Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
IoannisHelPo

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από IoannisHelPo »

Σχετικά αντικειμενικά τα σχόλια αυτήν την φορά δεν πέταξαν πολύ λάσπη , πάντως το ωραίο είναι όταν μπαίνουν τα τραγούδια του νοτη πόση πλάκα παθαίνουν όλοι τους και γουστάρουν ειδικά αυτός ο τύπος που τον θάβει κάθε φορά δεν ξέρω το όνομα του και σε μια προηγούμενη εκπομπή που αναφέρονταν στον Μουκίδη και στην κόντρα με τον νοτη μόλις μπήκαν τα τραγούδια του νοτη έπαθε την πλάκα του πρέπει να γουστάρει πολύ κατά βάθος φενετε χαρακτηριστικά σε αυτό το βίντεο όταν παίζει το ένα γράμμα που δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του 😂😂😂
Εχει τα αστέρια συντροφιά
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Εγω παντως πιστευω οτι ο Νοτης δεν απανταει δημοσια σε ολα αυτα λογω ιδεολογιας.Δηλαδη τα θεωρει ασημαντα θεματα μπροστα στα πραγματικα προβληματα που απασχολουν τη χωρα.Σου λεει εδω κοβουν στον κοσμο μισθους και συνταξεις και αυξανουν συνεχεια φορους εχει ορεξη ο κοσμος να μαθει τα κουτσομπολια τι ειπα εγω στην παολα τι μου ειπε αυτη και γιατι μαλωσαμε;Πιστευω οτι και αν τον καλεσει η Μελετη πχ θα απαντησει στα γρηγορα για την Παολα κατι οχι και πολυ συγκεκριμενο και μετα θα αρχισει απο μονος του να τα χωνει στον Τσιπρα και στους πολιτικους γιατι ειναι το μονο που τον απασχολει.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Υποτιθεται αυτο το φορουμ απευθυνετε σε σκληροπυρηνικους νοτικους που προφανως ξερουν τον Νοτη καπως καλυτερα απ' οτι ο υπολοιπος κοσμος.οχι απαραιτητα προσωπικα αλλα επειδη τον ακολουθουμε τοσα χρονια. Ειναι ποτε δυνατον ολοκληρος Νοτης να κατσει να κλεισει συνεντευξη για να "απαντησει" στην παολα και στους λοιπους;;; μα ειναι δυνατον;;;; (συγνωμη για το υφος μου)
Επισης ο νοτης ειναι το μαυρο προβατο για τα media.οτι λοιπον και να πει,μα οτι κι αν πει,παλι θα τον κατακρινουν.με λιγα λογια ειναι προκαθορισμενο το αποτελεσμα οτι και να γινει.
Ο κοσμος νομιζω εχει βγαλει τα συμπερασματα του τοσα χρονια,δεν θα αλλαξει κατι. Μονο αν ο Νοτης "στησει" ψευτικα μια συνεντευξη για να πλασαρει μια αλλη "καλη" εικονα για τα media και τους λοιπους τοτε μονο μπορει να αλλαξει κατι αλλα αυτο δεν προκειται να γινει ΠΟΤΕ.
Οι περισσοτεροι, κακα τα ψεματα, με απλα λογια οταν μιλησουν για τον Νοτη θα πουν 《γαματος τραγουδιστης αλλα μερικες φορες λεει και πολλες μαλακιες》. Νομιζω καπως ετσι εχω εισπραξει την γνωμη του κοσμου για τον νοτη.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Η Μάρα Τζίμα (η τραγουδίστρια που είναι με το Νότη από το Ακρωτήρι και θα τον ακολουθήσει στο Vogue) δεν το έγραψε το “αποχαιρετιστήριο” της post για το Γκάζι Live και πολύ σωστά!
Είχε γράψει “ότι και να έγινε η αλήθεια βρίσκεται πάντα κάπου στη μέση” και τη διόρθωσε ο κ.Σουβατζής (ο μαέστρος) γράφοντας της “Η αλήθεια δεν είναι στη μέση...” και δικαιολογήθηκε αφού το έσβησε λέγοντας του ότι δεν το διατύπωσε σωστά.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Tsachno21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

