Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Να μην ξεχναμε και οτι ο δισκος εχει 1 ολοκληρο χρονο που κυκλοφορησε. Ειναι λογικο να μην υπαρχει αυτη η λαχταρα του κοσμου να ψαξει το τραγουδι. Ειναι λογικο ενα τραγουδι να εχει "μικροτερη" απυχηση σχετικα με τα πρωτα singles που ολοι τα ψαχουμε.
Re: Νότης Σφακιανάκης
Είδα σε story ο Νότης να λέει στο κοινό,για την συμμετοχή του στα ρεφρέν του τραγουδιού Δίνει τα φιλιά..."το είπατε πιο δυνατά από κάθε άλλη φορά και με γεμάτο τον χώρο και απο νωρίς και σε μεγαλύτερους χώρους... τους σκίσατε!!!" ανέφερε χαρακτηριστικά....
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- KeepNoting
- Δημοσιεύσεις: 386
- Εγγραφή: Δευ Νοέμ 02, 2015 4:16 pm
Re: Νότης Σφακιανάκης
Καλησπερα παρεα, μηπως υπαρχει βιντεο "Κλεινω τις κουρτινες" απο Club Vogue? :)
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Re: Νότης Σφακιανάκης
Ο DPG ξαναέβαλε στο Instagram τους στίχους απ'το Πάλι... 

Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
-
- Δημοσιεύσεις: 145
- Εγγραφή: Δευ Μαρ 11, 2019 3:16 pm
Re: Νότης Σφακιανάκης
Αν το καμμια δεν ξεπερασει το 1 μυριο θεασεις μην περιμενετε κανενα ραδιοφωνο να το παιξει. Σου λεει δεν εχει θεασεις, δεν το θελει ο κοσμος, αρα δεν το παιζουμε. Μεταξυ μας αν ειχαν προωθησει το εσυ θα ειχε πιασει και 5 εκ θεασεις ολο το χειμωνα. Λαθος επιλογες δυστυχως. Ωστοσο περιμενουμε τα νεα χορευτικα κομματια να ειναι καλυτερα και ο ζωντανος δισκος σε 2 3 χρονια να ειναι κοντα στο Ενθυμιον.
-
- Δημοσιεύσεις: 776
- Εγγραφή: Τετ Σεπ 18, 2013 1:14 am
Re: Νότης Σφακιανάκης
Πάντως ο δίσκος δεν πρέπει να βγει Δεκέμβριο. Αρχές του 2020 πρέπει για να βγει “πρώτος σε φυσικές πωλήσεις για το 2020” 

Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Re: Νότης Σφακιανάκης
ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΑΜΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ...johnytzitzi έγραψε: ↑Σάβ Απρ 06, 2019 3:25 pm Πάντως ο δίσκος δεν πρέπει να βγει Δεκέμβριο. Αρχές του 2020 πρέπει για να βγει “πρώτος σε φυσικές πωλήσεις για το 2020”![]()
Re: Νότης Σφακιανάκης
Υπαρχει καποιο βιντεο;
Re: Νότης Σφακιανάκης
Μπες στα story του παρακάτω προφίλ να το δεις φίλε...
