Έχεις ακούσει κάτι παραπάνω η έβγαλες το συμπέρασμα από δυο στιχάκια ακαπελα που είπε ζωντανά ;;
Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Δεν έχεις και άδικο φαίνεται όντως δυναμικό τραγούδι που ταιριάζει στον νοτη
βγάζει πολύ πόνο
Όμως με βάση την κακή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στα στούντιο έχω πάψει να είμαι αισιόδοξος και περιμένω απλά έναν επόμενο ζωντανό δίσκο
-
Παιδιά καταρχάς χρόνια πολλά σε όλους! Ανεξάρτητα από την δουλειά που θα γίνει στο στούντιο συμφωνώ και εγώ ότι φαίνεται ενα πολύ ωραιο τραγούδι.Δεν πιστεύω ότι μπορεί πλέον ένα τραγούδι του Νότη όσο και να το θέλουμε να γίνει τεράστια επιτυχία.Επιτυχια επιπέδου Τα πιο μεγάλα σαγαπω μπορει να γινει.Μακαρι να αποδειχτω λάθος.Οσον αφορά τον ζωντανό δίσκο ειμαι και γω ένας από αυτους που τον θέλουν παρά πολύ.
- Scorpion86
Για πόσα και πόσα τραγούδια έχουμε γράψει την τελευταία 10ετία ότι θα γίνονταν επιτυχίες και τελικά πέρασαν και δεν ακούμπησαν και τελικά προωθήθηκαν και έπαιξαν περισσότερο άλλα λιγότερο δυνατά αλλά με πιο πιασάρικο ήχο. "Δεν Υπολόγισες καλά" και "Δεν μου αρκεί" οι μεγαλύτερες προσωπικές μου απογοητεύσεις γιατί πίστευα ακούγοντας τα live ότι θα έκαναν πανικό. Θα ήταν ενδιαφέρον από την στιγμή που δεν υπάρχει επικαιρότητα να έγραφε ο καθένας ποια ήταν τα κομμάτια που ακούγοντας τα πρώτη φορά πίστεψε ότι θα γίνουν επιτυχίες αλλά δεν εγιναν. Για εμένα ήταν τα δύο παραπάνω. Ειδικά το πρώτο όταν το πρωτοείπε live στις "Αναδρομές" του Ηρακλείου αν θυμάμαι καλά, είχα φάει κόλλημα και το έλιωνα στο youtube.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Το "Κάνει θόρυβο η αγάπη" είναι ένα τραγούδι που περίμενα να κάνει επιτυχία βέβαια το επιτυχία είναι σχετικό στις μέρες μας... Καλύτερα να λέμε για τραγούδια που θα περάσουν στον κόσμο και στο πρόγραμμα...
Πάντως το τραγούδι που λέτε παραπάνω του Παπασχοινα δεν μου κανει για ζεϊμπέκικο, ούτε για χορευτικό γενικότερα... Επίσης, ο συγκεκριμένος φορτώνει με πολλούς στιχους τα τραγούδια του.
Ελπίζω, στο χορευτικό αν ποτέ βγει να μην έχει από τα άκυρα χορευτικά που κατά καιρούς λέει τα τελευταία χρόνια.. Καλύτερα να το φορτώσει με ζεϊμπέκικα και χασάπικα άντε και κανένα τσιφτετέλι... Βέβαια δύσκολο όλο αυτό...
Πάντως το τραγούδι που λέτε παραπάνω του Παπασχοινα δεν μου κανει για ζεϊμπέκικο, ούτε για χορευτικό γενικότερα... Επίσης, ο συγκεκριμένος φορτώνει με πολλούς στιχους τα τραγούδια του.
Ελπίζω, στο χορευτικό αν ποτέ βγει να μην έχει από τα άκυρα χορευτικά που κατά καιρούς λέει τα τελευταία χρόνια.. Καλύτερα να το φορτώσει με ζεϊμπέκικα και χασάπικα άντε και κανένα τσιφτετέλι... Βέβαια δύσκολο όλο αυτό...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
-
Συμφωνώ.Το κάνει θόρυβο η αγάπη είναι απίστευτα αδικημένο τραγούδι.Καταπληκτικος στίχος και μουσικη
οντως το δεν υπολογισες καλα ηταν απ αυτα που περιμενα και εγω να παιξουν πολυ. Αλλα η αληθεια ειναι οτι στο δισκο το κομματι δεν ακουγεται τοσο που το χουν φορτωσει με ηλεκτρονικη μουσικη. Εγω περιμενα να παιξει δυνατα το τελευταιο σ αγαπω. Καθαρη νοτικη ζειμπεκια με ευκολο και πιασαρικο στιχο και δυνατη μουσική. Βεβαια επεσε πανω στο τσιγγανακι τοτε που μαζι με το δωσε ενα τελος ειναι τα κομματια που επαιξαν περισσοτερο απ ολα αυτη την δεκαετία και ισως γι αυτο να μην προωθήθηκε οπως θα του αξιζε.Scorpion86 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 29, 2019 9:55 pm Για πόσα και πόσα τραγούδια έχουμε γράψει την τελευταία 10ετία ότι θα γίνονταν επιτυχίες και τελικά πέρασαν και δεν ακούμπησαν και τελικά προωθήθηκαν και έπαιξαν περισσότερο άλλα λιγότερο δυνατά αλλά με πιο πιασάρικο ήχο. "Δεν Υπολόγισες καλά" και "Δεν μου αρκεί" οι μεγαλύτερες προσωπικές μου απογοητεύσεις γιατί πίστευα ακούγοντας τα live ότι θα έκαναν πανικό. Θα ήταν ενδιαφέρον από την στιγμή που δεν υπάρχει επικαιρότητα να έγραφε ο καθένας ποια ήταν τα κομμάτια που ακούγοντας τα πρώτη φορά πίστεψε ότι θα γίνουν επιτυχίες αλλά δεν εγιναν. Για εμένα ήταν τα δύο παραπάνω. Ειδικά το πρώτο όταν το πρωτοείπε live στις "Αναδρομές" του Ηρακλείου αν θυμάμαι καλά, είχα φάει κόλλημα και το έλιωνα στο youtube.
