Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Ο Τζαβέλλας στο Instagram αφιέρωσε στην σύζυγο του το Καμία και το Φως μου από νυχτερινή έξοδο.Σε άλλο story ανέβασε και το Η ψυχή μου.Όπου βρεθεί και όπου σταθεί δηλώνει Νοτικός 

Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Ναι όντως ο συγκεκριμένος είναι φουλ Νοτικος.. Όπως και ο Ντανος από το Survivor.. Επίσης γνωρίζω πολύ καλά ότι και ο Σεφερλης είναι μεγάλος φαν του Νοτη
-
Εντωμεταξυ μετά από πολυ καιρό μπήκε ο δίσκος στην λίστα της ifpi στο #7.
https://www.ifpi.gr/charts_el.html
Πιθανολογώ λόγω της κυκλοφορίας του περιοδικού, την προηγούμενη εβδομάδα,που είχε τους δύο τελευταίους δίσκους 1+1 δώρο με την κυκλοφορία του.Notis7Arxontas έγραψε: ↑Δευ Δεκ 24, 2018 12:04 pm Εντωμεταξυ μετά από πολυ καιρό μπήκε ο δίσκος στην λίστα της ifpi στο #7.
- SFAKattack10
Και μπήκε μόνο ο ένας δίσκος στην λίστα;
Δεν ξέρω πως μετράνε τις τοποθετήσεις.Υπόθεση έκανα επειδή ο ένας από τους δύο θεωρείται δώρο..
- SFAKattack10
Μπορεί να είναι και αυτό.
Θυμάμαι όταν ήταν στην universal, κάθε Χριστούγεννα έσπρωχναν τους δίσκους και εμφανίζονταν στην λίστα της ifpi.
Θυμάμαι όταν ήταν στην universal, κάθε Χριστούγεννα έσπρωχναν τους δίσκους και εμφανίζονταν στην λίστα της ifpi.
Καλές γιορτές ΠΑΛΙΌΠΑΙΔΑ
Πάντως στο Ινστα που παρακολουθώ το Fever, απο την Πρεμιέρα και σε κάθε μέρα λειτουργίας (Αδαμαντιδης, Κοκκίνου, Αναστασιάδης) ο εξώστης είναι κλειστός και οι καναπέδες κάτω πάρα πολύ αραιοί, σίγουρα άλλη τάξη μεγεθους οι καλλιτέχνες αλλά ότι καταφερνε ο Νότης και γέμιζε αρκετές μέρες το συγκεκριμένο μαγαζί και φέτος έναν άλλο τεράστιο χώρο, λέει πολλά....
- Scorpion86
-
Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα σε όλους !!!!!
-
- Επικοινωνία:
Καλά Χριστούγεννα σε όλη την παρέα!! Keep Noting μάγκες.
Θα σε περνάνε για τρελή...
Καλά Χριστούγεννα σε όλους παιδιά με υγεία!Και καλή διασκέδαση σε όσους πάνε Νοτη αυτές τις γιορτινές μέρες!
Καλα Χριστουγεννα παιδια!Να περασετε καλα με υγεια κι ευτυχια!!!
Καλημέρα παλιόπαιδα κάθε ηλικίας και χρόνια πολλά. Μόλις γύρισα από κλαμπάκι και έχω ευχάριστα νέα. Τελευταία φορά που είχα πάει σε κλάμπ ήταν πριν καμιά 10ετία οπότε δεν γνώριζα τι παίζουν τώρα τα κλάμπ. Εντυπωσιάστικα ευχάριστα γιατί έπαιξε τα θέλω να σε ξαναδώ, σώμα μου, είσαι ένα πιστόλι, καλοσύνη σου, μεσόγειος, του φεγγαριού ο γιός και την μπαλάντα των Χριστουγέννων. Κάθησα μόλις μια ώρα στο κλάμπ και έπαιξε όλα αυτά. Φανταστείτε άλλα πόσα θα είχε παίξει νωρίτερα και μετά αφού έφυγα. Οι πιτσιρικάδες που βρισκόντουσαν στο κλάμπ (αγόρια και κορίτσια) κάθε φορά που έμπαινε Νότης πορωνόντουσαν και τα ήξεραν όλα τα τραγούδια απ' έξω κι ανακατωτά. Δεν το περίμενα πραγματικά όλο αυτό αφού σε μια φάση νόμιζα πως βρίσκομαι σε μια περασμένη 10ετία. Και δεν είχα σε κάποιο παρακμιακό κλάμπ της γειτονιάς, είχα πάει σε ένα από τα πιο in κλάμπ της Αθήνας που συχνάζει όλη η σημερινή νεολαία.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Σε ποιο κλαμπ είχες πάει φίλε;81argus έγραψε: ↑Τετ Δεκ 26, 2018 7:23 am Καλημέρα παλιόπαιδα κάθε ηλικίας και χρόνια πολλά. Μόλις γύρισα από κλαμπάκι και έχω ευχάριστα νέα. Τελευταία φορά που είχα πάει σε κλάμπ ήταν πριν καμιά 10ετία οπότε δεν γνώριζα τι παίζουν τώρα τα κλάμπ. Εντυπωσιάστικα ευχάριστα γιατί έπαιξε τα θέλω να σε ξαναδώ, σώμα μου, είσαι ένα πιστόλι, καλοσύνη σου, μεσόγειος, του φεγγαριού ο γιός και την μπαλάντα των Χριστουγέννων. Κάθησα μόλις μια ώρα στο κλάμπ και έπαιξε όλα αυτά. Φανταστείτε άλλα πόσα θα είχε παίξει νωρίτερα και μετά αφού έφυγα. Οι πιτσιρικάδες που βρισκόντουσαν στο κλάμπ (αγόρια και κορίτσια) κάθε φορά που έμπαινε Νότης πορωνόντουσαν και τα ήξεραν όλα τα τραγούδια απ' έξω κι ανακατωτά. Δεν το περίμενα πραγματικά όλο αυτό αφού σε μια φάση νόμιζα πως βρίσκομαι σε μια περασμένη 10ετία. Και δεν είχα σε κάποιο παρακμιακό κλάμπ της γειτονιάς, είχα πάει σε ένα από τα πιο in κλάμπ της Αθήνας που συχνάζει όλη η σημερινή νεολαία.
- Scorpion86
Μικρός που είναι ο κόσμος. Να πηγαίνεις να φας στα Τρίκαλα Κορινθίας και να πέφτεις πάνω στην οικογένεια Σφακιανακη.

Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Ίσως μιλήσανε και τα έχουν βρει. Ο Μουκίδης έχει τραγούδι στον δίσκο του Πάριου. Μέτριο κατά την γνώμη μου.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...