Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Θα παίζει με Ρέμο-Βανδή και Κιάμο αν δεν κάνω λάθος εκείνη την περίοδο. Ελπίζω να επιλέξει ένα αξιόλογο σχήμα..Δεν καταλαβαίνω την τόση πρεμούρα να ανέβει και φέτος Θεσσαλονίκη, πόσο μάλλον χωρίς το σχήμα της Αθήνας. Εκτός αν επιλέξει κάτι ακόμα καλύτερο.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Dimitris96
Εύχομαι να κάτσει 1 μήνα για να τον προλάβω κ εγωjohnytzitzi έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 24, 2019 6:39 pm Sorry πρεμιέρα όχι Σάββατο 30/3 αλλά Παρασκευή 29/3.
Θα κλείσουν στο Γκάζι 23/3 ή 16/3 δεν έχει αποφασιστεί οριστικά.

Notis Sfakianakis
-
Μέχρι 20 Απριλίου θα είναι. Μετά αρχίζει η Μεγάλη Εβδομάδα.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- SFAKattack10
Παιδια ας γραψει καποιος στο wikipedia οτι το 2018 ειχε τις περισσοτερες φυσικες πωλησεις ο δισκος.
Για το url της αναφορας πατηστε πανω στην φωτογραφια και καντε αντιγραφη.
Για το url της αναφορας πατηστε πανω στην φωτογραφια και καντε αντιγραφη.
Ουτε μια συνέντευξη φετος τι έγινε δεν τον κάλεσαν ή αποφάσισε να μην παει;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- SFAKattack10
Δεν έχουν και πολλές επιλογές ώστε να μην τον καλέσουν, δικιά του απόφαση είναι.
Λογικά δεν πηγαίνει.. Και για εμένα καλύτερα που δεν πηγαίνει... Τα Μ.Μ.Ε "ψοφάνε" για να πάρουν το 1% της συνέντευξης του Νοτη και να αρχίσουν να τον βγάζουνε φασίστα, τρελό και άλλες ηλιθιότητες.. Δεν τους αρέσει η αλήθεια και είναι αποδεδειγμένο... Καλύτερα λοιπόν για εμένα..
- Scorpion86
Τρεις τηλεοπτικές και δύο ραδιοφωνικές έχει απορρίψει έως τώρα. Την μία τηλεοπτική την έχει αφήσει ανοικτή για λίγο πριν το Πάσχα. Για να δούμε εάν θα πάει ή θα κλείσει σεζόν πρώτη φορά χωρίς ούτε μία συνέντευξη.
Y.Γ.: Ισως φέτος κάνει συναυλία-έκπληξη στο εξωτερικό, σε μέρος που δεν έχει ξαναπάει. Σε χώρα που ακούνε πολύ ελληνική μουσική και έχει και αρκετό κόσμο που έρχεται κατά καιρούς και στα μαγαζιά που εμφανίζεται στην Αθήνα. Είχε και παλαιότερα πρόταση από αυτήν την χώρα. Θα φανεί κι αυτό εκεί γύρω στο Πάσχα.
Y.Γ.: Ισως φέτος κάνει συναυλία-έκπληξη στο εξωτερικό, σε μέρος που δεν έχει ξαναπάει. Σε χώρα που ακούνε πολύ ελληνική μουσική και έχει και αρκετό κόσμο που έρχεται κατά καιρούς και στα μαγαζιά που εμφανίζεται στην Αθήνα. Είχε και παλαιότερα πρόταση από αυτήν την χώρα. Θα φανεί κι αυτό εκεί γύρω στο Πάσχα.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Έλα ευκολάκι.... Ισραήλ;Scorpion86 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 26, 2019 10:20 pm Τρεις τηλεοπτικές και δύο ραδιοφωνικές έχει απορρίψει έως τώρα. Την μία τηλεοπτική την έχει αφήσει ανοικτή για λίγο πριν το Πάσχα. Για να δούμε εάν θα πάει ή θα κλείσει σεζόν πρώτη φορά χωρίς ούτε μία συνέντευξη.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- Scorpion86
Μικρή η πίστα ρε φίλε. Που θα χωρέσει το μπαλέτο? Εκτός αν δεν το πάρει πάνω.johnytzitzi έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 24, 2019 7:57 pm Μέχρι 20 Απριλίου θα είναι. Μετά αρχίζει η Μεγάλη Εβδομάδα.
