Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Εξαιρετικός ο Νότης. Ό,τι πιο ποιοτικό υπάρχει, ακόμα και με τα όποια προβλήματα δεν τον φτάνει κανείς.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Προσωπική μου άποψη...και μετά την ανάρρωση κάποια τραγούδια ας τα κρατήσει στον τόνο που τα κατέβασε.Μ' άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που ερμήνευε χθες...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Ο Νοτης απέδειξε χθες πως εκτός από μεγάλος καλλιτέχνης είναι και τρομερός επαγγελματίας!
Παντως απο τα βιντεο για οσους δεν εχουμε μουσικο αυτι δεν καταλαβαμε και κατι ιδιαιτερο απλα οτι δεν γκαζωνε στα γνωστα ρεφρεν και κρατουσε δυναμεις. ελπιζω να μην τον επιβαρυνει το χθεσινο και να αναρρώσει πληρως.
Στα βίντεο ίσως δεν αποτυπώνονται τόσο οι αλλαγές που έκανε αν και στα περισσότερα κομμάτια ήταν πολύ ωραίες... από κοντά τις καταλάβαινες πάντως... Η μόνη παραφωνία για εμένα ήταν που είδα αρκετά τραπέζια άδεια στον εξώστη... Για έναρξη δεν περίμενα να το δω... Φανταστείτε από την αρχή του προγράμματος πήγα κι έκατσα στην δεύτερη σειρά του εξώστη που είχε κάποια άδεια κ δεν με ενοχλησε κανείς.... Ωραίο πρόγραμμα πάντως κ η δεύτερη είσοδος αρκετά πιο θερμή από την πρώτη
-
καθομουν πανω παιδια και οντως υπηρχαν καποια τραπεζια αδεια.
το μαγαζι γενικως ψαχνεται... απο την εισοδο μεχρι να πας στο τραπεζι απο τοςυ σερβιτορους απο πολλα...
ηχο κακο οι REC,οι οποιοι ηταν τραγικοι κατεμε τραγικοι ομως, στα υπολοιπα καπως καλυτερα τα πραγματα...
ο Γονιδης αν και... ηταν καλως αλλα μου κανε αρπαχτη. αλλα οκ εξυπηρετησε τον σκοπο του.
καλο που στο δευτερο προγραμμα που δεν βγηκαν οι κοπελες της αρχης οι οποιες επισης κατα την γνωμη μου ηταν πολυ κακες. δεν μπορω να πιστεψω οτι ο νοτης εδωσε συγκαταθεση για τις συγκεκριμενες φωνες...
ο νοτης τραγουδησε καποιοιυς τονους κατω και το ειπε και ο ιδιος αλλα οντως μου φανηκε εξαιρετικος παρα το προβλημα. ναι μιλησε λιγο παραπανω και δεν γινεται απο ολους ευκολα αποδεκτο αυτο... θελει επειγοντως να εμπλουτισει το προγραμμα του να κανει μια εκπληξη βρε αδερφε αν και δεν προκειται να γινει αυτο.
κακη εντυπωση εκαναν καποιοι που το ποτο τους επηρεασε λιγο παραπανω απο οτι πρεπει και εκαναν καποια ακραια πραγματα.
προσωπικα ευχαριστημενος πολυ απο τον αρχοντα παρα τις δυσκολιες του. επλιζω να στρωσει η φωνη αν και δεν ξερω πως μπορει να γινει αυτο μεσα στην σεζον. οτι ειπα δεν ηηταν γκρινια. προσπαθησα αντικειμενικα να δωσω την δικη μου αποψη για την χτεσινη βραδια...
το μαγαζι γενικως ψαχνεται... απο την εισοδο μεχρι να πας στο τραπεζι απο τοςυ σερβιτορους απο πολλα...
ηχο κακο οι REC,οι οποιοι ηταν τραγικοι κατεμε τραγικοι ομως, στα υπολοιπα καπως καλυτερα τα πραγματα...
ο Γονιδης αν και... ηταν καλως αλλα μου κανε αρπαχτη. αλλα οκ εξυπηρετησε τον σκοπο του.
