Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

makis celica έγραψε: Κυρ Ιαν 27, 2019 6:02 pm Δειτε και αυτο μετα το 3 λεπτο
Οσο μπορώ να δω από το βίντεο μοιάζει με έναν τύπο από την Βουλγαρία που έρχεται καθε χρόνο όπου εμφανιζεται ο Νότης.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
S_Mesogeios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από S_Mesogeios »

Μουφα τα χαρτονόμισματα η όντως?
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
Άβαταρ μέλους
makis celica

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από makis celica »

S_Mesogeios έγραψε: Κυρ Ιαν 27, 2019 6:51 pm Μουφα τα χαρτονόμισματα η όντως?
Μαλλον πραγματικά χαρτονομίσματα ηταν γιατι ο Νοτης αδειασε την πιστα και ειχαν εξαφανιστεί ολα αν ηταν μουφα θα τα αφηναν..
Notiki Kypros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notiki Kypros »

για όσους λένε ότι έπεσε η απόδοση του Άρχοντα κάντε μια σύγκριση αυτή την εκτέλεση με αυτή του Ενθυμιον πριν από 21 χρόνια στον 2ο δίσκο νομίζω το 20ο τραγούδι είναι και πάλι τα στέφανα.Χωρις επεξεργασία και με τόση ηχορύπανση για μένα ακόμη καλύτερη ερμημια στα 59 του χρόνια απ ότι το 1999 στα 38 του,τι λετε;
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Εγώ συμφωνώ στο συγκεκριμένο. Γενικά κάποια κομμάτια ''τα έχει'' πιο εύκολα σε σχέση με τα υπόλοιπα. Τα λέει απλά πιο χαμηλά με το πέρασμα των χρόνων. Καλά δεν τρέφουμε και αυταπάτες ότι θα τραγουδάει πάντα άριστα. Εγώ έτσι όπως τον βλέπω στο πρώτο πρόγραμμα μια χαρά είναι. Στο δεύτερο που έχει τα χορευτικά (άλλο στυλ, άλλοι ρυθμοί, άλλες ανάσες) μου φαίνεται ότι κουράζεται συν ότι ενδέχεται να έχει θέμα με τους στίχους καμιά φορά και ''χαλάει'' και την ερμηνεία του. Βέβαια, όταν οι συνεργάτες του δεν τον προστατεύουν κι έχουν γεμίσει το youtube με βιντεάκια σε βραδιά που είναι άρρωστος ο άνθρωπος, τι να πει κι ο κόσμος μετά..
Είναι ιδέα μου ή και η ορχήστρα ζορίζεται στα ''ξεχασμένα'' κομμάτια;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Tsachno21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

jdarmody έγραψε: Κυρ Ιαν 27, 2019 10:23 pm Εγώ συμφωνώ στο συγκεκριμένο. Γενικά κάποια κομμάτια ''τα έχει'' πιο εύκολα σε σχέση με τα υπόλοιπα. Τα λέει απλά πιο χαμηλά με το πέρασμα των χρόνων. Καλά δεν τρέφουμε και αυταπάτες ότι θα τραγουδάει πάντα άριστα. Εγώ έτσι όπως τον βλέπω στο πρώτο πρόγραμμα μια χαρά είναι. Στο δεύτερο που έχει τα χορευτικά (άλλο στυλ, άλλοι ρυθμοί, άλλες ανάσες) μου φαίνεται ότι κουράζεται συν ότι ενδέχεται να έχει θέμα με τους στίχους καμιά φορά και ''χαλάει'' και την ερμηνεία του. Βέβαια, όταν οι συνεργάτες του δεν τον προστατεύουν κι έχουν γεμίσει το youtube με βιντεάκια σε βραδιά που είναι άρρωστος ο άνθρωπος, τι να πει κι ο κόσμος μετά..
Είναι ιδέα μου ή και η ορχήστρα ζορίζεται στα ''ξεχασμένα'' κομμάτια;
Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα... Επίσης να προσθέσω ότι ο Νοτης δεν ξεκουραστηκε καθόλου το καλοκαίρι και για εμένα παίζει ρόλο και αυτό...
DimitrisGk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DimitrisGk »

Καλησπέρα παιδιά αν και είναι σχετικά νωρίς δεδομένου ότι ο Νότης εμφανίζεται ακόμα αλλού ξέρει κανένας αν έχει γίνει καμία συζήτηση για Θεσσαλονίκη αν θα ανέβει κλπ?
Κρύβομαι από τους άλλους και απο μένα
Dionysis7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dionysis7 »

