Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Χθες είχα πετύχει το διαφημιστικό στον άλφα μετά τις ειδήσεις.
sakis14

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sakis14 »

Είπε σήμερα τη φωτεινή επιγραφή, το μη συνεχίζεις και το ταξίδεψε με.
Κι αν δε θυμάσαι, δεν πειράζει...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Ήταν και ο Σαπουντζάκης χθες στο μαγαζί...παίζει να είχαμε καμία παράδοση τραγουδιών...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
sakis14

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sakis14 »

Κι αν δε θυμάσαι, δεν πειράζει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Μέχρι κι ίδιος αναρωτιέται πόσο καιρό έχει να το πει..Έχει ξεκάθαρα πρόβλημα φωνητικά πάντως.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
ns626

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ns626 »

Αλήθεια πως και το ξέθαψε αυτό,του το ζήτησε κανένας; Αν δεν κάνω λάθος έχει να το πει από την εποχή του Έναστρον δηλαδή 12-13 χρόνια.
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

jdarmody έγραψε: Σάβ Ιαν 11, 2020 2:08 pm Μέχρι κι ίδιος αναρωτιέται πόσο καιρό έχει να το πει..Έχει ξεκάθαρα πρόβλημα φωνητικά πάντως.
Μπα πιο πολύ μας ξενίζει η ερμηνεία επειδή έχει ξεχάσει το τραγούδι δεν είναι 100% στον ρυθμό ξεχνάει και τους στίχους...
Γιαυτο και λέει συνεχώς τα ίδια τα τελευταία χρόνια νιώθει πιο ασφαλής
Αν το είχε κάνει 2-3 πρόβες το τραγούδι θα το έσκιζε
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Άβαταρ μέλους
jdarmody

GiannisGr έγραψε: Σάβ Ιαν 11, 2020 2:43 pm
jdarmody έγραψε: Σάβ Ιαν 11, 2020 2:08 pm Μέχρι κι ίδιος αναρωτιέται πόσο καιρό έχει να το πει..Έχει ξεκάθαρα πρόβλημα φωνητικά πάντως.
Μπα πιο πολύ μας ξενίζει η ερμηνεία επειδή έχει ξεχάσει το τραγούδι δεν είναι 100% στον ρυθμό ξεχνάει και τους στίχους...
Σίγουρα, αφού δεν το θυμάται καν. Ας προβάρει κάποια κομμάτια πια, δεν είναι τόσο δύσκολο.
Tsachno21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

GiannisGr έγραψε: Σάβ Ιαν 11, 2020 2:43 pm
Όπως και να εχει είναι πολύ πεσμένος σε σχέση με την Κύπρο που πήγε τον Οκτώβριο.. Θέλει ξεκούραση και να βρει τι είναι αυτό που τον ταλαιπωρεί
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

ns626 έγραψε: Σάβ Ιαν 11, 2020 2:29 pm Αλήθεια πως και το ξέθαψε αυτό,του το ζήτησε κανένας; Αν δεν κάνω λάθος έχει να το πει από την εποχή του Έναστρον δηλαδή 12-13 χρόνια.
Ούτε κάν... Ιερά Οδό το έλεγε συχνά πυκνά,στα Αστέρια το έλεγε και Φωταέριο,Φαντασία το είχε πει.
Μια χαρά ήταν ο Νότης μέχρι και την πρωτοχρονιά...την προηγούμενη εβδομάδα που προέκυψε ξανά το πρόβλημα έπεσε αισθητά.
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

Έτυχε να πέσω σε βιντεάκια από μια εμφάνιση στην στουτγαρδη το 2012 Και μου άρεσε η φωνή του τότε πιο πολύ και από τις εποχές Ρεξ και εναστρον 99 και 07
Το 12 πιστεύω ήταν κορυφαίος φωνητικά ώριμος και σωστός στις ερμηνείες φοβερό μέταλλο
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

GiannisGr έγραψε: Κυρ Ιαν 12, 2020 12:48 am Έτυχε να πέσω σε βιντεάκια από μια εμφάνιση στην στουτγαρδη το 2012 Και μου άρεσε η φωνή του τότε πιο πολύ και από τις εποχές Ρεξ και εναστρον 99 και 07
Το 12 πιστεύω ήταν κορυφαίος φωνητικά ώριμος και σωστός στις ερμηνείες φοβερό μέταλλο
Εγώ ήμουν μεσα τοτε, η ακουστική του μαγαζιού/αίθουσας ηταν απαράδεκτη ! Οτι χειρότερο εχω ακούσει μέχρι τωρα σε μια συναυλία !
Notis Sfakianakis
Άβαταρ μέλους
jdarmody

