Νότης Σφακιανάκης
-
Re: Νότης Σφακιανάκης
Κρύβομαι από τους άλλους και απο μένα
- Mixalisvolos
Πλάκα πλάκα,άνετα στεκόταν ως βίντεο κλιπ.
-
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα σε όλους, κάντε μια ομαδική αναφορά στο κανάλι απο εδώ ο οποίος ανέβασε βίντεο που τράβηξα ο ίδιος απ την πρεμιέρα, και χάρις το youtube με μια αναφορά κατέβηκε. Γενικότερα ο τύπος έχει κλέψει και άλλων παιδιών υλικό και με τα σαν υδατογραφήματα που βάζει νομίζεις πως είναι δικό του. https://www.youtube.com/channel/UCEiFhF ... DE7wB70HoQ Το κανάλι του "κύριου"
Θα σε περνάνε για τρελή...
Νεο σποτακι του σχηματος που δειχνει πλανα απο την πρεμιερα.Το εδειξε στον αλφα πριν λιγο.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Αυριο το βραδυ ο παπαδοπουλος στην εκπομπη της μελετη.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- Scorpion86
«Άνεργος» είναι όποτε έχει ελευθερο χρόνο...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
-
Να δείτε που θα βγάλει πάλι χολή για τον Νότη και δεν θα ζητήσει συγνώμη.Μακαρι να βγω λαθος
Είναι πολύ απλό το θέμα. Θα τον ρωτήσουν, μίλησες ποτέ με τον ίδιο τον Σφακιανάκη; Αν πει ναι και παρουσιάσει μία άλλη εκδοχή από αυτό που είπε ο Νότης, τότε ναι θα υπάρχει θέμα. Αλλιώς τι να βγει να πει..κακό στον εαυτό του κάνει.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Καταλάβαμε.. Θα βγει να πει πάλι πόσο κακός είναι ο Νότης, πόσο αγαπάει παρολαυτα την παολα και το πόσο δίκιο είχε η Βανδή.. Δεν θα πει τίποτα σοβαρό.. Τα πρωιναδικα για άλλη μια εβδομάδα θα ασχολούνται με τον Νοτη..
- E-Notikos7
Ευκαιρία βρήκε να συντηρηθεί λίγο το όνομα του στην επικαιρότητα για καμιά εβδομάδα ακόμα.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Μόλις είδα το τρέιλερ της εκπομπής.. Ο παπαδοπουλος λέει ότι ξαφνικά Τετάρτη βράδυ ο Νοτης του έκοψε το πρόγραμμα... Απ ότι φαίνεται θα έχουμε και άλλα επεισόδια σε αυτήν την κόντρα αν και νομίζω ο Νοτης δεν θα ασχοληθεί μέχρι να κάνει κάποια συνέντευξη και να τον ρωτήσουν..
- SFAKattack10
Κάθε χρόνο περιμένω το ξένο του άρχοντα από το Black magic woman στο ΡΕΞ μέχρι το Low στην Οδό Μυστηρίων!!!! Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ !!!!!!
Just Notis
Just Notis
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Notisking την Τρί Δεκ 18, 2018 3:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το vice χθες ανέβασε το copy paste άρθρο οχετό για τον δικό μας.Απο κάτω τους φτύνουν και αυτοί νομίζουν πως βρέχει.Οσοι έχετε Facebook μπείτε και κάνετε μια αναφορά...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Αμετανοητος...
Έψαξα λίγο την σελίδα του vice και σε όλες τις δημοσιεύσεις του ζήτημα αν έχει πάνω από 3-4 σχόλια.. Στου Νοτη έχει 183 από τα οποία τα 160 τους βριζουνε... Πάντως για εμένα αυτό το άρθρο είναι αισχρό και θα έπρεπε ο Νοτης να είχε κάνει μήνυση(αν το έχει δει)...Πρεπει κάποια φορά όλα αυτά τα ανθρωπάκια να σταματήσουν αυτό τον πόλεμο.. Και αυτό θα γίνει μόνο εάν πάρει μπρος ο Νοτης.. Πολύ δύσκολο δηλαδή..