Υ.Γ. Ξεκίνησαν κιόλας οι κρατήσεις?
https://www.vgainoexo.gr/club-vogue-thessaloniki
Αν δεν κάνω λάθος σε παλαιότερη δήλωση είχε πει ότι δεν θα πάει ποτέ στο Ισραήλ γιατί είναι κατεχόμενη περιοχήilias16 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 26, 2019 10:27 pmΈλα ευκολάκι.... Ισραήλ;Scorpion86 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 26, 2019 10:20 pm Τρεις τηλεοπτικές και δύο ραδιοφωνικές έχει απορρίψει έως τώρα. Την μία τηλεοπτική την έχει αφήσει ανοικτή για λίγο πριν το Πάσχα. Για να δούμε εάν θα πάει ή θα κλείσει σεζόν πρώτη φορά χωρίς ούτε μία συνέντευξη.
Προχτές ήταν ο Μαζώ στον Ρυθμό και επανεκτέλεσε το ''Όπως σε θέλω σε ονειρεύομαι''. Συνηθίζεται τα κομμάτια που επανεκτελούνται να δισκογραφούνται όπως έγινε με το ''Δεν έχω πολλά'' από τον Αργυρό και το ''Γιατί'' από Μέλισσες. Κοιτάξτε να δείτε που θα δισκογραφήσει ο Μαζώ το ''Όπως σε θέλω σε ονειρεύομαι'' και θα παίζει τρελά παντού και ακόμα θα το περιμένουμε από τον δικό μας. Άντε ο επόμενος καλεσμένος της Κωστάκη να επανεκτελέσει και το ''Να μην χαράξει'' να δισκογραφηθεί και αυτό 

Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Scorpion86
Δύο ερωτήσεις για όλους εδώ μέσα...
1ον Αυτή η διασκευή στο εν λόγω τραγούδι θεωρείτε ότι προέκυψε τυχαία ή ότι πολλοί καλλιτέχνες έχουν τεντωμένες τις κεραίες τους προς τον δικό μας;
2ον Όποιος γνωρίζει, εφόσον προκύπτει ότι όντως ο Νότης θα τραγουδήσει σε αυτό το κέντρο,θα κρατήσει αυτή την επωνυμία στο μαγαζί;;;; Εμένα πάντως μου ξενίζει αρκετά σαν τίτλος και μόνο...
1ον Αυτή η διασκευή στο εν λόγω τραγούδι θεωρείτε ότι προέκυψε τυχαία ή ότι πολλοί καλλιτέχνες έχουν τεντωμένες τις κεραίες τους προς τον δικό μας;
2ον Όποιος γνωρίζει, εφόσον προκύπτει ότι όντως ο Νότης θα τραγουδήσει σε αυτό το κέντρο,θα κρατήσει αυτή την επωνυμία στο μαγαζί;;;; Εμένα πάντως μου ξενίζει αρκετά σαν τίτλος και μόνο...
- Scorpion86
Θεωρώ ότι πλέον έχουν περάσει οι εποχές που οι καλλιτέχνες άλλαζαν τα ονόματα των μαγαζιών επειδή δεν τους άρεσαν. Συν τοις άλλοις θεωρώ υπερβολικό να αλλάξει το όνομα του μαγαζιού για ένα σχήμα που θα ανέβει για ένα μήνα (8-10 εμφανίσεις). Αν ήταν έτσι, κάθε μήνα που ανεβαίνει και άλλο σχήμα επάνω θα πρέπει να αλλάζει και το όνομα του κέντρου, σύμφωνα με τα γούστα του κάθε καλλιτέχνη. Αν ανέβαινε στο "Club Vogue" για σεζόν, τότε ναι, ίσως ήταν λογική μία προσωρινή αλλαγή ονόματος.