GiannisGr έγραψε: Κυρ Ιαν 12, 2020 12:48 am Έτυχε να πέσω σε βιντεάκια από μια εμφάνιση στην στουτγαρδη το 2012 Και μου άρεσε η φωνή του τότε πιο πολύ και από τις εποχές Ρεξ και εναστρον 99 και 07
Μέχρι και το 2015-2016 ήταν εξαιρετικός. Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι έχει πρόβλημα και δε ξέρω αν μπορεί να κάνει κάτι γι αυτό. Χθες πάλι χάλια ήταν.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

jdarmody έγραψε: Κυρ Ιαν 12, 2020 9:02 am
Μέχρι και το 2015-2016 ήταν εξαιρετικός. Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι έχει πρόβλημα και δε ξέρω αν μπορεί να κάνει κάτι γι αυτό. Χθες πάλι χάλια ήταν.
Καλά χθές νομίζω ότι έφτασε στο ναδίρ του σε απόδοση στην πίστα.Μάλλον πιέζεται από τον επιχειρηματία να εμφανίζεται για να τρέχει το σχήμα,δεν εξηγείται αλλιώς...
Tsachno21

Πρέπει να αποφασίσει ο Νοτης αν θέλει να συνεχίσει 6-7 χρόνια ακόμα σε υψηλό επίπεδο γιατί η φετινή εικόνα στον Βοτανικό επιβεβαιώνει τα άρθρα που βγάλανε πέρυσι για την πτώση του Αετού.. Δυστυχώς αλλά έτσι είναι.. Πρέπει να προστατέψει τον εαυτό του και την εικόνα του..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

ilias16 έγραψε: Κυρ Ιαν 12, 2020 12:04 pm
Καλά χθές νομίζω ότι έφτασε στο ναδίρ του σε απόδοση στην πίστα.Μάλλον πιέζεται από τον επιχειρηματία να εμφανίζεται για να τρέχει το σχήμα,δεν εξηγείται αλλιώς...
Δεν ξέρω κι ο ίδιος ο Νότης τι θέλει. Ενδεχομένως να μην θέλει να χρεωθεί και να κουβαλάει μια ακόμη αποτυχημένη σεζόν. Το έχω πει ξανά, δεν καταλαβαίνω με ποια λογική ξεκίνησε τη φετινή συνεργασία αντιμετωπίζοντας τόσο σοβαρό πρόβλημα. Και το πιο ανησυχητικό είναι ότι δε φαίνεται αντιμετωπίσιμο αυτό που τον ταλαιπωρεί. Τώρα μπορεί κάποιος να πει οκ μας έχει καλομάθει ο Νότης, πχ και πέρυσι υπήρχαν τέτοιες βραδιές, ή ότι άλλοι όπως ο Καρρας τραγουδάνε έτσι εδώ και 10 χρόνια.
Το σχήμα πάει μια χαρά πάντως, δεν τον αδικώ τον επιχειρηματία. Θα μπορούσαν για αρχή να μοιράσουν τους χρόνους ή να σκεφτούν ακόμα και την προσθήκη τρίτου ονόματος.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Tsachno21 έγραψε: Κυρ Ιαν 12, 2020 12:22 pm Πρέπει να αποφασίσει ο Νοτης αν θέλει να συνεχίσει 6-7 χρόνια ακόμα σε υψηλό επίπεδο γιατί η φετινή εικόνα στον Βοτανικό επιβεβαιώνει τα άρθρα που βγάλανε πέρυσι για την πτώση του Αετού.. Δυστυχώς αλλά έτσι είναι.. Πρέπει να προστατέψει τον εαυτό του και την εικόνα του..
Κάτι τέτοιες αναφορές θυμίζουν το μακρινό 2002 που σταμάτησε το σχήμα στο Fever και μετά έκανε την επέμβαση ο Νότης στο λαιμό, όταν και διαβάζαμε για το τέλος της αυτοκρατορίας του Σφακιανάκη. Κι ο Αετός είναι τελικά ακόμα εδώ εν ετει 2020. Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, αλλά το συγκεκριμένο άρθρο είχε άλλη κατεύθυνση, περιεχόμενο και σκοπό. Πρόβλημα υγείας έχει εν προκειμένω ο άνθρωπος, μη νομιμοποιούμε τον κάθε παπάρα αρθρογράφο.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

