Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sfakianakisfan έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 09, 2019 11:06 pm
Και στην τελική να σας πω κάτι; Δεν άντεχε η Παολα μια βδομάδα ακόμη τις εμφανίσεις και στην τελική αν δεν ήθελε να μην ξανα συνεργαζόταν
Ποια μια βδομάδα; Θα μπορούσε να του πει τέλος το λήγουμε αυτή τη βδομάδα, σήμερα δηλαδή. Αυτή που νοιάζεται για τους 120 νέους φίλους της εργαζόμενους της επιχείρησης. Φίλε, δυστυχώς από την αρχή υπήρχαν φωνές που της έλεγαν να διαλύσει το σχήμα. Κάποιοι πεθαίνουν να δουν στα σχοινιά το Νότη.
Μάλλον δεν άντεχε για 2 μέρες να μην κάνει τα πάρτυ της η παολα..Τι να πεις... Δεν ξέρω αν η κατάσταση είναι για να κλάψεις ή για να γελάσεις
Πάντως για να τα λέμε όλα, όσο κι αν φαίνεται αστείο για μερικούς είναι σημαντικό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Νότης. Δεν μπορείς να βαφτίζεις το πρόβλημα του άλλου ως "ιδιοτροπία''. Το ότι δεν το σέβεσαι λοιπόν είναι δείγμα του δικού σου χαρακτήρα και όχι του άλλου. Επίσης βρε Γεωργιάδη, τι σημαίνει τον ''αγνοούσε ευγενικά''. Κοινώς τον έγραφε λοιπόν. Ντρέπεστε πια να γράψετε αντικειμενικά; Αν μπεις στη διαδικασία να το αναλύσεις είναι για γέλια η κατάσταση.
Ρε συ άμα ο Νότης δεν μιλάει καθόλου και δεν αντιδρά τι περιμένεις;; Ο κάθε τελευταίος θα σηκώνεται οπότε του καπνίσει και θα αποχωρεί από το σχήμα. Είναι βέβαιο πια πως μετά τα φετινά με όποιον συνεργάζεται από δω και στο εξής θα τον απειλεί ότι θα σηκωθεί και θα φύγει...
Αλλά τι περιμένεις οταν οι "δικοί" του... βλέπε Μουκίδης κάθονται και κάνουν επιχείριση σκούπα σε youtube, instagram fb αν είπε μισή στροφή ο Νότης να πάνε αμέσως στα δικαστήρια...
Γενικότερα η κατάσταση είναι αστεία...
Βλέπω ανέβασε το protothema και την ατάκα του Ρέμου ότι δεν πρέπει να λέει ο Νότης πολιτικό τραγούδι στα μπουζούκια και από κάτω τα σχόλια είναι 95% υπέρ του δικού μας και κράζουν τον άνθρωπο που κάνει εμφανίσεις στην Τουρκία και σε καζίνο των Σκοπίων.
Για ποιό κοινωνικό τραγούδι μιλάει ο Αντωνάκης; Από τις 3 ώρες που τραγουδάει συνολικά ο Νότης όλη την νύχτα αφιερώνει μόνο 1/4 στο κοινωνικό τραγούδι και τις υπόλοιπες ώρες τραγουδάει ερωτικά και χορευτικά. Τόσο πολύ τον ενοχλεί αυτό το 1/4; Και στην τελική η πλειοψηφία που πάει στον Νότη είναι νοτικοί που γουστάρουν και τα κοινωνικά και τα περιμένουν πως και πως. Αν δεν λέει και αυτά τα κοινωνικά θα απογοητεύσει και θα ξενερώσει το κοινό του που τα περιμένουν. Εκείνον θα του άρεσε να κάνει κάτι που θα ήξερε πως θα ξενέρωνε το κοινό του; Και να του πει κάποιος του Αντωνάκη πως οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες του εξωτερικού έχουν κάνει καριέρα με κοινωνικό τραγούδι όπως οι UB40, οι U2 και όλοι οι μεγάλοι καλλιτέχνες που έχουν αφιερώσει όλη τους την ζωή στο κοινωνικό τραγούδι. Για την Πάολα τι να πεις; Αναμενόμενο. Εξ αρχής δεν την είχα δει με θετικό μάτι αυτή την συνεργασία γιατί ποτέ δεν την είχα σε εκτίμηση την Πάολα γιατί βρίσκεται στο άλλο άκρο των μουσικών μου προτιμήσεων. Χίλιες φορές πλέον με τριτοτέταρτα ονόματα όπως έκανε μια ζωή παρά με ''ονόματα'' όπως κάνει τα τελευταία χρόνια που έχουν καβαλήσει το καλάμι και νομίζουν πως είναι κάποιοι γιατί τους έδωσε λίγη αξία ο γνωστός τηλεδιασκεδαστής.
