Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Johny-rex

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Johny-rex »

Περαστικά και πάλι δυνατός εύχομαι!! Θα κάνω μια πρόβλεψη!! Πιστεύω ότι στην σημερινή εμφάνιση, η υποδοχή απο τον κόσμο θα θυμίζει κάτι απο Αστέρια 2004!!
eptapsuxos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από eptapsuxos »

Johny-rex έγραψε: Σάβ Φεβ 22, 2020 9:43 pm Περαστικά και πάλι δυνατός εύχομαι!! Θα κάνω μια πρόβλεψη!! Πιστεύω ότι στην σημερινή εμφάνιση, η υποδοχή απο τον κόσμο θα θυμίζει κάτι απο Αστέρια 2004!!
Οσοι μπορειτε πηγαινετε στον αρχοντα σημερα. Εγω βεβαια θα ηθελα ν ξεκουραστει σημερα. Αν οντως λιποθυμησε(γτ καποιοι λενε για αδιαθεσια) θα επρεπε να ξεκουραστει καποιες μερες.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Το κοκορέτσι έφταιγε λοιπόν.....
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
eptapsuxos

jdarmody έγραψε: Κυρ Φεβ 23, 2020 2:19 pm Το κοκορέτσι έφταιγε λοιπόν.....
Εκει το αποδιδει ο Νοτης. Ομως το κοκορετσι δεν ριχνει αλλα ανεβαζει τη πιεση. Ο Νοτης δεν πρεπει να αμελει αυτα τα σημαδια. Τον θελουμε πρωτα υγιη και μετα πανω στη σκηνη. Θα ηταν καλο την αλλη βδομαδα να τελειωνε το σχημα και ο Νοτης να ξεκουραζοταν για 2 μηνες τουλαχιστον, να κοψει το τσιγαρο και τις καταχρησεις. Οταν αισθανθει καλα και η φωνη του επανελθει ας ηχογραφησει το χορευτικο δισκο. Δεν χρειαζονται βιασυνες σε θεματα υγειας.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Μήπως είσαι ο BillBill πίσω από το eptapsuxos? Τα ίδια έγραφε κι αυτός. Τέτοιες εγωιστικές κινήσεις ζητούσε. Καλά αυτός ευχόταν να κλείσει το μαγαζί για να...βάλει μυαλό ο Νότης καλλιτεχνικά. Δηλαδή ήρθε ο "άγνωστος χ" (που υπογράφει με ψευδώνυμο) για να δώσει συμβουλές σε ένα καλλιτέχνη που είναι 3 δεκαετίες στην πρώτη γραμμή. Ούτε ο BillBill να ήσουνα (ή μήπως είσαι?).

Σε ένα μαγαζί δουλεύει ένα σωρό κόσμος και βγάζουν μεροκάματο αρκετά επαγγέλματα. Στον Νότη δεν θα λείψουν οι μισθοί αν σταματήσει, στους άλλους θα λείψουν όμως. Ευτυχώς που δεν είναι τόσο εγωιστής ο Νότης, να πει "σταματάω γιατί δεν προσέχω τον εαυτό μου" και επειδή πρέπει να αφοσιωθώ στα μελλοντικά μου επαγγελματικά σχέδια. Και ιδιαίτερα σε περίοδο όπου το μαγαζί είναι σε αυτά που πάνε πολύ καλά.

Αν δεν το πήρατε κάποιοι χαμπάρι στο σχημα υπάρχει και ένας ακόμα καλλιτέχνης μεγάλης εμβέλειας ο οποίος έβαλε πλάτη στα δύσκολα (λόγω υγείας) τον πρώτο ενάμιση μήνα.

