Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Tsachno21 έγραψε: Τρί Δεκ 31, 2019 2:36 pm
SFAKattack10 έγραψε: Τρί Δεκ 31, 2019 1:23 pm Εδώ στο 1:28 ο Σαμπανης ζητά ο ίδιος να κάνει ο Τσουβελας τον Νότη. Να δουμε πότε θα γράψει τραγούδι.

Πολύ την θέλω αυτή την συνεργασία.. Ειναι αρκετά ταλαντούχος ο Σαμπάνης
Είχαν κλείσει να συνεργαστούν στην Ιερά Θέα αλλά τελευταία στιγμή χάλασε. Τα είχε πει ο ίδιος ο Σαμπάνης πριν τρία χρόνια σε συνέντευξη στον Γεωργίου στο Sport24. Τότε μάλιστα είχε πει ότι ένα από τα κομμάτια που θα ήθελε να έχει γράψει ήταν ένα του Νότη σε μουσική-στίχους του Μουκίδη, αλλά δεν θυμάμαι τον τίτλο του τραγουδιού. Νομίζω το "Για Μένα".
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Όντως ο Σαμπάνης γράφει πολύ ωραία τραγούδια κατά καιρούς.Θα την ήθελα αυτήν την συνεργασία.

Υ.Γ. Ο Πλούταρχος έκανε τις περισσότερες φυσικές πωλησεις δίσκων για το 2019.Ειναι τυχερός βέβαια που δεν έβγαλε δίσκο ο δικός μας το 2019 :dance3:
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

jdarmody έγραψε: Τρί Δεκ 31, 2019 12:07 am Προσωπικά είχα πιστέψει ιδιαίτερα το «Τελευταίο σ’ αγαπώ» που είχε και το σχετικό παρασκήνιο ότι δεν μπήκε σε δίσκο του Νότη περί το 2000.
2007 και προοριζόνταν για τις Μνήμες, άσχετα αν ο Νότης είχε πει 1997 (λες και θυμάται ποτέ :lol: )... Το συγκεκριμένο είχε τύχει να το ακουσώ και γω απο demo με τη φωνή του Νότη, προσωπικά δεν με ενθουσίασε ποτέ.
Dimitris96 έγραψε: Δευ Δεκ 30, 2019 10:12 pm Αν ακούσετε το ντέμο του τραγουδιού θα πείτε μονο το εξής: Το σκότωσε το τραγούδι ο Βλάχος !
Καλά όλος ο συγκεκριμένος δίσκος είναι κατακρεουργημένος στο συνολό του και το αστείο είναι ότι μιλάμε για τον καλύτερο του δίσκο την 10ετία που φεύγει
jdarmody έγραψε: Τρί Δεκ 31, 2019 12:07 am Τέλος, σίγουρα περίμενα να κάνουν μεγαλύτερο γκελ το «Καμία» και το «Εσύ» που τα θεωρώ πολύ δυνατά κομμάτια, αλλά και από τα πιο χαντακωμένα επίσης στο στούντιο.
Δεν νομίζω ότι έχουν χαντακώθει τόσο, ούτε και παίζει τόσο ρόλο κακά τα ψέμματα, πχ το "αν θα σε χάσω" θεωρώ ότι με άλλή (σοβαρή) παραγωγή θα είχε εκτοξευθεί, παρ όλα αυτά όμως πέρασε στον κόσμο... Από την άλλη το "με την πλάτη στον τοίχο" θυμίζει φωνητικά Νότη από 90s, πήγε άπατο ραδιοφωνικά...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Scorpion86 έγραψε: Τρί Δεκ 31, 2019 1:29 am Μετά την Παολα, ο Βέρτης καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω». Πάντα το...ρεύμα της εποχης έπιανε. Σας βάζω από τώρα στοίχημα ότι θα δούμε και Αργυρό και Οικονομόπουλο και Φουρειρα εκεί. Δεν περιμένω να καλέσει τον Νοτη διότι αν ήθελε θα τον είχε καλέσει στο ραδιόφωνο ή θα είχε διατηρήσει μια κάποια επαφή τα τελευταία 6-7 χρόνια. Μόλις όμως ο Νότης έγινε ο κακος «Χρυσαυγίτης» έπαψε στο μυαλό κάποιων «ποιοτικών» να αποτελεί και ελκυστικό προϊόν για συνέντευξη, αλλά και ελκυστικό προορισμό για να πάνε πρώτο τραπέζι. Πάνε αλλού πλέον όλοι εκείνοι. Αφήστε που και να τον καλέσει δεν πιστεύω ότι θα πάει. Τέλος πάντων στις 10 Γενάρη ο Νότης θα κλείσει δυο χρόνια (!) χωρίς τηλεοπτική συνέντευξη.
Ποια ήταν η τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στις 10 Ιανουαρίου; Νόμιζα ήταν αυτή στον Λιάγκα μέσα Νοέμβρη 2017.

