Μπορεί να μην είναι θέμα ηλικίας μόνο.. Μπορεί να είναι ότι έχει πάρει και κάποια κιλά ή οτιδήποτε άλλο..κανεις δεν ξέρει για ποιο πράγμα κάποιος άνθρωπος μπορεί να νιώθει περίεργα... Δεν νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που να του έχει πει να κάνει μια φωτογράφιση και να μην βγάζει συνέχεια τέτοιες αφίσες.. Πολύ απλά δεν θέλει.. Τον λόγο δεν τον ξέρουμε.. Πάντως άμα είναι να κάνει φωτογράφιση και να του την τσακισουνε στο φωτοσοπ καλύτερα να μην βγάλει καθόλουScorpion86 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 14, 2019 5:30 pmΔεν έχει θέματα με την ηλικία του, το δείχνει αυτό και ο αυτοσαρκασμός που κάνει πολλές φορές είτε πάνω στην πίστα είτε σε συνεντεύξεις. Αμα είχε θεματα με την ηλικία του και ανάλογες ανασφάλειες θα είχε σταματήσει και από το τραγούδι. Το έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξη. Δεν είναι αυτό. Είναι ότι δεν υπάρχει διάθεση για τις...λεπτομέρειες. Δεν δίνει σημασία πλέον εκεί. Κακώς. Διότι δείχνει προχειρότητα. Και στον δίσκο πάει στο καλό δεν βάζει πλέον φωτογραφίες του διότι θέλει το εξώφυλλο να αποτελεί ένα σκίτσο-μήνυμα. Όχι όμως και αυτό το χάλι που παρουσιάσανε ως αφίσα για το Γκάζι με την μαυρίλα και τα ονόματα. Δεν ασχολείται σοβαρά πλέον. Αυτό καταλαβαίνω εγώ. Εδώ ένα κλιπ γυρίστηκε πριν μήνες και ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει και έτσι όπως πάει μήπως και δεν βγει καθόλου.eptapsuxos έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 14, 2019 5:05 pm Εγω νομιζω για την αφισα οτι θελει ο κοσμος να τον θυμαται με νεανικη μορφη. Για αυτο βαζει το σκιτσο του 99. Τωρα αν φωτογραφηθει θα του βαλουν photoshop οπως στον πρωτο δισκο της τριλογιας και θα εκνευριστει παλι.
Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Μια χαρά φωτογραφίσεις έχει κάνει για τους τελευταίους δίσκους. Από εκεί ας δώσει μία φωτογραφία και να φτιαχθεί ωραίο αποτέλεσμα σε αφίσα με ζωντανά χρώματα. Δεν ζητάω κάτι τρελό.Tsachno21 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 14, 2019 6:15 pmΜπορεί να μην είναι θέμα ηλικίας μόνο.. Μπορεί να είναι ότι έχει πάρει και κάποια κιλά ή οτιδήποτε άλλο..κανεις δεν ξέρει για ποιο πράγμα κάποιος άνθρωπος μπορεί να νιώθει περίεργα... Δεν νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που να του έχει πει να κάνει μια φωτογράφιση και να μην βγάζει συνέχεια τέτοιες αφίσες.. Πολύ απλά δεν θέλει.. Τον λόγο δεν τον ξέρουμε.. Πάντως άμα είναι να κάνει φωτογράφιση και να του την τσακισουνε στο φωτοσοπ καλύτερα να μην βγάλει καθόλουScorpion86 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 14, 2019 5:30 pmΔεν έχει θέματα με την ηλικία του, το δείχνει αυτό και ο αυτοσαρκασμός που κάνει πολλές φορές είτε πάνω στην πίστα είτε σε συνεντεύξεις. Αμα είχε θεματα με την ηλικία του και ανάλογες ανασφάλειες θα είχε σταματήσει και από το τραγούδι. Το έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξη. Δεν είναι αυτό. Είναι ότι δεν υπάρχει διάθεση για τις...