Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Tsachno21

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

Mixalisvolos έγραψε: Πέμ Μαρ 21, 2019 11:51 am
Επιτέλους... Μήπως ήταν απόφαση Νοτη να βγει όταν τελειώσει το σχήμα στο Γκάζι;
eptapsuxos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από eptapsuxos »

Επαληθεύτηκαν όσοι έλεγαν ότι το κλιπ θα βγει πριν τη Θεσσαλονίκη. Ελπιζω να παρει συντομα το 1 εκ views.
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Το θεωρώ πολύ δύσκολο να φτάσει 1 εκ προβολές σύντομα .Ειδικα με τόσο λιγη προώθηση που θα έχει.
eptapsuxos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από eptapsuxos »

Τα κλιπ τα παταει ο κοσμος ευκολα. Ειναι σαν σινγκλ. Πχ αν τα πιο μεγαλα σ αγαπω δεν εβγαιναν ως σινγκλ δν θα ειχαν 4 εκ προβολες. Θεωρω αδικημενο κομματι του δισκου το εσυ. Θαμπορουσε να επαιζε τρελα ολο το χειμωνα στο ραδιο αλλα κανεις δεν το πιστεψε.
Άβαταρ μέλους
Mixalisvolos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mixalisvolos »

Καμία σχέση το κλιπ με αυτό που είχα στο μυαλό μου.Περίμενα κάτι παραπάνω από μια χορεύτρια σε όλο το κλιπ και τον Νότη να τραγουδάει μόνο το τελευταίο στιχάκι.
Υ.Γ Στην δύση της καριέρας του είναι αυτός ο κύριος που 1000 άτομα ήταν συνδεδεμένα στις 18:00 ακριβως στο live και περίμεναν την κυκλοφορία του κλιπ.Δεν έχει να μας προσφέρει τίποτα ακόμα :lol:
Tsachno21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

Πολύ κακό βίντεο κλιπ... Το περίμενα αλλιώς... 4 λεπτά να βλέπουμε μια χορεύτρια, 20 δευτερόλεπτα τον Νοτη αξύριστο και μια σκηνή μόνο στο τέλος να αξίζει..
7Psuxos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 7Psuxos »

Μέτριο το κλιπ .. αφού ντύθηκε και ετοιμάστηκε για τα τελευταία πλάνα γιατί δεν τράβηξαν περισσότερα ; 😝
Σε κάθε περίπτωσης ο άρχοντας τρώει πόλεμο καιρό τώρα , και καλό θα ήταν να φάνε στη μάπα μερικές κοινοποιήσεις του κλιπ !!!!!
Βόλτα στα στενά ...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Εντάξει όχι ότι είχαμε και ιδιαίτερες προσδοκίες, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ο άνθρωπος κάνει χαβαλέ. Δυο τινά συμβαίνουν: είτε δεν έχει καμία διάθεση να ασχοληθεί με οτιδήποτε, είτε δεν έχει αντιληφθεί τη δύναμη του διαδικτύου σήμερα και πόσο ένα αξιόλογο κλιπ μπορεί να ''πάει'' ένα κομμάτι σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Τέλος πάντων.
Κάποιος είπε για το Εσύ. Ελπίζω να το σπρώξει τη νέα σεζόν ή το καλοκαίρι ως σινγκλ και να καθυστερήσει το τρίτο μέρος της τριλογίας.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Συγνωμη προκαταβολικα γι'αυτο που θα πω αλλα αν εξαιρεσω τα τελευταια 10 δευτερολεπτα, ειναι το χειροτερο video clip που εχω δει στη ζωη μου.
Sfakianakisfan
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sfakianakisfan »

Κατα την γνώμη μου έχω να δω βίντεο κλιπ που θα μπορούσε να συγκριθεί με τα προηγούμενα απ το Εσύ η θάλασσα
Θα σε περνάνε για τρελή...
Sfakianakisfan
Επικοινωνία:

