Νότης Σφακιανάκης
-
Re: Νότης Σφακιανάκης
Ναι όντως ήταν γνωστό.Και μάλιστα λέει στο βίντεο 'τώρα είναι εδώ μπροστά μου 23 μισό χρονών πως περνουν τα χρόνια γιε μου'Και μόλις τελειώνει το τραγούδι λέει 'και κάπου εδώ ακούγεται η φωνή του'.Μονο γιαυτα τα λόγια αυτό το βίντεο αποτελεί θησαυρό παρά την ίωση που είχε
Σοβαρά μου ήταν παντελώς άγνωστο.Τα τελευταία 9 χρόνια δηλώνω ένθερμα Νοτικός.....το συγκεκριμένο δεν το είχα ακούσει ποτέ ή δεν έτυχε να το δω.Dimitris96 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 17, 2019 11:59 pmΗλία Σοβαρα δεν το ηξερες ;ilias16 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 17, 2019 11:47 pmΕπιτέλους μάθαμε γιατί ακούγεται και το μωρό στο τέλος...Notis7Arxontas έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 17, 2019 11:45 pm
Πολύ συγκινητικό βίντεο και τα λόγια του Νότη για τον γιο του που τον είχε αγκαλιά όταν το έλεγε στο στουντιο πριν από 21 ολόκληρα χρονια![]()
Το ειχε πει πριν πολλα χρόνια
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Για να σε τρελάνω εντελώς είμαι σίγουρος ότι εσύ είχες ανεβάσει κάποια στιγμή ενα βίντεο από πύλη αξιού εδώ που έλεγε το ένα γράμμα και έκανε κάτι τρελά γυρίσματα στο δεύτερο κουπλέ εκεί που έλεγε έπεσα χθες μες στου μυαλού μου τις σκιές και στο τέλος του βίντεο πήγε πάλι να πει την ίδια ιστορία ο Νότης για το 1998.ilias16 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 18, 2019 12:03 amΣοβαρά μου ήταν παντελώς άγνωστο.Τα τελευταία 9 χρόνια δηλώνω ένθερμα Νοτικός.....το συγκεκριμένο δεν το είχα ακούσει ποτέ ή δεν έτυχε να το δω.Dimitris96 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 17, 2019 11:59 pmΗλία Σοβαρα δεν το ηξερες ;ilias16 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 17, 2019 11:47 pmΕπιτέλους μάθαμε γιατί ακούγεται και το μωρό στο τέλος...Notis7Arxontas έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 17, 2019 11:45 pm
Πολύ συγκινητικό βίντεο και τα λόγια του Νότη για τον γιο του που τον είχε αγκαλιά όταν το έλεγε στο στουντιο πριν από 21 ολόκληρα χρονια![]()
Υ.Γ.Όντως πολύ κακή ερμηνεία και μου φαίνεται σαν να έχει ξεχάσει πέρα από στίχους ακόμα και τη μουσική πολλών τραγουδιών.Βέβαια είναι εμφανές ότι είναι άρρωστος έχει το χαρακτηριστικό μπούκωμα στη φωνή που έχουμε όταν αρρωσταίνουμε.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Χαχαχα μπορεί και να ισχύει δεν το θυμάμαι καν... μόλις έβαλα να το δω και όντως ξεκινάει να την λέει...Αλλά, υπάρχει ένα αλλά.Ο Νότης όποτε είναι στην Πύλη και ξεκινάει να πει κάτι με την φράση " Το 1998......", κατά 99% λέει την Παπαρούνα και την ιστορία με το βίντεο κλιπ οπότε γι'αυτό δεν έδωσα σημασία...nikosp έγραψε: ↑Παρ Ιαν 18, 2019 12:54 amΓια να σε τρελάνω εντελώς είμαι σίγουρος ότι εσύ είχες ανεβάσει κάποια στιγμή ενα βίντεο από πύλη αξιού εδώ που έλεγε το ένα γράμμα και έκανε κάτι τρελά γυρίσματα στο δεύτερο κουπλέ εκεί που έλεγε έπεσα χθες μες στου μυαλού μου τις σκιές και στο τέλος του βίντεο πήγε πάλι να πει την ίδια ιστορία ο Νότης για το 1998.ilias16 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 18, 2019 12:03 amΣοβαρά μου ήταν παντελώς άγνωστο.Τα τελευταία 9 χρόνια δηλώνω ένθερμα Νοτικός.....το συγκεκριμένο δεν το είχα ακούσει ποτέ ή δεν έτυχε να το δω.Dimitris96 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 17, 2019 11:59 pmΗλία Σοβαρα δεν το ηξερες ;ilias16 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 17, 2019 11:47 pmΕπιτέλους μάθαμε γιατί ακούγεται και το μωρό στο τέλος...Notis7Arxontas έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 17, 2019 11:45 pm
Υ.Γ.Όντως πολύ κακή ερμηνεία και μου φαίνεται σαν να έχει ξεχάσει πέρα από στίχους ακόμα και τη μουσική πολλών τραγουδιών.Βέβαια είναι εμφανές ότι είναι άρρωστος έχει το χαρακτηριστικό μπούκωμα στη φωνή που έχουμε όταν αρρωσταίνουμε.

Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
nikosp έγραψε: ↑Παρ Ιαν 18, 2019 12:54 amΓια να σε τρελάνω εντελώς είμαι σίγουρος ότι εσύ είχες ανεβάσει κάποια στιγμή ενα βίντεο από πύλη αξιού εδώ που έλεγε το ένα γράμμα και έκανε κάτι τρελά γυρίσματα στο δεύτερο κουπλέ εκεί που έλεγε έπεσα χθες μες στου μυαλού μου τις σκιές και στο τέλος του βίντεο πήγε πάλι να πει την ίδια ιστορία ο Νότης για το 1998.ilias16 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 18, 2019 12:03 amΣοβαρά μου ήταν παντελώς άγνωστο.Τα τελευταία 9 χρόνια δηλώνω ένθερμα Νοτικός.....το συγκεκριμένο δεν το είχα ακούσει ποτέ ή δεν έτυχε να το δω.Dimitris96 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 17, 2019 11:59 pmΗλία Σοβαρα δεν το ηξερες ;ilias16 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 17, 2019 11:47 pmΕπιτέλους μάθαμε γιατί ακούγεται και το μωρό στο τέλος...Notis7Arxontas έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 17, 2019 11:45 pm
Αυτό το βίντεο λέτε παιδιά;
Το πρόσωπο του καθενός είναι ψυχής καθρέπτης
- SFAKattack10
Πως το επαθε η panik...
- KeepNoting
Εκτος απο συνεντευξη το ειχε πει και στο Fantasia. Οταν ειχε ξαναπαει ο Απόλλωνας.
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Α ρε άρχοντα διαμάντια που έχεις ξεχασει
-
Είδα η Πάολα κανόνισε Σάββατο 30 Μαρτίου εμφάνιση στο Λονδίνο. Άρα εικάζω 16/3 φινάλε ή 23/3.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
-
- Επικοινωνία:
Απο σήμερα λειτουργούν και στο κινητό μου τα βίντεο
Θα σε περνάνε για τρελή...
Πως πηγε το διημερο παιδια;
- Scorpion86
Εξαιρετικά. Χθες είχε 2300 άτομα μέσα και περίπου 2000 έβαλε την Παρασκευή. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Νότης ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα υγείας που είχε και ήταν σε καλά επίπεδα φωνητικά. Προσέχει βέβαια ακόμα γιατί δεν το έχει ξεπεράσει πλήρως.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Εμένα εξακολουθεί να με προβληματίζει ο τρόπος που ερμηνεύει. Ελπίζω να το κοιτάξει λιγάκι το όλο θέμα.
Ούτε στίχο χάνει στο συγκεκριμένο.
Ωραίο σακάκι.
Ούτε στίχο χάνει στο συγκεκριμένο.
Ωραίο σακάκι.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
-
- Scorpion86
Κάνει προθέρμανση από τώρα για του χρόνου ο Αντωνάκης?

- SFAKattack10
Με αυτο το κουρεμα φαινονται οι φαβοριτες? 

- Scorpion86
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Παρεμπιπτόντως πρέπει να ήταν ο άνθρωπος στον οποίο είχε δώσει τις περισσότερες τηλεοπτικές συνεντεύξεις ο Νότης. Καλό ταξίδι Θέμο.
-
Καλό ταξίδι Θέμο.Μολις το έμαθα λυπήθηκα παρά πολυScorpion86 έγραψε: ↑Τρί Ιαν 22, 2019 10:10 pm Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Παρεμπιπτόντως πρέπει να ήταν ο άνθρωπος στον οποίο είχε δώσει τις περισσότερες τηλεοπτικές συνεντεύξεις ο Νότης. Καλό ταξίδι Θέμο.
Διαμάντι!!! Wow
- SFAKattack10
Ουτε βιντεο κλιπ, ουτε συνεντευξεις, περιμενει οταν θα ανεβει στην Θεσσαλονικη?