Λες και άμα σταματήσει τώρα το σχήμα θα κόψει το τσιγάρο... :lol:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Tsachno21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

Ρε παιδιά και εγώ είμαι της λογικής ότι πρέπει να ξεκουραστεί ο Νοτης αλλά πως γίνεται να σταματήσει ένα σχήμα που πάει τόσο καλά; Και για εμένα είναι τεράστια έκπληξη ότι πάει τόσο καλά με τον Νοτη να διανύει ίσως την χειρότερη χρονια του.. Εφόσον λοιπόν το σχήμα πάει τρένο δεν βλέπω τον λόγο να σταματήσει..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Tsachno21 έγραψε: Κυρ Φεβ 23, 2020 5:24 pm Ρε παιδιά και εγώ είμαι της λογικής ότι πρέπει να ξεκουραστεί ο Νοτης αλλά πως γίνεται να σταματήσει ένα σχήμα που πάει τόσο καλά; Και για εμένα είναι τεράστια έκπληξη ότι πάει τόσο καλά με τον Νοτη να διανύει ίσως την χειρότερη χρονια του.. Εφόσον λοιπόν το σχήμα πάει τρένο δεν βλέπω τον λόγο να σταματήσει..
Προφανώς και δεν υπάρχει λόγος να σταματήσει το σχήμα για να "ξεκουραστεί'' ο Νότης. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι το θέμα στο λαιμό του Νότη είναι αποκλειστικά και μόνο θέμα ξεκούρασης. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ ότι πρέπει να προσέχει λίγο περισσότερο, αυτά που έλεγε κάποτε ''δεν ζεσταίνω ποτέ το λαιμό μου'', ''δεν προετοιμάζομαι ποτέ, παρά μόνο στο αμάξι από το σπίτι στο μαγαζί'' κλπ ίσως είναι η αιτία που είναι τόσο "δύσκαμπτος'' ο λαιμός του. Εδώ μέσα μπορεί ο καθένας να γράφει ότι γουστάρει και να χλευάζει τον άλλο, αλλά σκεφτείτε τώρα άτομα που πλήρωσαν δυο φορές και είδαν Χολίδη θεόσταλτο ή είδαν Νότη σε τρία τραγούδια επειδή παράφαγε. Ας είμαστε λίγο σοβαροί, κανείς δεν έχει λεφτά για πέταμα.
Άβαταρ μέλους
Johny-rex

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Johny-rex »

Πάντως πολύ κακή η δικαιολογία για το κοκορέτσι. Έδωσε έτσι και αφορμή για σχόλια με λογοπαίγνια και υπονοούμενα. Το θέμα είναι για εμένα να κόψει το Αικος να φρεσκάρει λίγο το πρόγραμμα (αν κ φέτος κάτι γίνεται) και να απολαύσει περισσότερα αυτήν την περίοδο που διανύει, η στήριξη του κόσμου και των επιχειρηματιών θεωρώ ότι είναι δεδομένη.
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Rex 2020
george98

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από george98 »

Το πρόσωπο του καθενός είναι ψυχής καθρέπτης
eptapsuxos

Scorpion86 έγραψε: Κυρ Φεβ 23, 2020 5:06 pm Μήπως είσαι ο BillBill πίσω από το eptapsuxos? Τα ίδια έγραφε κι αυτός. Τέτοιες εγωιστικές κινήσεις ζητούσε. Καλά αυτός ευχόταν να κλείσει το μαγαζί για να...βάλει μυαλό ο Νότης καλλιτεχνικά. Δηλαδή ήρθε ο "άγνωστος χ" (που υπογράφει με ψευδώνυμο) για να δώσει συμβουλές σε ένα καλλιτέχνη που είναι 3 δεκαετίες στην πρώτη γραμμή. Ούτε ο BillBill να ήσουνα (ή μήπως είσαι?).

Σε ένα μαγαζί δουλεύει ένα σωρό κόσμος και βγάζουν μεροκάματο αρκετά επαγγέλματα. Στον Νότη δεν θα λείψουν οι μισθοί αν σταματήσει, στους άλλους θα λείψουν όμως. Ευτυχώς που δεν είναι τόσο εγωιστής ο Νότης, να πει "σταματάω γιατί δεν προσέχω τον εαυτό μου" και επειδή πρέπει να αφοσιωθώ στα μελλοντικά μου επαγγελματικά σχέδια. Και ιδιαίτερα σε περίοδο όπου το μαγαζί είναι σε αυτά που πάνε πολύ καλά.

Αν δεν το πήρατε κάποιοι χαμπάρι στο σχημα υπάρχει και ένας ακόμα καλλιτέχνης μεγάλης εμβέλειας ο οποίος έβαλε πλάτη στα δύσκολα (λόγω υγείας) τον πρώτο ενάμιση μήνα.