Στους δύο τρίτος δεν χωρεί κύριε Παπαδόπουλε... Αυτό έπρεπε να το γνωρίζατε εξ αρχής. Προφανώς μπέρδεψε τον Νότη με τον Καρρά ή με κάποιον άλλον εκείνης της γενιάς όπου κάνουνε ένα μεγάλο πρόγραμμα και αφήνουνε τους νεότερους να κλείνουνε το πρόγραμμα. Όχι κύριε Παπαδόπουλε δεν θα αλλάξει το πρόγραμμα του ο Νότης μετά από 30 χρόνια αποκλειστικά για εσάς, ακόμα και να θέλει να το αλλάξει δεν θα τον αφήσουμε εμείς να το αλλάξει σε καμία περίπτωση γιατί εμείς περιμένουμε τον Νότη να κλείνει το πρόγραμμα με την γνωστή αποφώνηση που παρουσιάζει τους πάντες, τον Παζούζου και την ''Θαλασσογραφία''.
Παρεπιπτόντως έχω μια ξαδέλφη που εργάζεται σε μεγάλο ιδιωτικό κανάλι στο τεχνικό κομμάτι του σταθμού, δηλαδή είναι μια απλή υπάλληλος που δουλεύει για το μεροκάματο και μου έχει εκμυστηρευτεί πως στα κανάλια υπάρχει ολόκληρο σχέδιο εξόντωσης του Νότη να τον αποδυναμώσουν, ακόμα ψάχνουν και την παραμικρή κατηγορία εις βάρος του όπως τότε που έλεγαν πως θα τον συλλάβουν γιατί βγάζει μίσος για συγκεκριμένες ομάδες ατόμων κτλ. Επίσης μου είπε πως δεν συμφωνούν όλοι με το να εξοντώσουν τον Νότη, υπάρχουν αρκετά άτομα και μάλιστα πρώτης γραμμής που δεν θέλουν το κακό του Νότη και μου ανέφερε και ονόματα τα οποία δεν το περίμενα. 'Οταν της είπα πως αυτό δεν πρόκειτε να το πετύχουν ποτέ γιατί ο Νότης έχει ολόκληρο κόσμο από πίσω του που τον στηρίζει μου είπε πως το ξέρει και δεν πρόκεται να καταφέρουν τίποτα.
Παρεπιπτόντως έχω μια ξαδέλφη που εργάζεται σε μεγάλο ιδιωτικό κανάλι στο τεχνικό κομμάτι του σταθμού, δηλαδή είναι μια απλή υπάλληλος που δουλεύει για το μεροκάματο και μου έχει εκμυστηρευτεί πως στα κανάλια υπάρχει ολόκληρο σχέδιο εξόντωσης του Νότη να τον αποδυναμώσουν, ακόμα ψάχνουν και την παραμικρή κατηγορία εις βάρος του όπως τότε που έλεγαν πως θα τον συλλάβουν γιατί βγάζει μίσος για συγκεκριμένες ομάδες ατόμων κτλ. Επίσης μου είπε πως δεν συμφωνούν όλοι με το να εξοντώσουν τον Νότη, υπάρχουν αρκετά άτομα και μάλιστα πρώτης γραμμής που δεν θέλουν το κακό του Νότη και μου ανέφερε και ονόματα τα οποία δεν το περίμενα. 'Οταν της είπα πως αυτό δεν πρόκειτε να το πετύχουν ποτέ γιατί ο Νότης έχει ολόκληρο κόσμο από πίσω του που τον στηρίζει μου είπε πως το ξέρει και δεν πρόκεται να καταφέρουν τίποτα.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Mixalisvolos
Πήρε το μάτι μου ένα στόρι τον Ζέκα στην προπόνηση της Κοπεγχάγης να χορεύει τον "Αετό".Α ρε Νότη παντού είσαι...