Εγώ πάντως φίλε στην Αθήνα πολυ σπάνια τον άκουγα στους και καλά τοπ σταθμούς(Σφερα, Λάμψη, Ρυθμό κ.α.)...τωρα δεν ξέρω.. Μπορεί να ακούω λάθος σταθμούς81argus έγραψε: ↑Πέμ Απρ 25, 2019 1:56 am Γιατί ρε παιδιά πότε σταμάτησε να παίζει ο Νότης στα ραδιόφωνα; Αυτό είναι μια φήμη που δεν ισχύει. Ειδικά αυτά τα 3 τραγούδια που ανέφερε κάποιος φίλος παίζουν 500 φορές την ήμερα χρόνια τώρα. Και ο Δρόμος παίζει πολύ Νότη όπως και ο Love Radio παίζει 30 φορές Νότη κάθε μέρα. Ποτέ δεν έπαψαν να παίζουν τα τραγούδια του. Όταν όμως βγάζει 1-2 σίνγκλ από κάθε δίσκο και άλλοι καλλιτέχνες βγάζουν 7-8 σίνγκλ λογικό επόμενο είναι να ακούς περισσότερα από κάποιον άλλον. Με τα 7άρια δεν γίνεται δουλειά. Καλύτερα 16άρι και να βγάλει και εκείνος 7-8 σίνγκλ ώστε να παίζουν περισσότερα.
Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
- E-Notikos7
- KeepNoting
-
Λογικα θα εχει εισητηρια απο 15 μεχρι 50 ευρω.
Καιρό είχε να εμφανιστεί...Γιώργος Μουκίδης..
Επειδή εχω κουραστεί πια απο τίς διάφορες ηλίθιες τοποθετήσεις κάποιων αντίστοιχα ηλιθίων υποτακτικών του “αυτοκράτορα-καλλιτέχνη” θα πώ μόνο τούτο......
Εγώ μπορώ πολύ άνετα και ζώ χωρίς την αφεντιά του και χωρίς ούτε ενα € απο τα δικαιώματα των τραγουδιών που έχει ερμηνεύσει μιά και δεν πληρώνει κανένας πιά δημόσια εκτέλεση εδώ και 3 χρόνια (με επίσημα στοιχεία).
Αντιθέτως ο “αυτοκράτορας-καλλιτέχνης” φαίνεται τελικά οτι δέν μπορεί να ζήσει χωρίς τα τραγούδια μου μιά και παρά την θέληση μου συνεχίζει και τα τραγουδάει.....
Τι σημαίνει άραγε αυτό....???
(ρητορική ερώτηση)
Εγω πάντως αν κάποιος μου απαγόρευε δημόσια να λέω τα τραγούδια του,απο εγωϊσμό και μόνο και υπερηφάνια δεν θα καταδεχόμουν να τα πώ.....
Εδώ κάπου αρχίζει και μπερδεύεται το φιλότιμο με το παντελόνι......
Επειδή εχω κουραστεί πια απο τίς διάφορες ηλίθιες τοποθετήσεις κάποιων αντίστοιχα ηλιθίων υποτακτικών του “αυτοκράτορα-καλλιτέχνη” θα πώ μόνο τούτο......
Εγώ μπορώ πολύ άνετα και ζώ χωρίς την αφεντιά του και χωρίς ούτε ενα € απο τα δικαιώματα των τραγουδιών που έχει ερμηνεύσει μιά και δεν πληρώνει κανένας πιά δημόσια εκτέλεση εδώ και 3 χρόνια (με επίσημα στοιχεία).
Αντιθέτως ο “αυτοκράτορας-καλλιτέχνης” φαίνεται τελικά οτι δέν μπορεί να ζήσει χωρίς τα τραγούδια μου μιά και παρά την θέληση μου συνεχίζει και τα τραγουδάει.....
(ρητορική ερώτηση)
Εγω πάντως αν κάποιος μου απαγόρευε δημόσια να λέω τα τραγούδια του,απο εγωϊσμό και μόνο και υπερηφάνια δεν θα καταδεχόμουν να τα πώ.....