Εσυ μηπως εισαι ενας εγωιστης που νομιζεις οτι εισαι εκπροσωπος τυπου του Νοτη? Δεν πεφτω στην παγιδα σου για αντιπαραθεση. Αλλωστε δεν σε διαβαζω καν γιατι οι περισσοτερες πληροφοριες που δινεις ειναι επισφαλεις(βλεπε ντουετα Νοτη Καρρα, συνεργασιες κ.α) Μην ασχολεισαι μαζι μου. Ειμαι εδω, λεω την αποψη μου και καλα θα κανεις να τη σεβαστεις, αν δεν θες βεβαια ενα ωραιοτατο μπαναρισμα. Παρακαλω τη Μαγδα να τιμωρησει αυτο τον χρηστη που νομιζει οτι ειναι ανωτερος ολων εδω μεσα και εκπροσωπος τυπου του. Ειπε οτι το προφιλ μου ειναι ψευτικο και κρυβεται αλλος απο πισω. Αρα παραβιασε τους ορους της κοινοτητας. Αρα πρεπει να μπαναριστει.
eptapsuxos

Επειδη καποιοι εκπροσωποι τυπου προφανως δεν ειναι και πολυ εξυπνοι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι με θεματα υγειας δεν παιζουν. Τα ιδια σημαδια ειχε και ο Κοκλας και επαθε ανακοπη επι σκηνης. Τωρα αν ο δηθεν εκπροσωπος προτιμα να παρουν 5 30ευρα παραπανω οι εργαζομενοι απο το να ειναι ο Νοτης υγιης και κυριως ζωντανος πρεπει λιγο να παει να κοιταχτει. Αν εχει καποιο καρδιολογικο προβλημα και δεν το ξερει μπορει να παθει εμφραγμα επι σκηνης. Αυτα περι κοκορετσιου κ πιεσης δεν ειναι πειστικα. Εγω ανησυχω πρωτα για την υγεια του Νοτη και μετα βαζω την οποια συνεργασια. Αλλα θελει και λιγο μυαλο να το σκεφτει κανεις αυτο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

eptapsuxos έγραψε: Δευ Φεβ 24, 2020 1:29 am
Scorpion86 έγραψε: Κυρ Φεβ 23, 2020 5:06 pm Μήπως είσαι ο BillBill πίσω από το eptapsuxos? Τα ίδια έγραφε κι αυτός. Τέτοιες εγωιστικές κινήσεις ζητούσε. Καλά αυτός ευχόταν να κλείσει το μαγαζί για να...βάλει μυαλό ο Νότης καλλιτεχνικά. Δηλαδή ήρθε ο "άγνωστος χ" (που υπογράφει με ψευδώνυμο) για να δώσει συμβουλές σε ένα καλλιτέχνη που είναι 3 δεκαετίες στην πρώτη γραμμή. Ούτε ο BillBill να ήσουνα (ή μήπως είσαι?).

Εσυ μηπως εισαι ενας εγωιστης που νομιζεις οτι εισαι εκπροσωπος τυπου του Νοτη? Δεν πεφτω στην παγιδα σου για αντιπαραθεση. Αλλωστε δεν σε διαβαζω καν γιατι οι περισσοτερες πληροφοριες που δινεις ειναι επισφαλεις(βλεπε ντουετα Νοτη Καρρα, συνεργασιες κ.α) Μην ασχολεισαι μαζι μου. Ειμαι εδω, λεω την αποψη μου και καλα θα κανεις να τη σεβαστεις, αν δεν θες βεβαια ενα ωραιοτατο μπαναρισμα. Παρακαλω τη Μαγδα να τιμωρησει αυτο τον χρηστη που νομιζει οτι ειναι ανωτερος ολων εδω μεσα και εκπροσωπος τυπου του. Ειπε οτι το προφιλ μου ειναι ψευτικο και κρυβεται αλλος απο πισω. Αρα παραβιασε τους ορους της κοινοτητας. Αρα πρεπει να μπαναριστει.
Δεν είναι απαραίτητο να είναι εκπρόσωπος Τύπου κάποιος για να πει το αυτονόητο. Ποιο είναι αυτό? Οτι δεν γίνεται έτσι εύκολα να ρίξει αυλαια ενα σχήμα επειδή ένιωσε αδιαθεσία ο Νότης, ο Σταμάτης, ο τάδε καλλιτέχνης. Ασε που ένας εκπρόσωπος παίρνει το μέρος του καλλιτέχνη κι εγώ πήρα το μέρος των εργαζόμενων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν θα λείψουν οι μισθοί στον Νότη, σε άλλους θα λείψουν. Οτι δεν σε ενδιαφέρει αυτό ok, δικαίωμα σου.

