Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Θεός ο φίλος από την Κυπρο!! Αποστομοτικος
Καλησπέρα παιδιά..ένα παλικάρι μόλις μου ανέφερε σε ένα βίντεο που έχω ανεβάσει ότι χθες έφυγε από την ζωή η κυρία Σταυρούλα που τραγουδάει το μοιρολόι στην Στέλλα...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Κρίμα... Καλό παράδεισο αν και θα ζει μέσα από την Στέλλα την Σμυρνια
ΕΠΑΝΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ 38...
Ο Λεμπιδακης σε story του στο Instagram είπε ότι ο Νοτης θα δώσει συνέντευξη σύντομα.. Τωρα εάν εννοεί ότι θα δώσει σε αυτόν ή γενικά δεν ξέρω..
- E-Notikos7
-
Τον ρώτησαν μέχρι πότε θα είναι ο Νότης και είπε 2 εβδομάδες ακόμα
Κρύβομαι από τους άλλους και απο μένα
-
Αν επιβεβαιωθει και συνεργαστουν να δω τι θα κανει ο Νοτης με ολη τη σαρα και τη μαρα του συστηματος που θα μαζευτει στο μαγαζι...
- SFAKattack10
Την δουλειά του θα κάνει, επαγγελματίας είναι.
Καλά εγώ νομίζω περισσότερο για να δημιουργήσει ίντριγκα το έκανε.. Είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για τον χειμώνα...
Πριν από λίγο καιρό κάποιος είχε αναφέρει εδώ για κάτι συναυλίες.. Ξέρει κανένας τίποτα;
Πριν από λίγο καιρό κάποιος είχε αναφέρει εδώ για κάτι συναυλίες.. Ξέρει κανένας τίποτα;
Νομίζω ειρωνικά το λέει ο Λεμπιδάκης. Η συνεργασία όπως έχει ειπωθεί κι εδώ δεν πρόκειται να γίνει φέτος.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
-
[*]από τη στιγμή που ο ρεμος στην Αθήνα δεν θέλει λουλούδια στο μαγαζί αν συνεργαστούν τι θα γίνει
Κρύβομαι από τους άλλους και απο μένα
Νομίζω δεν ισχύει πλέον αυτό.. Έχει κανονικά λουλούδια και ο ρεμοςDimitrisGk έγραψε: ↑Τρί Απρ 09, 2019 10:15 pm [*]από τη στιγμή που ο ρεμος στην Αθήνα δεν θέλει λουλούδια στο μαγαζί αν συνεργαστούν τι θα γίνει
Δεν είναι ανάγκη να συνεργαστεί ο Νότης με τον Ρέμο ούτε του χρόνου, ούτε κάποια άλλη στιγμή.
Δεν έχει να κερδίσει κάτι ο Νότης από μια τέτοια συνεργασία.
Και ο χρόνος του θα είναι λογικά μειωμένος στην πίστα, και όπως είπε ένας φίλος θα έχει τη σάρα και την μάρα της showbiz από κάτω, που σε πρώτη ευκαιρία θα πέσουν να τον φάνε.
Βρίσκετε εσείς κέρδος από ενδεχόμενη συνεργασία με τον Αντωνάκη;
Και ο χρόνος του θα είναι λογικά μειωμένος στην πίστα, και όπως είπε ένας φίλος θα έχει τη σάρα και την μάρα της showbiz από κάτω, που σε πρώτη ευκαιρία θα πέσουν να τον φάνε.
-
Κανενα κερδος. Οτι εγινε φετος με την Παγωνα θα γινει αν συνεργαστουν τελικα.djibril έγραψε: ↑Τετ Απρ 10, 2019 4:22 pm Δεν είναι ανάγκη να συνεργαστεί ο Νότης με τον Ρέμο ούτε του χρόνου, ούτε κάποια άλλη στιγμή.
-
Εχει κανενας ενημερωση αν εχει πει ο Νοτης κανενα ξεχασμενο διαμαντακι στη Θεσσαλονικη?
-
Είναι όντως του Μουκίδη το κομμάτι.81argus έγραψε: ↑Παρ Απρ 05, 2019 2:17 am Ο Πλούταρχος κυκλοφορεί καινούριο δίσκο με τίτλο ''Τραγούδια ακατάλληλα'' και μάλιστα περιέχει και ομότιτλο τραγούδι. Κάτι μου λέει πως πρόκειται για το τραγούδι του ''χοντρού'' που είχε γράψει για τις ανάγκες των ζωντανών εμφανίσεων στο Teatro που θα έκαναν ντουέτο ο Νότης με τον Καρρά.
Στις 4 πρώτες δεν είπε κανένα.eptapsuxos έγραψε: ↑Τετ Απρ 10, 2019 9:50 pm Εχει κανενας ενημερωση αν εχει πει ο Νοτης κανενα ξεχασμενο διαμαντακι στη Θεσσαλονικη?
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
eptapsuxos έγραψε: ↑Τετ Απρ 10, 2019 9:50 pm Εχει κανενας ενημερωση αν εχει πει ο Νοτης κανενα ξεχασμενο διαμαντακι στη Θεσσαλονικη?
Το ''Πόση Μοναξιά" είπε, που δεν νομίζω ότι το λέει συχνά και μάλιστα πολύ καλα!!
-
Το λέει αρκετά συχνά στο καπάκι πάντα από τα Στέφανα.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
-
Μια αφελη ερωτηση θελω να κανω...Οποιος ξερει ας μου απαντησει. Για να μετρησει σαν προβολη στο youtube πρεπει να συνδεθεις στο λογαριασμο σου στη google ή και χωρις να συνδεθεις μετραει?