DimitrisGk έγραψε: Δευ Ιαν 28, 2019 12:16 pm Καλησπέρα παιδιά αν και είναι σχετικά νωρίς δεδομένου ότι ο Νότης εμφανίζεται ακόμα αλλού ξέρει κανένας αν έχει γίνει καμία συζήτηση για Θεσσαλονίκη αν θα ανέβει κλπ?
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα θα ανέβει χωρίς την Παολα. Όπως και έχει κλείσει συναυλίες για τον Ιούνιο εξωτερικό. Δεν θυμάμαι ημερομηνίες όμως.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Dionysis7 έγραψε: Δευ Ιαν 28, 2019 4:55 pm
DimitrisGk έγραψε: Δευ Ιαν 28, 2019 12:16 pm Καλησπέρα παιδιά αν και είναι σχετικά νωρίς δεδομένου ότι ο Νότης εμφανίζεται ακόμα αλλού ξέρει κανένας αν έχει γίνει καμία συζήτηση για Θεσσαλονίκη αν θα ανέβει κλπ?
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα θα ανέβει χωρίς την Παολα. Όπως και έχει κλείσει συναυλίες για τον Ιούνιο εξωτερικό. Δεν θυμάμαι ημερομηνίες όμως.
Ποιες συναυλίες έχει κλείσει στο εξωτερικό ο Νότης?
Η διαίσθηση μου (όχι η πληροφόρηση) είναι ότι δεν θα ανέβει φέτος στην Θεσσαλονίκη. Μακάρι να πέσω έξω.
Άβαταρ μέλους
Siempre

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Siempre »

Καλύτερα να μην ανέβει φέτος, να ξεκουραστεί! Και το λέω εγώ, που μένω Θεσσαλονίκη!
Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

Siempre έγραψε: Δευ Ιαν 28, 2019 5:29 pm Καλύτερα να μην ανέβει φέτος, να ξεκουραστεί! Και το λέω εγώ, που μένω Θεσσαλονίκη!
Διαφωνώ απόλυτα !
Ας ανεβεί Σαλονίκη και μετα να ξεκούραστη 4 μηνες !
Notis Sfakianakis
Notisking

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notisking »

Το συγκεκριμένο πάντως πάντα το απωγειωνει
Tsachno21

Dionysis7 έγραψε: Δευ Ιαν 28, 2019 4:55 pm
Συναυλίες στο εξωτερικό; Τι έχει πάθει και θέλει να τα κάνει όλα μαζεμένα.. Καλύτερα να ξεκουραστεί λίγο το καλοκαίρι και ας πάει του χρόνου... Για Θεσσαλονίκη και εγώ νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να μην ανέβει αλλά εν τέλει νομίζω θα πάει δεδομένου και της αγάπης που έχει για την πόλη αλλά και το ότι ακόμα και μόνος του να πάει χωρίς την παολα θα είναι σίγουρα γεμάτος..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Ωραίος Νότης. Πουνέντης: ''Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που σε έχω γνωρίσει''. Μετά έγινε ο τρελός φασίστας βέβαια...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ανέκαθεν οι δημοσιογράφοι, οι τηλεοπτικοί παρουσιαστές, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί και γενικά όσοι είναι στα Μέσα, θέλανε να ειναι κοντά σε αυτούς που είναι κατά καιρούς τα "καυτά ονόματα". Όπου φυσάει ο άνεμος ήταν πάντα...για να κλέβουν λίγο από την λάμψη τους. Βέβαια την τελευταία 10ετία έχουμε πήξει στους "ετερόφωτους" καλλιτέχνες.
Notisking έγραψε: Δευ Ιαν 28, 2019 7:40 pm

Αφήστε τον να ερμηνεύσει ρε πια. Ημαρτον με τις φωτογραφίες κάθε τρεις και λίγο.
Tsachno21

Scorpion86 έγραψε: Τρί Ιαν 29, 2019 12:29 am Ανέκαθεν οι δημοσιογράφοι, οι τηλεοπτικοί παρουσιαστές, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί και γενικά όσοι είναι στα Μέσα, θέλανε να ειναι κοντά σε αυτούς που είναι κατά καιρούς τα "καυτά ονόματα". Όπου φυσάει ο άνεμος ήταν πάντα...για να κλέβουν λίγο από την λάμψη τους. Βέβαια την τελευταία 10ετία έχουμε πήξει στους "ετερόφωτους" καλλιτέχνες.
Notisking έγραψε: Δευ Ιαν 28, 2019 7:40 pm

Αφήστε τον να ερμηνεύσει ρε πια. Ημαρτον με τις φωτογραφίες κάθε τρεις και λίγο.
Αυτό ακριβώς... Λες και όσοι πηγαίνουν είναι η πρώτη τους φορά που πάνε στον Νοτη και θέλουν τόσο πολύ να βγάλουν φωτογραφία...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

makis celica έχεις τραβήξει βίντεο μήπως και το Ήρθα κι απόψε στα σκαλοπάτια σου;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
makis celica

johnytzitzi έγραψε: Τετ Ιαν 30, 2019 8:57 pm
makis celica έχεις τραβήξει βίντεο μήπως και το Ήρθα κι απόψε στα σκαλοπάτια σου;
Ναι το εχω τραβηξει αλλα ειναι 15 δευτερολεπτα λεει ηρθα κι απόψε στα σκαλοπατια σου και ξεκιναει το Αλιμονο αμεσως..
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Δεν πειράζει ανέβασε το κι έτσι αν θες :biggrin: , το ψάχνω καιρό, πολλές φορές το λέει ολόκληρο.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
makis celica

johnytzitzi έγραψε: Πέμ Ιαν 31, 2019 2:50 pm Δεν πειράζει ανέβασε το κι έτσι αν θες :biggrin: , το ψάχνω καιρό, πολλές φορές το λέει ολόκληρο.
Απάντηση