Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
tsakir1
Δημοσιεύσεις: 84
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 28, 2019 11:37 am

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tsakir1 »

Scorpion86 έγραψε: Τρί Ιαν 28, 2020 10:15 pm Δεν μπορώ να καταλάβω το timing στο οποίο ανεβαίνει τέτοιο κείμενο? Καλά το συγκεκριμένο σαιτ δεν το ειχα ποτέ σε υπόληψη και όχι μόνο επειδή έχει γράψει ένα σωρό για τον Νότη, αλλά για τις απόψεις που έχει εκφράσει σε ευαίσθητα θέματα, είτε εθνικά όπως το Μακεδονικό είτε πιο κοινωνικά όπως π.χ. περί ομοφυλόφιλων. Παρόλα αυτά παραμέρισα την άποψη μου γι' αυτό και κάθισα να διαβάσω το κείμενο.

Το ρεζουμέ για όποιον δεν θέλει να δώσει κλικ: Κάποιος που μέχρι τα 22 του -κόντρα στο ρεύμα- ακούει άλλη μουσική σνομπάροντας την ελληνική άρα και τον Νότη, μέσω των παρεών του στρατού "αγαπάει" τον καλλιτέχνη Νότη το 2004, τον τραγουδιστή Νότη, για την μοναδική φωνή του όπως αναφέρει. Αφού για 5 χρόνια έχει τρέλα με το Νότη ξαφνικά σε μία έξοδο το 2009 στο μαγαζί, σε εκδήλωση φοιτητικής παράταξης συμβαίνει ένα περιστατικό.

Το επαναλαμβάνω, ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ξενερώνει επειδή όταν ο Νότης "τολμάει" να τραγουδήσει την "Μπαλάντα του κυρ Μέντιου", κάποιες παρέες ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ αρχίζουν να τσακώνονται για το αν είναι αριστερός ή δεξιός ο Νότης. Διότι για τον αρθρογράφο-"5ετης διάρκειας" φαν του Νότη αλλά και τους συγκεκριμένους θαμώνες είναι μεγάλο λάθος που δεν έχει πάρει ξεκάθαρη πολιτική γραμμή ο Νότης, έτσι ώστε να μπορεί ή όχι να τραγουδήσει το κομμάτι. Ωστε να μην τσακώνονται οι παρέες ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

Αυτή ήταν και η αφορμή να σταματήσει να πηγαίνει στον Νότη. Κι εν συνεχεία από το 2009 όπου ο αρθρογράφος πήγε για τελευταία φορά να δει τον καλλιτέχνη που ήθελε να κάνει τατουάζ, περνάμε στις δηλώσεις περί Χρυσής Αυγής και τα γνωστά που έχουν γράψει ουκ ολίγες φορές, όπου ο αρθρογράφος υποστηρίζει ότι δεν μπορούσε πλέον να ξανακούσει το Νότη επειδή είχε κάνει τις δηλώσεις αυτές. Δηλαδή? Το ξενέρωμα ήρθε αρχικά επειδή ο Νότης δεν έπαιρνε θέση και δεν ήξερες τι είναι (αριστερός ή δεξιός) και εν συνεχεία το "φινάλε της καρδιάς" ήταν ότι πήρε θέση αλλά με συγκεκριμένη πολιτική ομάδα. Για φινάλε έχουμε ένα αχταρμά γεγονότων για τα οποία προφανώς θα πρέπει να νιώθει ενοχές ο Νότης ή να θεωρείται συνένοχος, στο μυαλό πάντα του αρθρογράφου. Το κορυφαίο είναι ο τίτλος περί "Δίκαιης αποκαθήλωσης του Νότη". Για ποια αποκαθήλωση μιλάει; Πάντως δεν αιτιολογεί στο άρθρο πως ήρθε αυτή η "σκληρή αλλά δίκαιη αποκαθήλωση".