Ισχύει αυτό που έγραψε ο Νίκος Γεωργιάδης αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε.
Μια πρόταση που έκανα ήταν για μια βραδιά να το κάνει όπως το καλοκαίρι στο Ακρωτήρι που είχε πάει η Καίτη Ζάκυνθο και εμφανίστηκε κανονικά με τους μικρούς μόνο. Να έλεγε τη δίκη του θέση από μικροφώνου και να έκλεινε κανονικά(στο περίπου) τη σεζόν.
johnytzitzi έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 10, 2019 2:56 am
Μια πρόταση που έκανα ήταν για μια βραδιά να το κάνει όπως το καλοκαίρι στο Ακρωτήρι που είχε πάει η Καίτη Ζάκυνθο και εμφανίστηκε κανονικά με τους μικρούς μόνο. Να έλεγε τη δίκη του θέση από μικροφώνου και να έκλεινε κανονικά(στο περίπου) τη σεζόν.
Ήσουνα μπροστά στον τσακωμο; Αν ήσουνα πες μας λίγο το έγινε γιατί η πλευρά της παολα λεει ότι και καλά την έβρισε χυδαία ο δικός μας... Για εμένα καλά της έκανε.. Τα καμαρίνια δεν είναι για να κάνεις πάρτυ.. Είναι για να ξεκουραζετε ο καλλιτέχνης... Γύρω από το γκάζι έχει πολλά κλαμπακια αν ήθελε η παολα ας πήγαινε σε ένα από αυτα..
Παιδιά, πιστεύω πως αν το δούμε αντικειμενικά το όλο γεγονός θα πρέπει να μπούμε λίγο σε σκέψεις.. Τι εννοώ? Πως η αλήθεια πρέπει να βρίσκεται κάπου ενδιάμεσα. Ξαφνικά δλδ τόσα άτομα τα τελευταία χρόνια(Βανδη, Μουκιδης, Ρέμος, Παπαδοπουλος, παολα), έχουν θέμα με τον δικό μας. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Εγώ πιστεύω πως ο Νότης είναι ένας ιδιαίτερος, δύσκολος χαρακτήρας. Είναι όντως αληθινός κι αυτό μας αρέσει. Απλά ίσως κάποιες φορές να ξεπερνάει λιγάκι τα όρια. Όλα αυτά δεν τα γράφω επειδή γνωρίζω κάτι εκ των έσω. Απλώς η λογική λέει πως δεν μπορεί κάποιο άτομο που τον κατηγορούν κάθε τρεις και λίγο για κάτι, να μην έχει και κάποιο μερίδιο ευθύνης. Μαζί με τον άρχοντα είμαστε όλοι φυσικά, μέχρι τέλους. Δεν το συζητάμε. Αλλά καλό θα ήταν να είμαστε λίγο πιο αντικειμενικοι κάποιες φορές..
Vasia88 έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 10, 2019 7:03 pm
Παιδιά, πιστεύω πως αν το δούμε αντικειμενικά το όλο γεγονός θα πρέπει να μπούμε λίγο σε σκέψεις.. Τι εννοώ? Πως η αλήθεια πρέπει να βρίσκεται κάπου ενδιάμεσα. Ξαφνικά δλδ τόσα άτομα τα τελευταία χρόνια(Βανδη, Μουκιδης, Ρέμος, Παπαδοπουλος, παολα), έχουν θέμα με τον δικό μας. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Εγώ πιστεύω πως ο Νότης είναι ένας ιδιαίτερος, δύσκολος χαρακτήρας. Είναι όντως αληθινός κι αυτό μας αρέσει. Απλά ίσως κάποιες φορές να ξεπερνάει λιγάκι τα όρια. Όλα αυτά δεν τα γράφω επειδή γνωρίζω κάτι εκ των έσω. Απλώς η λογική λέει πως δεν μπορεί κάποιο άτομο που τον κατηγορούν κάθε τρεις και λίγο για κάτι, να μην έχει και κάποιο μερίδιο ευθύνης. Μαζί με τον άρχοντα είμαστε όλοι φυσικά, μέχρι τέλους. Δεν το συζητάμε. Αλλά καλό θα ήταν να είμαστε λίγο πιο αντικειμενικοι κάποιες φορές..
Όντως έχει μερίδιο ευθύνης...Τεράστιο...που επί σειρά ετών ξεμπροστιάζει ένα σύστημα και όλα τα κακώς κείμενα.Που δεν μπαίνει σε καλούπια.Που δεν κάνει λυκοφιλίες με το σινάφι του.Βρήκαμε τώρα τον οξύθυμο χαρακτήρα του Νότη και τα ρίχνουμε όλοι εκεί... αντικειμενικότατοι είναι άπαντες εδώ μέσα.Όμως απ'την αρχή της σεζόν ήμασταν επιφυλακτικοί με την εν λόγω, γιατί ήταν περίεργη γενικώς η στάση της...καλό είναι να βλέπουμε λίγο παραπέρα απ'ότι μας παρουσιάζουν τα βοθροσάιτ.Φιλικά...
johnytzitzi έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 10, 2019 2:56 am
Ήσουνα μπροστά στον τσακωμο; Αν ήσουνα πες μας λίγο τι έγινε γιατί η πλευρά της παολα λεει ότι και καλά την έβρισε χυδαία ο δικός μας... Για εμένα καλά της έκανε.. Τα καμαρίνια δεν είναι για να κάνεις πάρτυ.. Είναι για να ξεκουραζετε ο καλλιτέχνης... Γύρω από το γκάζι έχει πολλά κλαμπακια αν ήθελε η παολα ας πήγαινε σε ένα από αυτα..
Αυτος ο Τσουρός είναι ότι πιο εμετικό υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση στάζει χολή κάθε φορά για τον Νότη.Αμα υπάρχει το βίντεο δείτε πως παρουσιάζει τα γεγονότα ο γελοίος που θέλει να λέγεται και δημοσιογράφος και κάθε φορά που πήγαινε να πει κάτι κάποιος υπέρ του νότη κατευθείαν να το καταρρίψει. Δεν άντεξα και του την είπα στο ίνσταγκραμ και μου απάντησε ότι επιμένει ότι ξέρει από ανθρώπους του μαγαζιού που ήταν μπροστά ότι ο Νότης έβριζε χυδαία την Πάολα.
nikosp έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 10, 2019 7:20 pm
Αυτος ο Τσουρός είναι ότι πιο εμετικό υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση στάζει χολή κάθε φορά για τον Νότη.Αμα υπάρχει το βίντεο δείτε πως παρουσιάζει τα γεγονότα ο γελοίος που θέλει να λέγεται και δημοσιογράφος και κάθε φορά που πήγαινε να πει κάτι κάποιος υπέρ του νότη κατευθείαν να το καταρρίψει. Δεν άντεξα και του την είπα στο ίνσταγκραμ και μου απάντησε ότι επιμένει ότι ξέρει από ανθρώπους του μαγαζιού που ήταν μπροστά ότι ο Νότης έβριζε χυδαία την Πάολα.
Ο Τσουρος είναι εμετικός συμφωνώ ... Ο Νοτης την έβρισε άγρια όντως την Πάολα αλλά αυτή έκανε το ίδιο ακριβώς.. Και επίσης απ ότι μου είπε φίλος(δεν ξέρω αν ισχύει) η παολα είπε στον Νοτη ότι θα κάνω ότι γουστάρω με την μουσική .. Λογικό να γίνει τούρμπο ο δικός μας
Scorpion86 έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 10, 2019 8:06 pm
Άσχετο αλλά είδα χθες τραγούδησε ο Οικονομόπουλος το «Θέλω να ζήσω τώρα αλλιως».
Χθές αποκλείεται...μέσα ήμουν Να ξαναρθείς, Δηλώνω μόνος και Δίνει τα φιλιά είπε.
Ίσως είναι από Παρασκευή. Σήμερα έγινε η ανάρτηση στο fb και νόμιζα ότι είναι από χθες.
Υ.Γ. Ο Τσούρος βαδίζει στα χνάρια άλλων εμετικων του κλάδου του, γνωστές οι περιπτώσεις. Τον είχε βάλει στην Θέση του ο Βουρλιώτης και ο Τσιμιτσέλης on air επειδή είπε τον Νίβο «καβάτζα του Νοτη» όποτε αποχωρεί κάποιος από το σχήμα.