IoannisHelPo έγραψε: Τετ Μαρ 13, 2019 1:36 pm
Σχετικά αντικειμενικά τα σχόλια αυτήν την φορά δεν πέταξαν πολύ λάσπη , πάντως το ωραίο είναι όταν μπαίνουν τα τραγούδια του νοτη πόση πλάκα παθαίνουν όλοι τους και γουστάρουν ειδικά αυτός ο τύπος που τον θάβει κάθε φορά δεν ξέρω το όνομα του και σε μια προηγούμενη εκπομπή που αναφέρονταν στον Μουκίδη και στην κόντρα με τον νοτη μόλις μπήκαν τα τραγούδια του νοτη έπαθε την πλάκα του πρέπει να γουστάρει πολύ κατά βάθος φενετε χαρακτηριστικά σε αυτό το βίντεο όταν παίζει το ένα γράμμα που δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του 😂😂😂
Ο Ουγγαρέζος τώρα τελευταία έχει αλλάξει την στάση του προς τον Νοτη και εμφανίζεται πολύ αντικειμενικος.. Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει..
sotirakos

Ειναι ψεματα πως η Παολα μας πληρωσε...
sotirakos

Αρχιζει και λαμπει η αληθεια και αυτο εχει πολυ μεγαλυτερη αξια απο οποιαδηποτε συνεντευξη.
Βεβαια η ζημια που εχει υποστει ο Νοτης,ειδικα τα τελευταια χρονια,ειναι δυστυχως ανυπολογιστη και ισως ανεπανορθωτη.
eptapsuxos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από eptapsuxos »

Η ρετσινια δυστυχως εμεινε αλλη μια φορα στον Νοτη. Κανεις δεν θα ψαξει λεπτομερειες. Το 90% του κοσμου ανοιξε το αρθρο στο ιντερνετ και ειπε παλι τσακωθηκε αυτος παλι βριζει κτλ. Δεν θα κατσει να το ψαξει οπως δεν ψαχνουμε εμεις για αλλους τραγουδιστες. Πιο πιθανον να απαντησει στις 29 ο Νοτης αν δεν δεχτει τις προτασεις, που σιγουρα εχει για συνεντευξη. Το να μην απαντησει εστω κι απο τη πιστα ειναι απιθανο. Αλλωστε και με τον Παπαδοπουλο ειχε απαντησει.
Tsachno21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

eptapsuxos έγραψε: Τετ Μαρ 13, 2019 4:59 pm Η ρετσινια δυστυχως εμεινε αλλη μια φορα στον Νοτη. Κανεις δεν θα ψαξει λεπτομερειες. Το 90% του κοσμου ανοιξε το αρθρο στο ιντερνετ και ειπε παλι τσακωθηκε αυτος παλι βριζει κτλ. Δεν θα κατσει να το ψαξει οπως δεν ψαχνουμε εμεις για αλλους τραγουδιστες. Πιο πιθανον να απαντησει στις 29 ο Νοτης αν δεν δεχτει τις προτασεις, που σιγουρα εχει για συνεντευξη. Το να μην απαντησει εστω κι απο τη πιστα ειναι απιθανο. Αλλωστε και με τον Παπαδοπουλο ειχε απαντησει.
Εγώ πάντως απ ότι έχω δει και καταλάβει το 80% είναι υπέρ του Νοτη στην συγκεκριμένη υπόθεση..
sotirakos

eptapsuxos έγραψε: Τετ Μαρ 13, 2019 4:59 pm Η ρετσινια δυστυχως εμεινε αλλη μια φορα στον Νοτη. Κανεις δεν θα ψαξει λεπτομερειες. Το 90% του κοσμου ανοιξε το αρθρο στο ιντερνετ και ειπε παλι τσακωθηκε αυτος παλι βριζει κτλ. Δεν θα κατσει να το ψαξει οπως δεν ψαχνουμε εμεις για αλλους τραγουδιστες. Πιο πιθανον να απαντησει στις 29 ο Νοτης αν δεν δεχτει τις προτασεις, που σιγουρα εχει για συνεντευξη. Το να μην απαντησει εστω κι απο τη πιστα ειναι απιθανο. Αλλωστε και με τον Παπαδοπουλο ειχε απαντησει.
Ολοσωστος!!! Και μια ρετσινια που εβαλε κι ο Νοτης το δικο του λιθαρακι. Θες για τις ακραιες του δηλωσεις,θες για τον τροπο που τα λεει,θες γιατι παντα προτιμαει να λεει τα ιδια και να τα χωνει,θες γιατι ειναι εριστικος κλπ,κλπ...βεβαια σ'αυτα που λεει κανεις δεν αρνειται οτι δεν μασαει τα λογια του,οτι δεν ειναι δηθεν,οτι ανεκαθεν ελεγε τα ιδια και πως λεει και πολλες αληθειες.δεν ισχυουν για ολους τα ιδια αλλα μ'αυτα και μ'αυτα εχει δημιουργηθει μια εικονα προς τα εξω.Εξαλλου για ολα αυτα, τον Νοτη, ή θα τον λατραψεις ή θα τον μισησεις.
Άβαταρ μέλους
Johny-rex