jdarmody έγραψε: Κυρ Ιαν 12, 2020 1:05 pm
ilias16 έγραψε: Κυρ Ιαν 12, 2020 12:04 pm
Δεν ξέρω κι ο ίδιος ο Νότης τι θέλει. Ενδεχομένως να μην θέλει να χρεωθεί και να κουβαλάει μια ακόμη αποτυχημένη σεζόν. Το έχω πει ξανά, δεν καταλαβαίνω με ποια λογική ξεκίνησε τη φετινή συνεργασία αντιμετωπίζοντας τόσο σοβαρό πρόβλημα. Και το πιο ανησυχητικό είναι ότι δε φαίνεται αντιμετωπίσιμο αυτό που τον ταλαιπωρεί. Τώρα μπορεί κάποιος να πει οκ μας έχει καλομάθει ο Νότης, πχ και πέρυσι υπήρχαν τέτοιες βραδιές, ή ότι άλλοι όπως ο Καρρας τραγουδάνε έτσι εδώ και 10 χρόνια.
Το σχήμα πάει μια χαρά πάντως, δεν τον αδικώ τον επιχειρηματία. Θα μπορούσαν για αρχή να μοιράσουν τους χρόνους ή να σκεφτούν ακόμα και την προσθήκη τρίτου ονόματος.
Ουσιαστική ανάρρωση ο Νότης δεν έκανε ούτε κατά την πρεμιέρα ούτε τώρα που επανήλθε το πρόβλημα.Το "τραγουδάω μιάμιση ώρα αντί για δυόμιση" δεν είναι ανάρρωση.Το καταλαβαίνουμε όλοι μας πιστεύω.Εγώ θεωρώ ότι είναι αντιμετωπίσιμο (εδώ γιατρεύονται πιο σοβαρά θέματα)αλλά ίσως χρειαστεί μεγάλη αποχή από την νύχτα και γι αυτό δεν το προχωράει.Προσωπική υπόθεση κάνω χωρίς να έχω καμία πληροφορία.Το σχήμα συμφωνώ ότι πάει πολύ καλά και πολύ πάνω από αυτό που περίμενα...και ο Νότης τις βραδιές άνευ προβλήματος ήταν πολύ καλύτερος και από τις σεζόν σε Γκάζι,Fever.Γενικά θεωρώ ότι του πάει ο χώρος αρκεί να είναι υγιής...
Tsachno21

jdarmody έγραψε: Κυρ Ιαν 12, 2020 1:12 pm
Tsachno21 έγραψε: Κυρ Ιαν 12, 2020 12:22 pm Πρέπει να αποφασίσει ο Νοτης αν θέλει να συνεχίσει 6-7 χρόνια ακόμα σε υψηλό επίπεδο γιατί η φετινή εικόνα στον Βοτανικό επιβεβαιώνει τα άρθρα που βγάλανε πέρυσι για την πτώση του Αετού.. Δυστυχώς αλλά έτσι είναι.. Πρέπει να προστατέψει τον εαυτό του και την εικόνα του..
Κάτι τέτοιες αναφορές θυμίζουν το μακρινό 2002 που σταμάτησε το σχήμα στο Fever και μετά έκανε την επέμβαση ο Νότης στο λαιμό, όταν και διαβάζαμε για το τέλος της αυτοκρατορίας του Σφακιανάκη. Κι ο Αετός είναι τελικά ακόμα εδώ εν ετει 2020. Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, αλλά το συγκεκριμένο άρθρο είχε άλλη κατεύθυνση, περιεχόμενο και σκοπό. Πρόβλημα υγείας έχει εν προκειμένω ο άνθρωπος, μη νομιμοποιούμε τον κάθε παπάρα αρθρογράφο.
Οπωσδήποτε φίλε ξέρω γιατί έβγαλαν αυτό το άρθρο τότε.. Απλά η φετινή εικόνα τους δίνει πάτημα στις μαλ@κιες που έγραψαν.. Για παράδειγμα πήγαν γνωστοί μου στο σχήμα και μου είπαν ευτυχώς που ήταν ο Γονιδης και έσωσε την βραδιά.. Αυτό όπως καταλαβαίνεις κάνει κακό στον Νοτη καθώς σε συνδυασμό με την στοχευμενη προπαγάνδα παρουσιάζει και αυτός μια κακή εικόνα..Οι EU πάντως ανακοίνωσαν τον χορό τους για 8 Φλεβάρη κάτι που σημαίνει ότι λογικά δεν υπάρχει διάθεση για να σταματήσει το σχήμα..
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Καλά αυτά που γράφανε για πτώση του αετού κτλ εννοείται ότι δεν τα έγραφαν για την φωνή του αλλά για άλλα θέματα πέρα από το τραγούδι.
Απάντηση