Δηλαδή γιατί δεν πήγαν κατευθείαν στο φινάλε και μας έκαναν τέτοια εισαγωγή για να ξαναγράφουν τα ίδια. Ήμαρτον.
21 Γενάρη 2020 ανέβηκε κείμενο για τον Νότη και τις απόψεις του χωρίς κάποια αφορμή. Ετσι επειδή προφανώς δεν έχει επισκεψιμότητα το σαιτ. Αν για κάτι λυπάμαι είναι ότι τσίμπησα και τους έδωσα το κλικ διαβάζοντας μία ωραιοποιημένη -με δόσεις ρομαντισμού- προπαγάνδα.

Πάμε παρακάτω...
Κανενα μεσο,δεν 'καθηλωσε' τον Νοτη στον θρονο της Ελληνικης δισκογραφιας και νυχτερινης διασκεδασης,για να μπορεσει να τον 'αποκαθηλωσει'....
Μονος του ο Νοτης προσπαθει να αποκαθηλωθει...
Την τελευταια 5ετια οι επιλογες του δεν ειναι και οι σοφωτερες..
Ειδικα στην επιλογη τραγουδιων των δισκων...
Χαθηκαν τα ζειμπεκικα ρε παιδες ;;
Ενα ζειμπεκικο μας φτερουγισε λιγο που το βγαλανε σε προμο,
και στον δισκο πετσοκοφτηκε και βανδαλιστηκε...
Μιλαω για το τραγουδι στην αγκαλια σου...
Ενω στο μαγαζι το λεει σαν ζειμπεκικο,στον δισκο εγινε κατι αλλο.
Ο Νοτης ειναι ο πιο χαρισματικος φωνητικα τραγουδιστης αποβτην δεκαετια του 90 και μετα,με διαφορα απο τον δευτερο !!
Δεν μπορει να αμφισβητηθει απο κανεναν αυτο !
Ακομα και οι 'εχθροι' του,δεν μπορουν να μην πουν για αυτη την φωνη !!!
Θα ηθελα πολυ να κλεισει τα στοματα ολων,με μια δισκογραφικη δουλεια που θα ταραξει την Ελλαδα !!
Η αληθεια ειναι οτι εχει καιρο να ταραξει με τραγουδι του.....
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10
Δημοσιεύσεις: 2109
Εγγραφή: Τρί Αύγ 10, 2010 5:19 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Αντε ευκαιρια για του χρονου να δουμε Νοτης - Οικονομοπουλος τωρα που τα εσπασε με τον επιχειρηματια ο Οικονομοπουλος.
Tsachno21
Δημοσιεύσεις: 320
Εγγραφή: Παρ Σεπ 14, 2018 7:15 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

SFAKattack10 έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2020 4:14 am Αντε ευκαιρια για του χρονου να δουμε Νοτης - Οικονομοπουλος τωρα που τα εσπασε με τον επιχειρηματια ο Οικονομοπουλος.
Μακάρι φίλε.. Ότι καλύτερο θα ήταν..
griniaris
Δημοσιεύσεις: 177
Εγγραφή: Δευ Φεβ 01, 2016 11:48 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

Αν τα είχε σπάσει ο Νότης θα ήταν πρώτο θέμα πάλι .Τι συνέβη;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86
Δημοσιεύσεις: 3786
Εγγραφή: Τετ Οκτ 15, 2014 8:20 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Καλά με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία μια χαρά συνεργάστηκε πριν δύο χρόνια (άλλο αν τότε ήταν δύο επιχειρηματίες στο μαγαζί) και έφτασε κοντά να δουλέψει και δεύτερη σερί σεζόν σε μαγαζί του, πριν αλλαξουν τα δεδομένα και πάει στο Γκάζι Live. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ήθελε ο Οικονομόπουλος να συνεργαστεί με Νότη και ο επιχειρηματίας του έλεγε όχι. Απλά το κόλπο ήταν αλλιώς φτιαγμένο, δηλαδή ένα μαγαζί στο οποίο θα είναι ο Οικονομόπουλος το πρώτο όνομα και θα κρατάει το μαγαζί. Μία συνταγή που τα τελευταία δύο χρόνια δεν είχε την ίδια επιτυχία με πριν απο 4-5 χρόνια. Και μια χαρά ωφελημένος ήταν ο Οικονομόπουλος όταν το μαγαζί το έτρεχε αυτός και πήγαινε καλά.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Δημοσιεύσεις: 817
Εγγραφή: Κυρ Αύγ 09, 2015 8:30 pm
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

