Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Tsachno21

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

sotirakos έγραψε: Κυρ Μαρ 17, 2019 10:55 pm
jdarmody έγραψε: Κυρ Μαρ 17, 2019 10:13 pm Πάντως κάποιοι συνεργάτες του Νότη στάζουν μέλι γι' αυτόν. Ο κ. Σουβατζής με τα συνεχόμενες εξαιρετικές αναρτήσεις του, ο Βασίλης Φουτσιτζής, ο Μαργωμένος, ο Χορλιαφάκης, η Ράππου.
Επίσης παρατηρώ ότι υπάρχει μια νέα "τάση" να περάσει η ετικέτα του πετυχημένου, πλην όμως όχι και μεγάλου, τραγουδιστή στο Νότη. Δηλαδή οκ είχε τη τύχη να πει εξαιρετικά τραγούδια, έκανε μεγάλη καριέρα, αλλά υπάρχει μια δυσκολία να τον κατατάξουν στους μεγάλους τραγουδιστές.

Γιατράς στο oneman:

Ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι ο μοναδικός σταρ της ελληνικής δισκογραφίας. Ο Στράτος Διονυσίου είναι το κάστρο, ο μέγας βάρδος του ελληνικού τραγουδιού και βρίσκεται ανάμεσα στους 2-3 μεγαλύτερους τραγουδιστές που έβγαλε η Ελλάδα, όπως και ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο μέγας ιδαιτερόφωνος και καλλίφωνος. Ο Βασίλης Καρράς είναι ο μέγας λαϊκός. Ο Σφακιανάκης είναι πετυχήμενος. Έχει γαλόνια πολλά, είναι αρχιστράτηγος.
Ο Νοτης, κατα τη γνωμη μου, ειναι δεδομενο πως δεν ειναι και δεν θα ειναι (μετα το τελος της καριερας του) ενα αποδεκτο προσωπο-τραγουδιστης απο ολους οπως ηταν ο καζατζιδης,ο στρατος,ο μητροπανος κλπ. Τους λογους νομιζω τους φανταζομαστε ολοι.
Δυστυχώς έτσι είναι.. Έβαλε και αυτός το χεράκι του σε αυτό όμως είναι η αλήθεια
Skorpios268

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Skorpios268 »

Είναι πρόωρο νομίζω να τα συζητάμε αυτά τώρα.Οι επόμενες γενιές θα κρίνουν.Η Βανδη έκανε like σήμερα το post της Κοκκινου στο Instagram για την συνεργασία που θα έχει με Νοτη στο Vogue.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Καλά ο Γιατράς έχει φάει τρελή ήττα δεν νομίζω ότι τα λεγόμενα του έχουν πλέον κάποια βαρύτητα...

Επίσης, μην είστε μονίμως αρνητικοί... Εγώ βλέπω ότι 30 χρόνια μετά ο Νότης συνεχίζει να εμφανίζεται σε μεγάλα κέντρα ανελλιπως, ο τελευταίος του δίσκος ήταν πρώτος σε φυσικές πωλήσεις, οι νοτικές βραδιές (αν και αρπαχτές κατά πάσα πιθανότητα του ψευτοφαν κλαμπ) συνεχίζονται εδώ και χρόνια. Ποιος άλλος της γενιάς του είναι σε τέτοια φάση στην καριέρα του;; Άρα ποια υστεροφημία μου λέτε όταν ακόμα είναι μέσα στα πράγματα; Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά για να το συζητήσουμε αυτό.

Τώρα τι ότι κάθομαστε και ασχολουμαστε με μακακες και βιζιτες της τηλεόρασης και το τι θα πουν για τον κοντό δεν μας τιμά και πολύ. Επίσης εγώ είμαι υπέρ της αποχής του από τα ΜΜΕ. Δεν χρειάζεται να βγει και να απαντήσει σε καμία Πάολα. Ο χρόνος θα δείξει ποιος είναι επαγγελματίας και ποιοι έχουν καει από τις κόκα κόλες..