Επίσης δείτε τι πόνος και τι ζήλεια υπάρχει κάτω απ το video clip μιλάμε για πολύ μίσος χαρακτηριστικά δείτε σχόλιο:
Έτσι είναι ακριβώς φίλε!!! Φανατικός χρόνια κ εγω... Ακόμα μου αρέσει αλλά από τότε που του απαγόρευσε ο κύριος Μουκιδης να ερμηνεύει τα τραγούδια που του έχει γράψει, μεγάλη φόλα... Ακόμα κλαίω τα λεφτά μου...Πήγα κ φέτος! Εκεί που περιμένεις 4.30 με 5.30 να κάνει προγραμματαρα όπως μας είχε συνηθίσει πιο παλιά, τρως τη μεγαλύτερη ήττα... Να ευγνωμονει την Παολα που τον ανεχτηκε με τόσες ιδιοτροπίες που έχει κ γέμιζε το μαγαζί από την Παολα! Κ βέβαια η γυναίκα πέρα από φωνάρα είναι κ εξαιρετικός άνθρωπος... Τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο.... Η Βανδη είχε αποχωρήσει από το σχήμα, ο Παπαδόπουλος το ίδιο, η Παολα με υπέρβαση του εαυτού της στάθηκε όσο άντεξε δίπλα του για να γεμίζει το μαγαζί..Το πιο βασικό; Απαγόρευση από τον κύριο Μουκιδη να ερμηνεύει τα τραγούδια που του έχει γράψει. Κάτσε να δεις τι ήττα θα φάνε κ οι Θεσσαλονικεις σε λίγο... Η πολλή μαγκιά αυτά φέρνει δυστυχώς... Ο άρχοντας Νότης επέλεξε να χάσει το θρόνο μόνος του...Κρίμα... Αυτά από έναν φανατικό του Νοτη. Αυτή είναι η αλήθεια παιδιά δυστυχώς...
Sfakianakisfan
Επικοινωνία:

Είπα να το αγνοήσω ρε παιδιά αλλά ο τύπος είναι τραγικός και μου δηλώνει και τάχα μου φαν του Νότη :hysterical:
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

Sfakianakisfan έγραψε: Πέμ Μαρ 21, 2019 7:54 pm Είπα να το αγνοήσω ρε παιδιά αλλά ο τύπος είναι τραγικός και μου δηλώνει και τάχα μου φαν του Νότη :hysterical:
ΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ...ΤΡΟΛ ΦΙΛΕ ΓΕΛΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ...ΥΠΕΡ ΝΟΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ...ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ 5-6 ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Πρωταγωνίστρια στο clip είναι η Χριστίνα μετά ακολουθεί η Αλεξάνδρα και η Ελένη Ντίνα στο πιάνο.
Εντάξει το concept είναι όπως κάθεται στον καναπέ με τον καφέ του στις πρόβες στα κέντρα και ελέγχει τις χορογραφίες ή το προγραμμα των παιδιών στην αρχή.
Απλά αφού έφτιαξε μαλλί, φόρεσε κουστούμι θα μπορούσε να έχει πιο πολλά πλάνα τραγουδώντας.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Εχω σταματήσει εδώ και 2-3 χρόνια να παίρνω σοβαρά τα βίντεο κλιπ. Πλέον τα κλιπ γίνονται ως μία έξτρα προώθηση ενός κομματιού και όχι για να δώσουν στον θεατή ένα οπτικό αποτέλεσμα που θα προσφέρει το κάτι παραπάνω και την άποψη του σκηνοθέτη. Γι' αυτό και πλέον γίνονται προχειροδουλειές. Αυτό που κρατάω είναι ότι είναι μία επιπλέον προώθηση ενός εξαιρετικού κομματιού και μίας ερμηνείας που είναι μοναδική. Στην αρχή θα δώσουν την δυναμική οι φανς και εν συνεχεία οι υπόλοιποι εφόσον αρέσει το τραγούδι.

Εγώ προσωπικά μπαίνω στο youtube και πατάω για να ακούσω ένα τραγούδι και όχι για να δω μία σκηνοθετική πλοκή που θα με συνεπάρει. Τις περισσότερες φορές αυτό που κάνω είναι να πατάω ένα κομμάτι, απλά να το ακούω και την ίδια ώρα να βλέπω αθλητικές ειδήσεις. Και αυτό το κάνει ο περισσότερος κόσμος, που ακούει τα κομμάτια και την ίδια ώρα μπορεί να βλέπει χίλιαδυο άλλα σαιτ. Γι' αυτό θεωρώ ότι πλέον ελάχιστα ασχολούνται οι καλλιτέχνες οι καταξιωμένοι με τα κλιπ. Περισσότερο δίνουν βάση οι νεότεροι καλλιτέχνες, θέλοντας να προσελκύσουν με κάτι πρωτότυπο τυχόν νέους ανθρώπους αλλά και να κάνουν ντόρο, δηλώνοντας παρών στα πράγματα.