Χαίρομαι που με επιβεβαιώνεις ότι είσαι ο BillBill, γράφοντας τα ίδια που μου έγραφε εκείνος για τα περί πληροφοριών μου και στο ίδιο ύφος. "Μην ασχολείσαι μαζί μου". Απειλές για μπαν κλπ. Ούτε copy-paste να τα έκανες. Μπορώ να τα κανω και screenshot αν θες να δεις τις ομοιοτητες. Χαίρομαι που θυμάσαι πληροφορίες για ντουέτα Νότη-Καρρά που γράφτηκαν όσο πληκτρολογούσες εδώ μέσα ως BillBill γιατί ως eptapsuxos είσαι εγγεγραμμένος στο φόρουμ από τις 11/03/19, πολύ πιο μετά από το σχήμα με Καρρά. :hysterical: Ασε δε που οι πληροφορίες για ντουέτα Νότη-Καρρά ήταν σωστές και επιβεβαιώθηκαν διά στόματος του ίδιου του καλλιτέχνη στην παρουσίαση του δίσκου "Οταν επικοινωνουμε..." όταν παραδέχτηκε ότι είχαν συζητήσει με τον Καρρά ντουέτα αλλά δεν τα έκαναν για τους γνωστούς λόγους. Τώρα τι σχέση έχουν οι πληροφορίες μου με το παραπάνω, εεε εντάξει ίσως ήταν απωθημένο. Καλό είναι να τα βγάζουμε από μέσα μας. Αισθανόμαστε καλύτερα έτσι.

Δεν είναι κακό να είσαι ο BillBill. Είχε λείψει η...νότα σου εδώ μέσα. Και δεν το λέω ειρωνικά. Το ξεκαθαρίζω γιατί βλέπω ότι παρεξηγείσαι εύκολα. Ειναι άλλο το ότι δεν συμφωνώ ούτε στο 5% των όσων λες είναι νομίζω δικαίωμα μου, όπως αντίστοιχα εσυ θα διαφωνείς με το 100% των όσων λέω. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε. Όπως δικαίωμα σου είναι να γράφεις αυτά που γράφεις και ξανά δικαίωμα δικό μου ή κάποιου άλλου να το σχολιάζω, όπως σχολιάζεις εσύ απόψεις. Γι' αυτό υπάρχει το φόρουμ άλλωστε. Και καλο είναι να το αντέχεις και να μην εκνευρίζεσαι. Καλώς ήρθες λοιπόν ξανά στο φόρουμ Βill.

Υ.Γ.1 Δεν είπα ότι το προφίλ είναι ψεύτικο. Είπα ότι εσύ που κάποτε έγραφες ως BillBill τώρα το κάνεις ως eptapsuxos. Θεμιτό είναι, εφόσον δεν χρησιμοποιείς πια το άλλο προφίλ. Επισης χαλάρωσε, παίρνεις πολύ σοβαρά κάτι στο οποίο χρησιμοποιείς ψευδώνυμο. Κι εγώ ψευδωνυμο χρησιμοποιώ και όλοι εδώ μέσα. Δεν υπογράφει κανείς με ονοματεπώνυμο οπότε έμμεσα όλοι fake είμαστε. Οπότε πολυ δράμα για το τίποτα.