Πολύ σύντομη και μετέπειτα στον Φουρκιώτη έδωσε από την Θεσσαλονίκη ήταν αυτή 29/4/2018

Υ.Γ. Καλή Χρόνια! Χρόνια πολλά.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Scorpion86 έγραψε: Τρί Δεκ 31, 2019 2:41 pm Τότε μάλιστα είχε πει ότι ένα από τα κομμάτια που θα ήθελε να έχει γράψει ήταν ένα του Νότη σε μουσική-στίχους του Μουκίδη, αλλά δεν θυμάμαι τον τίτλο του τραγουδιού. Νομίζω το "Για Μένα".
Το Θέλω να ζήσω τώρα αλλιώς είχε πει.
Βασικά στο μυαλό του πρέπει να είχε τον Χατζηγιάννη ο Νότης γιαυτό τον έλεγε όλο Μιχάλη. :biggrin:
J&B έγραψε: Τρί Δεκ 31, 2019 2:49 pm 2007 και προοριζόνταν για τις Μνήμες, άσχετα αν ο Νότης είχε πει 1997 (λες και θυμάται ποτέ :lol: )
Εγώ τον είχα πιστέψει και νόμιζα ότι το τραγούδι ήταν να μπει στο Οι νότες είναι 7 ψυχές :lol:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

johnytzitzi έγραψε: Τρί Δεκ 31, 2019 3:33 pm
Scorpion86 έγραψε: Τρί Δεκ 31, 2019 1:29 am Μετά την Παολα, ο Βέρτης καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω». Πάντα το...ρεύμα της εποχης έπιανε. Σας βάζω από τώρα στοίχημα ότι θα δούμε και Αργυρό και Οικονομόπουλο και Φουρειρα εκεί. Δεν περιμένω να καλέσει τον Νοτη διότι αν ήθελε θα τον είχε καλέσει στο ραδιόφωνο ή θα είχε διατηρήσει μια κάποια επαφή τα τελευταία 6-7 χρόνια. Μόλις όμως ο Νότης έγινε ο κακος «Χρυσαυγίτης» έπαψε στο μυαλό κάποιων «ποιοτικών» να αποτελεί και ελκυστικό προϊόν για συνέντευξη, αλλά και ελκυστικό προορισμό για να πάνε πρώτο τραπέζι. Πάνε αλλού πλέον όλοι εκείνοι. Αφήστε που και να τον καλέσει δεν πιστεύω ότι θα πάει. Τέλος πάντων στις 10 Γενάρη ο Νότης θα κλείσει δυο χρόνια (!) χωρίς τηλεοπτική συνέντευξη.
Ποια ήταν η τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στις 10 Ιανουαρίου; Νόμιζα ήταν αυτή στον Λιάγκα μέσα Νοέμβρη 2017.

Πολύ σύντομη και μετέπειτα στον Φουρκιώτη έδωσε από την Θεσσαλονίκη ήταν αυτή 29/4/2018

Υ.Γ. Καλή Χρόνια! Χρόνια πολλά.
Ωχ ναι. 22 Νοέμβρη ήταν στο Late Night οποτε εκλεισε 2 χρονια και ένα μήνα. Μπερδευτηκα επειδή κάποιος την είχε ανεβάσει στο youtube 10 Γενάρη. Εννοώ κανονική συνέντευξη. Αυτή στον Φουρθιώτη δεν μετράει γιατί απλά είχε πάει στο καμαρινι και έγινε πολύ πρόχειρα ούτε μετράνε εμφανίσεις όπως η κοινή συνέντευξη με τον Γονίδη.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Notisking

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notisking »

Κάθε καλό για το 2020 για τον άρχοντα μας και στον καθένα ξεχωριστά!!!!
Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

GiannisGr έγραψε: Τρί Δεκ 31, 2019 3:05 am
Tsachno21 έγραψε: Τρί Δεκ 31, 2019 1:09 am
Dimitris96 έγραψε: Δευ Δεκ 30, 2019 10:12 pm
Notis7Arxontas έγραψε: Κυρ Δεκ 29, 2019 11:01 pm Συμφωνώ.Το κάνει θόρυβο η αγάπη είναι απίστευτα αδικημένο τραγούδι.Καταπληκτικος στίχος και μουσικη
Αν ακούσετε το ντέμο του τραγουδιού θα πείτε μονο το εξής: Το σκότωσε το τραγούδι ο Βλάχος !
Πωωω μην μας λες τέτοια ρε φίλε...Τα ίδια με τον προηγούμενο δίσκο θα έχουμε δηλαδή;
Θέλω να πιστεύω ότι εννοεί για το τραγούδι κάνει θόρυβο η αγάπη και όχι για το καινούργιο

