Φοίβος
Re: Spicy / Διονύσης Σχοινάς κλπ Phoebus Projects.
Το τραγούδι στο οποίο αναφέρθηκε ο Φοίβος, για το οποίο έχει συμμετοχή κι αυτός στην Κορέα πρέπει να είναι αυτό:
-
Χιτ του καλοκαιριού για άλλη μια φορά για το Διονύση. 

-
Το χει η μοίρα του... ανέλαβε από το 2014 τα ηνία από το Νίνο που από το 2010-2013 είχε αυτός τα καλοκαιρινά χιτ με το Φοίβο. Να δούμε και το ντουέτο με Καίτη σε ένα-δυο μήνες...
Είναι κομμένο και ραμμένο για το Διονύση και τις live εμφανίσεις του.
Νομίζω πως έχει την καλύτερη χημεία με το Φοίβο. Καλύτερη κι από πρώτα.
Για να δούμε πώς θα πάει στα ραδιόφωνα.
edit: Εξακολουθώ να πιστεύω πως η φωνάρα του Διονύση είναι για άλλα, πιο μεγάλα τραγούδια.
Νομίζω πως έχει την καλύτερη χημεία με το Φοίβο. Καλύτερη κι από πρώτα.
Για να δούμε πώς θα πάει στα ραδιόφωνα.
edit: Εξακολουθώ να πιστεύω πως η φωνάρα του Διονύση είναι για άλλα, πιο μεγάλα τραγούδια.
Life is a RollerCoaster...
-
σιγουρα θα παει καλα! μη σου πω κατευθειαν τοπ 20...
edit: τι αλλο να πει? στη φαση που ειναι ο διονυσης που στην ουσια κανει παρτυ του ταιριαζουν τετοια τραγουδια...
edit: τι αλλο να πει? στη φαση που ειναι ο διονυσης που στην ουσια κανει παρτυ του ταιριαζουν τετοια τραγουδια...
-
Σε λιγότερο από 3 ημέρες ξεπέρασε τις 150.000 προβολές.
Η χημεία Φοίβου - Σχοινά είναι πολύ δυνατή όπως έχω ήδη πει, άσχετα αν προσωπικά η μουσική του Φοίβου μου είναι αδιάφορη και εάν εγώ θέλω να ακούω το Διονύση σε πιο ώριμα πράγματα.
Τολμώ να πω ότι θα ξεπεράσει το τραγούδι της Καίτης επάνω στο μήνα. Εννοώ τις 400.000
Επίσης, τολμώ να πω ότι οι στίχοι "Έχω βρει τη λύση στο πρόβλημα/του μυαλού ακόμα ένα κόλλημα/που περνάει σαν το κρυολόγημα" είναι το highlight.
Η χημεία Φοίβου - Σχοινά είναι πολύ δυνατή όπως έχω ήδη πει, άσχετα αν προσωπικά η μουσική του Φοίβου μου είναι αδιάφορη και εάν εγώ θέλω να ακούω το Διονύση σε πιο ώριμα πράγματα.
Τολμώ να πω ότι θα ξεπεράσει το τραγούδι της Καίτης επάνω στο μήνα. Εννοώ τις 400.000
Επίσης, τολμώ να πω ότι οι στίχοι "Έχω βρει τη λύση στο πρόβλημα/του μυαλού ακόμα ένα κόλλημα/που περνάει σαν το κρυολόγημα" είναι το highlight.
O Διονύσης έχει δημιουργήσει ρεύμα με τα live του και σε συνδυασμό με την Χημεία του Φοίβου κάνει 2η καριέρα ή μάλλον πιο σωστά συνεχίζει την καριέρα του από εκεί που την σταμάτησε παλιά.
Το κομμάτι είναι ωραίο για καλοκαιράκι. Το εδώ στη δουλειά βέβαια μου έκανε πιο πολύ click.
Το κομμάτι είναι ωραίο για καλοκαιράκι. Το εδώ στη δουλειά βέβαια μου έκανε πιο πολύ click.
I mousiki p akougetai m kanei ligo apo ' H ypothesi mas ekremei'
AN DEN ARESEI SOU TO SBHNOUN!!!
Πολύ Λεμπέσης από το λίγο που άκουσα. Εμένα μου κάνει λίγο από Προδιαγραφές.
-
εμενα μου κανε το τελευταιο του σχοινα
-
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
Ε τωρα που βγηκε χαρηκα...αλλα στην αρχη μου εμοιασε την ενορχηστρωση του σχοινα
-
Καινοτομία οι ψεύτικες σε ρεφραίν ελληνικού τραγουδιού, δε λέω, μόνο που ο τύπος δεν τις έχει και ακούγεται σαν καρτούν..κρίμα γτ χαλάει όλο το κομμάτι το οποίο είναι ενα καλό ποπ κομμάτι με πολύ καλή παραγωγή. Φάουλ του Φοίβου αυτό.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.