Νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός.. Ο Νοτης δεν έχει τελείωσε ακόμα φωνητικά.. Τον Οκτώβριο στην Κύπρο ήταν ΚΑΥ@Α!Πρεπει όμως να ασχοληθεί λίγο πιο σοβαρά και να προστατέψει τον εαυτό του! Το φετινό ήταν τεράστιο λάθος.. Ξεκούραση θέλει και σωστή ανάρρωση..tsakir1 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 18, 2020 12:30 pmΣιγα σιγα ας σκεφτει το ενδεχομενο να σταματησει τα live για παντα !Ας κανει συναυλιες και οκ!Tsachno21 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 18, 2020 10:18 amΤραγικες καταστάσεις.. Υποτίθεται ότι οι περισσότεροι πάνε στο μαγαζί για τον Νοτη και ξαφνικά δεν εμφανίζετε καν χωρίς καμία ενημέρωση.. Μηδέν σεβασμός από το μαγαζί και από τον Νότη δυστυχώς.. Προσωπικά προτιμώ να διαλυθεί το σχήμα πάρα να ζούμε αυτές τις καταστάσεις..jdarmody έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 18, 2020 9:44 am Και ο Χολίδης πότε ενημερώθηκε και πήγε να τραγουδήσει; Ήταν κι ο Αντύπας που ανέβηκε στην πίστα να πει 2-3 τραγούδια. Απορώ ο Γονίδης πως δεν τα έχει πάρει ακόμη και δεν το έχει διαλύσει.
Προσωπικά θεωρώ απαράδεκτη την στάση του Νότη απέναντι στο κοινό του. Νομίζω ότι θα υπάρξουν εξελίξεις, δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι το πράγμα. Γενικά ας το δει λίγο αλλιώς ο Νότης, δεν του βγαίνει τίποτα τα τελευταία χρόνια.
Δεν παει αλλο,κουραστηκε και μας κουρασε κ εμας !!!
Δεν του βγαινει τιποτα !
Και αυτο που με βαγζει απο τα ρουχα μου,ειναι οτι κανενας απο αυτους που εχει γυρω του,δεν του λεει μια κουβεντα !
Οι μουσικοι του,οι μετρ του,οι διαχειριστες του fun club !!!
Το χασε ο Νοτης και πλεον η πτωση θα ειναι αισθητη !!!
Να εχεις 100 υμνους,που τους ακους και ανατριχιαζεις,και δεν εχει αξιωθει να φτιαξει ενα προγραμμα της προκοπης !!!
Στα μπουζουκια τραγουδαει μαγκες,δεν τραγουδαει στο ηρωδειο!
Στα μπουζουκια ο αλλος παει για να διασκεδασει και να ακουσει καψουρα απανωτη !!!
Ο Νοτης,στο αναβατωριο μονιμα,με το σταντ και το ταμπλετ εκει καρφωμενος !!Πως να σε φτιαξει ρε μαγκες ;;
Ειναι ο πιο αυτοκαταστροφικος ανθρωπος,και δυστηχως πλεον θα το πληρωσει και θα φανει η πτωση αισθητα !!Και θα ειναι και αποτομη...
Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
- SFAKattack10
Εγώ να πω ότι το προηγούμενο Σάββατο ο Μαζωνακης στο fever δεν πήγε να τραγουδήσει και βγάλανε όλο το πρόγραμμα ο Κιαμος και ο Δήμος Αναστασιαδης και ο Μαζωνακης δεν είναι 60 ούτε είναι καρφωμένος σε μία βάση.
Από την άλλη βρήκαν τόσο γρήγορα τον Χολιδη;
Από την άλλη βρήκαν τόσο γρήγορα τον Χολιδη;
Το λίγο μ' άρεσε (ρε tsakir χαλάρωσε λίγο)...

Μήπως να τον σκοτώσουμε κιόλας;;;
Τέσπα δεν είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει... Θυμίζω την τελεταία βραδιά στο Γκάζι εν πλώ το 2003 που αντι για τον Νότη βγήκε στη σκηνή ο Κουρκούλης

Όπως και να έχει έχετε μπλέξει και άλλα ζητήματα και έχετε φέρει την καταστροφή, χωρίς να υπάρχει λόγος.