Υ.Γ.2 Anyway αν είναι να χαρείς μέσα από το μπαν μου ας γίνει. Δεν με ενδιαφέρει αν θα φάω μπαν. Θα μπορέσω να ζήσω και μετά από αυτό. Οπότε μην αγχώνεσαι. Υπάρχουν και σημαντικότερα προβλήματα στην ζωή από το να τσακώνεσαι αν πρέπει να σταματήσει ένα σχήμα ή αν είμαι εκπρόσωπος ή όχι.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
eptapsuxos

Scorpion86 έγραψε: Δευ Φεβ 24, 2020 1:51 am
eptapsuxos έγραψε: Δευ Φεβ 24, 2020 1:29 am

Δεν είναι απαραίτητο να είναι εκπρόσωπος Τύπου κάποιος για να πει το αυτονόητο. Ποιο είναι αυτό? Οτι δεν γίνεται έτσι εύκολα να ρίξει αυλαια ενα σχήμα επειδή ένιωσε αδιαθεσία ο Νότης, ο Σταμάτης, ο τάδε καλλιτέχνης. Ασε που ένας εκπρόσωπος παίρνει το μέρος του καλλιτέχνη κι εγώ πήρα το μέρος των εργαζόμενων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν θα λείψουν οι μισθοί στον Νότη, σε άλλους θα λείψουν. Οτι δεν σε ενδιαφέρει αυτό ok, δικαίωμα σου.

Χαίρομαι που με επιβεβαιώνεις ότι είσαι ο BillBill, γράφοντας τα ίδια που μου έγραφε εκείνος για τα περί πληροφοριών μου και στο ίδιο ύφος. "Μην ασχολείσαι μαζί μου". Απειλές για μπαν κλπ. Ούτε copy-paste να τα έκανες. Μπορώ να τα κανω και screenshot αν θες να δεις τις ομοιοτητες. Χαίρομαι που θυμάσαι πληροφορίες για ντουέτα Νότη-Καρρά που γράφτηκαν όσο πληκτρολογούσες εδώ μέσα ως BillBill γιατί ως eptapsuxos είσαι εγγεγραμμένος στο φόρουμ από τις 11/03/19, πολύ πιο μετά από το σχήμα με Καρρά. :hysterical: Ασε δε που οι πληροφορίες για ντουέτα Νότη-Καρρά ήταν σωστές και επιβεβαιώθηκαν διά στόματος του ίδιου του καλλιτέχνη στην παρουσίαση του δίσκου "Οταν επικοινωνουμε..." όταν παραδέχτηκε ότι είχαν συζητήσει με τον Καρρά ντουέτα αλλά δεν τα έκαναν για τους γνωστούς λόγους. Τώρα τι σχέση έχουν οι πληροφορίες μου με το παραπάνω, εεε εντάξει ίσως ήταν απωθημένο. Καλό είναι να τα βγάζουμε από μέσα μας. Αισθανόμαστε καλύτερα έτσι.

Δεν είναι κακό να είσαι ο BillBill. Είχε λείψει η...νότα σου εδώ μέσα. Και δεν το λέω ειρωνικά. Το ξεκαθαρίζω γιατί βλέπω ότι παρεξηγείσαι εύκολα. Ειναι άλλο το ότι δεν συμφωνώ ούτε στο 5% των όσων λες είναι νομίζω δικαίωμα μου, όπως αντίστοιχα εσυ θα διαφωνείς με το 100% των όσων λέω. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε. Όπως δικαίωμα σου είναι να γράφεις αυτά που γράφεις και ξανά δικαίωμα δικό μου ή κάποιου άλλου να το σχολιάζω, όπως σχολιάζεις εσύ απόψεις. Γι' αυτό υπάρχει το φόρουμ άλλωστε. Και καλο είναι να το αντέχεις και να μην εκνευρίζεσαι. Καλώς ήρθες λοιπόν ξανά στο φόρουμ Βill.

Υ.Γ.1 Δεν είπα ότι το προφίλ είναι ψεύτικο. Είπα ότι εσύ που κάποτε έγραφες ως BillBill τώρα το κάνεις ως eptapsuxos. Θεμιτό είναι, εφόσον δεν χρησιμοποιείς πια το άλλο προφίλ. Επισης χαλάρωσε, παίρνεις πολύ σοβαρά κάτι στο οποίο χρησιμοποιείς ψευδώνυμο. Κι εγώ ψευδωνυμο χρησιμοποιώ και όλοι εδώ μέσα. Δεν υπογράφει κανείς με ονοματεπώνυμο οπότε έμμεσα όλοι fake είμαστε. Οπότε πολυ δράμα για το τίποτα.

