Νότης Σφακιανάκης
- SFAKattack10
Re: Νότης Σφακιανάκης
Όσοι από πάνω πέρασαν
ψυχή μου και σε κέρασαν
Λίγες στιγμές χαράς απλά για ν' ανασαίνω...
Κι όσοι με χειροκρότησαν
ποτέ τους δε με ρώτησαν
αν ζω τις μέρες κι αν τα βράδια μου πεθαίνω
Αυτοι πρεπει να ειναι οι στιχοι.
ψυχή μου και σε κέρασαν
Κι όσοι με χειροκρότησαν
ποτέ τους δε με ρώτησαν
-
Πριν από αυτό λέει “Όμορφα ψέμματα πικρές αλήθειες άκουγα μέσα στη ζωή μου από παιδί. Εγώ μεγάλωσα με τους αλήτες το έργο αυτό εγώ το έχω ξαναδεί.”SFAKattack10 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 22, 2019 4:32 am Όσοι από πάνω πέρασαν
ψυχή μου και σε κέρασαν
Κι όσοι με χειροκρότησαν
ποτέ τους δε με ρώτησαν
Το είπε 2η φορά πριν την αποφώνηση. Πρέπει να του άρεσε πολύ. Γιατί την εβδομαδα που μας πέρασε ήταν στούντιο και ακούει demos.
Υ.Γ. Ανέβηκε πουθενά και συγκράτησες τους στίχους ή στο στείλανε;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- Scorpion86
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Ωραίο ακούγεται το κομμάτι. Θυμίζει και κάτι από παλιά λαϊκά τραγούδια. Ελπίζω να το ηχογραφήσει λιγάκι πιο "γλυκά" και μελωδικά πάντως.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Έχει τύπου βιωματικό στίχο από το λίγο που καταλαβαίνω.... δηλαδή γραμμένο στα μέτρα και στα γούστα του δικού μας.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- Scorpion86
"μικρές" στιγμές όχι λίγες.SFAKattack10 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 22, 2019 4:32 am Όσοι από πάνω πέρασαν
ψυχή μου και σε κέρασαν
Κι όσοι με χειροκρότησαν
ποτέ τους δε με ρώτησαν
- SFAKattack10
Το εγραψα οπως μου το εστειλαν.

Ελπιζω να μην αργησει να βγαλει προμο.
Και η ενορχηστρωση κανονικη ,οχι οπως αυτη που εγινε στο "Στην αγκαλια σου".
- Scorpion86
Ναι απλά ακούγεται καθαρά το "μικρές" στο βιντεο. Καλά δεν αποκλείω οι στίχοι να είναι διαφορετικοί και από αυτούς που θα έχει το τραγούδι. Συνηθίζει να αλλάζει λέξεις ή για την ακρίβεια να τις ξεχνάει.SFAKattack10 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 23, 2019 1:10 amΤο εγραψα οπως μου το εστειλαν.![]()
Ελπιζω να μην αργησει να βγαλει προμο.
Και η ενορχηστρωση κανονικη ,οχι οπως αυτη που εγινε στο "Στην αγκαλια σου".

Τριλογία που κυκλοφρεί το κάθε μέρος της κάθε 2 χρόνια... Τεράστια αναμονή, τέσπα...
Σίγουρα θα βγεί κάτι σαν πρόμο αλλά νομίζω θα πάμε αρκετά πίσω χρονικά δλδ και το Πάσχα μου φαινεταί μη εφικτό αν ξεκίνησε τώρα να ακούει demo, εκτός αν έχει ήδη κάποια κομμάτια στην άκρη, ή αν γίνει αρπα κόλλα δουλειά, όπως και στο προηγούμενο χορευτικό...
Σίγουρα θα βγεί κάτι σαν πρόμο αλλά νομίζω θα πάμε αρκετά πίσω χρονικά δλδ και το Πάσχα μου φαινεταί μη εφικτό αν ξεκίνησε τώρα να ακούει demo, εκτός αν έχει ήδη κάποια κομμάτια στην άκρη, ή αν γίνει αρπα κόλλα δουλειά, όπως και στο προηγούμενο χορευτικό...

Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
-
Θα ήταν πολύ όμορφο αν ξέθαβε επιτέλους ο Νότης την μπαλάντα των Χριστουγέννων.Κατα την γνώμη μου το πιο όμορφο τραγούδι για τα Χριστούγεννα και μακράν το πιο αδικημένο.
του το ζητησαν στην πρεμιερα οταν ρωτησε το κοινο τι να πει. Ειπε ενας την μπαλαντα των Χριστουγέννων και τον ρωταει ο νοτης σε πιο δίσκο είναι αυτό.. Εκει πιστεψα για λιγο οτι θα γινει το θαυμα και θα το πει και οτι τον ρωτησε για να το ψαξει στο ταμπλετ. Απανταει λοιπον ο αλλος απο κατω για να ρθει ο νοτης να γκρεμισει καθε ελπιδα λέγοντας του ωραια οταν πας σπιτι παρε τον δισκο και βαλ το να το ακουσεις οσες φορές θες!Notis7Arxontas έγραψε: ↑Δευ Δεκ 23, 2019 6:42 pm Θα ήταν πολύ όμορφο αν ξέθαβε επιτέλους ο Νότης την μπαλάντα των Χριστουγέννων.Κατα την γνώμη μου το πιο όμορφο τραγούδι για τα Χριστούγεννα και μακράν το πιο αδικημένο.

Πραγματικά είναι να απορείς πως το έχει διαγράψει από την μνήμη του αυτό το κομμάτι. Βέβαια δε νομίζω ότι μπορεί να πιάσει εκείνη την ερμηνεία στην παρούσα φάση.Notis7Arxontas έγραψε: ↑Δευ Δεκ 23, 2019 6:42 pm Θα ήταν πολύ όμορφο αν ξέθαβε επιτέλους ο Νότης την μπαλάντα των Χριστουγέννων.Κατα την γνώμη μου το πιο όμορφο τραγούδι για τα Χριστούγεννα και μακράν το πιο αδικημένο.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Εγώ πιστεύω ότι ίσως γι αυτό δεν το λέει όπως και άλλα.. Γιατί δεν νιώθει καλά με τον εαυτό του.. Δηλαδή φοβάται ότι δεν μπορεί να πιάσει εκείνες τις ερμηνείες..jdarmody έγραψε: ↑Δευ Δεκ 23, 2019 11:08 pmΠραγματικά είναι να απορείς πως το έχει διαγράψει από την μνήμη του αυτό το κομμάτι. Βέβαια δε νομίζω ότι μπορεί να πιάσει εκείνη την ερμηνεία στην παρούσα φάση.Notis7Arxontas έγραψε: ↑Δευ Δεκ 23, 2019 6:42 pm Θα ήταν πολύ όμορφο αν ξέθαβε επιτέλους ο Νότης την μπαλάντα των Χριστουγέννων.Κατα την γνώμη μου το πιο όμορφο τραγούδι για τα Χριστούγεννα και μακράν το πιο αδικημένο.
Ο μουκιδης ανεβαζει φωτογραφιες του νοτη στο instagram τι εγινε;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
-
Σπύρος Γιατράς στον Χαρδαβέλλα χθές βράδυ για τον Νότη:
- Dimitris96
Το τραγούδι ειναι σε στίχοι και μουσική του Διονύση Παπασχοινα που εχει γράψει το «προξενιό» και το «πετά ψηλά»
Notis Sfakianakis
Δεν ξέρω για εσάς παιδιά αλλά εγώ πιστεύω ότι τα "όμορφα ψέματα " θα είναι ο νέος "ύμνος" του Νοτη και θα γίνουν τεράστια επιτυχία.. Ανυπομονώ να το ακούσω ολοκληρωμένο!