https://instagram.com/maria_moossa?utm_ ... ya57mzaiae
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
-
- Δημοσιεύσεις: 401
- Εγγραφή: Σάβ Μαρ 24, 2018 1:39 pm
- E-Notikos7
- Δημοσιεύσεις: 459
- Εγγραφή: Πέμ Απρ 20, 2017 7:37 pm
Re: Νότης Σφακιανάκης
Είναι τρομερό τι δυναμική έχει αυτός ο καλλιτέχνης μέχρι σήμερα και πόσο συνεχίζει να πουλάει. Δίνει ολόκληρη συνέντευξη ενας αναγνωρισμένος δημιουργός και απ' όλη την συνέντευξη πετάνε στον τίτλο την ατάκα για Νότη και τέλος. Αρκεί δηλαδή να βάλεις ένα "Νότης" στον τίτλο για να πάρεις κλικ και χτυπήματα στο κείμενο σου.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Re: Νότης Σφακιανάκης
Έτσι είναι γι αυτό και κάτι σάιτ τύπου lifo έχουν καταλάβει πόσο μεγάλο κοινό έχει ο Νότης και βγάζουν συχνά αυτά τα άρθρα περί αποκαθήλωσής του κλπ.Ξέρουν ότι θα εκνευρίσουν τους νοτικούς οι οποίοι θα μπουν ομαδικά να σχολιάσουν και αυτοί θα πάρουν τα κλικ.E-Notikos7 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 06, 2019 11:56 pm Είναι τρομερό τι δυναμική έχει αυτός ο καλλιτέχνης μέχρι σήμερα και πόσο συνεχίζει να πουλάει. Δίνει ολόκληρη συνέντευξη ενας αναγνωρισμένος δημιουργός και απ' όλη την συνέντευξη πετάνε στον τίτλο την ατάκα για Νότη και τέλος. Αρκεί δηλαδή να βάλεις ένα "Νότης" στον τίτλο για να πάρεις κλικ και χτυπήματα στο κείμενο σου.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Re: Νότης Σφακιανάκης
Και ο Οικονομοπουλος στη συναυλια για τον Χρυσοβεργη!
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Re: Νότης Σφακιανάκης
Η μόνη λάθος επιλογή ήταν ότι έδωσε ως σινγκλ στην αρχή το Με την πλάτη στον τοίχο και βγήκε με το Τα πιο μεγάλα σ’αγαπώ. Αλίμονο κιόλας αν κρίνουμε τα κομμάτια του Νότη με κριτήριο του πόσο παίζουν στα ραδιόφωνα. Τα views κάτι δείχνουν πάντως σ´αυτο έχεις δίκιο. Μην ξεχνάς όμως ότι τα κομμάτια του Νότη πάντα είναι λίγο «βραδυφλεγή», δηλαδή και το Τα πιο μεγάλα σ αγαπώ πιο πολύ φέτος άρχισε να ακούγεται, ενώ όταν το έλεγε δεν το ήξερε κανένας. Το Καμία εγώ το πίστευα πολύ, δεν ξέρω γιατί έμεινε τόσο χαμηλά. Μάλλον παίζει ακόμα περισσότερο το Τα πιο μεγάλα σ αγαπώ. Επίσης μπορεί από το καλοκαίρι και ενόψει της νέας σεζόν να βγάλουν το Εσύ. Γενικά είναι πολύ επιτυχημένο αυτό το δισκάκι. Δυο σεζόν τις έβγαλε ανετα. Σκεφτείτε μόνο να μην είχε βγει το κοινωνικό μέρος από το οποίο και δεν έμεινε κανένα κομμάτι (που αντικειμενικά μετά τον Μαζί και ιδίως το Μα εγώ είμαι Έλληνας και το Πέτα ψηλά θα έπρεπε να είναι σε φοβερό επίπεδο για να κάνει αίσθηση), αλλά να είχαν βγει κι άλλα ερωτικά πχ κομμάτια. Θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα αν κρίνουμε την απήχηση των δυο δίσκων.eptapsuxos έγραψε: ↑Σάβ Απρ 06, 2019 2:32 pm Αν το καμμια δεν ξεπερασει το 1 μυριο θεασεις μην περιμενετε κανενα ραδιοφωνο να το παιξει. Σου λεει δεν εχει θεασεις, δεν το θελει ο κοσμος, αρα δεν το παιζουμε. Μεταξυ μας αν ειχαν προωθησει το εσυ θα ειχε πιασει και 5 εκ θεασεις ολο το χειμωνα. Λαθος επιλογες δυστυχως. Ωστοσο περιμενουμε τα νεα χορευτικα κομματια να ειναι καλυτερα και ο ζωντανος δισκος σε 2 3 χρονια να ειναι κοντα στο Ενθυμιον.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Re: Νότης Σφακιανάκης
ΤΡΟΜΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ
- E-Notikos7
- Δημοσιεύσεις: 459
- Εγγραφή: Πέμ Απρ 20, 2017 7:37 pm
Re: Νότης Σφακιανάκης
Θεούλης. Να ζήσεις 200χρονια Μάρκο!
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...