Υ.Γ. Πλάκα κάνετε... Είπε το Low του Kravitz;

Πάνω από 2000 χθες, περίπου 2500 θα έχει σήμερα πες του. 1000 με 1100 βάζει ο Άργυρος στο Fantasia και μας τα κάνει τσουρέκια με τον «και καλά χαμό που γίνεται».
Εδώ υπάρχουνε μερικοί που λένε ότι η παολα γεμίζει το μαγαζίScorpion86 έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 08, 2018 4:05 pmΠάνω από 2000 χθες, περίπου 2500 θα έχει σήμερα πες του. 1000 με 1100 βάζει ο Άργυρος στο Fantasia και μας τα κάνει τσουρέκια με τον «και καλά χαμό που γίνεται».
Γι αυτό υπάρχουν βιντεάκια χθες στα οποία ακούγονται από παρέες «Όλοι Σφακιανακικοι είναι απόψε» στο intro της εισόδου.Tsachno21 έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 08, 2018 4:24 pmΕδώ υπάρχουνε μερικοί που λένε ότι η παολα γεμίζει το μαγαζίScorpion86 έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 08, 2018 4:05 pmΠάνω από 2000 χθες, περίπου 2500 θα έχει σήμερα πες του. 1000 με 1100 βάζει ο Άργυρος στο Fantasia και μας τα κάνει τσουρέκια με τον «και καλά χαμό που γίνεται».![]()
Στα 5 δευτερόλεπτα η τρίχα κάγκελο. Φοβερό βίντεο αδερφέ, εξαιρετική ακουστική. Τρομακτική ερμηνεία, ποιος να τον φτάσει μωρέ.
Φίλε όντως και στους άλλους τραγουδιστές ακουγόταν τέλειο μπορεί να είναι και θέμα ακουστικής του μαγαζιού.Πάντως στο Νότη ήταν απίστευτα απολαυστικός ο ήχος.
Οτι πρεπει για live δίσκο δηλαδή
Φανταστικής ποιότητας βίντεο! Επιτέλους ακουστική αντάξια της φωνής του Άρχοντα! Όσο για την ερμηνεία, τι να πει κανείς; Μιλάμε για τον τελευταίο των μεγάλων ερμηνευτών. Τι να του πουν όλοι οι άλλοι τραγουδιστές; Για ποιον άραγε αξίζει να κάνει ''χώρο'';
Είπε ότι στα 60 ο άνθρωπος πρέπει να συνταξιοδοτείται κάτι τέτοιο. Και λέει μετά να και εγώ του χρόνου στα 60 τέλος. Αλλά αμέσως μετά είπε ότι εμένα δεν θα με συνταξιοδοτήσει κανένας, θα συνταξιοδοτηθώ μόνος μου όποτε το θελήσω.
Και εγώ ακούγοντας τον στο Ακρωτήρι έλεγα ότι είναι κουρασμένος και πότε θα προλάβει να ξεκουράσει την φωνή του. Όμως χθες άκουσα μια φωνή που ήταν στα καλύτερα της. Έκανε καλή δουλειά ο Βλάχος αλλά και το μαγαζί πρέπει να έχει καλή ακουστική.