Το ντέμο που λες υπάρχει πουθενά ;;
Το ντέμο το είχα ακούσει απο τον Βασιλη Παππα που ειχε γράψει το τραγούδι και τον γνωρίζω προσωπικά.
Μερα με την νύχτα το ντέμο παιδιά, ο Βλάχος το σακαταψε το τραγούδι όπως και πολλα αλλα τα τελευταία
10 χρόνια!
Notis Sfakianakis
sakis14

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sakis14 »

Εμένα παιδιά προσωπικά μεγάλη απογοήτευση μου έφερε το στην αγκαλιά σου. Ενώ από το ντέμο ψήθηκα για νοτικη ζεϊμπεκιά, κατέληξε να το βγάλει όπως το έβγαλε, δεν ξέρω και γω τι είδος το χαρακτηρίζεις. Λέτε να το έχει ο νέος δίσκος σε ζεϊμπέκικο βερσιόν;
Κι αν δε θυμάσαι, δεν πειράζει...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

sakis14 έγραψε: Τρί Δεκ 31, 2019 11:00 pm Εμένα παιδιά προσωπικά μεγάλη απογοήτευση μου έφερε το στην αγκαλιά σου.
Σε ολους νομιζω. Και δεν πρεπει να ηταν ιδεα του Νοτη γιατι στο μαγαζι ειναι λαικο. Ουτε νομιζω οτι θα μπει αυτη η εκτελεση στον επομενο δισκο.
Notisking

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notisking »

Έχω παρατηρήσει ότι στους τελευταίους δίσκους αποφεύγουν να βάλουν καθαρά λαϊκά κομμάτια οι εταιρίες κ αποφεύγουν ήχους λαϊκούς όπως το μπουζουκι.... Ίσως το Στην αγκαλιά σου να ήταν θύμα αυτής της νέας τασης
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Ισχυει οτι δεν θελουν το μπουζουκι αλλα αν ειναι ετσι τι πρεπει να περιμενουμε στον επομενο δισκο που ειναι χορευτικος?
Δηθεν ζειμπεκικα? Αν ειναι να βγαλει παλι κατι τετοιο ας μην βγαλει τον δισκο, γιατι μονο με ρουμπες δεν μπορει να το γεμισει.
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

Δεν ξέρω εάν το παρατήρησε κανείς αλλά τον βλέπω φέτος πολύ χαλαρό στα βίντεο
Τον τραβάνε μπροστά στα μάτια του και κλείνει και ματάκι φυσάει λουλούδια στην κάμερα
Τι έπαθε ; 😂😂
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Δεν ειναι μονο φετος, νομιζω τα τελευταια 4 χρονια.
Απλα καταλαβε οτι δεν μπορει να κανει κατι γιαυτο.
Γιαυτο τους αφηνει, αλλα μετα μην ζηταμε να λεει διαφορετικα τραγουδια και προγραμμα. :tomato:
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

SFAKattack10 έγραψε: Παρ Ιαν 03, 2020 1:33 am Δεν ειναι μονο φετος, νομιζω τα τελευταια 4 χρονια.
Απλα καταλαβε οτι δεν μπορει να κανει κατι γιαυτο.
Γιαυτο τους αφηνει, αλλα μετα μην ζηταμε να λεει διαφορετικα τραγουδια και προγραμμα. :tomato:
Πως συνδέεται το ένα με το άλλο ;
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Εγω θεωρω οτι αφου ξερει οτι ολα βγαινουν στο ιντερνετ, τοτε ειναι και αυτος πιο συγκρατημενος.
sakis14

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sakis14 »

Δηλαδή ο λόγος που δεν λέει τραγούδια όπως το "να ξανάρθεις", το "σώμα μου", το "μα εσύ με καις" και πολλά άλλα εξαιρετικά ζεϊμπέκικα είναι για να μην τα βγάλουν βίντεο; Και προτιμάει αντί αυτών το εγώ και η μοναξιά και το στην αγκαλιά σου που δεν τα ξέρει κανένας; Όπως και να χει, αν έκανε αυτες τις μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα θα ήταν πολύ καλύτερος
Κι αν δε θυμάσαι, δεν πειράζει...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Οχι, απλά μετά μπαίνει στη μέση ότι βαριέται να αλλάξει το πρόγραμμα .
Και όχι ότι, για κάποια τραγούδια που του ζητάνε, δεν τα θυμάται η ορχήστρα όπως λέει. :mrgreen:
Στην τελική πλέον και επίσημα τον βιντεοσκοπεί ο Κασαμπαλης τα τελευταία χρόνια .
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Νότης πιθανόν γιοκ σήμερα χωρίς καμία ενημέρωση....βγήκε ο Γονίδης πρώτος και βλέπουμε...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μαλλον θα κανει ενα προγραμμα , αλλα οντως βλεπουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SFAKattack10 την Κυρ Ιαν 05, 2020 3:15 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση