Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Και στα Όμορφα ψέματα μπήκαν οι πρώτες πενιές από το μπουζούκι αυτό το Π/Σ.Άρα ξεκάθαρα πλέον πάμε για ζεϊμπέκικο...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Λέτε να το ακούσουμε πρώτη φορά ολοκληρωμένο σαν σινγκλ ή στο μαγαζί live ?
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
- Dimitris96
Απ' ό,τι είδα η ορχήστρα το έπαιξε στον ίδιο τόνο με τον δίσκο (Λα) και φάνηκε αρκετά πόσο έχει αλλάξει η φωνή του σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια,δυσκολεύτηκε να το πει.Πάντως θα πρέπει να το κοιτάξει αυτό με τις αλλαγές των τονών γιατί το έχει βοηθήσει να ερμηνεύει κάποια κομμάτια αισθητά καλύτερα π.χ τα χαράματα τα λέει καταπληκτικά φέτος.
Γενικά πρέπει να δει τι θα κάνει με τη φωνή του, αλλά και κάποια κομμάτια όταν έχει καιρό να τα πει, δεν τα ερμηνεύει στην εντέλεια..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Τα Χαράματα και φέτος τα λέει στον τόνο που τα τραγουδάει όλα τα χρόνια στις ζωντανές εμφανίσεις.Οι ερμηνείες της φετινής πρεμιέρας ήταν οι πιο σωστές των τελευταίων με ή χωρίς αλλαγή των τόνων.Δεν ξέρω πως το κατάφερε τότε και χωρίς να έχει αναρρώσει καν αλλά είχε πολύ καλή απόδοση.Όσο για την φωνή διαπίστωσα ότι μετά τις καλοκαιρινές εμφανίσεις το 13 στα Αστέρια και μετά το 18 στο Ακρωτήρι υπήρξε αισθητή πτώση.Τις δύο χρονιές που δεν ξεκουράστηκε καλοκαίρι δηλαδή.Ας το παρατήσει όποιος θέλει ότι πέρυσι στο Γκάζι και τότε στο Έναστρον είχε αισθητή πτώση φωνητικά σε σχέση με τις προηγούμενες του σεζόν...ns626 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 11, 2020 10:28 pmΑπ' ό,τι είδα η ορχήστρα το έπαιξε στον ίδιο τόνο με τον δίσκο (Λα) και φάνηκε αρκετά πόσο έχει αλλάξει η φωνή του σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια,δυσκολεύτηκε να το πει.Πάντως θα πρέπει να το κοιτάξει αυτό με τις αλλαγές των τονών γιατί το έχει βοηθήσει να ερμηνεύει κάποια κομμάτια αισθητά καλύτερα π.χ τα χαράματα τα λέει καταπληκτικά φέτος.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Όντως έχεις δίκιο μετά τα Αστέρια έπεσε κάπως φωνητικά αλλά και πάλι δεν έχει καμία σχέση με το σήμερα.Μέχρι και το 2012 στην Ιερά οδό θεωρώ πως ήταν κορυφαίος με την φωνή του να έχει αλλάξει ελάχιστα σε σχέση με τις πρώτες χρονιές στο Έναστρον.Στα χαράματα έχει αλλάξει τόνο,μέχρι πέρυσι τα έλεγε πάντα απο Ντό ενώ φέτος τα λέει απο Λα#.ilias16 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 12, 2020 11:07 amΤα Χαράματα και φέτος τα λέει στον τόνο που τα τραγουδάει όλα τα χρόνια στις ζωντανές εμφανίσεις.Οι ερμηνείες της φετινής πρεμιέρας ήταν οι πιο σωστές των τελευταίων με ή χωρίς αλλαγή των τόνων.Δεν ξέρω πως το κατάφερε τότε και χωρίς να έχει αναρρώσει καν αλλά είχε πολύ καλή απόδοση.Όσο για την φωνή διαπίστωσα ότι μετά τις καλοκαιρινές εμφανίσεις το 13 στα Αστέρια και μετά το 18 στο Ακρωτήρι υπήρξε αισθητή πτώση.Τις δύο χρονιές που δεν ξεκουράστηκε καλοκαίρι δηλαδή.Ας το παρατήσει όποιος θέλει ότι πέρυσι στο Γκάζι και τότε στο Έναστρον είχε αισθητή πτώση φωνητικά σε σχέση με τις προηγούμενες του σεζόν...ns626 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 11, 2020 10:28 pmΑπ' ό,τι είδα η ορχήστρα το έπαιξε στον ίδιο τόνο με τον δίσκο (Λα) και φάνηκε αρκετά πόσο έχει αλλάξει η φωνή του σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια,δυσκολεύτηκε να το πει.Πάντως θα πρέπει να το κοιτάξει αυτό με τις αλλαγές των τονών γιατί το έχει βοηθήσει να ερμηνεύει κάποια κομμάτια αισθητά καλύτερα π.χ τα χαράματα τα λέει καταπληκτικά φέτος.
