Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
sotirakos

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

eptapsuxos έγραψε: Παρ Απρ 12, 2019 9:57 pm Μια αφελη ερωτηση θελω να κανω...Οποιος ξερει ας μου απαντησει. Για να μετρησει σαν προβολη στο youtube πρεπει να συνδεθεις στο λογαριασμο σου στη google ή και χωρις να συνδεθεις μετραει?
Όχι, δεν χρειαζεται να εισαι συνδεδεμενος.
IoannisHelPo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από IoannisHelPo »

Για οποιον είδε τα χθεσινά-σημερινά ινστα στορυ παρατήρησε μαζί μου μια εκπληκτική φωνή ξεκούραστη και στα καλύτερα της τα τελευταία χρόνια στην χθεσινή εμφάνιση η είναι ιδέα μου ;
Εχει τα αστέρια συντροφιά
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Μοιράζει πόνο....
Πρέπει να βγει άμεσα live δίσκος
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Ξέρετε αν ο Νότης έχει κόψει το τσιγάρο; Γιατί φωνητικά δεν παίζεται, είναι στα καλύτερα του. Εκτός αν είναι ο Βαρδάρης που εκεί νομίζω βρίσκει τον εαυτό του, του ταιριάζει πολύ αυτή η πόλη γιατί και προγραμματάρες κάνει όποτε πάει εκεί.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Tsachno21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

81argus έγραψε: Σάβ Απρ 13, 2019 10:55 pm Ξέρετε αν ο Νότης έχει κόψει το τσιγάρο; Γιατί φωνητικά δεν παίζεται, είναι στα καλύτερα του. Εκτός αν είναι ο Βαρδάρης που εκεί νομίζω βρίσκει τον εαυτό του, του ταιριάζει πολύ αυτή η πόλη γιατί και προγραμματάρες κάνει όποτε πάει εκεί.
Οντως και εγώ το έχω απορία.. Για μένα είναι ένα σκαλί πάνω από ότι ήταν στο Γκάζι..
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Εγώ χθες που ήμουνα μέσα ανατριχιασα πραγματικά.Ήταν απίστευτος σε όλη την διάρκεια του προγράμματος και ο κόσμος συμμετείχε πολύ .Τελειωσε γύρω στις 6.30 .Είπε Καμία , Γύφτισσα μέρα,Άκου βρε φίλε, Παράλληλα,Τα πιο μεγάλα σαγαπω,αετός,Χαρε να ήσουν ανθρωπος,Μια ματιά σου μόνο φτανει,Στην αγκαλιά σου, Ταξιδεψε με,Ένα γράμμα, Μετανιώνω,Εσύ,Πάλι, Ερωτικό,Με την πλάτη στον τοίχο, Τσιγγανάκι,Στέλλα η Σμυρνια,Ήταν τρελος,Μα εγώ είμαι Έλληνας, Γενέθλια,Αν θα σε χάσω,Δεν σε χρειάζομαι,Δίνει τα φιλιά,Δώσε ένα τέλος, Μπαλάντα του κυρ Μεντιου με λίγο ξυπνάτε ρε,Νταβατζής,Low,Why did you do it,You do something to me, Προξενιό,Χαράματα,Πρώτη φορά,Και δεν μπορώ,Δεν έχει μάθει να αγαπαει,Να μην χαραξει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Notis7Arxontas την Κυρ Απρ 14, 2019 11:00 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Επαυξάνω στην παραπάνω τοποθέτηση και γενικά βλέπω περισσότερη όρεξη στην σκηνή...εμένα προσωπικά μου θυμίζει έντονα την σεζόν του στην Fantasia σε όλα τα επίπεδα...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Εγω παντως δεν το θεωρω τελειως απιθανο οσα γραφονται εδω μεσα(ειδικα τους τελευταιους μηνες στο γκαζι) για την ερμηνεια του να εφτασαν με καποιον τροπο στα αυτια του.Μην ξεχνατε οτι το forum το διαβαζουν παρα πολλοι νοτικοι και με το που βγαινει μια ειδηση εδω μετα την γραφουν και ολες οι νοτικες σελιδες στο fb.Δεν λεω οτι αυτη ειναι απαραιτητα η εξηγηση αλλα δεν το αποκλειω σαν ενδεχομενο.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