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Johny-rex »

O Μαέστρος κος Σουβατζής με νέα του ανάρτηση διευκρινίζει:

''Καποιος φιλος μου έστειλε ενα βιντεο απο μια πρωινή εκπομπη, Γι' αυτο Θα το πω άλλη μία φορά αν και δε μου αρέσει να επανέρχομαι αλλά χρειάζεται διευκρίνηση για όσους κάνουν ότι δεν το γνωρίζουν και το κυριότερο για τους φίλους που με ρωτούν.
Το πρόγραμμα τελείωνε στις 5.45 η ώρα, Στις 5.45 λοιπόν εκανε ενα μπάνιο και μετα έως τις 8.30 περίπου Δέχονταν τους φίλους του για αυτόγραφα, φωτογραφίες, τους επιχειρηματιες, συνθετες που έρχονται με το iPhone για να ακούσει τραγουδια τους και λοιπά. Στην συνέχεια έτρωγε και συνομιλούσε με τους συνεργάτες του βλεποντας σε laptop χωρους σε προτεινόμενες συναυλιες η μελοντικες συνεργασιες κλπ συνήθως μεχρι τις 11 και μερικες φορές μεχρι και τις 2 το μεσημέρι.
Καταλαβαίνετε λοιπόν τον εφιάλτη των ντεσιμπέλ τον εκνευρισμό την ντροπη και την ασέβεια που ένιωθε αυτος ο ανθρωπος από τις 5.45 εως να παει για ύπνο στο υπνοδωμάτιο που όντως υπήρχε στον επάνω όροφο παντα όμως μετα το ωράριο που προανέφερα''
Chris_

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chris_ »

https://www.facebook.com/NotisSfakianak ... =3&theater

Όσα έγραψε ο Βασίλης Φουτσιτζής...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Του είπε όντως ''σε γράφω στα παπάρια μου;'' Άσε ρε Πάολα...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
IoannisHelPo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από IoannisHelPo »

Ο μαέστρος του νοτη κατεβασε τις αναρτήσεις στου στο φβ γνωρίζει κανείς κάτι ;
Εχει τα αστέρια συντροφιά
Notorious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notorious »

Η Πάολα μου θυμίζει έναν κακό γείτονα που είχα κάποτε που έβαζε διαπασόν την μουσική σε ώρες κοινής ησυχίας (και όχι μόνο) και όταν του ζητούσαμε ευγενικά να σεβαστεί τους υπόλοιπους έλεγε θα κάνω ο,τι γουστάρω και άμα δεν σας αρέσει να φύγετε...μάλιστα μας έλεγε και ιδιότροπους!!...τελικά έφυγε αυτός από μόνος του..ήθελα να ήξερα όλοι αυτοί οι πανελίστες και τα λοιπά party animals τα ίδια κάνουν σπίτι τους;;ίσως..το θέμα είναι γιατί πρέπει να τους ανέχεται ο καθένας...αλλά σήμερα κάθε έννοια στοιχειώδους σεβασμού έχει καταλυθεί..αυτό που τους πειράζει είναι το πού θα κοιμάται ο Νότης και όχι η έλλειψη σεβασμού..η κα Πάολα επίσης μου θυμίζει και τον Μουκίδη που μετά από 25 χρόνια αφού καρπώθηκε πλατίνες και δόξα θυμήθηκε να απαγορεύσει τα τραγούδια του στο Νότη..όπως και η Πάολα μετά από 30 νυχτοκάματα σηκώθηκε και έφυγε..είναι και της μόδας τώρα να ποστάρουνε και της ηρωϊκές εξόδους στα social media και αυτό ήτανε..πετάνε και ένα «φταίει ο Σφακιανάκης» στο post και καθάρισαν...4- 5 εμφανίσεις είχαν μεϊνει..θα μπορούσε η Πάολα στην τελική να κάνει και την Σαββατιάτικη και να το έληγαν..χωρίς ποστ, χωρίς να πάρει έκταση..3 μήνες πήγε σφαίρα το σχήμα κανείς δεν θα έλεγε τίποτα..αλλά ήθελε έξοδο μεγάλη..μόνο που έτσι δυσφημεί τον εαυτό της και όσο περνάει ο καιρός και φιλτράρονται τα γεγονότα τόσο εκτίθεται.. τί να ασχοληθεί ο Νότης ρε παιδιά??...που 30 χρόνια τα καμαρίνια του είναι εκκλησία..δεν έχει ακουστεί το παραμικρό...πόσο να ανεχτεί αυτή την κατάσταση στη διπλανή πόρτα?? Που την ανέχτηκε στην τελική..μέσω συνεργατών του της ζήταγε κατανόηση..δεν πήγε να τσακωθεί μαζί της..Και νερό στο κρασί του έριξε για το σχήμα για να φτάνει 4:30 ξημερώματα και να έχεις ακούσει μόνο μια 1,5 ώρα Νότη..Και η επίχειρηση γιατί δεν προστάτεψε η ίδια το σχήμα πάνω από όλα?? Ολόκληρο μέγαρο ας έβαζε τα καμαρίνια 3 ορόφους απόσταση..ούτε συνέντευξη, ούτε τίποτα..εκτέθηκε η Πάολα από μόνη της...και ούτε στο Vogue να γίνει νύξη..δεν γίνεται να είσαι σε ένα σχήμα και επί σκηνής να αναφερθείς σε άλλο..
eptapsuxos