Υ.Γ. Σκόρπιε έχουμε καμία εξέλιξη στα δισκογραφικά;;
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

J&B έγραψε: Δευ Μαρ 18, 2019 1:53 am Υ.Γ. Σκόρπιε έχουμε καμία εξέλιξη στα δισκογραφικά;;
Ακούει συνέχεια αυτες τις μέρες τραγούδια που του στέλνουν. Μαζεύεται υλικό αρκετό. Ακόμα και στο καμαρίνι του στο Γκάζι πηγαίνανε και του δίνανε demo και τα άκουγε επιτόπου. Λόγω του σχήματος στην Θεσσαλονίκη και κάποιων προτάσεων που έχει για συναυλίες, συν ότι θέλει να πάει μετά από δύο χρόνια για σημαντικό χρονικό διάστημα στην Κω, το πιο πιθανό είναι μετά το φετινό καλοκαίρι να ξεκινήσουν οι διαδικασίες. Εκεί 1-2 μήνες πριν την έναρξη του επόμενου χειμερινού σχήματος θα αρχίζουμε να μαθαίνουμε-ακούμε νέα πράγματα.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
DimitrisGk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DimitrisGk »

Μς το clip του καμία δεν έχουμε κάποια εξέλιξη
Κρύβομαι από τους άλλους και απο μένα
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

https://www.protothema.gr/life-style/ar ... aetou/AMP/
Συνεχίστε εσείς να τον θεωρείτε τελειωμένο.Ο Νότης μας δεν θα σβήσει ποτε
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Notis7Arxontas έγραψε: Δευ Μαρ 18, 2019 11:06 am https://www.protothema.gr/life-style/ar ... aetou/AMP/
Ένα ακόμα ανυπόγραφο σκουπίδι.Αν ήταν σε μορφή φυλλάδας θα ήταν προσάναμμα πολυτελείας για την ψησταριά μου.Ακατάσχετα τσιτάτα από πρόσφατες κυρίως συνεντεύξεις και ειδήσεις και το υπόλοιπο κείμενο copy paste απ'αυτά τα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Ανακριβειες και εμπαθεια...
Καλα εγω θυμαμαι πριν 15χρονια που προσπαθουσαν να μας που σε περιοδικο του Κωστοπουλου οτι τελειωσε ο Νοτης και στο τελος εγραφε οτι πλεον πρεπει να ξυριστει! :tourta:
dimitris13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dimitris13 »

φουλ στην ανακρίβεια και την εμπάθεια,παρόλα αυτά 10 μέρες μετά τα γεγονότα το πρωί ήταν στο site πρώτο πρώτο λες και αποτελεί μέρος της επικαιρότητας...και μιλάμε για site με μεγάλη επισκεψιμότητα. δεν ξέρω ούτε για τον ερντογάν που λέει ο λόγος τέτοια εμπάθεια. και συνυπολογίζουμε πως δεν μιλάμε για πολιτικό-γιατρό που έχει κάνει κάτι εις βάρος κάποιου/ων αλλά για 1 τραγουδιστή που ακόμα και να δεχτώ πως είναι ιδιόρρυθμός παραμένει τραγουδιστής. τόσο σήριαλ πια τι είπε πως το είπε γιατί? τόσα προβλήματα έχει ο κόσμος θα λυθούν αν σταματήσει ο Νότης να τραγουδάει????
ENA ME TH NYXTA ENA ΓΙΝΕΣΑΙ
Tsachno21

Εντωμεταξύ αυτές τις δηλώσεις κατά της Αλβανίας ακόμα περιμένουμε να τις ακούσουμε.. Όπως και τις ομοφοβικες και τις ρατσιστικές.. Κατ εμέ μόνο ένα λάθος με την Χρυσή Αυγή έχει κάνει ο Νοτης.. Τωρα όλα τα άλλα είναι γελοιότητες που του καταλογιζουν και δείχνουν την εμπάθεια τους..
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Notis7Arxontas έγραψε: Δευ Μαρ 18, 2019 11:06 am https://www.protothema.gr/life-style/ar ... aetou/AMP/
Παντως ο τυπος που εγραψε το "αρθρο" πρεπει να ομολογησουμε οτι εχει μελετησει τρομερα τον Νοτη. Αναφερει τοσες λεπτομερειες που μονο ενας φαν του μπορει να γνωριζει. Ουτε στη βιογραφια του νοτη στη wikipedia δεν αναφερει τοσες λεπτομερειες. Εφιαλτης του εχει γινει ο νοταρας μας.
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

《Σε ετερη ερωτηση για τον πιο δημοφιλη Ελληνα ερμηνευτη》και εννοουσε τον Ρεμο.χαχαχαχα τι ασχολουμαστε.
Στο fb στη σελιδα του πρωτου θεματος που ειδα τρωνε απιστευτο κραξιμο. Ολα τα σχολια υπερ του Νοτη.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Tsachno21

sotirakos έγραψε: Δευ Μαρ 18, 2019 3:17 pm
Παντως ο τυπος που εγραψε το "αρθρο" πρεπει να ομολογησουμε οτι εχει μελετησει τρομερα τον Νοτη. Αναφερει τοσες λεπτομερειες που μονο ενας φαν του μπορει να γνωριζει. Ουτε στη βιογραφια του νοτη στη wikipedia δεν αναφερει τοσες λεπτομερειες. Εφιαλτης του εχει γινει ο νοταρας μας.
Copy - Paste θα είναι σίγουρα..
eptapsuxos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από eptapsuxos »