λεπτομέρειες. Δεν δίνει σημασία πλέον εκεί. Κακώς. Διότι δείχνει προχειρότητα. Και στον δίσκο πάει στο καλό δεν βάζει πλέον φωτογραφίες του διότι θέλει το εξώφυλλο να αποτελεί ένα σκίτσο-μήνυμα. Όχι όμως και αυτό το χάλι που παρουσιάσανε ως αφίσα για το Γκάζι με την μαυρίλα και τα ονόματα. Δεν ασχολείται σοβαρά πλέον. Αυτό καταλαβαίνω εγώ. Εδώ ένα κλιπ γυρίστηκε πριν μήνες και ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει και έτσι όπως πάει μήπως και δεν βγει καθόλου.eptapsuxos έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 14, 2019 5:05 pm Εγω νομιζω για την αφισα οτι θελει ο κοσμος να τον θυμαται με νεανικη μορφη. Για αυτο βαζει το σκιτσο του 99. Τωρα αν φωτογραφηθει θα του βαλουν photoshop οπως στον πρωτο δισκο της τριλογιας και θα εκνευριστει παλι.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Μαζί σου είμαι και εγώ.. Ας κάνει μια καλή για τον καινούργιο δίσκο ή για τον χειμερινό δισκο.. Είναι 60 χρόνων και στέκεται απίστευτα καλά είναι κρίμα να μην κάνει φωτογραφίσεις..Scorpion86 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 14, 2019 7:04 pmΜια χαρά φωτογραφίσεις έχει κάνει για τους τελευταίους δίσκους. Από εκεί ας δώσει μία φωτογραφία και να φτιαχθεί ωραίο αποτέλεσμα σε αφίσα με ζωντανά χρώματα. Δεν ζητάω κάτι τρελό.Tsachno21 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 14, 2019 6:15 pmΜπορεί να μην είναι θέμα ηλικίας μόνο.. Μπορεί να είναι ότι έχει πάρει και κάποια κιλά ή οτιδήποτε άλλο..κανεις δεν ξέρει για ποιο πράγμα κάποιος άνθρωπος μπορεί να νιώθει περίεργα... Δεν νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που να του έχει πει να κάνει μια φωτογράφιση και να μην βγάζει συνέχεια τέτοιες αφίσες.. Πολύ απλά δεν θέλει.. Τον λόγο δεν τον ξέρουμε.. Πάντως άμα είναι να κάνει φωτογράφιση και να του την τσακισουνε στο φωτοσοπ καλύτερα να μην βγάλει καθόλουScorpion86 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 14, 2019 5:30 pmΔεν έχει θέματα με την ηλικία του, το δείχνει αυτό και ο αυτοσαρκασμός που κάνει πολλές φορές είτε πάνω στην πίστα είτε σε συνεντεύξεις. Αμα είχε θεματα με την ηλικία του και ανάλογες ανασφάλειες θα είχε σταματήσει και από το τραγούδι. Το έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξη. Δεν είναι αυτό. Είναι ότι δεν υπάρχει διάθεση για τις...λεπτομέρειες. Δεν δίνει σημασία πλέον εκεί. Κακώς. Διότι δείχνει προχειρότητα. Και στον δίσκο πάει στο καλό δεν βάζει πλέον φωτογραφίες του διότι θέλει το εξώφυλλο να αποτελεί ένα σκίτσο-μήνυμα. Όχι όμως και αυτό το χάλι που παρουσιάσανε ως αφίσα για το Γκάζι με την μαυρίλα και τα ονόματα. Δεν ασχολείται σοβαρά πλέον. Αυτό καταλαβαίνω εγώ. Εδώ ένα κλιπ γυρίστηκε πριν μήνες και ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει και έτσι όπως πάει μήπως και δεν βγει καθόλου.eptapsuxos έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 14, 2019 5:05 pm Εγω νομιζω για την αφισα οτι θελει ο κοσμος να τον θυμαται με νεανικη μορφη. Για αυτο βαζει το σκιτσο του 99. Τωρα αν φωτογραφηθει θα του βαλουν photoshop οπως στον πρωτο δισκο της τριλογιας και θα εκνευριστει παλι.
Ο Βο κυκλοφορεί ολοκληρωμένο δίσκο από την Panik και περιέχει και το ''Έχει να κάνει''.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- SFAKattack10
Δεν είναι του 99, είναι από φωτογραφία από τον δίσκο Μνήμες και την έκαναν επεξεργασία.
- Scorpion86
Και έχουμε και την επιχείρηση να κάνει ανάρτηση ότι το πιο επιτυχημένο σχήμα της σεζόν ήταν αυτό της «Ιερας Οδού».