καλο που στο δευτερο προγραμμα που δεν βγηκαν οι κοπελες της αρχης οι οποιες επισης κατα την γνωμη μου ηταν πολυ κακες. δεν μπορω να πιστεψω οτι ο νοτης εδωσε συγκαταθεση για τις συγκεκριμενες φωνες...
ο νοτης τραγουδησε καποιοιυς τονους κατω και το ειπε και ο ιδιος αλλα οντως μου φανηκε εξαιρετικος παρα το προβλημα. ναι μιλησε λιγο παραπανω και δεν γινεται απο ολους ευκολα αποδεκτο αυτο... θελει επειγοντως να εμπλουτισει το προγραμμα του να κανει μια εκπληξη βρε αδερφε αν και δεν προκειται να γινει αυτο.
κακη εντυπωση εκαναν καποιοι που το ποτο τους επηρεασε λιγο παραπανω απο οτι πρεπει και εκαναν καποια ακραια πραγματα.
προσωπικα ευχαριστημενος πολυ απο τον αρχοντα παρα τις δυσκολιες του. επλιζω να στρωσει η φωνη αν και δεν ξερω πως μπορει να γινει αυτο μεσα στην σεζον. οτι ειπα δεν ηηταν γκρινια. προσπαθησα αντικειμενικα να δωσω την δικη μου αποψη για την χτεσινη βραδια...
Περπατάμε παράλληλα...άραγε θα σμίξουμε πάλι?
Ήταν αναμενόμενο να είναι ''περίεργη'' η πρεμιέρα μετά τις τόσες αναβολές. Τελικά εσείς που παίρνατε τηλέφωνο είχε τραπέζια ή όχι; Ας ελπίσουμε να στρώσει το πράγμα, αν και προσωπικά δεν είμαι πολύ αισιόδοξος. Αν είναι να μιλάμε από πρεμιέρα για την προσέλευση, κάτι δεν πάει καθόλου καλά...
Ο Γονίδης από πότε έχει να κρατήσει σχήμα με επιτυχία; Ούτε Καρράς είναι, ούτε Πάολα από άποψη γκελ στον κόσμο. Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείται από ορισμένους τόσο δυνατή αυτή η συνεργασία.
Ο Γονίδης από πότε έχει να κρατήσει σχήμα με επιτυχία; Ούτε Καρράς είναι, ούτε Πάολα από άποψη γκελ στον κόσμο. Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείται από ορισμένους τόσο δυνατή αυτή η συνεργασία.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΑΡ..ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΝΟΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΡΦΙΤΣΑ..ΤΙΓΚΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ..
-
Ήταν κι ο Αλέξης Κούγιας σε ένα από τα πρώτα τραπέζια, του έστειλε και λουλούδια και τον ευχαρίστησε ο Νότης προσφωνώντας τον.Scorpion86 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 08, 2019 1:12 pm Είδα μεταξύ άλλων ήταν μέσα ο Ηλίας Φιλίππου και ο Μίλτος Καρατζάς. O πρώτος έγραψε "Απόψε πρεμιέρα σε δυο δικούς μας ανθρώπους στον Σταμάτη και στον Νοτη...στον Βοτανικό και βέβαια με την ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΡΔΙΑΣ..." και ο δεύτερος "Ο Σταματης Γονιδης στην πρεμιερα του στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ" και από κάτω σχόλιο η Πέγκυ.
Κι εγώ είχα μάθει ότι από Πέμπτη δεν δέχονταν άλλες κρατήσεις τώρα τι να πω.
Η σειρά των video-clip αν θέλανε να είναι με σειρά δίσκων είναι λάθος. Το Μα εσύ με καις έπρεπε να είναι πριν το Και δεν μπορω-Αετό όχι μετά, όπως επίσης και οι Σκιές μετά το Κάψε-Πάρε με και όχι πριν. Τα αλλά ήταν σωστά.
Υ.Γ Ο Μιλτος Καρατζάς πρέπει να ήρθε μόνο για Γονίδη.