Συμφωνω και εγω για κανει θορυβο η αγαπη πολυ ωραιο τραγουδι.Επισης εγω περιμενα μεγαλες επιτυχιες το εγω και το πως γινεται αυτο.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- Dimitris96
Αν ακούσετε το ντέμο του τραγουδιού θα πείτε μονο το εξής: Το σκότωσε το τραγούδι ο Βλάχος !Notis7Arxontas έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 29, 2019 11:01 pm Συμφωνώ.Το κάνει θόρυβο η αγάπη είναι απίστευτα αδικημένο τραγούδι.Καταπληκτικος στίχος και μουσικη
Notis Sfakianakis
-
Φοβερά τραγούδια και τα δύο απ τα αγαπημένα μου, επίσης μαρεσε πολύ το "καλέ μου άγγελε" και απ τις 16 αυτοτελείς το "έχω αντέξει πολλά"Scorpion86 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 29, 2019 9:55 pm Για πόσα και πόσα τραγούδια έχουμε γράψει την τελευταία 10ετία ότι θα γίνονταν επιτυχίες και τελικά πέρασαν και δεν ακούμπησαν και τελικά προωθήθηκαν και έπαιξαν περισσότερο άλλα λιγότερο δυνατά αλλά με πιο πιασάρικο ήχο. "Δεν Υπολόγισες καλά" και "Δεν μου αρκεί" οι μεγαλύτερες προσωπικές μου απογοητεύσεις γιατί πίστευα ακούγοντας τα live ότι θα έκαναν πανικό. Θα ήταν ενδιαφέρον από την στιγμή που δεν υπάρχει επικαιρότητα να έγραφε ο καθένας ποια ήταν τα κομμάτια που ακούγοντας τα πρώτη φορά πίστεψε ότι θα γίνουν επιτυχίες αλλά δεν εγιναν. Για εμένα ήταν τα δύο παραπάνω. Ειδικά το πρώτο όταν το πρωτοείπε live στις "Αναδρομές" του Ηρακλείου αν θυμάμαι καλά, είχα φάει κόλλημα και το έλιωνα στο youtube.
... Καλύτερα να ανοίξει η Γη και μέσα της να μπω ...
Προσωπικά είχα πιστέψει ιδιαίτερα το «Τελευταίο σ’ αγαπώ» που είχε και το σχετικό παρασκήνιο ότι δεν μπήκε σε δίσκο του Νότη περί το 2000. Βέβαια ραδιοφωνικά δεν θα μπορούσε να κάνει επιτυχία έτσι κι αλλιώς, αφού ούτε ως single δόθηκε, αλλά και ο Νότης δεν το πέρασε σταθερά στο πρόγραμμα του.
Εν συνέχεια στον Μαζί πόνταρα αρκετά στο «Ό,τι και να κάνεις» το οποίο θεωρώ κλασικό νοτικό κομμάτι αλλά ηχογραφήθηκε με ξύλινο Νότη απλά να απαγγέλει. Ούτε αυτό προωθήθηκε ιδιαίτερα από το Νότη.
Τέλος, σίγουρα περίμενα να κάνουν μεγαλύτερο γκελ το «Καμία» και το «Εσύ» που τα θεωρώ πολύ δυνατά κομμάτια, αλλά και από τα πιο χαντακωμένα επίσης στο στούντιο.
Εν συνέχεια στον Μαζί πόνταρα αρκετά στο «Ό,τι και να κάνεις» το οποίο θεωρώ κλασικό νοτικό κομμάτι αλλά ηχογραφήθηκε με ξύλινο Νότη απλά να απαγγέλει. Ούτε αυτό προωθήθηκε ιδιαίτερα από το Νότη.