Απλά, ο Νότης πρέπει να τα βάλει κάτω και να δει αν μπορεί να βγάλει τη σεζόν, αν δεν μπορεί ας ξεκουραστεί και την άνοιξη πάει Θεσσαλονίκη, δεν χρειάζεται αποχή 1 έτος, δλδ να είμαστε και λίγο αντικειμενικοί, εκτός αν κάποιοι βαρεθήκατε... Βέβαια και γι αυτό υπάρχει λύση...
Όπως, και να χει το μόνο δυσάρεστο για μένα και στο οποίο θα συμφωνήσω είναι στη μη ενημέρωση του κοινού...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
-
Θα ηθελα να πω και γω καποια πραγματα απο την μερια μου.Ναι συμφωνω αρχικα οτι θα επρεπε να ενημερωθει ο κοσμος για την κατασταση του Νότη και οτι δεν θα τραγουδουσε ουτε χθες γιατι δεν ειναι σωστο και επαγγελματικο να πηγαινει τοσος κοσμος να τον δει και στο τελος να μην εμφανιζεται .Τωρα οσον αφορα απο αποψη προγραμματος ναι δεν ειναι και το καλυτερο του κομματι τα τελευταια χρονια.Πρεπει να το εμπλουτισει ,εχει τις περισσοτερες επιτυχιες απο καθε αλλον καλλιτεχνη με διαφορα.Τέλος, το σημαντικοτερο απο ολα ομως ειναι η υγεια του ανθρωπου.Ο Νότης μας εχει απο οτι φαινεται σοβαρο προβλημα και αυτο ειναι που με στενοχωρει εμενα περισσοτερο απο ολα.Ειναι 60 αλλα εχει να δωσει πολλα ακομη και γι'αυτο ειμαι σιγουρος.Πρεπει να ξεκουραστει και να τον δουμε ξανα γερο και δυνατο.Εμεις ειμαστε αυτοι που πρεπει να τον στηριξουμε.Δυστυχως περνοντας τα χρονια εχουν αλλαξει καποια πραγματα αλλα εμεις πρεπει να μεινουμε στο πλευρο του Νότη και να τον στηριξουμε και σε αυτην την δυσκολη καμπη της καριερας του.
Υ.Γ.Ο Χολίδης σε ενα βιντεο που ειδα μολις βγήκε χθες ειπε οτι ο Νότης ειναι αρρωστος και οτι του ζητησε ο Γονιδης,μιλησε και με τον επιχειρηματια, να παει να τραγουδησει για να καλυψει χρονο
Υ.Γ.Ο Χολίδης σε ενα βιντεο που ειδα μολις βγήκε χθες ειπε οτι ο Νότης ειναι αρρωστος και οτι του ζητησε ο Γονιδης,μιλησε και με τον επιχειρηματια, να παει να τραγουδησει για να καλυψει χρονο
Σήμερα ξέρει κανείς τι θα γίνει;
"Εχει ενα θεματακι ο κυιος Σφακιανακης,μεχρι την τελευταια στιγμη θα ειναι 50-50"
Αυτα ηταν τα λογια απο την κοπελα στο τηλεφωνο του Βοτανικου..
Το μαγαζι θα ειναι ανοιχτο κανονικα !
Φοβερος επιχειρηματιας ο Πριοβολος !!!
Να παει ο κοσμος,να πληρωσει,και αν δεν βγει δεν πειραζει...
Και τι να πουν βρε φίλε; Προφανώς το παλεύει ο Νότης.tsakir1 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 18, 2020 10:19 pm"Εχει ενα θεματακι ο κυιος Σφακιανακης,μεχρι την τελευταια στιγμη θα ειναι 50-50"
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Ηρέμησε λιγάκι. Όταν έχουν γεμάτο απο κρατήσεις το μαγαζί τι θες να σου πουν; Iδιαίτερα όταν δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσει να τραγουδήσει.tsakir1 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 18, 2020 10:19 pm"Εχει ενα θεματακι ο κυιος Σφακιανακης,μεχρι την τελευταια στιγμη θα ειναι 50-50"
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Έβαζα στοίχημα ότι θα πεταγόταν κάποιος να πει «εμένα μου αρέσει πιο πολύ ο Χολίδης».,
Κατά τα λοιπά το μυστήριο στον πλανήτη Νότης συνεχίζεται..
Κατά τα λοιπά το μυστήριο στον πλανήτη Νότης συνεχίζεται..