-
Για μενα μεχρι το Φαντασια δηλαδη το 2016 η φωνη του ηταν πολυ καλη. Υπαρχει ολο το προγραμμα σχεδον εκεινης της χρονιας ανεβασμενο. Δειτε πως λεει τη Στελλα τη Σμυρνια, τη Μεσογειο τα γυρισματα που εκανε δεν υπαρχουν τωρα. Απο τη επομενη χρονια στο Τεατρο αλλα κυριως περυσι και φετος υπαρχει μια εντονη βραχναδα που για μενα οφειλεται κατα 90% στο ηλ τσιγαρο που ξεκινησε και κατα 10 στη κουραση. Διαβαστε μονο τις συνεπειες που προκαλει το ηλεκτρονικο τσιγαρο στα πνευμονια και θα δειτε οτι η ζημια εγινε απο κει. Τεραστιο φαουλ του Νοτη να το ξεκινησει. Πιθανον να θεωρει οτι ειναι αβλαβες αλλα ειναι χειροτερο και απο το κανονικο. Εδω βγαζει καπνο σαν το φουγαρο.
- Scorpion86
Το ηλεκτρονικό που παίρνει λάδια βγάζει πολύ καπνό, όχι τα IQOS. Βέβαια και τα δύο επηρεάζουν αρνητικά.eptapsuxos έγραψε: ↑Τετ Φεβ 12, 2020 6:27 pm Διαβαστε μονο τις συνεπειες που προκαλει το ηλεκτρονικο τσιγαρο στα πνευμονια και θα δειτε οτι η ζημια εγινε απο κει. Τεραστιο φαουλ του Νοτη να το ξεκινησει. Πιθανον να θεωρει οτι ειναι αβλαβες αλλα ειναι χειροτερο και απο το κανονικο. Εδω βγαζει καπνο σαν το φουγαρο.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
-
Πριν 5 6 χρονια δηλωνε αντικαπνιστης κι οτι τον ενοχλουσε ο καπνος στους χωρους που εμφανιζοταν. Τι κολλημα τωρα να ξαναρχισει το τσιγαρο στα 56 57 του δεν το καταλαβαινω. Αν συνεχισει θα γινει η φωνη του και η αποδοση του σαν του Καρρα. Ειναι κριμα να αλλοιωνει/ καταστρεφει τη φωνη του μονος του. Εχει νομιζω μια δεκαετια στις πιστες ακομα αν προσεξει βεβαια την υγεια του.
-
Ο Νότης χθες είπε 'Το τελευταίο σ'αγαπώ'.
Άσχετο, αλλά τόσα χρόνια ήταν ο Νότης σε Universal-Cobalt τέτοια προσεγμένη παραγωγή όπως στο νέο τραγούδι του Λούκα Γιώρκα δεν έκαναν. Τι να πεις..Μέχρι και στο δελτίο του Aντ1 έγινε αναφορά, ενώ τα κομμάτια του Νότη δεν έπαιζαν ούτε στα ραδιόφωνα.