griniaris έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2020 2:46 pm Αν τα είχε σπάσει ο Νότης θα ήταν πρώτο θέμα πάλι .Τι συνέβη;
Aν τα έσπαγε ο Νότης θα ήταν πρώτο θέμα και δεύτερο η επικαιρότητα με τα του ΠΑΟΚ...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10
Δημοσιεύσεις: 2109
Εγγραφή: Τρί Αύγ 10, 2010 5:19 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Ο Γουμενιδης του εγραφε διαφορα οτι αυτος εφταιγε γιατι δεν δεχτηκε ουτε μειωση ουτε αλλο ονομα διπλα του.
Και σημερα το gazzetta εγραψε για την ανακοινωση των εργαζομενων που τον κραζουν γιατι τους αφησε χωρις δουλεια.

Εγω θυμαμαι μια σεζον που η Βανδη αφησε το σχημα λιγο πριν ξεκινησει και ο Νοτης εβαλε πλατη, αλλα καποιοι λεγανε οτι ειναι ηρωιδα... :tourta:
Skorpios268
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: Δευ Μαρ 19, 2018 11:00 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Skorpios268 »

Σφακιανάκης - Γονίδης: Συνεχίζουν τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις στον Βοτανικό

Πηγή:https://www.protothema.gr/life-style/ar ... -votaniko/
GiannisGr
Δημοσιεύσεις: 325
Εγγραφή: Πέμ Μαρ 22, 2018 6:50 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

Ποσό όμορφα και μελωδικά είπε το καλέ μου αγγελε
Τοποθέτησε την φωνή του διαφορετικά από ότι συνήθως και θύμισε αμέσως την φωνή του 90 την μελωδική στα ερωτικά κομμάτια
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Άβαταρ μέλους
Mixalisvolos
Δημοσιεύσεις: 85
Εγγραφή: Δευ Μαρ 19, 2018 8:17 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mixalisvolos »

Tsachno21
Δημοσιεύσεις: 320
Εγγραφή: Παρ Σεπ 14, 2018 7:15 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

Το πρώτο θέμα πέρυσι ανέβαζε για την πτώση του Αετού και τώρα ανεβάζει για τα sold out.. Πόσο γελοίοι..
DimitrisGk
Δημοσιεύσεις: 47
Εγγραφή: Πέμ Απρ 19, 2018 6:38 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DimitrisGk »




Τρομερή ερμηνεία
Κρύβομαι από τους άλλους και απο μένα
Notis7Arxontas
Δημοσιεύσεις: 401
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 24, 2018 1:39 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Χθες είπε το 'Σκοτεινέ μου έρωτα'!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86
Δημοσιεύσεις: 3786
Εγγραφή: Τετ Οκτ 15, 2014 8:20 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Πήρε το μάτι μου μια εκδηλωση για 14 Μαρτίου να διαφημίζεται για τον Βοτανικό. Άρα θα τον «φάει» και τον Μάρτιο το σχήμα και θα κλείσει τουλάχιστον 4 μηνες λειτουργίας.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
Mixalisvolos
Δημοσιεύσεις: 85
Εγγραφή: Δευ Μαρ 19, 2018 8:17 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mixalisvolos »

Για Θεσσαλονίκη έχει γίνει συζήτηση;
Tsachno21
Δημοσιεύσεις: 320
Εγγραφή: Παρ Σεπ 14, 2018 7:15 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