Υ.Γ. Σχεδόν κάθε χρόνο ακούγεται το όνομα της Κοκκίνου και ποτέ δεν καταλήγει σε συνεργασία. Με αποκορύφωμα τα "Αστέρια" το 2013, όπου είχαν δώσει τα χέρια, είχαν ετοιμασθεί τα δελτία Τύπου για την μουσική συνύπαρξη και τελικά την επομένη είχαμε αλλαγές και την Αγγελική Ηλιαδη αντί της Κοκκίνου.
Δύσκολο πάντως να βρει κάτι πιο "δυνατό" από την Κοκκίνου αυτή την εποχή.. Δεν ξέρω ποιος ή ποια είναι ελεύθερος αυτή την περίοδο...Scorpion86 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 28, 2019 7:51 pmΘεωρώ ότι πλέον έχουν περάσει οι εποχές που οι καλλιτέχνες άλλαζαν τα ονόματα των μαγαζιών επειδή δεν τους άρεσαν. Συν τοις άλλοις θεωρώ υπερβολικό να αλλάξει το όνομα του μαγαζιού για ένα σχήμα που θα ανέβει για ένα μήνα (8-10 εμφανίσεις). Αν ήταν έτσι, κάθε μήνα που ανεβαίνει και άλλο σχήμα επάνω θα πρέπει να αλλάζει και το όνομα του κέντρου, σύμφωνα με τα γούστα του κάθε καλλιτέχνη. Αν ανέβαινε στο "Club Vogue" για σεζόν, τότε ναι, ίσως ήταν λογική μία προσωρινή αλλαγή ονόματος.
Υ.Γ. Σχεδόν κάθε χρόνο ακούγεται το όνομα της Κοκκίνου και ποτέ δεν καταλήγει σε συνεργασία. Με αποκορύφωμα τα "Αστέρια" το 2013, όπου είχαν δώσει τα χέρια, είχαν ετοιμασθεί τα δελτία Τύπου για την μουσική συνύπαρξη και τελικά την επομένη είχαμε αλλαγές και την Αγγελική Ηλιαδη αντί της Κοκκίνου.
Εγώ αρχικά το ανέφερα ως προσωπική αισθητική...Οι υπόλοιποι καλλιτέχνες δεν νομίζω ότι ασχολούνται πιαScorpion86 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 28, 2019 7:51 pmΘεωρώ ότι πλέον έχουν περάσει οι εποχές που οι καλλιτέχνες άλλαζαν τα ονόματα των μαγαζιών επειδή δεν τους άρεσαν. Συν τοις άλλοις θεωρώ υπερβολικό να αλλάξει το όνομα του μαγαζιού για ένα σχήμα που θα ανέβει για ένα μήνα (8-10 εμφανίσεις). Αν ήταν έτσι, κάθε μήνα που ανεβαίνει και άλλο σχήμα επάνω θα πρέπει να αλλάζει και το όνομα του κέντρου, σύμφωνα με τα γούστα του κάθε καλλιτέχνη. Αν ανέβαινε στο "Club Vogue" για σεζόν, τότε ναι, ίσως ήταν λογική μία προσωρινή αλλαγή ονόματος.
με ονόματα κέντρων,ο δικός μας πάλι πιστεύω κάτι θα κάνει γι αυτό...(Νομίζω κάτι παίζει με τις άδειες στα κέντρα και οι ονομασίες πρέπει να αλλάζουν ανά 3 ή 5 χρόνια, κάτι τέτοιο τέλος πάντων δεν γνωρίζω ακριβώς το χρονικό διάστημα.Κάπου το έχει αναφέρει και ο Νότης παλιότερα...)
Ρε παιδιά αυτό το Vogue έχω την εντύπωση ότι είναι αρκετά μικρό μαγαζί κι από όσο ξέρω πολύ στριμωξιδι..