγούδαγε ο Νότης από πίσω έκοβαν με τροχούς....υπερθέαμα το σημερινό.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Απάντηση