Scorpion86 έγραψε: Σάβ Φεβ 08, 2020 12:46 pm Πήρε το μάτι μου μια εκδηλωση για 14 Μαρτίου να διαφημίζεται για τον Βοτανικό. Άρα θα τον «φάει» και τον Μάρτιο το σχήμα και θα κλείσει τουλάχιστον 4 μηνες λειτουργίας.
Εφόσον ο Νότης νιώθει καλά με τον εαυτό του τότε δεν υπάρχει λόγος να μην συνεχιστεί το σχήμα αφού από θέμα κόσμου πάει καλά..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86
Δημοσιεύσεις: 3786
Εγγραφή: Τετ Οκτ 15, 2014 8:20 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Tsachno21 έγραψε: Σάβ Φεβ 08, 2020 1:15 pm
Scorpion86 έγραψε: Σάβ Φεβ 08, 2020 12:46 pm Πήρε το μάτι μου μια εκδηλωση για 14 Μαρτίου να διαφημίζεται για τον Βοτανικό. Άρα θα τον «φάει» και τον Μάρτιο το σχήμα και θα κλείσει τουλάχιστον 4 μηνες λειτουργίας.
Εφόσον ο Νότης νιώθει καλά με τον εαυτό του τότε δεν υπάρχει λόγος να μην συνεχιστεί το σχήμα αφού από θέμα κόσμου πάει καλά..
Ετσι είναι. Οι όποιες αμφιβολίες υπήρχαν αφορούσαν την κατάσταση με τον λαιμό του. Εφόσον δεν έχει εμφανιστεί κάποιο νέο πρόβλημα δεν υπάρχει λόγο να μην συνεχιστεί ένα σχήμα που πάει τρένο. Κάποιοι είχαν πει ότι μετά τις γιορτές δεν θα πήγαινε καλά αλλά διαψεύστηκαν πανηγυρικά οι φόβοι που εξέφραζαν, διότι ο Βοτανικός είναι μέσα στα 2-3 πιο πετυχημένα σχήματα του χειμώνα. Και είτε αρέσει αυτό σε κάποιους είτε όχι, ο Νότης για δεύτερο χειμώνα και 3ο την τελευταία 4ετια βρίσκεται στα 2-3 πιο πετυχημένα σχήματα. Και αυτό με τον Καρρά ήταν και αυτό με Πάολα και το φετινό. Αυτό που είχε κάνει μεγάλη κοιλιά μετά από ένα δυνατό πρώτο ενάμιση μήνα ήταν το σχήμα με Πέγκυ. Αλλά κι αυτο άντεξε τρεις μήνες παρά τα ζόρια.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
george98
Δημοσιεύσεις: 61
Εγγραφή: Παρ Απρ 22, 2016 2:00 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από george98 »

Πολύ ωραία βραδιά χθες με παλμό μιας και είχαν την εκδήλωση και οι eu. Ήταν παρών και ο Χρυσοβέργης, ο οποίος ανέβηκε στην πίστα στην αποφώνηση να χαιρετήσει τον Νότη.

Το πρόσωπο του καθενός είναι ψυχής καθρέπτης
Άβαταρ μέλους
jdarmody
Δημοσιεύσεις: 2766
Εγγραφή: Κυρ Οκτ 19, 2014 2:15 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Το σχήμα στο Acro που ξεκίνησε την ίδια περίοδο με τον δικό μας ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του το επόμενο Σάββατο. Μεγάλη επιτυχία αν συνεχίσει έτσι το φετινό σχήμα.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
sakis14
Δημοσιεύσεις: 23
Εγγραφή: Πέμ Μαρ 28, 2019 9:43 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sakis14 »

Τι είδα, είπε τα πρόβατα; (Στη σελίδα του Βοτανικού στο fb)
Κι αν δε θυμάσαι, δεν πειράζει...
Απάντηση