-
- Scorpion86
Ανέβηκε παραπάνω στην εκτίμηση μου ο Γονίδης. Αλλος στην θέση του θα είχε αποχωρήσει ήδη από το σχήμα. Εκείνος όμως στηρίζει τον άνθρωπο με τον οποίο αποφάσισε να συνεργαστεί, δεν ξίνισε όταν από ένα πρόγραμμα θα κάνει δύο και φρόντισε να φωνάξει βοήθεια (Χολίδη) για να μην κάνει κοιλιά το σχήμα για όσο θα λείπει ο παρτενέρ του. Αποδεικνύει ότι οι καλλιτέχνες παλαιάς κοπής της γενιάς του σέβονται καποια θέματα και δεν κοιτάνε πως θα την κάνουν μόλις ζορίσουν τα πράγματα. Πολύ απλά διότι η γενιά αυτή έχει βιώσει τις καλές στιγμές της νύχτας και εκτιμούν τις ζόρικες.
Για την ώρα δεν έχουν ζορίσει τόσο γιατί η προσέλευση στο κέντρο παραμένει άκρως ικανοποιητική ακόμα και χωρίς Νότη. Ερωτηματικό τι θα γίνει στο μέλλον αν π.χ. οι κρατησεις πέσουν το επόμενο διήμερο με το "θα εμφανιστεί ο Νότης ή όχι" να αιωρείται και να κάνει τον πελάτη διστακτικό. Διότι ευχάριστη η παρουσία του Χολίδη αλλά μέχρι εκεί.
Για την ώρα δεν έχουν ζορίσει τόσο γιατί η προσέλευση στο κέντρο παραμένει άκρως ικανοποιητική ακόμα και χωρίς Νότη. Ερωτηματικό τι θα γίνει στο μέλλον αν π.χ. οι κρατησεις πέσουν το επόμενο διήμερο με το "θα εμφανιστεί ο Νότης ή όχι" να αιωρείται και να κάνει τον πελάτη διστακτικό. Διότι ευχάριστη η παρουσία του Χολίδη αλλά μέχρι εκεί.
Η Κατερίνα Βασιλείου μόλις ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι ο Νότης θα εμφανιστεί κανονικά το επόμενο διήμερο...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- Scorpion86
Ας ελπίσουμε να ήταν η τελευταία φορά που απουσίασε. Βέβαια αν δεν προστατέψει και ο ίδιος τον εαυτό του δεν γίνεται δουλειά . Δεν γίνεται να έχεις θέμα στο λαιμό και να καπνίζεις iqos...
Το θέμα με τον λαιμό επιμένει πολύ .Από το καλοκαίρι και μετά έχει ταλαιπωρηθεί πολύ.Να είναι περαστικα έχει σημασία και να μην επηρεάσουν τη φωνή του.
Εγώ περιμένω τουλάχιστον να βγάλει μια ανακοίνωση με κάποιο τρόπο στην οποία να ζητάει μια συγγνώμη από τον κόσμο που πήγε να τον δει και είδε τον Χολίδη ή αναγκάστηκε να φύγει. Τώρα για το πρόβλημα που έχει, το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι σοβαρό και μόνο αυτός ξέρει αν και πως αντιμετωπίζεται.
Ας βγάλει τώρα την χρόνια όσο αντέξει και μετά ας αφοσιωθεί μόνο με την υγεία του αν χρειαστεί ας απουσιάσει και έναν χρόνο ας κάνει και επέμβαση σε τελική ανάλυση τι πάει να πει 60 χρόνων άμα
Προσέξει αλλά 10 χρόνια τα έχει άνετα στις πίστες
Εγώ πιστεύω ότι ο Νότης δεν είναι κορόιδο όλο αυτό που περνάει θα τον κάνει πιο δυνατό και θες εκπλήξει ευχάριστα πάλι
Προσέξει αλλά 10 χρόνια τα έχει άνετα στις πίστες
Εγώ πιστεύω ότι ο Νότης δεν είναι κορόιδο όλο αυτό που περνάει θα τον κάνει πιο δυνατό και θες εκπλήξει ευχάριστα πάλι
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
- SFAKattack10
Καλά τώρα πρόσεξα το βίντεο, τι λέει η χαζογκομενα;
Ότι της αρέσει πιο πολύ ο Χολιδης;
Ότι της αρέσει πιο πολύ ο Χολιδης;

Ο μαέστρος εξήρε στο Facebook τον Χολίδη για το διήμερο που αντικατέστησε τον Νότη...
Ανάρρωσε ο Νότης και θα εμφανιστεί κανονικά αύριο και μεθαύριο.