Το συγκεκριμένο σχήμα δούλευε μόνο με χορούς.. Ανέκδοτο το ότι ήταν το πιο επιτυχημένο σχήμα της σεζόνScorpion86 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 14, 2019 10:45 pm Και έχουμε και την επιχείρηση να κάνει ανάρτηση ότι το πιο επιτυχημένο σχήμα της σεζόν ήταν αυτό της «Ιερας Οδού».
Όντως και η πρώτη φορά που είδαμε το σκίτσο ήταν την season 2008-09 στο έναστρον με την Γαρμπή. Ήταν σε κάτι φυλλάδια που δίνανε μέσα στο μαγαζί. Πρέπει να το έχω ακόμα...SFAKattack10 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 14, 2019 10:22 pmΔεν είναι του 99, είναι από φωτογραφία από τον δίσκο Μνήμες και την έκαναν επεξεργασία.
Χαχαχα
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Με το δίκιο τους όμως, αφού έμειναν λιγο πριν το τέλος.Tsachno21 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 14, 2019 11:01 pmΤο συγκεκριμένο σχήμα δούλευε μόνο με χορούς.. Ανέκδοτο το ότι ήταν το πιο επιτυχημένο σχήμα της σεζόνScorpion86 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 14, 2019 10:45 pm Και έχουμε και την επιχείρηση να κάνει ανάρτηση ότι το πιο επιτυχημένο σχήμα της σεζόν ήταν αυτό της «Ιερας Οδού».
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
- SFAKattack10
- Scorpion86
Και οι Dinamiss στην Θεσσαλονίκη. Με λίγα λόγια όλο το σχήμα που ήταν στο "Γκάζι" συν Κοκκίνου. Τόσο "παλιοχαρακτήρας" είναι ο Νότης που δεν τον άντεξαν και πάνε μαζί του και στο Vogue. 

-
https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/notis ... zotan/amp/
Τώρα αυτό πρέπει να το πιστέψουμε;
Το επόμενο ποστ λογικά θα λέει ότι βαράει την γυναίκα του... Είπαμε κάνουν ότι μπορούν για να τον ρίξουνεNotis7Arxontas έγραψε: ↑Παρ Μαρ 15, 2019 10:09 am https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/notis ... zotan/amp/
-
Λαθος κινηση που δεν βγαζει μια εντυπη ανακοινωση να απαντησει και αφηνει τον καθε τυχαρπαστο δημοσιοκαφρο να τον σπιλωνει. Επισης οταν ο Μενιος ειχε μονιμα τα λεγομενα του Μπεζου στην εκπομπη του και τον εθαβε ο Μπεζος εστειλε εξωδικο στην εκπομπη και μετα δεν ξαναασχοληθηκαν μαζι του για καιρο. Μεγαλυτερη αξια εχει ο Μπεζος(αν και καλος ηθοποιος) απο τον Νοτη? Θα επρεπε και ο Νοτης να προστατευτει με νομικο τροπο απο κακοβουλες επιθεσεις σε τηλεοραση και ιστοσελιδες.
-
Και να ισχύει τι τους αφορά; Είναι προσωπικά χωράφια αυτά (αλλά από την Τατιάνα Τατιανιες περιμένεις).
Αυτό μου θύμισε το 2016 στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής που δεν πήγε και ακόμα και η Ναταλία επειδή τον πήρε σπίτι (γιατί έχει τα τηλέφωνα του) “Μα καλά ούτε η γυναίκα του δεν ξέρει που βρίσκεται;”
Αυτό μου θύμισε το 2016 στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής που δεν πήγε και ακόμα και η Ναταλία επειδή τον πήρε σπίτι (γιατί έχει τα τηλέφωνα του) “Μα καλά ούτε η γυναίκα του δεν ξέρει που βρίσκεται;”
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
-
Προφανως τοτε δεν πηγε γιατι ειχε σπαστει με τη Γερμανου. Αλλωστε στην επομενη συνεντευξη της ειπε με παραπονο 2 φορες οτι τον ξεχασε...
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
-
Τα ψιλοσκότωσε ο κατά τ'άλλα συμπαθητικος Σταν..

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tsachno21 την Κυρ Μαρ 17, 2019 1:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χθες το βράδυ ο DPG έβαλε σε στορυ στο ινσταγκραμ το Πάλι....
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......