Νομιζω πάγωσαν οι σχέσεις με Νότη όταν πέρσι είχαν κλείσει εξ αρχής για 2 βραδιές στο Colosseo και ανακοίνωσαν αρχικά για μία εμφάνιση και όταν καθυστερημένα είπαν και για τη 2η ήταν αργά για να συγκεντρωθούν αρκετές κρατήσεις εξ ου και εν τελεί δεν έγινε ποτέ. Είχε στραβώσει ο Νότης σε σημείο να μην πήγαινε, για τον χειρισμό που έγινε, αλλά εν τελεί σεβάστηκε τους θαυμαστές του στην Κύπρο και πήγε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnytzitzi την Κυρ Δεκ 08, 2019 9:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Σχετικα με τα λιγα αδεια τραπεζια και γενικα για τις κρατησεις θεωρω πως υπαρχει εξηγηση λογω ολου αυτου του ντορου που εγινε και τις συνεχεις αναβολες και ολα αυτα που ακουστηκαν να κανουν τον κοσμο να εχει τις επιφυλαξεις του και να μην κλεισει τραπεζι για την εξοδο του σε ενα μαγαζι που ισως παρει κι αλλη αναβολη. για εναν απλο επισκεπτη και οχι αρρωστο νοτικο σαν κι εμας ετσι θα σκεπτοταν.οπως και να χει το σχημα θα φανει μετα τις γιορτες.τωρα και η κουτση μαρια θα δουλεψει αλλα λογω του προβληματος θεωρω πως ο Νοτης θελει να ξεμπερδεψει μια ωρα αρχιτερα.αν δεν υπαρξει σημαντικη βελτιωση μετα τις γιορτες θα το ληξει.
Εμας ενω στο τηλ μια ωρα πριν μας ειπαν δεν εχουν μας βαλανε σε τραπεζι μετα απο ακυρωση. Γενικα γινοταν διαρκώς μεγαλη ανακαταταξη στα τραπεζια μεχρι να βγει ο νοτης. Εγω αλλαξα 2 φορες τραπεζι και εκατσα σχετικα καλα ενω αρχικα ημουν τερμα θεου. Δεν ξερω αν μεταφερθηκαν κρατησεις απο προηγουμενα διημερα και τελικα καποιοι που ηταν απο μακρυα δεν καταφεραν να ρθουν.
Ρε παιδιά εγώ μπαρ πήγα και στην είσοδο πέτυχα 2 παρέες να περιμένουν μπας και ακυρωθεί κάποιο τραπέζι.Μην λέμε ότι θέλουμε...ναι κι εγώ είμαι από αυτούς που λένε δεν θα τραβήξει, αλλά αυτή η καταστροφολογία ακόμα και στην πρεμιέρα δεν παλεύεται...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Λίγες ώρες πριν τη πρεμιέρα δίναν φοιτητικό τραπέζι 140/6 τώρα ευτυχώς που βρέθηκαν κάποιοι μέσα και είδαν ότι όντως υπήρχαν έστω και λίγα άδεια τραπέζια γιατί όλοι εδώ έπεσαν στην ειρωνεία λες και είχα όρεξη να κάνω σενάρια..από κει και πέρα το θετικό είναι ότι τραγούδησε μία χαρά σίγουρα ένα τόνο κάτω και σίγουρα απέφυγε να δώσει ένταση στα γυρίσματα.. αλλά αφού ήταν τόσο καθαρή η φωνή του και τόσο μεστή σίγουρα όταν ζεσταθεί θα κάνει καί τά γυρίσματα θα δώσει και πιο πολύ ένταση.. επισης ωραία η ιδέα με τα κλιπ ξεσήκωσε το κόσμο αν και μετά η είσοδος με το ακου βρε φίλε χλιαρή..έχει γινει λίγο χαβαλε η εκτέλεση πάντα μισό μισό με το κοινό και στο ενδιάμεσο να πετΑει ατάκες και λουλούδια..η δεύτερη με τις φωτιές ακόμα καλύτερη..το πρόγραμμα δυστυχώς μια από τα ίδια και μάλλον χειρότερα αφού έπαιξε και σχεδόν όλα τα καινούργια ερωτικά κοβωντας χρόνο από τα παλιότερα ενώ έπαιξε και τα συνηθισμένα κολλήματα.. Ο Γονίδης δεν ξέρω αν κάνει γκελ ακόμα σίγουρα όμως είναι φωνητικά πολύ καλύτερα από το Καρρά...
Ο Καρρας φωνητικα ειναι οτι χειροτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη στη νυχτα.