Εν ολίγοις, πολύ φασαρία για το τίποτα γιατί ένα κομμάτι δεν γίνεται επιτυχία επειδή είχε καλό κλιπ αλλά επειδή είναι ωραίο τραγούδι. "Θέλω να σε ξαναδώ", "Ενα γράμμα", "Δεν Πόνεσα", "Να ξαναρθείς", "Χαράματα", "Μεσόγειος" ενδεικτικά. Κομματάρες που έμειναν επειδή ήταν κομματάρες όχι επειδή είχαν καλό κλιπ.
johnytzitzi έγραψε: Πέμ Μαρ 21, 2019 9:00 pm Πρωταγωνίστρια στο clip είναι η Χριστίνα μετά ακολουθεί η Αλεξάνδρα και η Ελένη Ντίνα στο πιάνο.
Και η Ηλιάνα δεν είναι στο κλιπ? Αυτή δεν είναι στο γραφείο ή είδα λάθος? Στα πλάνα που φαίνονται σαν σκιές και παρακολουθεί ο Νότης (και καλά γιατί είναι ετεροχρονισμένα γυρίσματα) είναι και η Κατερίνα, ενώ η Δήμητρα είναι στα πλάνα του στίβου με τα εμπόδια.

Y.Γ. To protothema μπαμ μπαμ ανέβασε την είδηση για την κυκλοφορία για το κλιπ. Ποιος φούρνος γκρεμιστηκε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Πέμ Μαρ 21, 2019 9:33 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

johnytzitzi έγραψε: Πέμ Μαρ 21, 2019 9:00 pm Πρωταγωνίστρια στο clip είναι η Χριστίνα μετά ακολουθεί η Αλεξάνδρα και η Ελένη Ντίνα στο πιάνο.
Εντάξει το concept είναι όπως κάθεται στον καναπέ με τον καφέ του στις πρόβες στα κέντρα και ελέγχει τις χορογραφίες ή το προγραμμα των παιδιών στην αρχή.
Απλά αφού έφτιαξε μαλλί, φόρεσε κουστούμι θα μπορούσε να έχει πιο πολλά πλάνα τραγουδώντας.
Συγγνώμη αλλά αυτό δεν είναι concept για video clip. Παντελώς άκυρο σαν ιδέα. Και γενικά δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να κάνει video clip αφού δεν είχε καμία αξιόλογη ιδέα.
Επίσης, το video clip είναι πράγματι κάτι που θα παρακολουθήσεις με προσοχή κυρίως τις πρώτες φορές που θα το δεις. Αυτό βέβαια έχει να κάνει και με το πόσο ενδιαφέρον είναι. Ε στην προκειμένη περίπτωση προφανώς και δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης, χαίρω πολύ. Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείτε να δικαιολογήσετε.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Ειναι εντελώς άκυρο το βιντεο κλιπ. Ομολογώ πως το ανέβασμα του τραγουδιού με το αγγελάκι και τα λόγια είναι πιο ενδιαφέρον από αυτό το βίντεο που έχει αλλ αντ άλλων πλοκή. Να βλέπουμε κοπέλες σε γραφεία, στίβους, πιάνο ντιβάνια, πολυθρόνες που λέει κ μια ψυχη και Νότης να τις χαζευει στην οθόνη. Δλδ οκ και να μην ήθελε να πολύπροβληθεί ο ίδιος δεν μπορούσε να πει μια φορά το τραγούδι να πάρουν κάποια πλάνα όπως στο τελος και να βάλουν τις κοπέλες μ ένα αγόρι να κάνουν ένα στορυ σχετικό με τους στιχους..; τι να πω...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Πολύ κακό για το τίποτα.Μια ζωγράφος, μία πιανίστας,μια γραμματέας και μια αθλήτρια... ότι να'ναι.Αν είχαν τόσο πολύ έλλειψη ιδεών κάνε ένα σφιχτό στον Νότη όπως το τέλος και άσε την Χριστίνα να κάνει την χορογραφία από πίσω.Που παρεπιπτόντως αν δεν κοβόταν σε σημεία, αποσπασματικά μου φαίνεται καλύτερη απ' του προγράμματος...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

-[ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ]- εχει παρει σβαρνα ολες τις εκπομπες και θαβει αβερτα. Οσο παει και το χοντραινει το θεμα...
Μαλλον θελει λιγο σκουντηγμα να ξυπνησει....

https://www.athensmagazine.gr/article/t ... aquo-video
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΜΑΓΔΑ την Πέμ Μαρ 21, 2019 11:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Τι μουφα ήταν αυτό;
Δεν περίμενα πολλά πολλά, τον Νότη να τραγουδα. Και αντί για αυτό ότι να ναι...
Και στο Δεν υπάρχεις, δεν τραγουδά, αλλά ήταν πολύ καλό κλιπ.
Άρα ο συνδυασμός κακού σκηνοθέτη, λίγα λεφτά για κλιπ και ένας Νότης που βαριέται έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

4 κλιπ και ακόμα να τραγουδήσει...
Απάντηση