81argus έγραψε: Σάβ Απρ 13, 2019 10:55 pm Ξέρετε αν ο Νότης έχει κόψει το τσιγάρο; Γιατί φωνητικά δεν παίζεται, είναι στα καλύτερα του. Εκτός αν είναι ο Βαρδάρης που εκεί νομίζω βρίσκει τον εαυτό του, του ταιριάζει πολύ αυτή η πόλη γιατί και προγραμματάρες κάνει όποτε πάει εκεί.
Μα ο Νότης δεν κάνει τσιγάρο. Το ηλεκτρονικό κάνει το IQOS, το οποίο ουσιαστικά έχει βγει για να αναπληρώσει το κανονικό τσιγάρο αλλά και τα ηλεκτρονικά με τα λάδια και στόχος του είναι να σε κάνει να κόψεις το τσιγάρο. Διότι σου δημιουργεί μία ψιλοάθλια γεύση. Δεν βγάζει σχεδόν καθόλου καπνό και επηρεάζει ελάχιστα τον λαιμό. Δες την συνέντευξη στον Ρέμο να δεις που το έχει και καπνίζει.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

Notis7Arxontas έγραψε: Σάβ Απρ 13, 2019 11:41 pm Εγώ χθες που ήμουνα μέσα ανατριχιασα πραγματικά.Ήταν απίστευτος σε όλη την διάρκεια του προγράμματος και ο κόσμος συμμετείχε πολύ .Τελειωσε γύρω στις 6.30 .Είπε Καμία , Γύφτισσα μέρα,Άκου βρε φίλε, Παράλληλα,Τα πιο μεγάλα σαγαπω,αετός,Χαρε να ήσουν ανθρωπος,Μια ματιά σου μόνο φτανει,Στην αγκαλιά σου, Ταξιδεψε με,Ένα γράμμα,Εσύ,Πάλι,Με την πλάτη στον τοίχο, Τσιγγανάκι,Στέλλα η Σμυρνια,Ήταν τρελος,Μα εγώ είμαι Έλληνας, Γενέθλια,Αν θα σε χάσω,Δεν σε χρειάζομαι,Δίνει τα φιλιά,Δώσε ένα τέλος, Μπαλάντα του κυρ Μεντιου με λίγο ξυπνάτε ρε,Νταβατζής,Low,Why did you do it,You do something to me, Προξενιό,Χαράματα,Πρώτη φορά,Και δεν μπορώ,Δεν έχει μάθει να αγαπαει,Να μην χαραξει.
Ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πόσες κομματαρες εχει πει αυτος ο άνθρωπος ;;
Notis Sfakianakis
DimitrisGk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DimitrisGk »

Ξέρει κάποιος αν σε όλες τις εμφανίσεις στο vogue μέχρι τώρα έκλεισε με το να μην χαράξει?
Κρύβομαι από τους άλλους και απο μένα
sotirakos

Dimitris96 έγραψε: Κυρ Απρ 14, 2019 12:47 am
Notis7Arxontas έγραψε: Σάβ Απρ 13, 2019 11:41 pm Εγώ χθες που ήμουνα μέσα ανατριχιασα πραγματικά.Ήταν απίστευτος σε όλη την διάρκεια του προγράμματος και ο κόσμος συμμετείχε πολύ .Τελειωσε γύρω στις 6.30 .Είπε Καμία , Γύφτισσα μέρα,Άκου βρε φίλε, Παράλληλα,Τα πιο μεγάλα σαγαπω,αετός,Χαρε να ήσουν ανθρωπος,Μια ματιά σου μόνο φτανει,Στην αγκαλιά σου, Ταξιδεψε με,Ένα γράμμα,Εσύ,Πάλι,Με την πλάτη στον τοίχο, Τσιγγανάκι,Στέλλα η Σμυρνια,Ήταν τρελος,Μα εγώ είμαι Έλληνας, Γενέθλια,Αν θα σε χάσω,Δεν σε χρειάζομαι,Δίνει τα φιλιά,Δώσε ένα τέλος, Μπαλάντα του κυρ Μεντιου με λίγο ξυπνάτε ρε,Νταβατζής,Low,Why did you do it,You do something to me, Προξενιό,Χαράματα,Πρώτη φορά,Και δεν μπορώ,Δεν έχει μάθει να αγαπαει,Να μην χαραξει.
Ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πόσες κομματαρες εχει πει αυτος ο άνθρωπος ;;
Χαχα ισχυει.οταν τα βλεπεις ολα μαζεμενα σκεφτεσαι πως ολες αυτες οι κομματαρες δεν μπορει να ειναι τραγουδια μονο ενος τραγουδιστη. Τραγουδια που τα γνωριζουν οι παντες και αφησαν εποχη.Και αυτα ειναι μολις ενα μικρο δειγμα απο ολο το μεγαλειο.Τρομερο ρεπερτοριο!!!
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗ ΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΝΟΤΗ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ...ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΑΡΚΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ...ΑΡΑΓΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟ;
Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