Τραπέζια άδεια παιδιά είχε πάνω από δέκα πάνω εγώ έκατσα με το ποτό μου δεν με ενοχλησε κανείς τα μπαρ πάνω ψιλοαδεια στο κάτω οκ γινόταν πανικός.... Αλλά σε έναρξη άλλες χρονιές να καθήσεις σε τραπέζι με ποτό ούτε κατά διάνοια... Παλιότερα έκλεινα για μπουκάλι σε τραπέζι και ο Σήφης η Κασσαμπαλης με παρακαλούσαν να πάω άλλη μέρα γιατί δεν ήξεραν πού να με χωσουν... Η αλήθεια αυτή είναι αλλά ας μη σταθούμε εκεί ας σταθούμε πως ο Νότης φωνητικά ήταν πάρα πολύ ωραίος αν συνυπολογίσουμε κ το προβλημα στο λαιμό... Ο ήχος καλός και το ενδιάμεσο που εμφανίζεται ο Γονίδης κ όχι οι τρίτοι καλό γιατί ζεσταίνει περισσότερο τον κόσμο....
- Scorpion86
Μόνο για Γονίδη πήγε γιατί τον έχει στην δισκογραφική του εταιρεία. Ο Ηλίας Φιλίππου ήταν μαζί με τον Κυριακο Παπαδόπουλο που έχουν γράψει μαζί το νέο κομμάτι του Σταμάτη.johnytzitzi έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 08, 2019 9:49 pmΉταν κι ο Αλέξης Κούγιας σε ένα από τα πρώτα τραπέζια, του έστειλε και λουλούδια και τον ευχαρίστησε ο Νότης προσφωνώντας τον.Scorpion86 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 08, 2019 1:12 pm Είδα μεταξύ άλλων ήταν μέσα ο Ηλίας Φιλίππου και ο Μίλτος Καρατζάς. O πρώτος έγραψε "Απόψε πρεμιέρα σε δυο δικούς μας ανθρώπους στον Σταμάτη και στον Νοτη...στον Βοτανικό και βέβαια με την ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΡΔΙΑΣ..." και ο δεύτερος "Ο Σταματης Γονιδης στην πρεμιερα του στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ" και από κάτω σχόλιο η Πέγκυ.
Κι εγώ είχα μάθει ότι από Πέμπτη δεν δέχονταν άλλες κρατήσεις τώρα τι να πω.
Η σειρά των video-clip αν θέλανε να είναι με σειρά δίσκων είναι λάθος. Το Μα εσύ με καις έπρεπε να είναι πριν το Και δεν μπορω-Αετό όχι μετά, όπως επίσης και οι Σκιές μετά το Κάψε-Πάρε με και όχι πριν. Τα αλλά ήταν σωστά.
Υ.Γ Ο Μιλτος Καρατζάς πρέπει να ήρθε μόνο για Γονίδη.
Νομιζω πάγωσαν οι σχέσεις με Νότη όταν πέρσι είχαν κλείσει εξ αρχής για 2 βραδιές στο Colosseo και ανακοίνωσαν αρχικά για μία εμφάνιση και όταν καθυστερημένα είπαν και για τη 2η ήταν αργά για να συγκεντρωθούν αρκετές κρατήσεις εξ ου και εν τελεί δεν έγινε ποτέ. Είχε στραβώσει ο Νότης σε σημείο να μην πήγαινε, για τον χειρισμό που έγινε, αλλά εν τελεί σεβάστηκε τους θαυμαστές του στην Κύπρο και πήγε.
Υ.Γ. Την Τετάρτη η ενημέρωση που υπήρχε είναι ότι δεν υπάρχει τραπέζι ούτε για δείγμα. Τώρα αν από Τετάρτη μέχρι Σάββατο υπήρξαν ακυρώσεις δεν το ξέρω. Γιατί υπήρχαν κάποιες παρέες από Κυπρο και Ισραήλ που θα έρχονταν. Αυτό που βλέπω ξεκάθαρα σε φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από πάνω (όπου φαίνεται όλο το μαγαζί) είναι ότι δεν φαίνονται άδεια τραπέζια ποσό μάλλον να είναι δέκα ή είκοσι.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...