Τέλος, σίγουρα περίμενα να κάνουν μεγαλύτερο γκελ το «Καμία» και το «Εσύ» που τα θεωρώ πολύ δυνατά κομμάτια, αλλά και από τα πιο χαντακωμένα επίσης στο στούντιο.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Πωωω μην μας λες τέτοια ρε φίλε...Τα ίδια με τον προηγούμενο δίσκο θα έχουμε δηλαδή;Dimitris96 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 30, 2019 10:12 pmΑν ακούσετε το ντέμο του τραγουδιού θα πείτε μονο το εξής: Το σκότωσε το τραγούδι ο Βλάχος !Notis7Arxontas έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 29, 2019 11:01 pm Συμφωνώ.Το κάνει θόρυβο η αγάπη είναι απίστευτα αδικημένο τραγούδι.Καταπληκτικος στίχος και μουσικη
- Scorpion86
Μετά την Παολα, ο Βέρτης καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω». Πάντα το...ρεύμα της εποχης έπιανε. Σας βάζω από τώρα στοίχημα ότι θα δούμε και Αργυρό και Οικονομόπουλο και Φουρειρα εκεί. Δεν περιμένω να καλέσει τον Νοτη διότι αν ήθελε θα τον είχε καλέσει στο ραδιόφωνο ή θα είχε διατηρήσει μια κάποια επαφή τα τελευταία 6-7 χρόνια. Μόλις όμως ο Νότης έγινε ο κακος «Χρυσαυγίτης» έπαψε στο μυαλό κάποιων «ποιοτικών» να αποτελεί και ελκυστικό προϊόν για συνέντευξη, αλλά και ελκυστικό προορισμό για να πάνε πρώτο τραπέζι. Πάνε αλλού πλέον όλοι εκείνοι. Αφήστε που και να τον καλέσει δεν πιστεύω ότι θα πάει. Τέλος πάντων στις 10 Γενάρη ο Νότης θα κλείσει δυο χρόνια (!) χωρίς τηλεοπτική συνέντευξη.
Θέλω να πιστεύω ότι εννοεί για το τραγούδι κάνει θόρυβο η αγάπη και όχι για το καινούργιοTsachno21 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 31, 2019 1:09 amΠωωω μην μας λες τέτοια ρε φίλε...Τα ίδια με τον προηγούμενο δίσκο θα έχουμε δηλαδή;Dimitris96 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 30, 2019 10:12 pmΑν ακούσετε το ντέμο του τραγουδιού θα πείτε μονο το εξής: Το σκότωσε το τραγούδι ο Βλάχος !Notis7Arxontas έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 29, 2019 11:01 pm Συμφωνώ.Το κάνει θόρυβο η αγάπη είναι απίστευτα αδικημένο τραγούδι.Καταπληκτικος στίχος και μουσικη
Το ντέμο που λες υπάρχει πουθενά ;;
Οντως λογικά αυτό θα λέειGiannisGr έγραψε: ↑Τρί Δεκ 31, 2019 3:05 amΘέλω να πιστεύω ότι εννοεί για το τραγούδι κάνει θόρυβο η αγάπη και όχι για το καινούργιοTsachno21 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 31, 2019 1:09 amΠωωω μην μας λες τέτοια ρε φίλε...Τα ίδια με τον προηγούμενο δίσκο θα έχουμε δηλαδή;Dimitris96 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 30, 2019 10:12 pmΑν ακούσετε το ντέμο του τραγουδιού θα πείτε μονο το εξής: Το σκότωσε το τραγούδι ο Βλάχος !Notis7Arxontas έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 29, 2019 11:01 pm Συμφωνώ.Το κάνει θόρυβο η αγάπη είναι απίστευτα αδικημένο τραγούδι.Καταπληκτικος στίχος και μουσικη
Το ντέμο που λες υπάρχει πουθενά ;;
- SFAKattack10
Εδώ στο 1:28 ο Σαμπανης ζητά ο ίδιος να κάνει ο Τσουβελας τον Νότη. Να δουμε πότε θα γράψει τραγούδι.
- Scorpion86
Θυμήθηκα αυτό, τέτοια περίοδο πριν δύο χρόνια, όπου κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην Γερμανού τον είπε Μιχάλη, γιατί όπως υποστήριξε τον μπέρδεψε με τον παλιό ποδοσφαιριστή. Βέβαια ο ποδοσφαιριστής ούτε Σαμπάνης ούτε Μιχάλης λεγόταν αλλά Μίλτος Σαπάνης...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Τρί Δεκ 31, 2019 2:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολύ την θέλω αυτή την συνεργασία.. Ειναι αρκετά ταλαντούχος ο ΣαμπάνηςSFAKattack10 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 31, 2019 1:23 pm Εδώ στο 1:28 ο Σαμπανης ζητά ο ίδιος να κάνει ο Τσουβελας τον Νότη. Να δουμε πότε θα γράψει τραγούδι.