Νότης Σφακιανάκης
- S_Mesogeios
Re: Νότης Σφακιανάκης
Το ότι καλύτερο με την Δρουζα Θεσσαλονίκη δεν ήταν πιο μετά από Ρεξ?
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
- SFAKattack10
Ναι όντως ήταν την άνοιξη του 1999 στην Θεσσαλονίκη. Αν και από εκεί και πέρα υπάρχουν κι άλλα πλάνα από εμφανίσεις του σε μαγαζιά.
Ασχετο... Κοιτάξτε εδώ κατάσταση ο άλλος του παίρνει το μικρόφωνο στο φινάλε .... Έλεος!!!
- Scorpion86
Ανακοινώθηκαν άλλα 25-30 ονόματα από τον Sfera. Πουθενά Νότης, Οικονομόπουλος, Γονίδης, Αργυρός, Πάριος, Ρουβάς, Θεοδωρίδου, Βέρτης, Φουρέιρα, Καρράς, Βίσση, Μακρόπουλος, Ρόκκος, Αδαμαντίδης κλπ.
Βέβαια υπάρχουν δύο μέρες ακόμα.
Σήμερα ανακοινώθηκαν: Μαζωνάκης, Πάολα, Παπαρίζου, Σχοινάς, Σταν, Ζουγανέλη, Θεοφάνους, Βαρθακούρης, Γερμανός, Λιόλιου, Γαρμπή, Γ.Τερζή, Α.Ζώη, Σαββιδάκης, Μπάσης, Δάντης, Τσαλίκης, Κορκολής, Μπαλτατζή, Δήμας, Goin' Through, Ονιράμα, Πασχάλης, Κιάμος, Νταντά, Βρεττός, Δημάκης, Παπαδόπουλος,
Βέβαια υπάρχουν δύο μέρες ακόμα.
Σήμερα ανακοινώθηκαν: Μαζωνάκης, Πάολα, Παπαρίζου, Σχοινάς, Σταν, Ζουγανέλη, Θεοφάνους, Βαρθακούρης, Γερμανός, Λιόλιου, Γαρμπή, Γ.Τερζή, Α.Ζώη, Σαββιδάκης, Μπάσης, Δάντης, Τσαλίκης, Κορκολής, Μπαλτατζή, Δήμας, Goin' Through, Ονιράμα, Πασχάλης, Κιάμος, Νταντά, Βρεττός, Δημάκης, Παπαδόπουλος,
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
-
Στο #3 ο Νότης με το δίνει τα φιλιά στην εκπομπη της Γερμανού.#2 το απορω αν αισθανεσαι τυψεις του καρρα και #1 το να την χαίρεσαι της βανδη
- Scorpion86
Notis7Arxontas έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 09, 2019 4:33 pm Στο #3 ο Νότης με το δίνει τα φιλιά στην εκπομπη της Γερμανού.#2 το απορω αν αισθανεσαι τυψεις του καρρα και #1 το να την χαίρεσαι της βανδη

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το τραγούδι της Βανδή βγήκε πιο πάνω από το απορω αν αισθανεσαι τύψεις και από το δίνει τα φιλιά... ΈλεοςNotis7Arxontas έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 09, 2019 4:33 pm Στο #3 ο Νότης με το δίνει τα φιλιά στην εκπομπη της Γερμανού.#2 το απορω αν αισθανεσαι τυψεις του καρρα και #1 το να την χαίρεσαι της βανδη
- Scorpion86
Εβδομάδα "Ελληνικής Μουσικής" με ηχηρές απουσίες. Χωρίς Νότη, Οικονομόπουλο, Γονίδη, Αργυρό, Πάριο, Θεοδωρίδου, Βέρτη, Φουρέιρα, Καρρά, Βίσση, Μακρόπουλο, Ρόκκο, Αδαμαντίδη κ.α.
-
Χτες είχε εκδήλωση η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής. Πρώτη φορά τον κάνει στον Νότη και τους είχαν δώσει κάτω τραπέζια από 3η σειρά και πίσω.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Και πέρσυ είχε κάνει στο fever.johnytzitzi έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 09, 2019 10:22 pm Χτες είχε εκδήλωση η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής. Πρώτη φορά τον κάνει στον Νότη και τους είχαν δώσει κάτω τραπέζια από 3η σειρά και πίσω.