Υ.Γ.2 Anyway αν είναι να χαρείς μέσα από το μπαν μου ας γίνει. Δεν με ενδιαφέρει αν θα φάω μπαν. Θα μπορέσω να ζήσω και μετά από αυτό. Οπότε μην αγχώνεσαι. Υπάρχουν και σημαντικότερα προβλήματα στην ζωή από το να τσακώνεσαι αν πρέπει να σταματήσει ένα σχήμα ή αν είμαι εκπρόσωπος ή όχι.
Επιβεβαιωνεται λοιπον οτι εισαι χαμηλης νοημοσυνης. Μαθε οτι το φορουμ διαβαζεται και απο επισκεπτες και ετσι το διαβαζα πριν δημιουργησω προφιλ. Αν εσυ εισαι σαλεμενος και θες να πιστευεις οτι ειμαι ενας αλλος πιστευε το. Ας τον τρελο στη τρελα του λενε. Εγω εδω γραφω για το Νοτη, για τους φιλους Νοτικους και ανταλλασουμε αποψεις. Εσυ νομιζεις οτι εισαι αρχηγος εδω μεσα επειδη ταχα δινεις νεα του τα οποια βγαινουν ολα λαθος. Μεχρι το Σεπτεμβρη ελεγες για Νοτης Ρεμος...Μετα σου φταιει ο Λεμπιδακης. Ο Λεμπιδακης ειναι κλασης ανωτερος απο σενα. Τεσπα, επειδη δεν σε υπολογιζω και μου εισαι ο πιο ασχετος εδω μεσα απο δω και στο εξης θα σε αγνοω ακομα και αν αναφερεσαι στο ονομα μου. Καλη συνεχεια στο δηθεν ρεπορταζ σου και στη διαρροη ψευδων ειδησεων για το Νοτη. Α και μη ξεχασω συνεχισε να γραφεις προσβαλλοντας κοσμο.

ΥΓ. Ηξερα οτι υπαρχουν κανονες εδω μεσα? Αλλα φαινεται για ορισμενους κανουν εξαιρεσεις. Εγω λοιπον υποστηριζω οτι στη θεση του scorpion κρυβεται γυναικα απο πισω ,ετσι που αυτος λεει οτι ειμαι ο bill bill. Γεια σου Σκορπινα χαχαχα!!!!
eptapsuxos

Τελευταια απαντηση στον δηθεν εκπροσωπο του Νοτη με τις λανθασμενες παντα πληροφοριες. Δεν ειμαι ο Bill Bill. Πιο παλια εγραφα με αλλο ψευδωνυμο αλλα δεν ειμαι αυτος. Οποιος θελει το πιστευει οποιος δεν θελει δεν με νοιαζει. Εδω μεσα ολοι μιλαμε φιλικα, χωρις εριστικο τροπο εκτος απο τον συγκεκριμενο που νομιζει οτι ειναι διορισμενος εκπροσωπος τυπου του Νοτη. Αν τον δει ο Νοτης ουτε που θα τον κοιταξει και μετα υποτιμα τον Λεμπιδακη. Τεσπα πολλη αξια εδωσα σε ατομα ανικανα να ανεχτουν τον επικοδομητικο διαλογο. Συγγνωμη για την ενοχληση φιλοι συναρρωστοι Νοτικοι αλλα προκληθηκα απο αυτον τον δηθεν τυπο. Στο εξης δεν του ξανααπανταω οτι και να γραψει για μενα.
eptapsuxos

Ο Νοτης παιδια το δευτερο δεκαημερο του Μαρτη λογικα θα ριξει αυλαια εκτος απροοπτου. Προσωπικα πιστευω οτι εχει βρει καλο ζειμπεκικο για χορευτικο και ενα καλο τσιφτετελι και οτι θα εχουμε καλυτερο αποτελεσμα απο τα 2 τελευταια δισκακια.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Με βάση την προϊστορία κι εγώ ακόμα 2 άντε το πολύ 3 διήμερα προβλέπω.
Απάντηση