Πότε δήλωνε αντικαπνιστής ο Νότης; Ότι τον ενοχλούσε ο καπνός έλεγε, και γενικά έχει πει ότι κάπνιζε από μικρός μέχρι τα 28 του. Δεν ξέρω, εμένα μου δίνει την αίσθηση ότι δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα η καριέρα του. Σου λέει ότι κάναμε, κάναμε. Ίσως να έχει επαναπαυτεί και στις συνεργασίες που κάνει πλέον.
Πότε δήλωνε αντικαπνιστής ο Νότης; Ότι τον ενοχλούσε ο καπνός έλεγε, και γενικά έχει πει ότι κάπνιζε από μικρός μέχρι τα 28 του. Δεν ξέρω, εμένα μου δίνει την αίσθηση ότι δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα η καριέρα του. Σου λέει ότι κάναμε, κάναμε. Ίσως να έχει επαναπαυτεί και στις συνεργασίες που κάνει πλέον.
Είπε και το "Εγώ τραγούδαγα" εχθές.
https://instagram.flux1-1.fna.fbcdn.net ... af7605f071
-
- SFAKattack10
Για καλο το εβαλες αυτο το βιντεο?ns626 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2020 12:54 am Είπε και το "Εγώ τραγούδαγα" εχθές.

Χαχαχα καλό θα ήταν να μην βγει παραέξω αυτό το βιντεακιSFAKattack10 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2020 2:10 amΓια καλο το εβαλες αυτο το βιντεο?ns626 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2020 12:54 am Είπε και το "Εγώ τραγούδαγα" εχθές.
https://instagram.flux1-1.fna.fbcdn.net ... af7605f071![]()
Και χθες ήταν «βαρύς»..Όσο πάει και χειροτερεύει.ns626 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2020 12:54 am Είπε και το "Εγώ τραγούδαγα" εχθές.
Από κόσμο πως ήταν αυτό το 2ημερο;jdarmody έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2020 11:01 amΚαι χθες ήταν «βαρύς»..Όσο πάει και χειροτερεύει.ns626 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2020 12:54 am Είπε και το "Εγώ τραγούδαγα" εχθές.
-
Ε οταν δηλωνεις οτι δεν αντεχεις το καπνο εισαι εναντια στον καπνο αρα αντικαπνιστης. Με αυτη την εννοια το λεω, οχι οτι απαγορευει το καπνισμα στους θαμμωνες.jdarmody έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2020 12:35 am Άσχετο, αλλά τόσα χρόνια ήταν ο Νότης σε Universal-Cobalt τέτοια προσεγμένη παραγωγή όπως στο νέο τραγούδι του Λούκα Γιώρκα δεν έκαναν. Τι να πεις..Μέχρι και στο δελτίο του Aντ1 έγινε αναφορά, ενώ τα κομμάτια του Νότη δεν έπαιζαν ούτε στα ραδιόφωνα.
Τα ραδιοφωνα εχουν γραμμη να μην παιζουν Νοτη εκτος απο ορισμενα που παιζουν και κυριως στην επαρχια. Στο Ηρακλειο Κρητης ακουγα 1.5 ωρα Ντερτι πριν μερες και δεν εβαλε Νοτη. Πολυ περιεργο μου φανηκε γιατι πιο παλια εβαζε 2 3 τραγουδια του την ωρα. Για τις συνεργασιες τωρα σιγουρα φερνουν πολυ κοσμο τα μεγαλα ονοματα. Μονο η Ζηνα την δευτερη φορα δεν εφερε τον αναμενομενο.
ΥΓ. Σας ενοχλει που παιζει καργα το Ενα γραμμα στο ραδιο απο την Ζηνα? Εμενα ναι.