-
Επειδή έχω κολλητούς φίλους αστυνομικούς το είπα. Πέρσι είχαν κάνει Ιερά Οδό στο σχήμα Καρράς-Γαρμπή.Dionysis7 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 10, 2019 9:11 amΚαι πέρσυ είχε κάνει στο fever.johnytzitzi έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 09, 2019 10:22 pm Χτες είχε εκδήλωση η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής. Πρώτη φορά τον κάνει στον Νότη και τους είχαν δώσει κάτω τραπέζια από 3η σειρά και πίσω.
Και στην Fantasia είχαν κάνει άλλες Αστυνομικές Ενώσεις και την επόμενη εβδομάδα έχει ξανά άλλη Ένωση Αστυνομικών στον δικό μας.Χτες το μαγαζί παίζει να είχε περισσότερο κόσμο και από το Σάββατο της πρεμιέρας που είχα πάει.Ο Νότης έχει επανέλθει πλήρως και η φωνή ήταν κ@υ....αν και δεν είπε κανένα εξεζητημένο τραγούδι είχε αρκετή όρεξη...johnytzitzi έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 10, 2019 4:44 pmΕπειδή έχω κολλητούς φίλους αστυνομικούς το είπα. Πέρσι είχαν κάνει Ιερά Οδό στο σχήμα Καρράς-Γαρμπή.Dionysis7 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 10, 2019 9:11 amΚαι πέρσυ είχε κάνει στο fever.johnytzitzi έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 09, 2019 10:22 pm Χτες είχε εκδήλωση η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής. Πρώτη φορά τον κάνει στον Νότη και τους είχαν δώσει κάτω τραπέζια από 3η σειρά και πίσω.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
-
Με το clip του Καμία τι έγινε; Μήπως στράβωσε με κάτι ο Νότης και αποφάσισε να μην βγει; π.χ. με τη σκηνοθεσία ή κάτι άλλο;
Μέχρι και ο κ. Βλάχος δεν γνωρίζει τι παίχτηκε.
Μέχρι και ο κ. Βλάχος δεν γνωρίζει τι παίχτηκε.
- Mixalisvolos
Τα πιο μεγάλα σ'αγαπώ πάντως έφτασαν 4.000.000 προβολές.
Οντως.. Και το "Καμία" πλησιάζει τις 600.000...Mixalisvolos έγραψε: ↑Τρί Φεβ 12, 2019 10:53 am Τα πιο μεγάλα σ'αγαπώ πάντως έφτασαν 4.000.000 προβολές.
Οσο για το κλιπ εγώ χωρίς να ξέρω κάτι νομίζω ότι κάτι έγινε και χάλασε... Δεν γίνεται να βγάζουν τον Νοέμβριο φωτογραφίες backstage από τα γυρίσματα και να μας λένε ότι έρχεται σύντομα..Έχουμε φτάσει Φλεβάρη..
- Scorpion86
Οριστικό: Δεν θα πάει Πύλη Αξιού φέτος ο Νότης. Με άλλο μαγαζί της Θεσσαλονίκης συζητά για μετά το Πάσχα. Στην Πύλη θα είναι ο Ρέμος με την Βανδή από τον Μάρτιο.
-
Λέει ότι είναι το επίσημο κανάλι του Νότη στο YouTube.Λετε;
Εγώ έκανα εγγραφή πάντως...θα έχω να λέω ότι ήμουν στα πρώτα subscribeNotis7Arxontas έγραψε: ↑Τετ Φεβ 13, 2019 12:11 am Λέει ότι είναι το επίσημο κανάλι του Νότη στο YouTube.Λετε;

Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
-
Και εγώilias16 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 13, 2019 12:25 amΕγώ έκανα εγγραφή πάντως...θα έχω να λέω ότι ήμουν στα πρώτα subscribeNotis7Arxontas έγραψε: ↑Τετ Φεβ 13, 2019 12:11 am Λέει ότι είναι το επίσημο κανάλι του Νότη στο YouTube.Λετε;
![]()
- Scorpion86
6o μέλος εγώ. Φτού και ήθελα να είμαι το 7ο...