Το θεμα εχει τελειωσει. Ας κοιταξει ο Νοτης τον επομενο δισκο του να ειναι πιο καλος απο τον προηγουμενο με ενα καλο ζειμπεκικο και ενα καλο τσιφτετελι. Η Παολα σε 10 χρονια θα εχει χαθει και δεν θα κανει καθολου επιτυχιες. Ο δικος μας για παντα οσο εμφανιζεται και οπου εμφανιζεται θα ειναι sold out. Aνηκει στους μεγαλους(Καζαντζιδης Διονυσιου Νταλαρας Βοσκοπουλος Παριος) Αλλωστε ειναι στο νουμερο 4 πισω απο Καζαντζιδη Νταλαρα και Παριο νομιζω.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Πάλι αφίσα (για 87η φορά) με το λογότυπο σε ασπρόμαυρο φόντο. Επανάληψη της επανάληψης. Λες και δεν έχει μια φωτογραφία να δώσει. Κούρασε το πράγμα με αυτήν την προχειρότητα.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
eptapsuxos

Εγω νομιζω για την αφισα οτι θελει ο κοσμος να τον θυμαται με νεανικη μορφη. Για αυτο βαζει το σκιτσο του 99. Τωρα αν φωτογραφηθει θα του βαλουν photoshop οπως στον πρωτο δισκο της τριλογιας και θα εκνευριστει παλι.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

eptapsuxos έγραψε: Πέμ Μαρ 14, 2019 5:05 pm Εγω νομιζω για την αφισα οτι θελει ο κοσμος να τον θυμαται με νεανικη μορφη. Για αυτο βαζει το σκιτσο του 99. Τωρα αν φωτογραφηθει θα του βαλουν photoshop οπως στον πρωτο δισκο της τριλογιας και θα εκνευριστει παλι.
Δεν έχει θέματα με την ηλικία του, το δείχνει αυτό και ο αυτοσαρκασμός που κάνει πολλές φορές είτε πάνω στην πίστα είτε σε συνεντεύξεις. Αμα είχε θεματα με την ηλικία του και ανάλογες ανασφάλειες θα είχε σταματήσει και από το τραγούδι. Το έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξη. Δεν είναι αυτό. Είναι ότι δεν υπάρχει διάθεση για τις...λεπτομέρειες. Δεν δίνει σημασία πλέον εκεί. Κακώς. Διότι δείχνει προχειρότητα. Και στον δίσκο πάει στο καλό δεν βάζει πλέον φωτογραφίες του διότι θέλει το εξώφυλλο να αποτελεί ένα σκίτσο-μήνυμα. Όχι όμως και αυτό το χάλι που παρουσιάσανε ως αφίσα για το Γκάζι με την μαυρίλα και τα ονόματα. Δεν ασχολείται σοβαρά πλέον. Αυτό καταλαβαίνω εγώ. Εδώ ένα κλιπ γυρίστηκε πριν μήνες και ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει και έτσι όπως πάει μήπως και δεν βγει καθόλου.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
eptapsuxos

Προφανως δεν του αρεσε το αποτελεσμα στο κλιπ. Καλυτερα να βγαλει το τριτο μερος και να προωθησει νεο τραγουδι. Το καμμια δεν πολυακουστηκε.
Απάντηση