giannis21 έγραψε: Κυρ Απρ 14, 2019 2:37 am ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗ ΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΝΟΤΗ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ...ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΑΡΚΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ...ΑΡΑΓΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟ;
Ο Χρυσοβεργης του έδωσε κάποια τραγουδια για το χορευτικό κομμάτι της τριλογίας...
Θα δούμε αν μπει τελικά κάποιο στον δισκο που δεν πιστεύω να κυκλοφορίσει πριν τον Δεκέμβρη
Notis Sfakianakis
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Εντάξει δε νομίζω ότι ο Νότης δεν γνωρίσει πότε η φωνή του βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πότε όχι. Πάντα στη Θεσσαλονίκη κάνει καλύτερα προγράμματα, ίσως έχει και άλλη διάθεση μετά από τα όσα πέρασε με την Παγώνα, είναι και λιγότερες οι εμφανίσεις, πιθανό και να μην έχει το άγχος του «ξεκινάω μια σεζόν και πως θα πάει». Όλα παίζουν ρόλο.
Η ερμηνεία του «Να μην χαράξει» που ανέβασαν οι eu πρέπει να μπει σε ζωντανό δίσκο. Συγκλονιστικός. Μακάρι να του είχε γράψει ο Βαρδής κομμάτια, πιστεύω θα του ταίριαζαν.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
eptapsuxos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από eptapsuxos »

Το καλυτερο θα ηταν να ηχογραφουσε απο Οκτωβρη και μετα για να ξεκουραστει η φωνη του το καλοκαιρι. Ευελπιστω να μην τραγουδησει το καλοκαιρι σε κεντρο για να ξεκουραστει επαρκως. Οσο για το προγραμμα με τοσους υμνους που εχει πει θα μπορουσε να κανει το καλυτερο προγραμμα αλλα ο Νοτης θελει να διατηρει μια αναλογια στα τραγουδια. Ποτε δεν λεει μονο παλια αλλα εμπεριεχει σε αυτο και 10 15 συχρονα τραγουδια ξενερωνοντας καποιους ( Χαρε, Εγω και η μοναξια, Παρτα) γιατι στη θεση τους θα μπορουσε να λεει υμνους του 90( σωμα μου, να ξαναρθεις, δεν πονεσα).
Skorpios268

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Skorpios268 »

Έχουν ανέβει 2 βιντεάκια από Vogue (30/03/19) σε πάρα πολύ καλή ποιότητα εικόνας και ήχου.

Άβαταρ μέλους
Mixalisvolos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mixalisvolos »

sotirakos

Μια καλησπερα και πολυ ηταν για να μπουμε κατευθειαν στο ψητο. ψοφανε να ρωτησουν για τον Νοταρο και προς μεγαλη τους εκπληξη μια ακομη συναδελφος λεει παλι τα καλυτερα.

ΥΓ. δεν ξερω αν συμβαινει και σε αλλους αλλα το σαιτ ειναι προς διαλυση. βγαζει συνεχεια error και πλεον δεν βλεπω τιποτα. ουτε βιντεο, ουτε λινκ εμβανιζονται. φτιαξτε το επιτελους...
Tsachno21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

sotirakos έγραψε: Δευ Απρ 15, 2019 2:45 pm Μια καλησπερα και πολυ ηταν για να μπουμε κατευθειαν στο ψητο. ψοφανε να ρωτησουν για τον Νοταρο και προς μεγαλη τους εκπληξη μια ακομη συναδελφος λεει παλι τα καλυτερα.

ΥΓ. δεν ξερω αν συμβαινει και σε αλλους αλλα το σαιτ ειναι προς διαλυση. βγαζει συνεχεια error και πλεον δεν βλεπω τιποτα. ουτε βιντεο, ουτε λινκ εμβανιζονται. φτιαξτε το επιτελους...
Και σε εμένα το ίδιο.. Εδώ και 2 εβδομάδες πέφτει συνέχεια
Απάντηση