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Μην ασχολείστε με τον γραφικό.. Μάλλον έχει ψυχολογικά θέματα...Το ίδιο κάνει και ο Νοτης...jdarmody έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 02, 2019 11:43 pm Καιρό είχε να εμφανιστεί...Γιώργος Μουκίδης..
(ρητορική ερώτηση)
- SFAKattack10
Ακουσαμε και τα νεα τραγουδια του, με τις φοβερες ενορχηστρωσεις απο τα lidl που κανει , πραγματικα κριμα,,,
《Εγώ μπορώ πολύ άνετα και ζώ χωρίς την αφεντιά του και χωρίς ούτε ενα € απο τα δικαιώματα των τραγουδιών που έχει ερμηνεύσει μιά και δεν πληρώνει κανένας πιά δημόσια εκτέλεση εδώ και 3 χρόνια (με επίσημα στοιχεία).》
Για οποιον κουβαλαει μυαλο, καπου εδω λυνετε ο γριφος. Τα υπολοιπα περισσευουν...
Για οποιον κουβαλαει μυαλο, καπου εδω λυνετε ο γριφος. Τα υπολοιπα περισσευουν...
https://www.facebook.com/NotisSfakianakispage
Αυτή η σελίδα στο fb ξέρουμε γιατί έκλεισε;;
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
- E-Notikos7
Αυτήν εννοείς;;; Απλά username άλλαξε.J&B έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 05, 2019 10:39 am https://www.facebook.com/NotisSfakianakispage
https://www.facebook.com/NotisSfakianakis.fanpage7/
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Thanx δεν το κατάλαβα ότι άλλαξε username
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
-
Τραγικη εκτελεση κατα την γνωμη μου.Δολοφονια του τραγουδιου.
- Dimitris96
Τραγική και απαράδεκτη εκτέλεση !Notis7Arxontas έγραψε: ↑Δευ Μάιος 06, 2019 2:04 pm
Τραγικη εκτελεση κατα την γνωμη μου.Δολοφονια του τραγουδιου.
Notis Sfakianakis
-
Εχουμε ενημερωση ποτε ξεκινουν οι προβες για τη συναυλια? Λογικα ο Νοτης θα εμφανιστει τελευταιος και θα κλεισει τη συναυλια. Αρα θα ειναι και η κορυφωση της με μεγαλους και συνεχομενους υμνους. Προβλεπω βεβαια προπαγανδα απο τη κλικα των ΜΜΕ καθως σιγουρα θα αποχωρησουν διαφοροι τηλεμαιντανοι και την επομενη μερα θα λενε οτι εφυγε κοσμος οταν βγηκε ο Νοτης.
Με τα εισητηρια τι γινεται; Ποτε θα βγουν ξερουμε;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Θα το δημοσιευσει ο χρυσοβεργης μολις βγουνε. Εμενα το προβλημα μου ειναι,επειδη θα ερθω απο επαρχια,αν θα ειναι σιγουρα ο Νοτης. Αυτο φανταζομαι δεν μπορει να το απαντησει κανεις.με τον Νοτη,κανεις δεν ξερει.......
Παλιά με την Μαλέα
-
https://www.youtube.com/channel/UCmmGn_ ... qJM8bT0bOw
Με αυτό το κανάλι τελικά τι βλέπετε να γίνεται;Εμένα εξακολουθεί για κάποιο λόγο να μου φαίνεται επίσημο .Ελπίζω να γίνει επιτέλους και αυτό.Δηλαδη να ανεβαίνουν τραγούδια σε ένα επίσημο κανάλι του Νότη στο YouTube.
Με αυτό το κανάλι τελικά τι βλέπετε να γίνεται;Εμένα εξακολουθεί για κάποιο λόγο να μου φαίνεται επίσημο .Ελπίζω να γίνει επιτέλους και αυτό.Δηλαδη να ανεβαίνουν τραγούδια σε ένα επίσημο κανάλι του Νότη στο YouTube.