Και μονο που βαζουν το ονομα Σφακιανακης στον τιτλο απο περιεργια το ανοιγουν 2 3 εκκατομυρια κοσμος σε κορυφαια σαιτ. Δεν ειναι μονο εμπαθεια, αλλα βγαζουν και λεφτα απο αυτα τα αρθρα. Πουλαει ο Νοτης πολυ ακομα.
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Επι της ουσιας ο ΠΙΟ σημαντικος λογος που ασχολουνται με τον Νοτη ειναι επειδη πουλαει. Δεν ειναι τυχαιο οτι ασχολουνται με οτι και να κανει ο Νοτης και γινετε πρωτο θεμα σε λιγα λεπτα. Αρκει να γραφτει σε μια λεζαντα το ονομα "σφακιανακης" και τα views πεφτουν βροχη.Οπως ειπε και ο γονιδης σε μια παλαιοτερη ερωτηση που του ειχαν κανει για τον Νοτη ειπε πως: ο Νοτης και το ποδι του να σηκωσει θα γινει θεμα.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Tsachno21 έγραψε: Δευ Μαρ 18, 2019 3:47 pm Copy - Paste θα είναι σίγουρα..
Τα περισσότερα (αν όχι όλα) είναι αντιγραφή. Μου έκανε εντύπωση που αναφέρει το περιστατικό του Τσαμοπουλου (που ανέβασα τις προάλλες σε βίντεο) στο bio bio το 1993 αλλά οι βλακες έγραψαν ότι ήταν στο χειμερινό μαγαζί.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Από το 2001 και εντεύθεν έχουμε διαβάσει και ακούσει άπειρες φορές τίτλους του στυλ "Το τέλος της αυτοκρατορίας του Σφακιανάκη", "Η πτώση του Σφακιανάκη'' κ.α. Κι όμως είναι ακόμα εδώ. Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Μην σταματάς να τους ........... Νότη.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Ο τύπος που έγραψε αυτό το θέμα είναι φιλαράκι της Παγώνας και ήταν εκ των συμμετεχόντων στα παρτακια που στήνονταν στο καμαρίνι της. Αυτά τα κείμενα δεν θα ανέβαιναν ποτέ στο συγκεκριμένο Μέσο αν ζούσε ακόμα ο Θεμος που είχε σε εκτίμηση τον Νοτη και πάντα κρατούσε ίσες αποστάσεις από τέτοιες ειδήσεις. Και φυσικά δεν θα ανέβαινε ποτέ κείμενο με τέτοια επίθεση δίχως υπογραφή. Ούτε το θάρρος της γνώμης του δεν έχει ο αρθρογράφος.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Skorpios268

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Skorpios268 »

Υπάρχει υπογραφή του δημοσιογράφου στο protothema.gr.Εάν μπαίνεις από desktop,laptop,tablet εμφανίζεται κανονικά.Το συγκεκριμένο άρθρο αποτελεί αναδημοσίευση από το Θέμα της Κυριακής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Skorpios268 την Δευ Μαρ 18, 2019 8:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Tsachno21

SFAKattack10 έγραψε: Δευ Μαρ 18, 2019 7:04 pm
Tsachno21 έγραψε: Δευ Μαρ 18, 2019 3:47 pm Copy - Paste θα είναι σίγουρα..
Τα περισσότερα (αν όχι όλα) είναι αντιγραφή. Μου έκανε εντύπωση που αναφέρει το περιστατικό του Τσαμοπουλου (που ανέβασα τις προάλλες σε βίντεο) στο bio bio το 1993 αλλά οι βλακες έγραψαν ότι ήταν στο χειμερινό μαγαζί.
Ναι εντωμεταξύ μέχρι ένα σημείο εκθειάζει τον Νοτη και μετά αρχίζει τις καραμέλες του ομοφοβικου και του ρατσιστή... Ότι να ναι...
Το πόσο μεγάλο μέγεθος είναι ο Νότης το καταλαβαίνουμε από το ότι το σύστημα δεν έχει καταφέρει να τον ριξει πάρα μόνο να του κάνει κάποιες πληγές... Και για αυτά που λένε για πτώση.. Βρείτε μου άλλον 60αρη που να τραγουδάει έτσι και να βγάζει επιτυχίες σε αυτή την ηλικία σαν τον Νοτη.. Αν εξαιρέσεις τους μεγάλους(Μητροπανο, Στράτο κ.α.)δεν υπάρχει κανένας άλλος!
Απάντηση